23418
  • szanics
    Ez meg hülyeség úgy, ahogy van. Vukmir-ügyben például nem értettünk egyet, hogy csak a legfissebbet említsem...
  • szanics
    Okés, csak a kérdésemre nem válaszoltál.
    Jövőre a Szűcs - Balog, Gyepes, Budovinszky, Huszti - Takács, Rósa, Lipcsei, Penksa - Bajevski, Bartha, vagy esetleg az Udvarácz - xxx, Budovinszky, Tímár, xxx - Takács, xxx, Tőzsér, xxx - Bartha, Nógrádi kezdőcsapatot látnád szívesebben a pályán?

És ha adj' Isten az első lesz, vagy legalábbis ahhoz hasonló, akkor szurkolni fogsz a Fradinak vagy anyázni fogod ezeket a játékosokat?
    Csak ezért mondom, hogy óvatosan anyázz...
  • gabber_saviola
    mé mi a baj? nekem elmondhatod hogy mi nyomja a lelked ...
  • Csesza
  • skristof
    mint mindig...
  • skristof
    az a baj, h ez egyáltalán felmerült bennük...
    és ha egyvalakiben felmerül, akkor megy utána a többi is
  • gabber_saviola
    osztom Szanicskoma véleményét
  • szanics
    Ha ezek a játékosok itt maradnak, és jövőre is a Fradiban játszanak, akkor is ezt fogod mondani rájuk?
    Én csak azt mondom, hogy amíg semmi sem biztos, addig teljesen felesleges elküldeni őket a pécsába. Ha tényleg elmennek, akkor majd lehet.
  • skristof
    kedvenc védőm volt a Gyepi, és oly mindegy ki adta a pénzt a hosszabbításra. Igenis álljon ki a csapata mellett, ha az is kiállt mellette. Elég sokat adott neki ez a klub, ugyanugy mint a lipcseinek és még sorolhatnám.. Rósa Dini is honnan lett válogatott fél év alatt? pénzéhes geci az összes a légiósokkal együtt. Éljenek a fiatalok! No nem a Huszti-félék!!!
  • szanics
    Amikor hosszú sérülése volt, a Várszegi megkereste, és hosszabbított vele, nem a klub.
    Nem kéne mindenkit leárulózni szvsz, mert a lebuzizott játékosok - Lipcsei, Gyepi - közül sokan jövőre is itt fociznak majd jelen állás szerint.
  • skristof
    "Gyepes Gábor ügyében még nem hozott döntést a Magyar Labdarúgóliga átigazolási bizottsága - mint ismeretes, a védő a testülethez fordult, hogy szabadon igazolhatóvá váljon -, ám az ő jövőjét is nagyban befolyásolhatja, ha a klub valóban rendezi adósságát."

amikor komoly sérüléshulláma volt, a klub megkereste, és hosszabított vele.. ez a hála.. ÁRULÓ
  • Csesza
    Lesz pénz, és így talán lesz Ferencváros is!
  • skristof
    Egyetlen Tamásunk svédországi próbajátékon
  • zambrotta
    mégmielőtt vki félreérti: sajnost NEM akartam beleírni
  • skristof
    //off

mukika: asszem beszoptad azt a tesztet :) sry
    de legalább te is regelhetsz

//on
  • zambrotta
    sajnos akkor amikor ő játszott, még volt FRADI-SZÍV
    én hittem benne hogy még ma is megvan néhány játékosnál, de az utóbbi hetek elbizonytalanítottak
  • Rudee
    NBIIbe is lehetnek jó játékosok. Inkább jöjjön Ő, mint a szlovák másodosztály fele.
  • Takezó
    igazolunk egy harmadosztályú cspatóbl?^o)
  • Rudee
    Lipcsei és Szűcs újra edzettek

Rubintot a Rimaszombat ellen teszteljük
  • Csesza
    Huszti: Örömmel megyek Portugáliába
  • Csesza
    Luis Figo gálameccsre hívja Husztit
  • szanics
    Szerintem egyáltalán nincs igaza.
    Sajnos ez a világ már elmúlt a világon mindenhol, csak nálunk hisznek még ebben...
    Lipcsei és Szűcs egyébként nyilván csak külföldre hajlandó elmenni, nem másik magyar csapathoz.
  • skristof
    Fradi-szív....
    köszönjük
    Nyilasinak teljesen igaza van: cikk...
  • Rudee
    Többi csapatnál is lesznek távozók, meg mi is igazolunk még remélhetőleg. Van idő az első tétmeccsig.
  • szanics
    Ez viszont azt jelenti, hogy max. 8. hely...
  • Rudee
    Szerintem ők maradnak. Lipcsei, Rósa és Szűcs viszont nem véletlen hogy kimaradt.
  • szanics
    Azért ebből messzemenő következtetéseket nem kéne levonni.
    Balog, Sowunmi, Huszti szerződéséből még 4 nap van hátra...
  • Oncsi
    A közelmúltban már beszámoltunk arról, hogy a Zenta Labdarúgóklub az idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A centenárium keretében a Tisza-partiak a Szerbia és Montenegró-i válogatottal már játszottak mérkőzést, június 26-án, vasárnap pedig újabb rangos vendég érkezik a népkerti stadionba, méghozzá Magyarország egyik legpatinásabb együttese a FERENCVÁROS.
    ui.:nem lehet egy gyenge csapat ha játszottak a szerb válogatottal
  • mukika
  • Láma!
    :DDD
  • Takezó
    ténylek nem, keresem gúglin, és sehol:D biztos valami megyei:D
  • Láma!
    montam hogy sose tudod meg:PPP
  • Takezó
    nem lényegtelen vazze, mer érdekel:D:D:
  • Oncsi
    lényegtelen hányadosztályu,az a lényeg hogy a fiatalok játszottak golokat löttek!!!!
  • Takezó
    :D:D
  • Láma!
    sosem fogod megtudni:D
  • Oncsi
    CSAK IGY TOVÁBB FIATALOK !!!
  • Takezó
    hányadosztályú ez a zenta?:)
  • Oncsi
    A mieink 3-0-ás félidő után 6-0-ra nyertek.
    A góljainkat Bajevski (2), Laczkó (2), Tímár és Domonkos szerezték.
  • Rudee
    Hatgólos győzelem Zentán

Laczkó a múltkori győztes gólja után ma kettőt lőtt