33675

• Axon
    Ha valaki rátalál a német verzióra az szóljon.
  • Axon
    A magyarítás a német verzióval működik, azt kellene lehúzni valahonnan.
    Az orosz verzió elindul, de semmit sem értek belőle.
  • Axon
    Orosz verzió :(
  • Axon
    Most sjött le, mindjárt kipróbálom.
  • szotyimutyi
    Én úgy tudom, angolul még nem jelent meg (csak oroszul, meg németül). Te láttad valahol?
  • Axon
    Mégis sikerült megtalálnom, bár nem tudom milyen nyelvű verzió. majd ha lejön kipróbálom.
  • Axon
    Fel tudná tenni valaki a polcra ezt:
    Dead Mountaineer Hotel

Keresgéltem, de nem nagyon találom sehol, pedig a magyarítása is elkészült.
  • kirol
    Szerintem ki is basznának a vuvuzelával együtt! :D
  • moonster
    Uhh, telleg...vagy Duke Nukem3D...régi szép idők.
    Csocsó sem lenne rossz...
  • RaveAir
    Mivel most szezonja van, ezért vennék egy vuvuzelát, és amikor kimennek dohányozni, akkor jól megfújnám. :)

A másik javaslatom egy 10 perces Doom deathmatch lenne a nem-dohányzó kollégák között.
  • szotyimutyi
    Tényleg nagyon jó játék, régi kedvencem. Mindenképpen érdemes kipróbálni.
  • szotyimutyi
    Gratulálok! Jöhetnek a játékok! :))
  • Atomreaktor
    Isten ments :)
  • Atomreaktor
    :D

(a helyes válasz: nem, csak közalkalmazott) :)

de mielőtt megköveznétek, van munka azért bőven, csak meglett a diplomám és lazítottam egy kicsit :)
  • Atomreaktor
    nagyon jó játék, én csak ajánlani tudom, hogy próbáljátok ki! eleje elég durva, vannak benne időben ugrálós részek is, hangulata is szuper, szóval hajrá ;)
  • MerlinW
    Post Mortem magyarítás, ha valakinek kellene
  • kirol
    Vagy celeb? :D
  • moonster
    politikus vagy? :)
  • Atomreaktor
    :) munkából írtam, nem jutott eszembe a sok tennivaló (netezés, játék, stb.) között :)
  • moonster
    ejj mar reaktor: linket is csinalhattal volna :)
  • bogyoka
    igen, németül, csak én már nagyon akartam játszani vele:))
  • szotyimutyi
    Németül jött még csak ki, ugye?
  • bogyoka
    Én most a Black Sails játékkal játszom, nem tudom, hogy ismeri-e valaki? Nagyon jó, bár még csak az elején vagyok, de eléggé fejtörős.:)
  • bogyoka
    Ez jó lesz, nekem való játék lesz.:)
  • szotyimutyi
    Tényleg hangulatos. Nyári csemege lesz,ahogy nézem.
  • Atomreaktor
    vannak új képek is, nagyon hangulatos:

http://adventuregamers.com/gallery.php?id=1537
  • Atomreaktor
    lol :) ping-pong nagyon jó, nem fárasztóbb, mint az egértologatás ;)
  • szotyimutyi
    Erről a témáról mi is már többször beszéltünk.Probléma ebből azért nincs, mert többnyire a főnök is dohányzik...
  • kirol
    Nálunk nem ilyen komoly a helyzet, azért is írtam hogy vicces ötleteket várok. Ez a ping-pong tetszik avlegjobban. Csak túl megerőltető! :D
  • Atomreaktor
    születhetnek "nagy" döntések. szerintem a döntésszületés csak az emberektől függ, nem a dohányzástól. ha laza a vezetőség, akkor este a kocsmában is születhetnek döntések. a döntések meg hiába születnek a dohányzóban, ha a fele banda 60 évesen fog eltávozni... :(
  • Atomreaktor
    mi csináltuk egyszer, hogy annyiszor elkezdtünk tollasozni (nagy az iroda), amennyiszer kiment valaki dohányozni. nem bírtuk egész nap végigcsinálni :) de megmutatta, hogy mennyire sokat számít a dohányzás. vagy be kell szerezni egy ping-pong asztalt. egy-két meccs közben is születhetnek

én óránként meg szoktam próbálni betartani a 10 perc monitorszünetet.
  • Lord Myn
    Hát nem tudok mit mondani, én aktív dohányos vagyok, úgyhogy megyek óránként cigizni a többiekkel (egyébként mindig van 1-2 potyázó, akik felfedezték, hogy a legnagyobb munkahelyi döntések a dohányzóban születnek, a főnököm is dohányzik, mindig lemegyek vele, néha segítek neki "dönteni"... :DD). Hát hiába: nagy cégnél a dohányzás sajnos előny... Btw, volt erről egy Jóbarátok epizód is, amikor Rachel úgy csinált mintha ő is bagós volna, hogy ne hagyják ki a klikkből. Nem is tudtam mennyire igaz ez, míg nem dolgoztam multinál.
  • kirol
    A következő szituációra várnék frappáns, humoros megoldásokat!

Adott egy melóhely, ahol X ember dohányzik. Ők kb. óránként elmennek cigizni y percre. Aki viszont nem cigizik, az mire foghatja, hogy ki kell mennie y percre óránként? Na erre várnám a kreatív javaslatokat!
    De viccesek legyenek ám! :D
  • takysoft
    Ezek eladók még!
  • szotyimutyi
    Mikorra várható a megjelenése?
  • Atomreaktor
    néztem én is, bár a 3 kép még elég semmitmondó. gondolom eleve így készültek, hogy 3 rész lesz, csak nem kötötték az orrunkra :) én a Lost Horizont várom nagyon!
  • szotyimutyi
    Ez érdekes: Black mirror 3 megjelenés 2010. november! Nem szórakoznak!
  • Axon
    Természetesen az érkezési sorrendet figyelembe kell venni :-)
  • takysoft
    van rá már érdeklődő, de még nem mondott biztosat, majd szólok, h mi a helyzet.
    (igyekszem mindent annak fenntartani, aki először szólt, mert más tisztességes módszert nem tudok)
  • Axon
    Ez érdekelne:

Little Big Adventure I & II - 2000 Ft