23418
-
#3493 Ez meg hülyeség úgy, ahogy van. Vukmir-ügyben például nem értettünk egyet, hogy csak a legfissebbet említsem... -
#3492 Okés, csak a kérdésemre nem válaszoltál.
Jövőre a Szűcs - Balog, Gyepes, Budovinszky, Huszti - Takács, Rósa, Lipcsei, Penksa - Bajevski, Bartha, vagy esetleg az Udvarácz - xxx, Budovinszky, Tímár, xxx - Takács, xxx, Tőzsér, xxx - Bartha, Nógrádi kezdőcsapatot látnád szívesebben a pályán?
És ha adj' Isten az első lesz, vagy legalábbis ahhoz hasonló, akkor szurkolni fogsz a Fradinak vagy anyázni fogod ezeket a játékosokat?
Csak ezért mondom, hogy óvatosan anyázz... -
#3491 mé mi a baj? nekem elmondhatod hogy mi nyomja a lelked ... -
Csesza #3490 -
skristof #3489 mint mindig... -
skristof #3488 az a baj, h ez egyáltalán felmerült bennük...
és ha egyvalakiben felmerül, akkor megy utána a többi is -
#3487 osztom Szanicskoma véleményét -
#3486 Ha ezek a játékosok itt maradnak, és jövőre is a Fradiban játszanak, akkor is ezt fogod mondani rájuk?
Én csak azt mondom, hogy amíg semmi sem biztos, addig teljesen felesleges elküldeni őket a pécsába. Ha tényleg elmennek, akkor majd lehet. -
skristof #3485 kedvenc védőm volt a Gyepi, és oly mindegy ki adta a pénzt a hosszabbításra. Igenis álljon ki a csapata mellett, ha az is kiállt mellette. Elég sokat adott neki ez a klub, ugyanugy mint a lipcseinek és még sorolhatnám.. Rósa Dini is honnan lett válogatott fél év alatt? pénzéhes geci az összes a légiósokkal együtt. Éljenek a fiatalok! No nem a Huszti-félék!!! -
#3484 Amikor hosszú sérülése volt, a Várszegi megkereste, és hosszabbított vele, nem a klub.
Nem kéne mindenkit leárulózni szvsz, mert a lebuzizott játékosok - Lipcsei, Gyepi - közül sokan jövőre is itt fociznak majd jelen állás szerint. -
skristof #3483 "Gyepes Gábor ügyében még nem hozott döntést a Magyar Labdarúgóliga átigazolási bizottsága - mint ismeretes, a védő a testülethez fordult, hogy szabadon igazolhatóvá váljon -, ám az ő jövőjét is nagyban befolyásolhatja, ha a klub valóban rendezi adósságát."
amikor komoly sérüléshulláma volt, a klub megkereste, és hosszabított vele.. ez a hála.. ÁRULÓ -
Csesza #3482 Lesz pénz, és így talán lesz Ferencváros is! -
skristof #3481 Egyetlen Tamásunk svédországi próbajátékon -
zambrotta #3480 mégmielőtt vki félreérti: sajnost NEM akartam beleírni -
skristof #3479 //off
mukika: asszem beszoptad azt a tesztet :) sry
de legalább te is regelhetsz
//on -
zambrotta #3478 sajnos akkor amikor ő játszott, még volt FRADI-SZÍV
én hittem benne hogy még ma is megvan néhány játékosnál, de az utóbbi hetek elbizonytalanítottak -
Rudee #3477 NBIIbe is lehetnek jó játékosok. Inkább jöjjön Ő, mint a szlovák másodosztály fele. -
Takezó #3476 igazolunk egy harmadosztályú cspatóbl?^o) -
Rudee #3475 Lipcsei és Szűcs újra edzettek
Rubintot a Rimaszombat ellen teszteljük -
Csesza #3474 Huszti: Örömmel megyek Portugáliába -
Csesza #3473 Luis Figo gálameccsre hívja Husztit -
#3472 Szerintem egyáltalán nincs igaza.
Sajnos ez a világ már elmúlt a világon mindenhol, csak nálunk hisznek még ebben...
Lipcsei és Szűcs egyébként nyilván csak külföldre hajlandó elmenni, nem másik magyar csapathoz. -
skristof #3471 Fradi-szív....
köszönjük
Nyilasinak teljesen igaza van: cikk... -
Rudee #3470 Többi csapatnál is lesznek távozók, meg mi is igazolunk még remélhetőleg. Van idő az első tétmeccsig. -
#3469 Ez viszont azt jelenti, hogy max. 8. hely... -
Rudee #3468 Szerintem ők maradnak. Lipcsei, Rósa és Szűcs viszont nem véletlen hogy kimaradt. -
#3467 Azért ebből messzemenő következtetéseket nem kéne levonni.
Balog, Sowunmi, Huszti szerződéséből még 4 nap van hátra...
-
#3466 A közelmúltban már beszámoltunk arról, hogy a Zenta Labdarúgóklub az idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. A centenárium keretében a Tisza-partiak a Szerbia és Montenegró-i válogatottal már játszottak mérkőzést, június 26-án, vasárnap pedig újabb rangos vendég érkezik a népkerti stadionba, méghozzá Magyarország egyik legpatinásabb együttese a FERENCVÁROS.
ui.:nem lehet egy gyenge csapat ha játszottak a szerb válogatottal -
#3465 -
#3464 :DDD -
Takezó #3463 ténylek nem, keresem gúglin, és sehol:D biztos valami megyei:D -
#3462 montam hogy sose tudod meg:PPP -
Takezó #3461 nem lényegtelen vazze, mer érdekel:D:D: -
#3460 lényegtelen hányadosztályu,az a lényeg hogy a fiatalok játszottak golokat löttek!!!! -
Takezó #3459 :D:D -
#3458 sosem fogod megtudni:D -
#3457 CSAK IGY TOVÁBB FIATALOK !!! -
Takezó #3456 hányadosztályú ez a zenta?:) -
#3455 A mieink 3-0-ás félidő után 6-0-ra nyertek.
A góljainkat Bajevski (2), Laczkó (2), Tímár és Domonkos szerezték.
-
Rudee #3454 Hatgólos győzelem Zentán
Laczkó a múltkori győztes gólja után ma kettőt lőtt