33675

• pluhi
    TLJ-ről.
    Hát nemtom. Valahogy nem varázsolt el a game. Stark hangulata még bejött, de valahogy csökkent az érdeklődésem. Ennek persze sok oka van, a mostani játékdömping elsődlegesen. Persze végig fogom tolni. Azért annak idején a Grim Fandango mellől fel sem tudtam kelni.
  • pluhi
    Még nem késtem el, tehát Boldog Szülinapot!
  • MIMACSKA
  • LezLee
    MIMACSKA: PUSSZANTALAK, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

ui.: pofátlanság lenne megkérdeznem, hogy hanyadik???? :))))
  • MIMACSKA
    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  • IMYke2.0.0.0

------------------------------------------
    .:i2k:.
  • MIMACSKA
    köszike szépecskén. Totál happy vagyok
  • MerlinW
    Boldog szülinapot MIMACSEK!
  • MerlinW
    Kipróbáltam a DOTT-ot és a Sam and Max-et... huuu nagyon jól kész... Nem hittem volna hogy a DOTT-ot még ma is fejből végigtolom...:) Hiába régi nagy élmények....:)

SCUMMVM: Ha valaki még nem használta, tipp:
    Játék indítása után CTRL+ALT+4 (vagy 5), majd CTRL+ALT+a
    Így egész pofásan néznek ki több mint 10 év után is...:)
  • MIMACSKA
    Nincs meg valakinek ez a bizonyos stupid inv.?
  • MerlinW
    Jövő7 szerdán kötik a netet, ami azt jelenti, hogy jövő7 végén pörög tovább a Runaway, jól.
  • Ersiman
    Sziasztok!
    A Stupid Invadershez készült magyarítás, de mivel a programot nem tudtam megszerezni, nem tudom a fordítás mennyire jó vagy teljes, de létezik!
  • Vajákos Mimóza
    Neverhood

Minimális gépigény, minden korosztálynak ajánlható.
    Igaz, hogy nem beszél magyarul, de szerintem ez talán nem akkora probléma, ennél a játéknál.

Mászáklós játék, gyurmavilágban kivitelezve.
    Talán egyetlen hátránya, hogy néha le kell ülni a gyerek mellé, mert segiteni kell a feladványok megoldásában.

Ha apu segit, akkor a Stupid Invaders szintén ajánlható, 7 éves lánynak is. Ez se karattyol magyarul, tehát ha ez alapfeltétel, akkor ez is kilöve.
    Egyébként lassan megjelenik már a játék második része.
  • MIMACSKA
    Srácok nem tud vki egy magyarul beszélő bármilyen játékot ami ajánlható egy 7 éves kislánynak? szóval nem túl véres..
  • Axon
    A Mediamark-ban láttam 2 vagy 3 ezer forintért.
    A CDgalaxisban is kapható.
  • Axon
    Akkor valószínűleg én sem tartozom az átlagon felűli inteligencia bírtokosainak táborába... sőt ha tied átlagos, akkor én karcolom az átlagon alúliakat...
    Mivel én valahol az elején elakadtam. Sokat segített a leírás mivel abból megértettem mit is várnak el tőlem, így már biztos jóval meszebb jutottam volna csak addigra letöröltem. Ez köszönhető a 3 gigás méretnek és az akkori jóval kisebb vinyóknak. Azóta meg mindig jött valami újabb kaland és nem sikerült újra belekezdenem. Ahogy elnézem az utóbbi hetek gigantikus felhozatalát kaland terén, bizonytalanságom csak tovább nő.
  • LezLee
    Most vettem csak én is észre, hogy már megjelent a Schizm 2. része. De attól tartok, hogy várhatunk a magyar nyelvűre, pedig az 1. rész egyik legnagyobb előnye,hogy magyar, és még így is nehéz.
    Axon te meddig jutottál el, én most ott tartok, hogy Sammel valamilyen érdekes műszerrel meg kéne mérnem több torony magasságát és távolságát. Na ezt mire kiderítem :))
    Amúgy kegyetlen aki kitalálta ezeket, mert legtöbbször egy halvány utalás sincs, hogy mit kéne csinálni, és rengeteget kell jegyzetelni. Én már megtanultam, hogyha látok valami különös jelet bárhol, azt rögtön papírra vetem, mert biztos nem véletlen, hogy odarakták :))
    Na megyek is nyúzom tovább, de már halálfáradt az agyam a sok gondolkodástól :)) Szerintem ezt a játékot csak átlagon felüli intelligenciával megáldott játékosok tudják végigvinni segítség nélkül. Bevallom én nem tartozom ezek közé... :))
  • Axon
    Most látom, hogy megjelent a SCHIZM 2.
    Néhány warez oldalon már fent is van..... ha van olyan elvetemült lélek, aki ilyen csúnya illegális dolgokat használ, ahelyett, hogy megvásárolná azért a vacak 15 ezerért!!!

Valami azt sugja nekem, hogy ennek már nem lesz magyar verziója úgy mint az első résznek...
  • Axon
    Itt van nálam a Zak2 és a Kyrandia 1 része. Mindkettő magyar nyelven. Ezek régi dos-os klasszikusok és parányi helyet foglalnak. Ezek szerintem bármeddig fent maradhatnak, hiszen hanygyányi a méretük, de roppant jól el lehet velük szórakozni.
    A Kyrandia 1-ben rögtön segíthetne is valaki, mivel elakadtam, de ezt majd megbeszéljük később ha már mások is játszanak vele.
    A feltöltést megpróbálom még a mai napon véghezvinni, csak ezek a progik DVD-n vannak és hiába tartogatom itt a kezemben a DVD-t, nincs amibe betegyem. Az összes gépnek körülöttem csak CD olvasója van......
  • Axon
    SCHIZM végigjátszás fent van!!!
    Keressétek a SCHIZM alkönyvtárban a vegigjatszas mappában.
    TELJESEN MAGYAR NYELVŰ!
    Régóta igérgetem végre nem felejtettem el behozni és felrakni. Csak azoknak ajánlom, akik a legelején elakadtak, így legalább egy kis fogalmuk lesz róla, hogy milyen is ez a játék.
    Bár LezLee már rájött, hogy itt bizony néha írsogálni kell papírra dolgokat mert roppant összetett és komplex a játék, de ezután inkább őt nyagassátok mivel már tovább jutott el a játékban mint én.
  • Axon
    Végre valaki!!!!
    Végre valaki aki játszik a SCHIZM-el. Eddig még mindenki panaszkodott, hogy nem tudja kiírni vagy nem indul, azt hittem már valamit én rontottam el, de ha neked megy akkor nincs baj.
    A Patc-eket csak annak kell használnia akinek az elején nem indul. A hiba annyiból áll, hogy a készítők szépen összehozták a munkát, majd a kiadó a játék elé rakta az idióta reklámlogóját. Amit persze egy csomó gép nem tudott lejátszani így kilépett a progi. Jó példa erre, hogyan lehet tönkretenni mások fáradságos munkáját. Én először win98-alatt próbáltam és 2 gépen is fellépett ez a probléma. Akkor szedtem le a patch-et és azután már működött. Tudomásom szerint winXP alatt nincs vele gond.
  • MIMACSKA
    Helyzetjelentés:
    A jövő hét elején bemegyek az irodába és törlöm a TLJ-t
    A SCHIZM még marad mert szégyen gyalázat de az első rontás óta nem foglalkoztam vele.mentségemül szólva beiratkoztam egy webszerkesztő isibe és ez totál lefoglalja a szabad időmet. Vagy Mafiázom ami ugybár nem adventura gama úgyhogy erről kussolok. Szóval írjatok, hogy mit szedjek még le. + ha gondoljátok nyitok vmi új topicot magunknak. Persze jó nekem itt is
  • Ombika
    I2k egyertelmu mihez nem? :)
  • MIMACSKA
    Én csak itt dumálok erről
  • inecromancer
    gondolom longest journey. Ezert mondtam h kellene egy masik forum ahova az ftprol / mas kalandjatekokrol dumalunk:)
    egyebkent nem letezik:(
  • IMYke2.0.0.0
    Létezik. De mihez?

• Ombika
    Letezik magyarositas?
  • MIMACSKA
    Imike benéztem hozzád....és nagyon pofás kis helpet hoztál össze
  • IMYke2.0.0.0
    Nagyon szívesen!

• MIMACSKA
    K Ö S Z Ö N Ö M
  • LezLee
    SPOILER!!!

Hmmm. Én ezt úgy csináltam, hogy kiválasztottam két szobrot (asszem a romoknál lévőt és fent a hegytetőn lévőt), oda mentem az elsőhöz, és 1-től 9-ig sorba felrajzoltam egy papírra a jeleket, amik nem voltak rajta oda ? került, miután lerajzoltam az összes jelet, odamentem a következőhöz és kikövetkeztettem a hiányzó jeleket, mert ugye a sorrend az mindegyiken állandó. Utána már könnyű volt hogy hova milyen jelet kell beállítani.
    Remélem erre gondoltál, ha nem akkor bocs. :))
  • IMYke2.0.0.0
    MIMACSKA!

Daemon Tools / WinISO / CD-írás help elkészült!

"Segédanyag - CD-írás / Daemon Tools (Only in Hungarian)" menüpont alatt!

Üdv,

• inecromancer
    AAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAA
    kesz vagyok ettol a jatektol:)
    Lezlee help me. Rajottem a szobrok rendszerere, hogy mit kellene allitani hova, melyik szobor beszel melyikhez, de az osi varos jele (a nyil) nem talalhato meg sajat magan, tehat nem tudom beallitani h a hangot fogadja. Es igy megszakad kozepen a lanc. :(
  • pluhi
    TLJ SPOILER
    Rájöttem ám, hogy kéne működnie. És de, ez egy bug. A készitők tudnak róla, de mivel nem tudták reprodukálni nem készült rá patch. A lényeg az, hogy eltűnik a kötél a fogóról valami miatt (a közeli képen látszik, de kint az inventoryban már nem). Vissza kellett töltenem egy régebbi állást. Több ilyen nincs áll.
    Más. Sikerült valakinek AA-t izzitania a game alá? Sokat segitene a szereplők fűrészes bájain.
  • IMYke2.0.0.0
    MIMACSKA!

Összedobok egy kis help-et, lépésről lépésre leírás!
    Nem lesz sem hosszú, sem érthetetlen, ígérem!

Itt keresd majd: http://imyke2000.fplanet.hu/

• inecromancer
    ja mehetne fel 1-2 drakula resz is, nekem az sincs meg:)
  • inecromancer
    Most a szigetes "telefon rendszerrel" szivok, remelem mar nem sokaig:) azer a tengeralatti kis puzzle a kristalyokkal nem volt rossz:)
    szerintem ennek az ecc.hu -nak kellene egy kulon ftp, hogy ne itt a tlj forumba irogassunk rola:)
  • LezLee
    SPOILER!!!!

Nem bug, én is ezzel szívtam, de nagy nehezen rájöttem. Először fújd fel a kacsát(ami ugye ereszt), majd gyorsan húzd rá a fogót a kötéllel. Majd használd a kulcson. A kacsa gyorsan le fog ereszteni, ezért összezáródik a fogó, és így már ki tudod venni a kulcsot.
    Remélem segítettem, még lesz ezen kívül jó pár nehéz rész, de sok sikert.
    Sajna hogy már végigvittem, de most nyomom a Schizmet és az is nagyon bejön, bár nagyon nehéz, de sebaj :))
  • pluhi
    Basszus! SPOILER az előző hozzászólásomban! Remélem igy jó lesz.
  • pluhi
    Hi All!
    Végre le tudtam szedetni a TLJ-t. Elég könnyűnek tűnik, kiváncsi vagyok tudja-e verni a Grim Fandango-t. (Ennek feltöltését sajna nem tudom elintézni.) Amúgy köv. cuccnak szvsz ez lenne jó, mert nagyon nagy game. Döntsétek el, biztos sokaknak megvan.
    Vissza TLJ. Könnyünek tűnik, de asszem beszivtam. A metrós kulcsnál akadtam el. Összekombináltam a kötelet, fogót, gumikacsát, de azt mondja, hogy nem éri el. Megnéztem neten, más elvileg nem kell. Ha ez bug, akkor kapitális.