23418
  • Rudee
    László Csaba: A próbajátékosoktól elköszöntünk
  • Csesza
    Magabiztos győzelem a Rimaszombat ellen
  • Csesza
    sorry! bl! áááá uefa!

tudom hogy nem azért vannak a felkészülési meccsek, de sztem ez 1általán nem bíztató eredmény ahoz képest lehet hogy most ált össze a csapat (még most se) de ez a fehérooszokat nem fogja érdkelni... kevés lesz ez oda és nem sok meccs van még addig.... (sőt...
  • Rudee
    BL selejtező? UEFA kupa.

Egyébként a felkészülési meccsek nem azért vannak, hogy szarrá verjünk mindenkit, hanem azért hogy összeálljon egy csapat. Ilyen összeállításban soha nem jáccott még a csapat, ezért is bíztató az eredmény.
  • Csesza
    hát... nem rossz???
    ez a Rimaszombat! nem az újpest és nem a győr azok sokkal erősebbek és mindjárt itt a bl selejtező, igaz ott lesz még szűcs valszeg meg lipcsei, de azért ez kevés lesz...
  • Rudee
    Csökkentette a különbséget a Rimaszombat. Sluka szöglete után a berobbanó Hadviger senkitől sem zavartatva 4 méterről a hálóba fejelt (4-2)

4-2 maradt a vége, ennyi fiatallal és új játékossal nem rossz.
  • Csesza
    4-2 a vége
  • Rudee
    Már hárommal vezetünk. Bajevski ugratta ki remek ütemben Tőzsért, aki kapásból, a kifutó kapus mellett 14 méterről a bal sarokba lőtt (4-1)
  • mukika
    "Prága, június 30., 17.35 Két évre kötelezte el magát a csatár.

Az már korábban köztudott volt, hogy a tavasszal a Fradiban nem sok vizet zavaró Robert Vagner elhagyja a zöld-fehéreket, ám eleinte úgy tűnt, hogy a DVSC-hez szerződik. Nos, egy gyors "városnézés" után azonban a Loki vezetői megköszönték a cseh vitéz vizitjét, és elköszöntek tőle.
    A cseh sport.cz sportportál szerint azonban nem maradt sokáig kérő nélkül, máris lecsapott rá ugyanis a Viktoria Plzen csapata. A csatár egyelőre 2 éves szerződést kötött a klubbal, korábban egyébként már játszott a plzeni gárdában." - nb1.hu

sok sikert neki! a nálunk mutatott teljesítménye után, kint már csak jobb lehet...
  • Rudee
    Szünetben 5 csere, remélem Laczkó megint lő legalább egy gólocskát.
  • Rudee
    Kettővel vezetünk. Nógrádi jobboldali beadása után Gyepes fejelt közelről a hálóba (3-1)
  • Rudee
    Vezetünk. Balog hatalmas bedobása után a menteni akaró Mraz saját kapuja felé csúsztatta tovább a labdát, amit a berobbanó Rósa közelről a hálóba fejelt (2-1)
  • Rudee
    Egyenlítettünk. Szabadrúgáshoz jutottunk 22 méterre a kaputól. Budovinszky a sorfal fölött a jobb sarokba csavarta a labdát, a vendégek kapusa hiába vetődött, nem tudott hárítani (1-1)
  • Rudee
    Vezet a Rimaszombat. Baloldali szöglet után Pisar fejesét Udvarácz vetődve kiütötte, a labda Purdek elé pattant, aki közelről az üres kapuba helyezett (0-1)
  • Rudee
    Kezdőcsapat:
    Udvarácz - Balog, Budovinszky, Tímár - Takács, Gyepes, Huszti, Tőzsér - Rósa, Bajevski, Nógrádi
    Cserék:
    Kemenes Szabolcs, Rubint Richárd, Albert Tamás, Medgyes József, Csepregi Richárd, Laczkó Zsolt
  • skristof
    helyes!

:DDDDDDDDD
  • skristof
    akkor is meg lesz a véleményem róluk, h ezt megtették
  • Rudee
    Keddig össze kell állnia a keretnek
  • Csesza

Szűcs Lajos

*

Kisebb sérülés miatt hagyott ki pár edzést a Ferencváros kapusa, aki keddtől már együtt készülhet a többiekkel.

- Mi volt a baja?
    - Felelőtlen voltam, az én hibám, hogy nem tudtam normálisan edzeni. Az történt, hogy ebben a nagy melegben a kocsiban a légkondicionálót magamra állítottam, és persze a leghidegebb levegőt fújattam. Biztosan jó izzadt lehettem. A nagy hűsítésnek a vége az lett, hogy a bal oldalam teljesen begyulladt.
    - Nagyon fájt a vetődés?
    - Vetődésről szó sem lehetett, mert már a legkisebb mozdulattól is nagyon fájt a karom, a vállam. Nagyon kellemetlen volt. Többször előfordult, hogy aludni sem tudtam rendesen, felébredtem a fájdalomtól.
    - A csapat orvosa mit ajánlott?
    - Pihenést, és több injekciót is kaptam a vállamba. Ez utóbbi sokat segített, mert kedden már nem éreztem fájdalmat, így együtt edzhettem a többiekkel.
    - Használni fogja még a légkondit a kocsiban ezek után is?
    - Persze, ez nagyon jó találmány, de ezután sokkal okosabb kapcsolgatom majd. Egyrészt nem állítom magamra többet, másrészt valahol azt olvastam, hogy az ideális az, ha hat-hét fokkal alacsonyabbra állítjuk, mint a külső hőmérséklet.
    - Tehát most már újra a régi.
    - Dolgozom rendületlenül, a fájdalom a múlté.
    - A kérdés csak az, meddig dolgozik. Ugyanis köztudott, hogy a társaival június végéig adtak haladékot a vezetőknek, hogy fizessék ki a tartozásukat. Ha ez nem történik meg, akkor mihez kezd?
    - Ez az ügy csak rám és a klubra tartozik, a nyilvánosságra nem. Tudom, mit fogok tenni, ha eljön az ideje.
    - Augusztusban egy magyar All Star csapattal játszik itthon a Real Madrid. Képességei alapján akár ön is védhetne a lilák ellen.
    - Erre csak azt tudom mondani, hogy nem én vagyok a kapitány, nem én fogom összeállítani ezt az együttest. Tehát fogalmam sincs, ki fog védeni a Real ellen.
    (Kiss B. László)

nb1.hu
  • mukika
    :DDDDDD!!!

eléggé, no nem baj, azóta én is szopatom a népet! ;)
  • Rudee
    Ma a szlovák bajnokság utolsó helyezettje ellen lesz edzőmeccs.
  • szanics
    "Ha ezek a játékosok itt maradnak, és jövőre is a Fradiban játszanak, akkor is ezt fogod mondani rájuk?" - #3485-öt.
  • skristof
    adom h a vezetőség hibája h nincs pénz...
    de a játékos meg azért játékos h jóban szarban a klubbal legyen..

nem tudom melyik kérdésedre nem válaszoltam
  • skristof
    hát ez remek :D
    azt a szlovén csapatot épp most vertük(Kaposvár) 2-0ra egy katasztrófális meccsen :D
  • Rudee
    Felkészülési mérkőzésen vereséget szenvedett tartalékcsapatunk

Remélem legalább a próbajátékosok jók voltak.
  • Oncsi
    Csakhogy itt van még az augusztus elsejétől 11-éig meglévő időszak. Nos, ekkor a spanyol bajnokságban újonccsapatként 13. helyen végző Getafe együttes edzőtáborozik Bükön. A spanyolok előreláthatóan három mérkőzésen lépnek pályára hazánkban, a tervek szerint a Zalaegerszeg, a Ferencváros, és a szlovén Lendva ellen. A gárdában ugyan nincsenek sztárjátékosok, egyedül a román Gheorghe Craioveanu neve csenghet ismerősen. A robosztus csatár hazájában az Universitate Craiova színeiben lett gólkirály, még az 1994-1995-ös szezonban 27 góllal
  • Oncsi
    FRADI volt! FRADI van! FRADI lesz!...Jöjjenek a fiatalok a magyarok!!!és legyenek rutinos játékosaink akik vezetik a fiatalokat!!!nem kell rögtön itt siránkozni!!nincs pénz elmegy egy két kulcsjátékos,igen ez tényleg veszteség!De higyjétek el lehet hogy igy jobb...nem lesz rögtön sikerr sikere halmozva de legalább olyanok futnak ki a gyepre akik élnek halnak a klubért és játszanak!!!
  • szanics
    Én nem a csapatot fogom szapulni, mert 19-20 éves gyerekek nem tehetnek arról, hogy egyik pillanatról a másikra nem képesek alapemberekké válni a Ferencvárosban. Ez nem az ő hibájuk, de nem is azoké, akik esetleg távoznak a csapattól.
    Úgyhogy ha már Te nem tetted meg, én válaszolok kíváncsi kérdésedre: akkor is azt fogom mondani, hogy erről a vezetőség tehet, és a "fradistáknak" nem akkor kellene tüntetni, mikor tőkeerős befektető van a csapat mögött - legyen az zsidó vagy nem zsidó -, hanem akkor, amikor a szemük láttára tönkremegy a csapat, mert közülük néhányan elzavarták azt az embert, akivel 5-6 éven belül egy állandó BL-résztvevő csapat lehetett volna a Fradi.
  • Rudee
    Több próbajátékos pályára lép a tartalékcsapatban

A nap interjúja: Keller József
  • skristof
    persze, te már csak tudod, h mit tennék... arra viszont kiváncsi leszek, hha nekem élesz igazam, és fiatal csapat lesz jövőre, és nem jönnek mindig a meccsek, akkor te mit fogsz irogatni, és mennyire szapulod majd a kedvenc csapatodat

számomra pedig az a legszánalmasabb amikor román meg szlovák "sztárok"kal telitűzdelt pénzéhes gárda fut ki a pályára..

és ezt magyaráztam, h engem akkor nem az eredmények érdekelnének. ugyis benntmaradnánk, mert a junior csapatunk is erősebb egy pápánál..
  • szanics
    ez a Ferencváros történetének legszánalmasabb kezdőcsapata lenne, és 8-10 meccs (és 6-7 zakó) után az elsők között lennél, aki elkezdene háborogni.......
  • skristof
    nem ártana... jelen körülmények között ki igazolna ide? vagy ki maradna? a mai magyar fociban aki rutinos az egyben pénzéhes... és példamutató lenne azzal ha idejönne.. de nem fog
  • Takezó
    Bajevski
  • Láma!
    és ebben hol az egy-két rutinos példamutato???
    mert egy rutinosnak nevezhetö van benne, aki balog
  • skristof
    először is, a Fradinak mindig szurkolni fogok 8kivéve ha románokkal lesz tele). És inkább lássak egy küzdeni tudó fiatal csapatot, mint egy öreg pénzéhes gárdát... És akkor nem várnám el, h most kupát nyerjünk, ne induljunk kupában, legyünk 6-7edikek. aztán majd beérnek a srácok. persze egy két rutinos és _példamutató_ ember (nem lipcsei) nem árt(ana)...

mit szólnál egy
    Kemenes - Balog, Budovinszky, Tímár, - Takács, Laczkó, Nógrádi, Tőzsér - Bajevski, Horváth D. - Bartha
    összeállításhoz?
  • Takezó
    hát az egy vénfasz, qrvára remélem, hogy sosenem fog ő védeni nálunk :Ð
  • szanics
  • szanics
    jó, akkor legyen a Kemenes, bár szerintem a Milán kezdene.
  • Takezó
    Gabber = Szanics
  • Takezó
    csak egy kiigazítás: a 2. csapatban se Udvarácz lenne ;9