33675
-
#848 Hö, ez nagyon komoly volt..:) -
#847 Ezt mindenképpen nézzétek meg, ha még nem láttátok:
Meglepetés!!!!
A hangszórót el ne felejtsétek bekapcsolni! -
#846 Szerintem töltheted nyugodtan, van rá hely. Ennél jobb karácsonyi ajándék nem is kell :)))) -
fucko #845 Elkezdem tolteni,es ha vmi kozbejon es szoltok abbahagyom. -
fucko #844 Kezdhetem akkor a DN feltolteset?Hely van mostmar neki es nem tudok rola hogy mas kovetkezne.
-
#843 Töröltem a LOTR-ot.
Még egyszer boldog karit!!!!!!
pusszancs -
#842 Magyarítás: nem hiszem hogy komoly fordítás lenne, de feltöltöttewm egyet. Próbáljátok ki, hátha.
Én is mindenből sokat, kellemeset, jót kívánok nektek. Újévet még nem, addig még ugyis szanaszéjjel fírkáljuk magunkat:)
KKÜ
MW -
#841 Örülök, hogy boldoggá tettelek, hiszen erről szól a KARÁCSONY!
Amúgy jó lenne egy Broken Sword 1 teljes magyarítás :)))) -
#840 Én is mindenkinek:
KELLEMES, TANULÁSMENTES, TARTALMAS KARÁCSONYT
KÍVÁNOK!
Bár valószínű, hogy még holnap is gépközelben leszek, már 1 napot sem bírok ki SG fórum nélkül :))))))))))) -
#839 Na mára lassan lejár a munkaidőm. (6 kor )
Ezért én is:
Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
#838 Egy kis díszítősor
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------ -
#837 [IMG][/IMG] [IMG][/IMG]
Hooohooooohoooohoooo!
#836 Én is Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!
#835 Nagyon szépen köszönöm neked és bár én még holnap is leszek mert .....dolgozom este 6-ig......azért hátha valaki már nem ül holnap a gép előtt.......
B O L D O G K A R Á C S O N Y T mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi már itt megleptük egymást néhány ajándékkal.
Mit töröljek legközelebb? A Lotron kívül -
#834 Egyébként a Drakula 1 nekem is itt várakozik a feltöltésre ha van rá igény. Szépen .bin .cue formátumban és ki is van próbálva. -
#833 Na akkor végre itt vagyok és válaszolok.
A Return of the King fent van 3 cd-s.
Az első cd flt-rok1.bin és cue.
A második cd flt-rok2.bin és cue.
A harmadik cd pedig a dev-rotk.bin és cue.
Feltétlenül kell a harmadik is mert installkor kéri. Ne zavarjon meg, hogy más a neve.
Ezeket írd ki és telepítsd.
Installkor kér egy cdkulcsot. Az ott van a 3. cd crack alkönyvtárában, meg ha jól emlékszem a tört .exe file is ott van amivel fölül kell írnod az eredetit install után.
Van még ott egy fix file is. Nos az szerintem nem kell. Azt le is lehet törölni véletlenül megmaradt, mivel az első kiadása hibás volt és kiadtak hozzá egy fix-et, de ez a verzió már a második törése és ehhez már nem kell.
Egyébként kipróbáltam és gyönyörű sodró akció az egész hihetetlen élmény...... csak..... nos az ilyesmi engem nem szokott túl sokáig lekötni. Véletlenül volt még meg, már éppen le akartam törölni, amikor szóltál, hogy kellene. -
#832 Én nem tapasztaltam elcsúszást a Silent Hill 2-nél. A temetőn már rég túl vagyok, most éppen a városban kolbászolok, csak tegnap kezdett erősen esteledni és inkább kikapcsoltam és áttértem egy kis nyugalmasabb játékra. (Az oroszokkal próbáltam lerohanni berlin egyik külvárosát a Sudden Strike 2-ben). Néha a kalandok mellett jól esik egy kis csihi-puhi. -
#831 LezLee ha egy GSX-r nevű figura jelentkezne nálad az elérésért add meg neki légyszi. Ha letöltöttem a Lotr-ot kezdem majd a BS-t én is.
Axon köszönöm szépen a Lotr-ot. Van valami extra vele kapcsolatban?
Nem szeretném ha a kisgyerek aki ajiba kapja csalódna (pedig nem is vagyok túl nagy gyerek imádó -
#830 LezLee: Hálám örökké üldözni fog - ennél szebb ajándékot nem is kaphattam volan: mindhárom Broken Sword megvan!
Na, most akkor gyorsan befejezem a Runaway-t és még a Szenteste előtti készülődés elé beillesztem a Broken Sword 1 elkezdését! De jó lesz!
#829 Na jelentem alásan felért a Broken Sword, lehet tölteni nyugodtan. :)
Imyke: remélem sikerült hozzájárulnom a boldog karácsonyodhoz
Jó töltögetést! -
#828 ok. -
#827 Nem töltöm a GFet, ugyancsak teszt volt. -
#826 Ja, amúgy mellékesen megjegyzem, hogy útnak indult a 2. cd felfelé :) -
#825 Nincs mit. Neked mindig örömmel segítek.
(Húúú ez egy csöppet nyálas volt neeem??? :))))) -
#824 Köszi szépen -
#823 Én úgy látom, hogy az flt-rok1 kész van, azt szedheted, a flt-rok2 még nincs kész, mert nincs cue fájl. -
#822 segítsen valaki, hogy mit lehet még a Lotrból tölteni mert szerda reggelre vinnem kell. A dev-rotk bint és cue-t már letöltöttem -
#821 Ennek én is örülök -
#820 Hát asszem a BS 1-et hamarosan elkezdheted, nem kell Karácsonyig rá várni :)))) -
#819 Természetesen. Amúgy csaltam, kicsit belenéztem a Broken Sword 2-be... úúúúú, nagyon jó. Rögtön abbahagytam, nehogy azzal játszak napokig...
Ha majd meglesz a BS1 (mint karácsonyi ajándék), akkor azt kezdem el... és szép lassan kóstolgatom a trilógiát... nyam-nyam
-
#818 Ha a Runaway tetszik, akkor a BS-től egyenesen el leszel ragadtatva :)))
Amúgy el kezdett csepegni felfele a BS 1. cd-je, remélem Imyke legnagyobb örömére :))) -
#817 Istennőm!
LezLee: örök hála!
Runaway-ben jól haladok - szerintem még ma (mivel ugye hosszú a nap hajnalig ), de legkésőbb holnap délután befejezem. Remek kis kaland.
#816 Kérésed számomra parancs! :)))) -
#815 lezlee
töltsd a BS1 et!!!!!
:))) -
#814 köszi -
fucko #813 A discworldbol csak 1 fajlt tettem at teszteleskeppen.Nem szandekoztam feltolteni az engedely elott. -
#812 Mondjuk tényleg nem bánnám ha nem töltögetne mindenki önszorgalomból.
Tehát stop discworld noir és töltheted a BS2-t.
Ezt már ezer éve megigértük Imikének.
Tényleg nem akarok önhatalmúan törölgetni ezért kérem, hogy amíg nem törlöm a Lotr-t ne töltsetek fel.
-
#811 Hát az a baj, hogy nekem a 2 cd-s verzió van fent, és ahogy látom már valaki elkezdte feltölteni a grim fandangot és a discworld noirt, pedig nem is adtál rá engedélyt. Mimacska TE döntessz!!! Van még hely a 2 cd-s BS 1-nek? Mert ha igen, akkor rögtön nyomom fel, és boldog karácsonya lesz Imykenek :)))) -
#810 Valaki meg tudná nekem mondani, hogy mit tölthetek már a Lotr-ból? A dev-rotk bin-t és cue-t már leszedtem. De a többi??? -
fucko #809 A bs1nek en is orulnek.