33675

• Axon
    Imyke: elküldtem a listám, ha lesz időd csatold a többihez
  • MIMACSKA
    :-))
    Nemsokára új szervert kapunk. De mindenki értesülni fog időben. Tehát aggodalomra semmi ok, nem fogunk megszünni.
  • MerlinW
    Ügyi vagy főnökasszony! Mííííííááoouuuúúúúúúú!
  • LezLee
    A GF engem is érdekelne. Sokak által ez a legjobb kalandjáték, úgyhogy nagyon sajnálom, hogy nem készült hozzá magyarosítás. :(
  • MerlinW
    Én majd kérek GF... Olyanom nincs..:(
  • fucko
    Kuldj te is listat imykenek,had gyuljenek a valaszthato jatekok.
  • pluhi
    Hi!
    Holnaptól lesz kábelnetem, szal beindulok én is kicsit. GF nem kell senkinek? Én még mindig Tex Murphy-re áhitozom.
  • MIMACSKA
    :)))))))
    CCCUUUUPPPPPPP!!!!!
  • MIMACSKA
    :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    A galéria még nincsen kész. De azért lehet találgatni. :-))))
    Igazság szerint az ECC szerveren leszek fent, ez most csak egy próba feltöltés.
    És köszönöm szépen mert a dicséret önbizalmat ad
  • IMYke2.0.0.0
    Vajon melyik csinoska lehet MIMACSKA a Galériában?

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • reaper4
    ügyi Vagy. Szerintem pofás a lapod. :)
  • MIMACSKA
    Jézus, hogy micsoda pezsgés van itt.
    Nem nagyon jártam itt mert feltöltöttem az első honlapom.
    Ha van kedvetek nézzetek el ide: www.nagyutazok.at.hu
    Egyenlőre félkész. hibaüzit is ad( majd holnap gondolkozom rajtahiszen még csak most tanulom a HTML.t)ráadásul csak félig van kész...de én csináltam.
    Tervezek egy kalandgamés honlapot, de asszem még tanulnom kell egy kicsit.
    Más
    Örülök, hogy Imike kirakta a listáitokat mert most annyira tele az agyam a suliban tanultakkal, hogy a legegyszerübb oldal is kifogna rajtam.
    Hát ennyi...pezsegjetek csak tovább
    pussz mindenkinek
  • LezLee
    Hmmm, akkor ez sem lehet rossz :)))
  • fucko
    Nem hiszem.Az elso 2 reszttol amugy elegge elut a noir,ugyanis az elso ket reszben te vagy rincewind az ankh morporki varazsloegyetem egyik diakja.Abban rengeteg jo poen volt es imadtam ugyanakkor nagyon nehez is volt,(logikatlan megoldasok,stb)
    Viszont a Noir-ban Ankh Morporkban egy magandetektivet alakitasz es felkeres egy nő egy munkaval kapcsolatban.Tele van videobejatszasokkal fordulatokkal es iszonyat jo hangulat.
    Az egesz ugy kezdodik hogy meghalsz,es visszaemlexik,hogy hogy jutott ideaig.
  • LezLee
    Most nézem csak a Discworld Noir is elég guszta játék lehet, bár nem játszottam az előző részekkel, és a könyveket sem olvastam. De érdekelne, csak kár hogy angol. Nem tudom, jelent meg hozzá magyarosítás???
  • LezLee
    Akkor én tovább bírtam, nálam kb. 2 nap után lett uninstall :))
    De így elcseszni egy jó ötletet. Kár érte, mert az elején még tetszett, de meguntam, hogy mindig a végigjátszást kellett olvasgatnom, hogy tovább tudjak jutni.
  • fucko
    lett volna
  • fucko
    Leszedtem,jatszottam vele egy orat,es feladtam.Azt kell mondjam ugyanez lett volna az atlantis 2vel is ha ugyanugy bősegzavarom lenne a jatokakkal kapcsolatban mint mostansag;)
  • MerlinW
    Holnap tolom a runaway CD2-t
    Imyke: (lista) A BS2-ből van 1CD-s is
  • LezLee
    Kösz az infót. De főképp azért érdekel, mert magyar szinkronos. Nem tudom a Schizm-el játszottál-e, na hát ott aztán tényleg megfejthetetlenek a feladványok, diplomás iq-zseninek kell lenned, hogy walktrough nélkül nyomd végig.
  • fucko
    Ja es vegigvittem de leirasbol,pedig nem szoktam olyat.Csakhogy nehol olyan lehetetlenseg volt rajonni hogy mit kell csinalni hogy mar nem birtam cernaval:)
  • fucko
    Hat olyan mint a tobbi cryo termek.Egy kicsit irrealisan nehez.Belso nezetes.Az elso palya nagyon jo(ír)a tobbi mar nem annyira tettszett.Biztos sok embernek tettszene,nekem igazabol csak az fps nezet miatt nem jott be.
  • LezLee
    Épp most olvastam el az Atlantis 2 ismertetőjét. Csupa jókat írnak róla, úgyhogy kíváncsi vagyok rá. Te fucko végig vitted? Te is mondhatnál róla pár szót. Hogyan tetszett?
  • fucko
    A legtobbnek ja.Foleg az olyanoknak,amiknel össz-vissz 5 ember adja a magyar hangot,es mindneki felvallalja vagy 6nak a szöveget.ilyen pl. az Odüsszeia is de azer elmegy.
  • LezLee
    Nekem az nem tetszett a Jazz and Faustban, hogy hihetetlenül rövid, asszem Jazz-el 1 nap se kellett, hogy végigvigyem, meg a fejtörők is elég könnyűre sikeredtek szerintem.
  • LezLee
    Gamestaros, de az a verzió, amelyiknél csak a szöveg a magyar, a hang az angol, de így is maximálisan élvezhető. Sőt én nem is bántam, hogy a hang az eredeti, jó pár játéknak elég gyenge volt a magyar szinkronja szerintem.
  • fucko
    Az se lenne roszz.En sokaig elvittem az angol verziot,magyarul mar vegig is vinnem;)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha a GameStar-os, akkor szinkronos kell legyen.

• fucko
    Lezlee:a jazz and faust szinkronos vagy csak feiratos?
  • IMYke2.0.0.0
    Tessék csak nézni a listát!
    LezLee is elküldte a sajátját!

• fucko
    Es a disworld 2nek a ripje van meg vagy esetleg full?:)
  • Axon
    Megpróbálom megoldani ezt a problémát is
  • IMYke2.0.0.0
    :(((((

- A listán módosítottam, belinkeltem leírásokat, és pontozást (PCDome).

Axon: sajna én sem tudok feltölteni neked egy ekkora fájlt sehová - limit van nálunk, és Windows 2003 Server elöttünk, port lock-al így az FTP is kilőve...

• Axon
    A munkahelyi tűzfal miatt fájlcserélőket nem tudok használni.
  • IMYke2.0.0.0
    DC++ -on tuti fenn van.

Bár a Matrix-on jelenleg senkinél nem találja a kereső...

• Axon
    Én a discworld 1-el szórakoztam anno, de megvan a 2. része is, viszont a Noir nincs meg úgyhogy máris potenciális feltöltenivalónak lépett elő.
    A könyveket viszont mind beszereztem és az utolsó kivételével mind olvastam. Természetesen a magyar nyelvűekre gondolok.
  • Axon
    Köszi ez remek lesz.
    Tudnál esetleg segíteni a beszerzésében?
    Rákerestem a neten, de csak mindenféle genetikai oldalakat dobál ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy gondolkodtam: Excelbe fogom tenni a listát, és letölthetővé teszem majd a korábban említett helyen, s feltölthető lesz az RPG-FTP-re is!

• fucko
    A discworld noir a kedvenc kalandjatekom amugy.Jobban szeretem mint a tlj-t,igaz azert is reszben mer a disworldoket mindig is imadtam:)
  • IMYke2.0.0.0
    De tudok progit:
    NeuroTrans 2000
    Ez a progi pont azt teszi, ami neked kell. S ami a lényeges: "tanul" ill. "tanítható". Sőt, az elején - sajnos - kicsit kell is.
    De nagyon hasznos, és gyors tud lenni.
    Kettős ablakban szerkesztheted a fordítandó anyagot.
    Felül az angol, alul a nyers magyar.
    S az alsó (magyar) ablak szövege könnyedén elmenthető textbe, vágólapra, akárhová...