23418
  • Rudee
    Bartha gól, 1-0.
  • Rudee
    Zalaegerszeg elleni kezdő:
    Szűcs - Balog, Vukmir, Gyepes, Huszti - Sowunmi, Rósa, Takács, Tőzsér - Bajevski, Bartha
  • gabber_saviola
    nah meséjjémá ?
    [kiváncsi]
  • szanics
    Kurva nagy zsé jön, emberek! :-)
  • mukika
    Fradinál is megkapták a fizetést. Már csak a prémium maradt el... és sokaknak még ezért is járt a szája.

Amúgy meg ha Furulya tárgyal, és bejönnek amiket mondott, akkor jövőre megszedjük magunkat. Játékosokka és pénzzel is. 7-9 ember elmegy(hál' istennek) és 5 ember jön. Már várom a fejleményeket...
  • skristof
    én viszont nem....

bár már tél óta hallani a pletykákat erről...
    no persze pénz beszél. de itt Kaposváron legalább meg is kapja a fizetését, no de hát ez van
  • Takezó
    támogatom :)
  • Csesza
    Hajnal nem tárgyalt a Fradival

St-Truiden, május 20., 12.00 A játékos nem akar távozni Belgiumból.

Csak a válogatottba jön haza

Sokáig úgy tűnt, hogy a válogatott középpályásának - aki a belga St-Truiden játékosa - a csapata kiesik az első osztályból. A belga bajnokságból még egy forduló van hátra, de Hajnalék az elmúlt hétvégén bebiztosították a legjobbak közötti maradásukat. A játékos így vélhetően ott tölti ki egy plusz egy éves szerződését.
    Igaz, az elmúlt napokban "hírbe hozták" egykori nevelőegyesületével, a Ferencvárossal.
    - Engem személyesen senki nem keresett a Fraditól, de annyi tudomásomra jutott, hogy a klubomnál valóban érdeklődtem irántam a Ferencvárostól - "vallotta be" honlapunknak Hajnal. - Jelen pillanatban egyébként nem is jönnék haza egykori klubomba, így a híresztelésnek semmi egyéb alapja nincs.

nb1.hu
  • Csesza
    Oláh a Fradi kiszemeltje

Kaposvár, május 20., 21.40 A játékost most leginkább jelenlegi csapata sorsa érdekli.

Oláh, Vukmir: csapattársak lehetnek

Eredményes szezont tudhat maga mögött Oláh Lóránt, a Kaposvár csatára, aki 13 találattal jelenleg a harmadik helyen áll a góllövőlistán. A játékosra és csapatára ugyanakkor még fontos feladatok várnak a bennmaradást illetően, de a jövője más szempontból is meghatározó lehet: kivetette rá a hálóját a Ferencváros.
    - Magam is hallottam a Fradi érdeklődéséről, és már beszélgettem is Tepszics Ignác úrral - ismerte be Oláh. - Tőle azt kértem, hogy várjunk még a tárgyalásokkal, mivel nekem és társaimnak még fontos feladataink vannak a Kaposvár bennmaradását illetően. Addig, amíg jelenlegi csapatom ilyen nagy bajban van, nem szeretnék én is plusz problémát okozni. Amúgy is remekül érzem magam Kaposvárott, ahol érkezésem óta a csapattársaim, és a szurkolók is könnyen elfogadtak.

öhhmmm megin nb1.hu
  • Csesza
    a sérűltek a mai meccs előtt (akik biztos nem jáccanak!!): Lipcsei, Kapic, Botis, Vagner, Sasu. Gyepes kisebb sérüléssel bajlódott de tudja vállalni a játékot!!!!
  • Csesza
    A Ferencvárosé lehet 1,2 milliárdért a kérdéses kéthektáros terület
  • Rudee
    Furulyás János: Rövidesen aláírjuk a keretszerződést a befektetővel
  • Csesza
    László Csaba: Nem mondok le!!!!
  • szanics
    Azért akarja megvenni, mert szarik a csapatra.
    A terület kell neki, hogy felépíthessen egy jó nagy plázát, és arrébb pakolhassa a stadiont. A befektető szarik a Ferencvárosra...
  • gabber_saviola
    jaja, bár van mémi igazság abban amit mond ...
  • Rudee
    A nyári igazolások jácchatnának az UEFA kupában.
  • Gregorius
    Igazság szerint én attól még jobban félek, hogy összejön a második hely. Képzeld el, ha kijutnak. Mire lenne az jó. A bajnokság elején összeharcolt előnnyel jutnának csak ki. Ha most valahogy véletlenül összejönne, akkor kivihetnék ezt a teljesen szétzilált csapatot nemzetközi porondra. Több kárt csinálna, mint hasznot, minden szempontból. Mire lenne az jó?
  • Gregorius
    Szívemből beszél ön.
  • Rudee
    Furulyás szerint Demjánnak nincs köze a legesélyesebb befektetőhöz

Furulyás érzi a vesztét, nagyon belehúzott mostanság.
  • Csesza
    Jótékony lett a kupaezüst

Budapest, május 19., 9.50 Az árvíz sújtotta Mád és Mátrakeresztes kapja az FTC jutalmát.

Tepszics Ignác, a Ferencváros sportigazgatója - az MLSZ Felügyelő Bizottságának tagjaként, meghívottként - is jelen volt az MLSZ elnökségi ülésén, és ugyancsak elismerte a felelősségét a díjak átvételének elmulasztása, illetve a kiállított játékosok kispadon maradása kapcsán. László Csabával szemben - kiállítása és az eredményhirdetés bojkottálása miatt - pedig Berzi Sándor, az MLSZ főtitkárának kezdeményezésére jelenleg is zajlik a fegyelmi eljárás, amelyet első fokon az MLL Fegyelmi Bizottsága folytat le.
    Az MLSZ elnöksége tegnap egyébként úgy határozott, hogy a Ferencváros számára az MK-ezüsttel együtt járó egymillió forintot karitatív célra fordítja, és az árvíz sújtotta Mád illetve Mátrakeresztes labdarúgó klubjai javára ajánlja fel.
    A szövetség elnökségének néhány tagja egyébként kifejtette: nem értik, hogyan ajánlhatta fel a Ferencváros az egymillió forintot az utánpótlás javára, amikor tulajdonképpen meg sem kapta azt.

nb1.hu!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Csesza
    NK:

KIRSNER SZERZŐDÉST HOSSZABBÍTOTT!!!!
  • Laffite
    Szerintem ez csak részben igaz, mert ha nem indulnak el a nemzetközi kupában, azzal megint bevételtől esnek el, plusz ha a játékosok is ennyire gyatrán teljesítenek, akkor akiket el akarnak adni, azokon sem tudnak nyerni, hiszen nem kapkodnak értük majd sem a hazai, sem a külföldi klubok... Én értem, hogy aminek nincs értéke, az olcsóbb, de ha valaminek nincs értéke, akkor azt ki akarja majd megvenni és minek...? Jön majd egy politikus vagy téeszelnök arc, megveszi zsebpénzért, aztán jól elcseszi még azt is ami van, mert itthoni mércével mindenki azonnal akar pénz keresni a focival, befektetni meg véletlenül se, se játékosokba, se létesítménybe, semmibe, aztán majd a Fradinál is az lesz mint Békéscsabán... Én ebben az egészben nem hiszek. Még mindíg állítom, hogy egy bajnok és kupagyőztes csapatot sokkal könnyebben lehetne értékesíteni és sokkal többért minden szempontból, csak akkor lehet, hogy az a néhány ember, akinek a keze ebben az esetleges lejáratásban benne van, esetleg nem járna olyan jól mint így...
  • Rudee
    Lipcseit megműtötték
  • szanics
    üldözte a tököm. 30-án engem is üldöztek... :DDD
  • Takezó
    jah, akit elüldöztetek? :D
  • szanics
    Ezzel vitatkoznom kell.
    A befektetőnek éppen az a lényeg, hogy minél olcsóbb legyen a Fradi, mert neki nem a klub kell, hanem a terület.
    Ezért az, hogy sz@r a csapat, az a szurkolóknak rossz, viszont a befektetőnek remek, mert nemzetközi kupaindulás nélkül sokkal kevesebb lóvéért veheti meg az egész kócerájt.
  • Laffite
    lehet itt sírni, hogy így nincs pénz meg úgy nincs pénz, és nincs pénz nincs foci meg ilyenek, de ha egy csapat ilyen ámokfutásokat produkál mint a kupadöntő volt, illetve összehoz egy ilyen semmirekellő tavaszt, akkor nincs a világon az a befektető, aki ebben a jövőre nézve kiugró üzleti lehetőséget látna, vagyis éppen most cseszik el a következő idényt is, mivel pénz nélkül igazolni sem lehet.
  • szanics
    Ne felejtsük el, hogy volt egy lehetőség a felemelkedésre pár évvel ezelőtt, de erről inkább hallgatok, mert sokan mindjárt nekem ugranak, mint a múltkor...
  • fradista91
    Sajnos bele kell törődnünk, hogy ha nincs pénz, nincs foci. Ősszel még az UEFA Kupában is helytálltunk, most meg már a pécset sem győzzük le. Az is szembetünő, hogy csak hozzánk nem jöttek játékosok. Remélem a nyáron sikerül úgy megerősödni (pénzügyileg/játékoskeretileg) hogy meg lesz a 29-edik bajnoki cím, és a 21-edik kupa gőyzelem. Mi legalább helytálltunk a BL-ben, meglátjuk mire lesz képes a Loki!! Amúgy meg ha meglesz a második hely, megyünk az UEFA kupába, és nem kell szenvednünk a BL-ben. Sok sikert a csapatnak, mert én mindig nekik szurkolok! HAJRÁ FRADI
  • skristof
    Fradi volt, Fradi van, Fradi lesz!

egyértelmű, hogy most nagyon mélyen van a csapat, én amondó vagyok, amit LCS is tesz, amennyire engedik fenntről, hogy most lehet bevállalni nyugodtan a fiatalítást! Kipottyani azért nem fog a Fradi, amig ott a Nyíregyháza,Lombard stb...

Meg persze nem ártana _magyar_ erősítéseket csináln, a külföldiek egytől egyik mehetnek a levesbe. Ugyan hiába mondjuk, de a vezetőséget is le kéne váltani, sztem egy fiatalos gazdasági csoport kéne a pénzügyekhez, nem ez a tsz-elnök...

de ezek csak álmok..
  • Rudee
    Ha a Fradi 10 éve süllyed, akkor a többi csapat meg a megalapításuk óta.
  • JackDaniels #2941
    Ez a csapat 10 éve süllyed. A mosztanitól lejjebb már nem nagyon lehet. Remélhetőleg valóban elindulnak felfelé.
  • szanics
    Minden csapatnál vannak mélypontok.
    Volt az Újpestnél, volt a Lokinál, most a Fradinál van.
    Csak ez sokkal hangosabb, mert mindenki ezen lovagol.
    1-2 év, és megint a régi lesz a Fradi - legalábbis az eredményeket tekintve.
  • JackDaniels #2939
    Az a nagy baj, hogy ez már csak árnyéka a nagybetűs FRADI-nak.
  • Taranov
    Én csak a véleményemet szeretném elmondani :)

Szóval 1-2 évvel ezelőttig szerettem a fradit, de most agresszívak és bénák.
    Sokkal több játékost kéne kiállítani minden meccsen, mint amennyit ki szoktak.
  • mukika
    Csabát csak sajnálni tudom. Nagyon összefogtak ellenünk. Rég volt, hogy ennyien és ennyire utálják a Fradit. Nem baj. Én annál jobban szeretem.

No one likes us. 'We don't care'
  • szanics
    na ugye, hogy nem kamu!
    Amúgy elég várható volt, azért mertem nb1.hu alapján is leírni...
  • Láma!
    igen, mostmár énis megkaptam smsben...
  • Rudee
    László Csaba lemondott a válogatott pályaedzői posztjáról, Matthäus kiáll edzőnk mellett
  • Láma!
    életemben elöször most felmentem oda. hogy az mekkora szar!!:DD