33675
-
#728 "gyűrük ura 3. játékot"
Melyik is ez?
Melyik file-ok rosszak? Pontos méretük? -
#727 Ay SH engem is érdekel...mint már írtam, szóval én örülnék neki.
Ki mondata, hogy 8 giga a határ? Mert 10 és mindíg is ennyi volt.
Kicsit elhanyagoltalak benneteket de hát tudjátok ez a "xmas meghitt otthon" project totál lefoglal mostanában.
Műs!!! Nem tudná valaki feltölteni a gyűrük ura 3. játékot? Karácsonyra igértem valakinek, be is fizettem smswebre, le is töltöttem, de néhány fájl sérült. :((( Igy tehát a igért szavam forog kockán.
Help please!!!
Na pusszancs -
#726 Ne roskadok besegítek én szívesen. De feleslegesen nem dolgozom:) No nem szórom a morzsákat, úgyis isszátok a szavaimat, ingyen pedig nem tanítok..:) -
#725 Bocs, de még sosem töltöttem fel ezzel a nettel, ami most van, úgyhogy nem tudtam, hogy ilyen gyorsan tölt, de ha lesz időm feltöltöm a Silent Hill összes cd-jét, bele ne roskadj :)))
Csak még megvárom az engedéíííííjjjt :))) -
#724 Runaway CD2 fent van, elindult a harmadik -
#723 Hinya srác, te fel tudod zúzni 115-el azt a 2-3 CD-t és nyugodtan tudnál aludni míg én 12-vel töltöm az SH 3. CD-jét....? Hmmm... Nem értem...:) -
#722 Nah örömmel jelentem minden kalandkedvelőnek (és aki a Jazz and Faust-ra szavazott :)), hogy elkezdett csorogni felfelé a game, méghozzá mint a szélvész, mert ha minden igaz, kb. másfél óra múlva már fent is lesz a szerveren, 115 Kb/s-al repeszt felfelé :))
Ez 1 cd-s tehát a 8 Gb-os határt biztos nem lépi át.
MIMACSKA: Engedélyt kérek feltölteni a Silent Hill 2 első két cd-jét, persze csak ha van még hely a szerveren. -
#721 Ohh, magamnak is ajánlom:) A GF-es rész tárgytalan. Most már értem:)) Lassú vagyok késő van:) -
#720 Jaja. ADSL 512/128kb/s, azaz 128 a feltöltés. ami kb 12KB/s-ez jelent. Emellet asszinkron, tehát mialatt feltöltök, a letöltés sebessége is harmadára csökken, azaz kedven kis linux szerverem vért izzad hogy ki tudjon szolgálni engem ill. másokat..:))) Ami ugye nem jó.
Nos tehát azért vagyunk itt hogy jó legyen nekünk, "áldozatokat" hozzunk, így egy rossz szavam senem nincs, töltögetem a gigákat 12Kval is lelkesen, csak lgyen hova:)
Jah és milyen SMSwebes GF-ről beszélsz? Nem tudok róla hogy lenne olyan... smswebre általában csak a legújabb stuffok kerülnek fel, ami ugyancsak nagyon jól van az úgy..:)
Szintén minden rosszmájuság nélkül, tudom neked ajánlani LezLee szignóját + egy kis figyelmességet:)))
Na joccakát!:) -
#719 Elcsesztem, a 685-re ment az előző. -
#718 De ő a feltöltésről beszélt, nem a letöltésről. Ált. az mindig lassabb, mint a letöltés. -
#717 Érdekes én 50-100K-val szoktam tölteni (persze csak LAN-ról meg Satelitről), de te tudod. Pont azért jó a nonstop net, mert leszarhatod milyen lassú. Lejön ma, vagy még a héten. Sok sikert az smsweb-es Grim Fandangohoz. Kelleni fog. -
#716 Ja, bár ez a régi szerveren volt, az újon nem tom mennyi helyünk lesz, de remélem több :))) -
#715 Jah:) Nem kukacoskodni akartam, csak.. de hát tudod:)
Az SH2 CD3-at bevállalom. A limittel kapcsolatban pedig úgy látszik le vagyok maradva..:))) De ha 8GB akkor még jobb nekünk, tehát örülök neki:) -
#714 Igazad van, tényleg Mimacska dönt. De nem is akartam addig feltölteni, amíg áldását nem adja rá.
Másik: szerintem 8 GB a limit, és még attól messze vagyunk. A jazz and faust pedig 1 cd-s tehát nem foglal sokat. Majd meglátjuk, hogy haladok, ha jól, akkor feltöltöm a Silent hill első 2 cd-jét, persze csak ha zöld utat kapok :))) Bár mér ne kapnék, hiszen ha jól tudom ez a játék volt Mimacska szíve vágya :))) És itt a Nagy Főnök (direkt nem angolul írtam :)) szava dönt! -
#713 Egyébként én is max 12K -val tudok feltölteni. -
#712 Először is szerintem Mimacska döntsön, hogy a limitált tárhelyre mi kerüljön. A Silent Hill 2 3CD, Én most tolom a Runawayt, ami szintén 3CD, a J&F nemtom mekkora... minden esetre messze túlvagyunk a 2GB-n... -
fucko #711 En is rosszul tuttam.A larry sorozatot a szerző 3 reszesre tervezte.A3. resz ugy fejeződik be hogy larry olyasmit mond hogy :itt veget er a kaland 4. resz mar nem lesz :) -
fucko #710 Rosszul emlexel sztem:)
En ugy emlexem hogy vmin nagyon felbassza az agyat es egyszeruen kijelenti,hogy 4. resz nem lesz:D -
#709 De abban a reszben nem azt meseli el, hogy mi "maradt ki" igy. Es igy letudva a ket resz? ;] Vagy rosszul emlexem? -
#708 MerlinW: mivel a Jazz and Faustot is én nyomom majd fel, mit szólnál, ha én felnyomnám a Silent Hill 2 1.cd-jét, a többit meg te? Persze csak ha jó neked, mert nekem ölég lassú lesz a feltöltésem. Jó így??? -
#707 müxik, jól, munkára fel!:) -
#706 Nem felkapni a vizet, minden kérdésedre a válasz eme 8 oldalon felleled... olvasgatni kell, okosan... -
#705 Köszi, megkaptam!
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
fucko #704 Megy. -
#703 A probléma az, hogy a Total Commanderben már átírtam, az FTP-címét (elérési útvonal) - valaki tudna nekem egy régi szerver címet küldeni priviben?
#702 A régi szerveren a javított olvass elben minden infót megtaláltok -
fucko #701 Imyke:a larryből nem letezik 4es resz,ugyanis larry megigerte a 3. reszben hogy nem lesz 4. resz ;))
-
#699 Türelem az van :))) -
#698 Oká -
#697 Váltottunk. Csak még én sem tudom mi az új nevünk.
Türelem -
#696 de aztat nem hogy mikorrrrr...:) -
#695 LezLee: "Hiba" javítva...
#694 Ja, mert nekem sem megy... Nem enged fel az új helyre.
fucko #693 Megvarjuk Mimacskat,es elmondja mi van.De szolt elore hogy kiszolgalo valtas lesz. -
fucko #692 Faszom,megint 2szer irtam. -
fucko #691 Uj kiszolgalo.Most aztan telleg van hely:)Remeljuk a runaway nem ment sullyesztobe. -
#690 Nos a jelszó nem ugyanaz... -
#689 remélem... minden esetre amig nem látom az eddig feltöltött stuffokat, nem folytatom a töltögetést...
Remélem nem sz@patnak...:) -
fucko #688 Uj kiszolgalo.Most aztan telleg van hely:)Remeljuk a runaway nem ment sullyesztobe.