The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
nincs probléma srácok. Én is veszem a vonatjegyet 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

szotyimutyi
Ugye, nem haragszol meg Imyke, hogy mégsem nálad találkozunk??? 😊)

Lord Myn
Szép ára van... Hát nem mostanában lesz nekem ilyenem (bár a HDMI-s TV már megvan a buliból). Igazából engem szinte csak a Heavy Rain érdekelne (egyelõre), mivel a Fahrenheit az egyik leginnovatívabb kaland volt, amivel valaha játszottam és tudtommel a HR ezt a vonalat viszi tovább. A végén tényleg az lesz, hogy csoportosan beállítunk kirol-hoz... 😄DD

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
A játékok árai is brutálisak... sajnos...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Csak" ennyibe kerül...

+ kell hozzá egy HDMI-képes TV is...

kirol
Itt nálunk is lehet kapni, persze.

Lord Myn
Én azért bízom benne, hogy elõbb-utóbb kiadják PC-re is /láttunk már ilyet/. Egyébként nálunk lehet kapni a HR Pack-ot vagy külföldrõl rendelted meg?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Részesedést kapok a Sony -tól. Nem mondtam? 😊

moonster
Húzzad még a mézes madzagot...húzzad 😊
kirol
Igen vettem egy Heavy Rain PS3 pack-ot.
Valami hihetetlenül jó. Az élmény leírhatatlan, de tényleg. És tényleg nagyon kényelmes is, mert csak leülök a fotelba fogom a kontrollert és játszok. A képi világ is brutálisan jó, a hangulat, játékélmény szintén.

Más játékom nincs, így PS Store -ról szedtem le demo-kat, pl. Uncharted 2, God of War3, Dante's Inferno stb. és annak ellenére, hogy pl. utóbbi kettõ ilyen agyatlan szétversz mindenkit típusú játék, mégis olyan élményt nyújt, hogy csak na.

Lord Myn
Vettél PS3-at? /Írigykedõ smiley/

Axon
Azért megpróbálhatnád :-)

Atomreaktor
akkor te vagy az egyetlen szerencsés kivételezett eddig 😊
nem tudtok vmi játékklubbot, kölcsönzõt, vagy bármit, ahol esetleg lehet vele játszani?

kirol
Elkezdtem játszani a Heavy Rain -el, és valami hihetetlen! Olyan élmény, hogy le se tudom írni!

szotyimutyi
Venetica-nál vagyok leragadva, majd Alice, aztán majd következik ez a gyöngyszem is. 😊) A képek alapján már elnyerte a tetszésemet!

MerlinW
Ghost pirates-el senki sem? Csudajó lett pedig😊

[merlinw.org]

moonster
szûkebb a nadrágszíj erre is 😞
kirol
Én is tervezem már egy ideje márciusra a vételt, de jelenleg nem jönnek a bevételek, amibõl finanszírozni tudnám a dolgot. 😞

IMYke2.0.0.0
Á, így nem ér... bennfentesek értik, de a szomszédom csak lesne 😊

Axon
Rendben, megyek én is :-)

MerlinW
Csaj, álom, fal, átesett, nézett nagyot, varázsló, holló, vicces, világ, megment, örül. <#banplz>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Jegy helyett a TLJ teljes történetének minél frappánsabb elmesélése lenne feladatként feladva - idõhatár 25 mp 😊)))

MerlinW
Majd egyesével megyünk, húzunk sorszámot stb😊 Egyébként stílusos TLJ találkozó lenne😄

[merlinw.org]

moonster
Én is megyek!! Viszem a Wii-met, toljuk a Guitar Herot!
szotyimutyi
Úgy ám! <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Akkor, úgy látszik, kovácsoltatnom / eszkábáltatnom kell egy szabadtéren elhelyezett, kibérelhetõ PS3 boxot 😊))
Mert a "kislakásunkban" tumultus alakulna ki, igencsak gyorsan 😊

szotyimutyi
Én is!!! 😊)

mandm
Akkor én majd megyek hozzád játszani! <#awink>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

IMYke2.0.0.0
Én valamikor, évvége felé, szeretnék venni egy píeszszrí-t.
Az elsõ játékok egyike lesz a Rain, amivel megajándékozom majd, és talán - addigra - nem is kell 15 ezer Ft-ot kisírnom rá.

mandm
Akkor a Sony öngólt lõtt, mert így rólam lemondhatnak <#mf2>

MerlinW
Azért mert PS3 Exclusive😊 Sony "megvette" a játékot. Nagy név, több PS eladás.

[merlinw.org]

mandm
Miért nem készült ez PC-re is, nem tudod véletlenül? Csak ezért nem fogok PS3-ast venni, az tuti.

moonster
Óvatosan a hóvirággal! Védett!
10e Ft/szál a bünti 😊

Valaki mesélte, h készített egy klassz Nõnapi üdvözlõlapot és azt adta minden kolléganõnek. Én is hasonló cipõben vagyok.
3 férfi, rengeteg nõ😊
Még jó, h két fiam van😊 a harmadik is az lesz, elõreláthatóan.
Axon
Kolleganõm fiát úgy sem tudja soha senki ûberelni.

December 24-én született és Ádámnak hívják!

Sûrûn szoktuk vele cukkolni, hogy így akart ajándékot (pénzt) megtakarítani.

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
Márciusi meglepetés játék: Ghost Pirates of Vooju Island Bill Tiller (Monkey Island) tollából😊

Élvezeti forrás a ketteskén😊

[merlinw.org]

Evin
Én régebben "Zõ" napnak hívtam ez a napot (Zoltán-Nõ nap). 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

RaveAir
Én meg mondhatom magam szerencsésnek, hogy a Zoltán nem nõi név. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
A szabadságos ötlet sem hangzik rosszul 😊))) Ha jól emlékszem, épp hétfõ lesz 8.

[Szegény Anyu is akkor született. <#rinya> A drágám, ugyanazt élte meg, mint a karácsonykor születettek 😊 A tesóm például, aki dec. 22-én. Karácsony alkalmával kapott ajándékot szülinapra és karácsonyra együtt 😊]

Axon
Lehet, hogy egy apró turul szobrocska bejönne nekik :-)

Axon
Az én melóhelyemen is én vagyok az egyetlen férfi és csak kolléganõim vannak.
Nõnapon én általában mindig szabadságot veszek ki :-)
Semmilyen épkézláb ötletem se volt soha ennek áthidalására.

RaveAir
Azért a szegfûvel manapság csak óvatosan, mert mindenben ott a politikai üzenet. Ezért narancsot sem adhatsz...

Nekünk volt egy olyan év, hogy a kolléganõknek ananászt ajándékoztunk. Nem a szokványos módja a nõnapozásnak, de nagyon tetszett nekik.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
A "Heavy Rain" PS3 Exclusive.

szotyimutyi
Mikorra is várható a Heavy rain és az Art of murder 3?

kirol
Túlzásba persze nem is akarok. Csak olyan arany középutas megoldást.

MerlinW
A figyelmesség a lényeg. Veszel mindegyiknek egy sportszeletet, vagy egy szál szegfût (nem tudom mikor van a szezonja, és hogy menniyben mérik most, de tulipán, gerbera mégjobb). Ez bõven elég a "bevágódáshoz". Ha túlzásba esel, az mindenkinek kényelmetlen lesz.

[merlinw.org]

kirol
Nekem legalább így elõször bevágódásképpen csak kellene valamit domborítanom. Csak nem tudom mit. Én egy-egy szál virágra gondoltam, csak nem tudom milyenre. De nyilván nem hóvirág, vagy szegfû kategóriára, hanem valami jobbra azért.

Valakinek ötlete?

IMYke2.0.0.0
Ezzel én is rosszul állok - nem akarok sok tízezret elverni, de egy kicsinyke szálvirág is ciki tud lenni.
Bár, fene tudja, lehet, hogy veszek nekik egy nagy bon-bont aztán kész 😊

kirol
Király! 😊
Tényleg, ha már itt tartunk. Nõnapra mit lehet nekik venni? Valami virág kellene, de mit illik kolléganõnek venni?

IMYke2.0.0.0
A Körjegyzõségen én vagyok egyedül férfi - a legfiatalabb 24, a legidõsebb közel 60 -, 10 nõ.