The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW

[merlinw.org]

kirol
Mert õ hülye! :)

Szerintem még el se kezdték.

MerlinW
Lord Myn
Gondolom mindenki készül a holnapi locsolkodásra, te is fested már a tojglikat? <#vigyor2>

A Syberia III-ról csak annyit tudok, hogy (elvileg) idén jelenik meg, de júniust soha nem hallottam, pedig jó lenne...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
Ja, értem, nagyon csöndben van mindenki. a Sybéria 3-ra sem mutattak képeket vagy trailert, pedig állítólag júniusban megjelenik, amit nagyon várok.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Axon
Ez nem tréfa volt, hanem szemétség.

Csak egy gyalog-galop idézettel tudok reagálni :-)

"Hülye vén buzeráns, így hiába izgattál fel!"

Lord Myn
Mert bármennyire felkészültek is vagyunk, legalább egy hírt be szoktunk ilyenkor venni... <#nevetes1>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

bogyoka
Mert miért? <#vigyor>

MerlinW
Úúúúútálom április elsejét... <#rinya>

[merlinw.org]

Lord Myn
ÖÖÖÖ..., a Urban Runer áprilisi tréfa volt, még nem támogatott az új ScummVM-ben (mostmár legalább tudom, miért volt más arca a fõszereplõnek). <#bohoc>

Axon
Imádom ezeket a régi kalandokat. Ne kövezzetek meg érte, de jobban élvezem õket még ma is, mint a mostani újakat. Nem mintha az újabbakkal valami gond lenne, lehet, hogy csak én öregszem :-)

Ha az újdonságokat belegyúrod az eddigi scumm packba, akkor majd feltétlenül szólj. Az általad felsorolt játékokról még csak nem is hallottam, szóval élvezet lesz kipróbálni õket.

MerlinW
Ah, ingyenes, ez jó:) <#eljen>

[merlinw.org]

MerlinW
Pedig nem fejlesztik. Funcom a Secret World címû MMO-ján dolgozik 3 éve.

[merlinw.org]

Atomreaktor
Dragon History-ról eddig nem is hallottam, pedig nem néz ki rosszul

enlightened
A dreamfall lehet hogy nem szervesen kapcsolódik, de az hogy April benne van meg fõleg ami a végén történik velük, az folytatást von maga után. Ne legyen már képük így befejezni egy ilyen jó gamet. Tényleg kiakadtam a végén. Nem csak Zoe miatt hanem az egész Arcadias befejezésen lol. Így én is be tudtam volna fejezni. Kb mindent bebonyolítottak aztán ott is hagyták félbe, kibogozni már nem kellett:D. Ettõl most kicsit csalódott vagyok, legalább valami befejezést félét vártam volna, de az nem lett. Mondjuk az egész gameben Kian karaktere volt messze a legjobb, de sajna vele lehetett a legkevesebbet lenni.

Lord Myn
Persze, hetvegen feltolom. Valamelyik regebbi SVN-nel mar probaltam, egesz jatszhato volt, de azert voltak meg benne anomaliak.

MerlinW
Ha idõd engedi, valamikor feltennéd nekünk a polcra?:)

[merlinw.org]

Lord Myn
Urban Runner jelentkezik! <#wave> (De amit belinkeltel kepek, az valami spoof, nem igy nez ki a foszereplo benne, ez az arc ra van csak montirozva, nem veletlenul Karl Urban Runner a cime... :D )

MerlinW
Dreamfall egy úgynevezett spinoff:)

[merlinw.org]

takysoft
a Dreamfall nem TLJ2
nem folytatás és sosem szánták annak. csak abban a világban játszódik. De egy sokkal sötétebb és komolyabb játék, mint a TLJ. Nem mondom h jobb persze. a TLJ a maga nemében kiemelkedõ.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

MerlinW
Meg a Nightlong, Indy4, Day of the tentacle, Discworld, Loom, Monkey Island... áhh:) Lásd polcon Scumm pakk:D

Jut eszembe, nemsokára jön az 1.1-es ScummVM.
Ezek az 1.1-es újdonságok, jelentkezzen, ha valaki birtokolja valamelyiket:)

- Dragon History

- TeenAgent

- Urban Runner:

Illetve a gyerekjátékok:
- Blue's Art Time Activities
- Blue's Reading Time Activities
- Freddi Fish 5: The Case of the Creature of Coral Cove
- Pajama Sam: Games to Play on Any Day
- Spy Fox 3: Operation Ozone

[merlinw.org]

Atomreaktor
Nekem a Broken Sword 1 szerintem. Ááááá nem is. A Sanitarium! Meg a Fahrenheit. Meg a Syberia. Meg... :D Nem tudok dönteni :)

bogyoka
Nekem is, igazi élmény volt a játék tényleg.:)

bogyoka
Ez nagyon érdekel engem, jó lenne tudni, hogy mikor jön ki.:)

IMYke2.0.0.0
Életem legjobbja az a játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Evin
Point & click? Mikor jön?
Szerintem 2.5D-s. Bizonyos háttér elõrenderelt, a többiben meg lehet sétálni a képek alapján.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bogyoka
Én is most játszottam le a TLJ-t, és nem bántott, hogy milyen a grafikája, nagyon tetszett a játék története. Még most is a hatása alatt vagyok:)

Atomreaktor
új képek a 15 days-bõl! én már nagyon várom! ezek renderelt, vagy valós 3d hátterek szerintetek? ha valós, akkor már nagyon közelítenek a renderelt hátterekhez.

viszont a once upon a time in japan honlapja megszûnt :((( pedig azt is nagyon vártam.

RaveAir
Én nemrégiben a Gobliiins összes részét vittem végig. Érdekes, hogy az elsõ volt a legjobb, és a 4. a leggyengébb...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
Én a mai napig játszom olyan régi '90-es játékokkal, amiket akkoriban kihagytam. A grafika részemrõl harmadlagos, ha a játékmenet/történet jó. A könyvekben sincsenek képek:)
Nemrég pl egy DOS-os szöveges kalandjátékot játszottam végig, kétszer...:)

[merlinw.org]

enlightened
Egyébként a TLJ 1 azoknak biztos érdekesebb volt mint a 2, akik 99-ben tolták, vagy elõbb mint a dreamfall. De mai szemmel, aki most felteszi mindkettõt és elkezdi nyomatni, annak a dreamfall jobban be fog jönni. Legalábbis egyelõre nekem nagyon így áll. Meg TLJ 1 grafikája is hagy némi kívánnivalót maga után így 2010-ben. Kb April akkora pixelekbõl áll, hogy nem tudod megállapítani hogy fiú e vagy lány. A párbeszédek viszont jobbak benne mint a dreamfallban, valamiért akkor még tudtak szinkronizálni. Egyébként April hangja ugyanaz a Dreamfallban mint a TLJ1-ben? Mert kicsit másnak tûnik.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

moonster
Én is nekifogok TLJnek, asszem...
hogy mikor fejezem be???
enlightened
Dreamfallbe eljutottam oda, hohgy charlie elkezd a régi dolgokról beszélni, aprilrõl meg hogy eltûnt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy elkezdem a longest journey-t és elõbb megcsinálom azt és aztán folytatom a dreamfall-t.

MerlinW
TLJ-rõl volt szó:) Mirror 2-bõl nicns még angol.

[merlinw.org]

Atomreaktor
de ez még nem az angol verzió, ugye?

Atomreaktor
nagyon bejött akkor a játék neked :)

IMYke2.0.0.0
Hoppá. A szándék megvolt.
Amúgy meg, csak a vak nem találja meg a TPB-en... :)

MerlinW
Tessék

Egyébként Google elsõ találat.

[merlinw.org]

MerlinW
Ez még mindig a Dreamfall linkje:)

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
A Piratebay-re NEM KELL regisztrálni - épp az a lényege.
Nézd csak...

enlightened
tudom hogy ide lett lionkelve be is regisztráltam arra az oldalra, aztán amikor rámentem hogy download torrent, bejött valami cégreklám rohadt nagyban és a lap tetején volt valami instrukciot amit nem értettem mert ott megint be kellett volna loginolni holott már be voltam meg valamiket emailezni kellett volna, úgyhogy inkább hagytam, nem engedte leszedni.

bogyoka
Igen, én onnan töltöttem le:)

MerlinW
Van torrenten 2CD-s, nem rég lett ide belinkelve.

[merlinw.org]

enlightened
Dreamfallnak jobb a grafikája meg a pörgõsebb. Csak egy baja van, hogy nagyon rövid.

bogyoka
Igen, nagyon jó volt az elsõ része és most tudtam összehozni a dreamfallal, mert azt játszottam elõször le, és most a TLJ-t. Nagyon a hatása alatt vagyok még most is.

enlightened
Most mit csináljak ha beakad a rohadt hang. Bemegyek a caféba és játszhatatnalul akadni kezd a hang, hidd el te se játszottál volna vele így. Nem tudok mit csinálni a 4 cdshez nincs patch csak a police fix de az nem javítja a problémám, windows 98-at meg nem fogok felrakni. Szóval nem játszottam az alapmûvel, nem azért mert nem akarok, hanem mert játszhatatlanul beakad.

IMYke2.0.0.0
Akkor, ezek szerint, nem játszottál az alapmûvel. Hidd el, nagyon sokat veszítesz.

enlightened
Elkezdtem a dreamfall-t, valahogy az egésznek olyan szomorú hangulata van ez tetszik. Ha játszom vele, teljesen rámtelepedik és utána egy napig dreamfall hangulatom van. Nagyon jó game lett.

szotyimutyi
Nagyon dícsérik. :))