33675
-
#687 Hmm... valaki felnézne a szerverre. Mesélje el nekem mit lát? -
#686 Ok. eloszthatjuk, no prob. -
#685 ...Pluhi... Minden meg van osztva DC-n. De minden DC-s tudja hogy ama közösség mazoista. Márpedig én, hamár fizetem az 512/DSL-emet, nem fogok DC-ről töltögetni játékot 5kb/s-el...:)) Ezért is költök sokat smswebes oldalakra:)
Ez a fórum egyébként sem arról szól:)
más_
Runaway CD2 ma este fent lesz. Ez most már biztossss:) -
#684 Kösz az infót.
Akkor én a Drakula 2-re szavazok :))
Még egy kérdés: ti melyik programot ajánljátok arra, hogy iso-t csináljak? -
#683 Simán tudsz feltölteni a jelszavaddal.
Csinálj egy iso fájlt vagy .bin .cue-t, aztán esetleg darabold fel rar-al 10 vagy 15 megás darabokra, hogy ha megszakad a töltés akkor ne keljen az egész iso-t újra feltöltened.
Drakula: A feltámadás az az első rész. A második rész alcíme "Az utolsó szentély" -
#682 Ja még egy kérdés: Nekem megvan eredetiben egy olyan, hogy: Drakula (feltámadás), ez most az 1., vagy a 2. rész, vagy egyik se??? -
#681 Ok, akkor holnap elkezdem a Jazz and Faust feltöltését. Nem tudom mikorra lesz kész, mivel ölég lassan tudok csak feltölteni, de szerintem legkésőbb Péntekre fent lesz.
Másik téma: mivel én még nem töltöttem fel, és láma vagyok ebben a tekintetben, ezért kérdem kell külön jelszó ahhoz, hogy fel tudjak tölteni?
A Silent Hill 2-t pedig majd elosztjuk MerlinW-el. -
fucko #680 Nem kuldesz inkabb te is egy listat Imykenek? -
#679 MerlinW: dc-n meg van osztva nálam GF. Ha lesz egy gyenge pillanatom, felnyomom az összes kalandgamet mellé, amim van. -
#678 Közben látom lejött a SCHIZM. Ez szerintem meggyorsítja a szavazást. -
#677 IAhogy a szavazatokat nézegetem kezd kialakulni egy kép.
Ha lejön a SCHIZM ami 5 cd, akkor kb 5 cd-nyit fel is pakolhatunk. Ez mindenképpen több játékot jelent.
Először is megkérjük Mimacska-t, hogy szedje le a SCHZM-et, vagy adjon engedélyt a letörlésére, mivel írási jogkört biztosító jelszavunk segítségével simán tudunk törölni a szerverről.
Az 5 cd helyére javaslom:
Jazz and Faust (mivel ezt ketten is kértük és csak 1 CD-nyi)
Ez az egy ami "szerintem" biztos, már csak a mérete miatt is.
Jött még 2 javaslat a Discworld Noir-ra, de ez 3 cd-nyi.
A Silent Hill 2 -re is két szavazat jött, az egyik Mimacska-é, ami szintén nem elhanyagolható kérés, de ez is 3 cd-nyi.
Emellett jött még két kérés a Drakula-ra is. Nos a javaslatom. Ha lemegy a SCHIZM menjen egyszerre 3 játék.
Jazz and Faust
Silent Hill 2
Drakula 1 (vagy Drakula 2 igény szerint)
Részemről vállalom a Drakula-t (nekem mindkettő megvan, bár a listából az egyik kimaradt), csütörtök és péntek délután tudok tölteni, tehát szombat reggelre felteszem.
A Silent Hill 2-t (LezLee-nek és MerlinW-nek van meg) tölthetitek egyszerre is mivel 3 cd-nyi.
A Jazz and Faust pedig LezLee feladata lenne.
Ez csak egy összesítő volt a kérések alapján. Természetesen bárki javasolhat mást. De szerintem a 3 program feltöltése azért megfelelő, mivel így többek kérése is teljesülhet. A karácsonyi fejetlenség miatt pedig hamarosan el kellene kezdeni a feltöltögetést.
-
fucko #676 -
#675 Imyke igazán nem akarok belekontárkodni, de ha jól látom a Day of the Tentacle (DOTT) kétszer szerepel az angol listán. -
#674 Úgy látom, hogy itt nehezen lesz megegyezés, hiszen ahány ember, annyi kérés. Na asszem akkor én megváltoztatom a szavazatom, hogy lehessen dűlőre jutni :))
1. Drakula 2
2. Discworld Noir
ui.: remélem fucko örülsz :)))) -
#673 Nos, köszi a listát a következőknek:
Fucko, LezLee, Axon, MerlinW
A lista bővült - vizslassátok - drágaszágaim!
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#672 Nem szavazok. Neke GF kell és kész:) -
#671 Imyke: küldtem listát priviben. Az emiledet nemtom, az oldaladra meg most lusta vagyok elnézni, mégiscsak 3óra...:) -
fucko #670 Nekem vegulis nagyon sok jatek jo lenne a listarol,tehat nem annyira fontos az altalam megszavazott jatek elsonek.
Ugyhogy Axon melle allva a Jazz and faustra szavazok,kiveve ha vki mellem all es a drakulara szavaz;D
-
#669 Frissitettem ScummVM-et 0.5.1-re
A runaway pedig 15Megás szeletekben megy tovább. -
#668 oká, tömörítek én is...hjajj..:) -
#667 Haller, látom itt tenyésznek ADV fanok
Azt szeretném megtudni, hogy meg van-e valakinek a Dracula 1 és 2 magyarosított filejai ?
Nekem csak az eredeti angol gamek vannak meg és szeretném ha a családból más is tudna vele játszani rajtam kívül...
Ahogy láttam megjelentek már régen magyarul de kétszer nem fogom megvenni ...
Még egy kérdés
A Schizm, amiről beszéltek magyar verziója az szinkronos vagy feliratos ? Esetleg annak akad feliratja ?
-
#666 Nos úgy látom megkezdődött a szavazás, ebből én sem akarok kimaradni :)))
Szavazatom: 1. Atlantis 2. - magyar
2. Discworld Noir - angol
Én azt javaslom, hogy mindenki 2-re szavazzon, mert eddig úgy látom, hogy mindenki másra szavazott, és így talán könnyebb összehozni egy érvényes szavazást. -
#665 Én a silent hillre szavaznék -
fucko #664 En majd 10megas rar fajlokba tomoritem,nem akarok 1et se ujrakezdeni. -
#663 Én is ADSL-el töltök fel. Nekem kb 14 óra alatt megy fel 1 cd-nyi iso. Bár nekem sosem szakad meg. Egy linux szerver ügyel ezért.
Viszont a feltöltés folytatását nekem sem támogatja.
Ha valami miatt meg kellett szakítanom a feltöltést akkor újra kellett kezdenem az egészet. -
fucko #662 A 2. a Drakula2 -
fucko #661 Akkor en is szavazok:
1.Drakula
2.Drakula
A problema az,hogy eddig mindenki masra szavazott,szal lehet maskepp kell majd ezt megoldanunk:) -
#660 A liszta bővölt fiackáim, gyertek, oszt vizlasszátok, kisz drágaszágaim...
http://user.sync.hu/imyke2000 - RPG lista (bal menüben)
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#659 Igazán nincs mit! Örülök, hogy segítettem. Aki a kalandot szereti rossz ember nem lehet :) -
fucko #658 Ezesetben a legegyszerubb dolog ha becsomagolom az iso fajlt rar sorozatba es nem szamit ha megakad egy fajlnal. -
#657 Ne hidd... nekem is ADSL 512 van igen jó értékekkel.. de mit ér ha néha megszakad. Mondjuk az 500adik megánál.. és a szerver nem támogatja a folytatást...:)
Addig is feltöltöttem magyar végigjátszást a runaway-hez -
fucko #656 Egyebkent adslem van tehat eltartana egy ideig feltenni a dolgokat,viszont az en gepem non-stop megy igy vegulis max 2 nap alatt megiscsak felmegy egy 3cd-s game. -
#655 Huhh gyerekek.. runaway... vért izzadok vele... mikor még az első CD-t elkezdtem támogatta a szerver a megszakadt feltöltés folytatását, most viszont nem... vagy 10x-re kezdek neki a 2es CD-nek, egyszer biztos felmegy..:) FlashFXP-t használok, lehet hogy vele van a baj? Még nemtom, de kitalálok valamit. Illetve várom az 5leteket is..:)
Lényeg hogy folyamatosan megy a runaway feltöltés, lassan de megy..:)
Axon: A metal gear 2 warez hibás volt, legalábbis abban az értelemben hogy a játék mellett bele volt tömörítve maga az iso is...:) Eredetileg úgy néz ki hogy 4.5GB az iso, és kb 5-7GB-t telepít, már nem emléxem. De ez az a játék ami megér egy hetes 10GB áldozatot..:) -
fucko #654 En megvarom elobb a te listad.Gondolom a 100 mega alatti jatekok prioritast elvezhetnek,vagy nem?;) -
#653 Nos, kérdés!
A kedvesem mondta, hogy Te irányítottad az FTP-tekre!
Köszönöm a DOTT-ot!!! :)
Lenne még egy kérdésem!
A Runaway Road Adventure HUN mikor kerül fel teljesen, mert csak egy 700-as ISO és valami 30 megás izé van fenn! -
#652 Úgy tudom, hogy törölve is lesz, még hozzá hamarosan. Azután jöhetnek az új gyöngyszemek. Lassan el kéne kezdeni a népszavazást, hogy ki melyik játékot szeretné legközelebb becses szerverünkön látni. -
#651 Szerintem a SCHIZM-et simán törölni lehetne és a helyére lehet felpakolni a következő kívánságokat. -
#650 Na igen emlékszem .... Lecibáltam a Metal Gear Solid 2-t a cirka 5 gigájával együtt, majd felnyomott a vinyómra 20 gigányi anyagot. Nem volt hosszúéletű nálam. Viszont a Silent Hill 2-t szívesen kipróbálnám. Nem tudom, hogy belefér-e a profilba ha feltennéd az ftp szerverünkre (ha használhatom ezt a többes bírtokos szerkezetet az ecc hungary tárhelyére). Bár ez úgy is egy kisebb közvéleménykutatás keretében dől el. Az is a SH2 mellett szól, hogy elkészítették a magyarítását is. -
#649 Pedig az SH2 lett a legjobb rész... kötelező darab!:)
A három szép de a sztori olyan izé, az egy meg olyan amilyen, azt meg PS emulátoral nyomtam.
Sha már Konami, ne felejtsd a Metal Gear Solid 2-t sem. Kész orgazmus az a játék...a sztorit még David Finch is megirigyelné...:))) -
#648 Ha az eddigiekből kellene választanom nekem a következő lenne a sorrendem:
Magyar:
Jazz and Faust
Odüsszeia
Angol:
Discworld Noir
Gabriel Knight 3
A Silent Hill 2 szerintem nem teljesen passzol bele a képbe. Ettől függetlenül már régóta szeretném begyűjteni. Nekem egyébként megvan a 3. része, de nem tettem fel a listámra. A mérete több mint 3 giga.