The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
The Black Mirror ismertetõ

"Hiába a lebilincselõ történet, a tizenöt szuper puzzle, és a gyönyörû grafika, mikor az egész egy nyomasztó horror programot ölel körül, és mint ilyen, nem lehet minden egyes játékos kedvence. De aki kedveli a stílust, annak az év játéka lehet, és a siker garantált!"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Ez a black mirror valami horror? Vagy normális game mint a longest journey?

enlightened
win 7 alatt sehol. Ezeket vista óta kivették, az oprendszerbõl, mert nem kell hogfy a felhasználók állítgassák.

bogyoka
Igen az elsõ rész nagyon jó volt, itt nem tudom még a sztorit, mert nagyon az elején vagyok és nem történt semmi, csak járkálok az utcán.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

szotyimutyi
Az elsõ rész pedig nagyon jó volt.A képek hasonlóak. A sztori lett gyengébb?

bogyoka
Hogy õszinte legyek, nekem nem nagyon tetszik, meg aztán a figurával szaladni sem lehet, olyan lassan haladok vele.

szotyimutyi
Németül jött csak ki. 😞(

trmn
Black Mirror 2. nincs még a polcon?

IMYke2.0.0.0
A hangbeakadáson segíthet a hanggyorsítás visszavétele - Start - dxdiag - hanggyorsítás csúszka...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szotyimutyi
Te megint elõttünk jársz! 😊)Milyenek az elsõ benyomások?

bogyoka
Elkezdtem a Black Mirror 2. játékot.😊

MerlinW
Pedig egyértelmû😊 Minél kevesebb munkával, minél több pénz. Üdv a 21. században😊

[merlinw.org]

enlightened
Azt írják a 4cd-shez csak a police station fix van, ami csak azt javitja ki amikor bemész a police stationbe de más nincs. Merlin nem tudsz valamit hogy miért van hogy néha beakad a hang pár másodpercre?

enlightened
80 óra. Miért nem csinálnak ilyet manapság😞. Már a dreamfall-ban is tök kevés a párbeszéd és 10 óra alatt végigjátszható az egész. Miért kellett idejutni😞, nem értem miért jó ez.

kirol
Oké! Köszi!

kirol
Heavy Rain! 😊

MerlinW
Van valami malõr, a 4CD-s verzióhoz azt hiszem az 1.56 való, a 2CD-shez az 1.61. Vagy fordítva. Érdemes feltenni amelyik felmegy, mert játékmenetbeli javításokat tartalmaz. Egyébként a hosszú párbeszédeket cirka 80 órán át hallgathatod😊 Nem egy estés játék😊

(Múltkor 50 órát írtam, most utánanéztem és 77 óra a hivatalosan beígért játékidõ.)

[merlinw.org]

enlightened
Na windows sp2 modeban volt csak hajlando elindulni a game sp3-ba nem, de végul sikerult patchet nem lehet feltenni, nem tudom hogy ezért e de néha akad e hang. Viszont teljesen le vagyok taglózva, hogy a francba tudtam 99-ben ilyen király voice actinget nyujtani és hosszú és komoly beszélgetéseket beletenni egy gamebe, csak hallgatom a beszélgetést és teljesen le vagyok nyûgözve, teljesen magával ragadja az embert. Miért nem tudnak manapság ilyeneket csinálni? Nem értem miért csak az FPS-ek mennek a piacon, és az igazán érdekes komoly játékokat nem csinálják mert nincs rájuk kereslet. Longest journey 3 se fog tuti sose ekészülni, inkább csinálénak helyette 3 fps-t.

enlightened
Tudtok olyan gamet mondani mint a fahrenheit volt? Abban végig izgalom van és pörgés.

MerlinW
Legközelebb méretezd 50x50-re.

[merlinw.org]

kirol
A topikbeli képemet lecserélnétek erre:
ERRE

Köszi!

enlightened
Hát ha akkor meglett volna biztos élveztem volna nagyon nagyon, így 11 évre rá már nem az igazi. Azoknak akik akor tolták biztos nosztalgikus érzés, nekem is van pár ilyen game.

MerlinW
Nagyságrendekkel jobb az elsõ rész, mint a Dreamfall. DF jó játék lett, de meg sem közelítette az elsõ részt.

[merlinw.org]

kirol
enlightened
Inkább hagyom ezt a gamet, dreamfallnál ugysem lesz meghatobb. Azt nehéz felulmulni.

enlightened
Egyet leszedtem, de az kiírta hogy nem találja a játék 2003-as verzioját a TLJ konyvtárban? Már 2003-as is van???? Ne csinálják már, a 99-eshez nincs patch?

enlightened
Hát nem igazán találtam patchet egy 2010 ben egy 99-es gamehez. Nem tudod hol lehet leszedni ha azzal megy?

MerlinW
Minden probléma nélkül megy W7x64-en. Legfrissebb TLJ javítás fent van? 1.61 azt hiszem.

[merlinw.org]

enlightened
Merlinw, nem tudom nálad hogy ment a longest journey 1, de nálam a begin journey-nél a program leáll és kivág az asztalta. gondoltam hogy nem fog ez elindulni win 7 alatt nagyon régi game még directx 7-et használ. Sajnos ezzel nem fogok tudni így játszani nincs kedven virtual pc-t feltenni.

enlightened
Remélem ez jobb lesz mint a runaway sorozat részei. Azokat is szerettem, csak ott túl lazára volt véve minden és én azt szeretem ha komolyabbak a szereplõk meg a sztori.

bogyoka
Jujj de örülök, túl jutottam azon a részen, ahol elvoltam akadva vagy 3 hétig.😊) Tök jó játszani.<#vigyor>

MerlinW
Mindkettõ megy W7-el.

[merlinw.org]

enlightened
Mert ha nem akkor feldobok egy virtual pc-t és mountolok neki egy win 98-at vagy xp-t vagy ami kell neki, de ha megy win 7 alatt xp modeban vagy nem tudom akkor feleslegesen nem töröm magam ilyesmikkel.

enlightened
Sziasztok. A minap találkoztam a longest journey címével, aztán olvasgattam róla és felkeltette az érdeklõdésemet mindkét része. A kérdésem a következõ lenne. A longest journey 1-et és 2-ot valahogy mûködésre lehet bírni win 7 alatt is, vagy ne is reménykedjek benne?

bogyoka
Megõrülök nem jó a játékom, nem akar fény lenni a barlangban a kristályokat pedig úgy raktam ahogy kell. Nincs valakinek mentése? 😊

kirol
ez a Super Converter jó kis cucc, de nagyon lassan megy vele a konvertálás. 😞
Egy *.mkv -bõl szerette mvolna *.ts -t, ill. *.m2ts -t készíteni, de egy 40 perces anyaggal nem végzett 6 óra alatt a gépem, pedig mindkét mag 100%-on járt. 😞

A *.mkv -ból nem lehet átkódolás nélkül *.ts-t csinálni?

Valahol olvastam, hogy vannak ilyen "konténer" formátumok, és ott csak átpakolódnak az adatok, nem pedig újrakódolod az egészet. De ezt szerintem most keverem kicsit. 😊

IMYke2.0.0.0
Jó a DivX, csak jól is kell belõni. 😊

MerlinW
SUPER Converter
Handbreake
VirtualDub + Xvid 😊

DivX suxx😄

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Meg fogsz lepõdni: VirtualDub + DivX7 Codec

IMYke2.0.0.0
Á, biztos kinyírna engem érte 😊))

IMYke2.0.0.0
Kedves vagy, és örülök, hogy segíthettem velük 😊

kirol
És milyen progit tudnál ajánlani, amivel áttudnám konvertálni korrekt minõség megõrzése mellett?

RaveAir
Mondd fel mikrofonba, aztán küldd el Andynek, hogy gépelje le. Örülni fog. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bogyoka
Minden elismerésem Neked, egy játékot magyarítani gondolom hosszú idõ, már több olyan játékkal játszottam, amit Te fordítottál le.😊

IMYke2.0.0.0
Igen, körkérdések - írásban válaszolnék rájuk, ha lenne agy-kapacitásom 😊
Délutáni munka után gyakorlatilag 1/2 8-as híradó, majd egy sorozat epizód, és egy kis fordítás, hogy haladjak, és fürdés-szunya.
Filmek közben eszem.

Evin
Mesélj. Intejú?! 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Még a MP-s interjú-kérdésekre sem tudtam idõt fordítani :=(

IMYke2.0.0.0
Nekem is immel-ámmal megy ám... 😊 Demoklész kardja az, ami noszogat, amúgy nem csinálnám, hanem filmeznék, játszanék 😊

RaveAir
Látom, hogy egyáltalán nem unatkozol.
Én már hónapok óta nem fordítottam...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

bogyoka
Nekem is jobban tetszik, egyszerûbb.😊)