33675
-
#30953 Nekem ilyen szépség van a masinában (Asus Silent Knight II - 10k körül van):
-
#30952 Nem olcsó, de nagyon jó. -
#30951 A gép oldala már most le van szedve, és azt hiszem, hogy újra el kezdek majd méricskélni. Lehet, hogy első körben csak a hűtőt venném meg, és ha kicsi hozzá a szerintem szabvány (18x42x43) házam, akkor utána veszek egy házat is. -
#30950 Amit én ajánlottam, az Micro ATX házba is belemegy. A hűtőtest + venti együtt 7 cm magas.
RaveAir pedig korábban egy 12 cm-es, álló ventit akart betenni...
-
#30949 Jóféle az a hűtő. Nagy venti, halk működés, hőcsöves, vertikális elhelyezés
Ha befér, már pedig miért ne férne, ha szabvány házad van.
Nincs arra valami kisebb számtech bolt, ahol esetleg kibontanak egyet, h bepróbáld?
-
#30948 Vedd le a gép oldalát, és szerintem centivel mérd le mi fér bele. Mert ha nem kell, akkor ne vegyél új házat csak emiatt.
Meg szerintem vannak jó hatásfokú hűtők, amik a procira fekszenek rá, nem állnak így ki. -
#30947 A ventilátorod, szerintem:
- angol site: klikk - 7 cm magas csak
- itt veheted meg: KLIKK - 8400 Ft.
Ne tévesszen meg, az angol site-on a számkódja szerepel.
-
#30946 Most egy AMD X2 6000+ van a gépben, nem húzva.
Árban a procihűtő eleve 8eFt körül van, amihez elsőre még annyit mertem a házhoz hozzágondolni, hogy egy 20-asból kijöjjön. Bár erre most nem tudom, hogy mennyi az esélyem. Talán most meg tudom győzni az asszonyt, hogy egy picit túllépjük ezt a határt. -
#30945 Fontos lenne tudni, hogy milyen processzorra, és hogy meddig tudsz elmenni árban?
-
#30944 Szeretném - újfent - kikérni a számítástechnikai tudásotokat. Ha nagyon nem ideillő, akkor majd úgyis MerlinW kimoderálja. :D
Szóval, hogy itt van ez a remek tökrohasztó idő, a gépem procija szinte álladóan 50 fok felett van, és emellett szinte visít az procihoz alapértelmezetten kapott ventillátor. Ez nekem így nem tetszik... Már korábban is felmerült bennem, hogy lecserélném a hűtőt valami jobb teljesítményűre, illetve csendesebbre. Egyelőre a Coolermaster Hyper 212 plus nevű cuccra esett a választásom, de ez még módosulhat.
Itt az a problémám, hogy ez talán egy picit magas és nem fér el a házban. Ideiglenesen talán jó lehet, hogy nincsen fent a házon a burkolat, de jobb lenne talán egy olyan pc házat is vennem hozzá, amiben elfér.
Esetleg ha van valami tanácsotok, hogy milyen pc-házat lehetne venni, tápegység nélkül, viszonylag elfogadható, vagy másik procihűtőre szeretnétek rábeszélni, akkor azt örömmel fogadnám. Az a gond, hogy itt az sg-n a megfelelő topicban gúnyorosnak tűnő válaszokat kaptam, amit nem tudom, hogy mennyire használhatnék. -
#30943 Na hát kifog rajtam ez a Black Sails játék totális elakadás -
#30942 Köszi. Még nem jelent meg angolul és érdekes, hogy semmi hír róla. :( -
#30941 Nagyon szívesen :) -
#30940 Működnek köszönöm:) Hálám örökké.. -
#30939 Erre irigy vagyok, amióta csak megvetted :)
Én is meg akartam venni, de már nem kaptam meg sehol. Aztán néha felbukkant a vaterán egy használt moszkvics áráért :) -
#30938 Az a dátum szerintem csak a megjelenés dátuma.
Ha abból indulunk ki, hogy minden játékból készítenek "biztonsági másolatot", így ha lett volna belőle angol verzió, akkor megjelent volna az nfohump.com oldalon.
A véleményem szerint nem jelent meg angol nyelven ez a játék. :(
-
#30937 Nekem a PCGuru verzió van, az nem kér lemezt. -
#30936 Angol verzióval kapcsolatban: a honlap szerint 2007(!) végén jelent meg angolul, de sehol máshol nem láttam erről bizonyosságot. -
#30935 Tettem fel a polcra egy kis okosságot.
Olvass bele. :)
Remélem, hogy ezeket a lapokat kerested. -
#30934 Sajna egyik sem, azokkal kezdtem. -
#30933 Ez itt nem jó?
-
#30932 Skacok, Magyar Sam&Max első évadhoz nincs okosságotok? Megy szét a DVD-m.. a hülye securom-os tekergetés és a ki-be rakosgatás miatt.. -
Milyen a Dead mountaineer's hotel? Írjatok valamit róla. A képek tetszenek, én oroszul kezdtem el (belenézés szinten). Vajon mikor jön ki angolul? -
#30930 Így van. Mokép [és később átnevezett cégei] elég érdekesen gondolkodott, már akkoriban is...
-
#30929 A címadás az "idegennel" túl egyszerű megoldás lett volna. ;) -
#30928 Ezt nálam is csinálja, de nagyon nem zavar. Azért érdekelne miért van ez? -
#30927 Nekem is sűrűn csinálja, de van amikor nem kell bejelentkezni. -
#30926 A többi oldalnál megmarad, csak itt veszik el. :( -
#30925 nem törli böngészőzáráskor a program a cookie-kat? ha igen, akkor azért lehet. -
#30924 Van egy 5.1-es PC-s Philips hangrendszerem és csodák csodájára, ha a hangerőt a leveszem nullára a centeren (mivel innen vezérelhető) az elsők szólnak.
Láttatok már ilyet? És rosszul is szól, mert hangosra kell venni, hogy a mélyet is bekapcsolja. -
#30923 Igen, csak neked. -
#30922 offtopic:
Csak nekem kell minden áldott böngészőindítás után folyton bejelentkeznem az sg fórumba?
Hiába jelölöm be a jelölőnégyzeteket, magasról tesz rá. -
#30921 Idegen - Idegenek - Idegenek a köbön - Idegen: Feltámadás.
Amúgy, a magyar címek csak az első rész megnézése előtt nem voltak "spoileresek" [ímé, egy gyönyörű "magyar szó"]... voltam 12 éves... utána már utáltam a címeket, mert mindent elárult...
Imádom ezt itten-e, a legféltettebb kincsem a gyűjteményben:
-
#30920 Űrlény - Űrlények - Űrlények a köbön - Űrlény: A feltámadás ;)
Az eredeti címeket nem tudom, hogyan találhatták ki, bár nekem sok bajom nincsen velük. -
#30919 -
#30918 Alien - Aliens - Alien (felsőindex) 3 - Alien: Resurrection...
A magyar címeket az önkínzás elkerülése végett nem írom.
-
#30917 A filmek eredeti címének fordításáról is beszélgettünk már. A háttérben zajló dolgokról persze nem tud a laikus ember, csak jót derültünk a cím "magyar" megfelelőjén. :)
Persze vannak olyan címek, amik egy angol mondást, jellegzetes szófordulatot tartalmaznak. Ezeket nyilván helyettesíteni kell valamivel.Ez megint egy érdekes téma. :) -
#30916 Igen, szerintem is itt kezdődik...Ilyen embereket hiányolok én is. :( -
#30915 itt van még egy jó kis összefoglaló.
az biztos, hogy ma nincsenek ilyen nagy embereink, akikre nyugodt szívvel lehetne bízni ilyen feladatot :( -
#30914 Pedig ezzel nincsen semmi baj. Én, ha mondom, akkor úgy is gondolom. Főleg azon szerencsétlenek esetében, akik órákat állnak vagy ülnek pénztárban, ügyfélszolgálatokban. El sem tudom képzelni, hogy mennyi idióta téved be hozzájuk, és mivel nincsen más, mindenki őket szidja. Vagy legalábbis rajtuk csapódnak le a negatív mondatok és viselkedések.
Magával a nyelvújítással még nincs is semmi baj. A probléma akkor van, ha valamit új újítunk, hogy közben idegenítjük, tehát megpróbálunk valamit - általában - angol szóval helyettesíteni.
Attól meg egyenesen falra tudok mászni, amikor valaki azzal jön pl. egy sorozat vagy film címe esetén, hogy miért nem maradt angolul? Egy filmnek és egy sorozatnak első sorban van egy eredeti címe, amit kutya kötelesség lenne - értelmesen(!) - magyarra ferdíteni. Azonban ott van a kényszer, hogy lehetőleg legyen szellemes és/vagy poénos. Ez nem minden esetben járható út. Sajnos a túl egyszerű címfordításokat maguk a fordítók (vagy megbízóik) nem találják elég jónak, és ennek a következményeik lesznek az idióta címek.