"Budapest, július 7., 10.55 Közel a klub és a játékos álláspontja.
Cissé ellen sem vallott szégyent
A Ferencváros kétszeres válogatott labdarúgója már biztosan nem lesz ott az UEFA kupa első fordulójában, mert a nevezés határidejéig nem kötött szerződést a Ferencvárossal.
- Kedden este, a Besztercebánya utáni mérkőzés végén kaptam kézhez a szerződéstervezetet, és akkor adtam át az ügyvédemnek, miután a jogi dolgokban jómagam járatlan vagyok - mondta érdeklődésünkre Balogh Zoltán. - Így - az átfutási idő miatt - érthető módon nem kerültem be a nemzetközi kupaszereplésre leadott névsorba. Ennek ellenére nem áll okvetlenül szándékomban távozni a Ferencvárostól, annak ellenére, hogy a válogatottban nyújtott teljesítményem alapján két külföldi kérőm is akadt. Az egyik egy harmadosztályú angol csapat volt, a másik pedig egy ciprusi első osztályú gárda. Utóbbi helyre egyébként nem is nagyon vágytam, igaz, az angolok megkeresése érdekes lehetett volna számomra. A szerződéstervezet első olvasatra valamivel jobb, mint amit korábban ajánlottak, de azt már eldöntöttem, hogy ha megállapodunk, akkor csak egy évre kötök szerződést a zöld-fehér klubbal. Annyit mindenesetre elárulhatok, hogy közel vannak az álláspontok köztem és a Ferencváros között." -nb1.hugy