IAhogy a szavazatokat nézegetem kezd kialakulni egy kép.
Ha lejön a SCHIZM ami 5 cd, akkor kb 5 cd-nyit fel is pakolhatunk. Ez mindenképpen több játékot jelent.
Először is megkérjük Mimacska-t, hogy szedje le a SCHZM-et, vagy adjon engedélyt a letörlésére, mivel írási jogkört biztosító jelszavunk segítségével simán tudunk törölni a szerverről.
Az 5 cd helyére javaslom:
Jazz and Faust (mivel ezt ketten is kértük és csak 1 CD-nyi)
Ez az egy ami "szerintem" biztos, már csak a mérete miatt is.
Jött még 2 javaslat a Discworld Noir-ra, de ez 3 cd-nyi.
A Silent Hill 2 -re is két szavazat jött, az egyik Mimacska-é, ami szintén nem elhanyagolható kérés, de ez is 3 cd-nyi.
Emellett jött még két kérés a Drakula-ra is. Nos a javaslatom. Ha lemegy a SCHIZM menjen egyszerre 3 játék.
Jazz and Faust
Silent Hill 2
Drakula 1 (vagy Drakula 2 igény szerint)
Részemről vállalom a Drakula-t (nekem mindkettő megvan, bár a listából az egyik kimaradt), csütörtök és péntek délután tudok tölteni, tehát szombat reggelre felteszem.
A Silent Hill 2-t (LezLee-nek és MerlinW-nek van meg) tölthetitek egyszerre is mivel 3 cd-nyi.
A Jazz and Faust pedig LezLee feladata lenne.
Ez csak egy összesítő volt a kérések alapján. Természetesen bárki javasolhat mást. De szerintem a 3 program feltöltése azért megfelelő, mivel így többek kérése is teljesülhet. A karácsonyi fejetlenség miatt pedig hamarosan el kellene kezdeni a feltöltögetést.