23418
-
#3613 Jaj de jó lenne ez a Simek a Fradiba .....remélem jön is -
Csesza #3612 :DDDDDDDDDDD jah sorry -
#3611 Péter te:DDDDDDDDDDDD -
Csesza #3610 Simek Petér és az újpest közös megeggyezéssel szerződést bontottak, őt jó lenne leigazólni... -
Csesza #3609 reméljük gyepes-ből teljes értékű fradi játékos lesz :DDDD -
#3608 Elolvasva a cikket monnyuk bexartam, hogy a fradiból a pécshez kell menni próbajátékra. Azé' ez nem xar.:DDDDD -
Rudee #3607 Tímár és Erős két évre a Ferencvárosé
Így már van 14,5 játékosunk (Gyepes a 0,5). -
skristof #3606 //off
most jövök Ibusztól, megvan a jegyem Argentín meccsre
on// -
Rudee #3605 Takács vállalja a játékot a Besztercebánya ellen -
Rudee #3604 Soha.
Este edzőmeccs, jó lenne már ha a jövő évi csapat jáccana. -
skristof #3603 ma már bizonyosan, mert a nevezést le kell adni. persze utána is lehet igazolni a szezonra...
mondjuk nemtudom mi van azzal a befektetővel, mikor akarják nyilvánosságra hozni? -
Rudee #3602 Akkor ma az is eldől elvileg, hogy kik maradnak. -
skristof #3601 Bankhitelből fizetik ki a futballisták pénzét -
skristof #3600 Ma eldől, kik veszik fel a harcot a Minszkkel -
Rudee #3599 Jovánczai mától már nem az MTK játékosa, Őt leigazolhatnánk. -
#3598 hát holnap kéne hogy legyen az utolsó pillanat. mivel holnap nevezünk a (???)végleges(???) csapattal az UEFA-rá. -
skristof #3597 jolvan, akkor nem én vagyok a hülye, h nem értem ezt az egészet...
és mikor lesz utolsó pillanat? holnap kedd van -
#3596 A Ferencváros fellebbezett az MLSZ-nél -
#3595 A nap interjúja: Bognár Zsolt -
#3594 passzzz... ezen gondolkodom én is. ez olyan mintha én az egyik zsebemből átraknám egy másikba a pénzt.
sztem a befektető adta pénzt, csak nem akarták nyilvánosságra hozni az egészet. majd az utolsó pillanatban.
nemsokára részletezik az egészet egyébként. -
#3593 Most akkor az FTC adott 250 millat a foci szakosztalynak? Nekik van penzuk, vagy hitelt vettek, vagy mas szakosztalytol vontak el? Ez komolyan erdekelne. -
#3592 legalább a játékosok adósságát letudjuk. ez pozitív.
de viszont a befektetőröl még mindig semmi hír... várom a fejleményeket kiváncsian. -
#3591 nem csak akkor... arról volt szó, ha jön a befektető, akkor is át lesz építve minden teljesen. -
#3590 elvileg nem indulnak. -
#3589 250 millió forintot kap az Rt. -
zambrotta #3588 ja
tegnap volt egy műsor az m1-en ott is ezt mondták -
fradista91 #3587 HARJÁ FRADI!
Amúgy nem tudom, a fradi indul az ausztiai négyes tornán?
-
fradista91 #3586 Úgy hallottam, ha megkapnánk az Eb rendezés jogát 2012-re, akkor az Üllői úti stadiont is alaposan felújítanák. Állítólag VIP szektorok, bevásárlóközpont is épülne.
Csak lehet, hogy az eb után nem tudnánk fenn tartani! -
Rudee #3585 Berki Krisztián ma felbontja szerződését a Ferencvárossal -
Csesza #3584 :DDDDDDDDD -
Rudee #3583 13 órakor kezdődik az elnökségi ülés
Remélem páran már munkanélküliként jönnek ki. -
Csesza #3582 Bartha keddtől edzhet ismét teljes intenzitással -
Rudee #3581 A Landskrona-n még Sowunmi se biztos hogy segítene. -
Csesza #3580 -
Csesza #3579
Thomas Sowumi
*
Hirdetés
A 100% Fradi színes hetilap értesülése szerint Sowunmi Thomas játéka elnyerte a svéd élvonalbeli Landskron vezetőinek tetszését. A támadó számára többéves szerződést kínálnak a svédek. Sowunmi a jövő héten ismét Svédországba utazik, hogy a részletekről tárgyaljon a klub vezetőivel.
- A Landskron tartalékcsapatában egy bajnokin léptem pályára - mondta Sowunmi a 100% Fradinak. - Svédországban a tartalékbajnokikon bárki játszhat, akinek van érvényes orvosi igazolása. Rajtam kívül még négy próbajátékos kapott lehetőséget.
- Milyennek ítélted meg a teljesítményed?
- Biztos játszottam már sokkal jobban, de rosszabbul is. A végére nagyon elfáradtam, de ebben szerepet játszhatott az is, hogy alig két nappal előtte a Ferencvárosban játszottam Zentán.
- Mi történt a mérkőzés után?
- Még kint maradtam edzeni, majd megkaptam a klub ajánlatát.
- Elfogadod?
- Ebben a formában nem biztos. A szerződésem időtartamáról még egyeztetnünk kell. A svédek három vagy négy évre akarnak leigazolni, de én akarom ennyi időre lekötni magam. A képviselőm most is kint van és egyeztet a Landskronnal.
- Neked mikor kell kiutaznod?
- Konkrét időpontot még nem tudok, valamikor a jövő héten.
- Milyen benyomásokat szereztél?
- Hajtós csapat a Landskron, rengeteg fiatal játékossal. Számomra érdekes volt, hogy a csapat trénere, akit itt menedzsernek hívnak, szintén együtt dolgozott a játékosokkal és a tréningeket végig a pályaedző vezette.
- Mikor dől el véglegesen, hogy a Landskron játékosa leszel-e?
- Pontos időpontot nem tudok. Máshonnan is van ajánlatom, mindenkit meghallgatok, remélem, hogy hamarosan eldől, hol folytatom.
- Elképzelhető az is, hogy a Fradiban maradsz?
- Bármi előfordulhat.
(ftc.hu)
-
#3578 egy picit szarul linkelted. mer' rendes.
de itt a mi oldalunkon is.
Huszti: Világsztárok közt -
Csesza #3577
Huszti több mint húsz percet játszott Figóék ellen -
#3576 Budovinszky és Kemenes aláírt a Ferencvároshoz
-
Csesza #3575
Keddig megtudjuk, kik játszhatnak a Fradiban -
Csesza #3574 Kizárhatják a Ferencvárost!