• szanics
    Szerintem meg nem.
    Egy edző, bárhogy menjen a csapatának, nem mutathatja gyengének magát. Neki ilyenkor ki kell állnia a csapata mellett, nem pedig sírva kimenni a szurkolókhoz.
    A probélma gyökere szerintem az, hogy László Csaba soha nem volt felnőtt csapat edzője, pláne nem Fradi-szintű együttesé. Itt olyan játékosok vannak, akik megeszik, és egy idő után képtelen a fegyelmet tartani az öltözőben. Most pont ez történik.
    Kicsúsztak a kezéből a dolgok, ezért akadt ki ennyire.
    Kérdezem: hogy fog ezek után belépni az öltözőbe? Mit fog mondani a játékosoknak, akik nyilvánvalóan látták, hogy bőgött a meccs után?
    Vannak persze bírói tévedések, de ha jól láttam, Egervári ma nem sírt, miután 4-0-ra kapott ki a csapata, és Dajka sem bőgött, mert Békéscsabán nem fizetnek a játékosainak.
    László Csaba sajnos besokallt, ez az igazság.
    És ha nem mond le, rá fog menni arra, ami most a Fradinál zajlik. Sajnálnám, mert jó szakembernek tartom.

És még valami: ha amiatt kezdett sírni, mert a szurkolók elkezdték éltetni, akkor vele is problémák vannak. Soha nem fogom elfelejteni, hogy egyes Fradi-szurkolók Pintér Attilát is éltették, aki köztudottan a legnagyobb tahó az edzők között, és aki nem megnyerte a Fradival a bajnokságot, hanem kis híján leadott egy hétpontos előnyt...