33675
-
#768 Ajaj.... akkor ültetjük az ügyet egy picit :) -
fucko #767 :) -
fucko #766 A GF nem 2 cd? -
#765 2 CD -
#764 Ezt a Netlimitert feltétlenül kifogom próbálni.
A GF engem is érdekel és ha jól emlékszem ez nincs is 1 cd méretű szerintem simán felteheted. Legfeljebb ha töltöm a Lord of the ring 3. cd-jét, akkor előtte lenyomom az Időgépet ha már nem kell úgysem senkinek senkinek. -
#763 Használj Netlimitert. Pár k szabad sávot kell hagyni a feltöltésre, igy nem lassul be a letöltés (a visszaigazoló csomagok miatt van ez áll.) Itthon kb. 20K sávom van fel. DC-n mindenki rámakaszkodott és a letöltésem 90k-ról 20k-ra esett vissza. Netlimiterrel belőttem 16K max sávot fel, és simán jön rendesen lefelé is.
Grim Fandangot én igértem, akkor nem jött össze. Most már itthonról fel tudnám lőni, de úgy láttam Merlinen kivűl nem kell senkinek.
Ja, most fejeztem be TLJ-t. A GF jobb, persze szigorúan SZVSZ. -
#762 Akko várni kell a következő törlésig.
A Lotr egyébként sem lesz fent sokáig csak amíg Mimacska leszedi. Szerintem az időgépet is lehet törölni. -
fucko #761 Hat ha jol szamolom pont 10 gigat tesznek ki a fentlevo cuccok a drakula 2es cdjevel + a lotr 3cdjével.:( -
fucko #760 Ok,megjohogy nem kezdtem el :) -
fucko #759 Nah elkezdem feltolteni,legfeljebb abbahagyom ha meg nem szabadott volna. -
#758 Össze kellene számolni hány gigánál tartunk. Hozzáadva a Drakula 2 -höz plusz 1 cd-t és hozzáadva a Mimacskanak feltöltendő Return of the king 3 cd-jét, amit a hétvégén fogok feltölteni. Ha még marad hely, akkor mehet a DW Noir.
Remélem egyébként, hogy az a bizonyos 10 giga szépen be is van állítva. Nehogy az legyen, hogy véletlenükl túllépjük és ezért elveszik a tárhelyet. -
fucko #757 Kiprobaltam es megy,feltoltesre kesz. -
fucko #756 Amint megkapom a zöldutat toltom fel a discworld noirt.Most megcsinalom ccd. formatumba es kiprobalom mukodik-e. -
#755 Hát nem tudom hogyan csinálod de hiper gyors vagy
Olyan mintha egy mobilrekkel odaóvakodnál az ecc hungary szerveréhez és simán felmásolnád rá a cuccost.
Most töltöm a SH2 első 2 iso-ját. A 3.-at majd holnap délelőtt. Mostanában nappal letöltök este pedig fel. Sajnos feltöltésnél szinte teljesen megáll a letöltési forgalom és ezt már kiszúrták a munkahelyemen, így csak este mehet a feltöltés. -
#754 Az Uru - Agest Beyond Myst nekem is megvan, de a másikat nem ismerem és még a mérete sem túl nagy. Belenéztél már?
A kívánság listád egyébként teljesen egybe esik az enyémmel.
Én is a Discworld Noir-ra és a Gabriel Knight 3-ra szavazok a következő feltöltésre bár szerintem ez még egy kicsit odébb lesz. A Grim Fandango nincs a listán, de emlékszem, hogy valaki ígérte azt vagy 2-3 száz beírással ezelőtt, hogy feltölti.
-
#753 Most találtam: kalandjáték végigjátszások angolul:
http://www.gameboomers.com/walkthroughs.html
Van két új Kalandom (mármint nerkem új:)):
- Uru - Ages Beyond Myst 1CD
- Traitors Gate 2 - Cypher 1CD
Most toltam végig a Journey to the Center of the Earth-öt... nem rossz, ne hagyjátok ki:)
Kívánságlistámon szerepel a
Discworld Noir
Gabriel Knight 3
és a Grim Fandango...
megkapom őket karácsonyra?:)) Na jó 2 ünnep között...:) -
#752 Zsír!:) -
#751 Na látom fent van a Runaway és a Silent Hill, akkor a jó hírek sorát én is folytatom.
Fent van a Drakula 2 első cd-je, holnap reggelre pedig fent lesz a 2. is.
Ami mégis jó hír a türelmetleneknek, hogy az első cd is elég a játék elkezdéséhez. Úgyhogy szedjétek le és kezdjétek el bátran, az installkor csak az első cd-t kéri és arról sem tesz fel sokat, nem hiszem, hogy a történetben olyan messze jutnátok holnap reggelig, hogy kérje a 2. cd-t.
Apróság de elég fontos:
Amikor feltelepíted a Drakula 2-t. A telepítő megad egy alkönyvtár nevet ahova telepíteni akarja a progit. Nos ez a név vagy egy kilóméter hosszú francia mondat, amit érdemes rögtön lerövidíteni simán Drakula2-re. -
#750 Fent van a Runaway, lehet letölteni! -
#749 Írj Mimacskának! -
Gsx-r #748 Sziasztok!
Hogyan lehet hozzaferest szerezni az ftp-hez? -
#747 Jajh LezLee... én is lassan befejezem a runaway 3.cd-jét... 1hét után..:)))) -
#746 Jelentem felért a silent hill 3. cd-je is, úgyhogy akit érdekel az nyugodtan szedheti.
Jó töltögetést! :) -
#745 Ja én is észrevettem, hogy a Drakula 1-ben a főhős tisztára hasonlít Keanu-ra, aki a filmben is játszott. A filmet nem láttam még, de hamarosan megnézem, mivel meg van videón :)) Ezek szerint jó a film? -
#744 A Drakula iso-it kipróbáltam működnek.
Egyébként vasárnap este volt a Drakula a tévében és a Drakula 1 az közvetlen folytatása a filmnek és a bevezető animáció is a film végét dolgozza fel.
Remek darab. -
#743 Nekem is ADSL-em van 768/128. Lefele jön mint a szélvész, de felfele én is döglassan tudok tölteni.
Elindítottam a Drakula 2-t, az szombat reggelre fent lesz, mivel hétköznap csak este tudok feltölteni. Szombat délben elindítom a Return of the King-et Mimacska kérésére, az hétfő reggelre fent lesz.... ha a technika ördöge nem tartogat valami meglepit a hétvégére. Úgyhogy besegíthetsz ha gondolod.
A 3 cd nevei:
Flt-rok1.bin
Flt-rok2.bin
dev-rotk.bin
Nekem ez a verzió van meg, azért más a 3. cd neve mert ez a végleges verzió, mivel amit először kiadtak abban a 3. cd hibás volt, de ez már tökéletes. Na persze warez cuccokrol beszélek...
Én elkezdem az első cd-vel, te pedig kezd a harmadikkal ha be tudsz segíteni és neked is ez a verzió van meg. -
#742 Igen felteszem, de csak hétfőre lesz fent ha megfelel. -
#741 A Jazz and Faust olyasmi stílusú, mint a Broken Sword, illetve mint a Runaway, tehát point n click. Nem olyan régi a játék, kb. 2-3 éves, és magyar szöveggel van ellátva. A grafikája kellemesnek mondható, semmi extra, de szép. Hangulata szintén jó, egyetlen hátránya hogy picit rövid, mivel eléggé könnyűek a feladványok, ezért nem nagyon fogsz benne elakadni, bár lehet hogy ez valakinél pozitívum :)) Szóval szerintem megéri kipróbálni. A kalandkedvelőknek meg főképp. -
#740 Axon mennyivel töltesz fel? Ha neked is 7köznapi kapcsolatod van(..), besegíthetek a LOTR-ban, jól. Runawayból már csak 300MB van hátra. -
#739 Axon felteszed nekem akkor a return of the kinget? -
#738 Szánom bánom, de nem hallottam még a Jazz and Faust-ról
milyen stílus?(point&click, Shizm féle), mikori, mi a témája?
Shamár ilyen sok a helyünk, egy GF-et én is kérhetnék?:) -
#737 A napokban jelent meg egy új kaland:
Airline 69: Return To Casablanca
Ahogy elnézem ez olyasmi lehet mint a Lula volt anno.
Próbálta már valaki? -
#736 Akkor örülök neki, hogy nem volt semmi nagyobb gond :))
Amúgy azelőtt én sem hallottam a játékról, még régebben egy Gamestar mellékleteként adták. Egy jó ideig hozzá sem szagultam, amikor valahonnan tudomást szereztem, hogy ez egy kaland. Na abban a pillanatban rávetettem a kezem. Kellemes program, nincsenek benne nehéz, megfejthetetlen fejtörők, mint a Schizm-ben. És jó, hogy a szöveg magyar, nem kell szótárazni. -
#735 Megnéztem a Jazz and Faust-ot.
Tökéletesen működik.
Az elején kiad egy fekete képernyőt gondolom ott játsza le a kiadó reklámlogóját, de valami kodek probléma miatt nem látom, ez nem is baj.
A játék szépen fut, még sosem hallottam róla, hogy létezne. Kellemes meglepi. -
#734 Igeeeen.
Pont erre gondoltam. Kérlek tedd fel nekem és igérem 2-3 napon belül törlöm.
A 10 giga addig marad amíg jók vagyunk itt, vagy én el nem válok. De ez egyenlőre nemigen áll szándékomban
-
#733 10GB...zsííír...:) Runaway-el 7végén már játszhattok is. -
#732 Én nemrég kezdtem el cibálni lefele. Olyan fél 2 körül már tudok választ adni, ha addig nem előz meg valaki. -
#731 Na mivel megkaptam a zöldutat a Silent Hill 2-re, ezért el is kezdem, szerintem ma vagy holnap fönn is lesz már a 3 cd.
Más: leszedte-e már valaki a Jazz and faustot, és működik-e neki, mert tegnap a nagy igyekezetben elfelejtettem kipróbálni. -
#730 Na megnéztem a szervert és van egy jó hírem. Ha felmegy a Runaway 3. cd-je is akkor még csak 4 gigánál járunk. Tehát még a felénél sem a 10 giga tárhelynek.
Szerintem kicsit bátrabban is mehet a feltöltögetés. Ezért részemről ha nem lesz ellenvetés felnyomom a Drakula 1 részét is, így rögtön megkapjátok mindkét részt. Bár először úgy is a beígért 2. résszel kezdem és addig még lehet ellenvetés.
Más: Ahogy elnéztem a listát mindenkinek vannak még apró dos-os kalandjátékai. Szerintem ezek össz mérete sem tesz ki 1 cd-t. Ezeket a progikat egy külön alkönyvtárba simán felnyomhatná mindenki egy helyre. Ezeket nem is kellene egy jó ideig letörölni, mivel igazán kis helyet foglalnak. -
#729 Nekem megvan a:
The Lord of the Ring: Return of the King
nem tudom erre gondoltál e?
Ezt fel tudom nyomni 3 cd-s és kis is próbáltam tökéletesen működik.
Más: Látom a Drakula 2-re szavaztatok így én azt felnyomom, bár látom, hogy közben szerver váltás volt és én még nem néztem meg tudok-e feltölteni, úgyhogy ha nem akkor jelentkezem sirámaimmal
Ez a 10 giga roppant jó hír....