33675
-
#30712 Ha valaki rátalál a német verzióra az szóljon. -
#30711 A magyarítás a német verzióval működik, azt kellene lehúzni valahonnan.
Az orosz verzió elindul, de semmit sem értek belőle. -
#30710 Orosz verzió :( -
#30709 Most sjött le, mindjárt kipróbálom. -
#30708 Én úgy tudom, angolul még nem jelent meg (csak oroszul, meg németül). Te láttad valahol?
-
#30707 Mégis sikerült megtalálnom, bár nem tudom milyen nyelvű verzió. majd ha lejön kipróbálom. -
#30706 Fel tudná tenni valaki a polcra ezt:
Dead Mountaineer Hotel
Keresgéltem, de nem nagyon találom sehol, pedig a magyarítása is elkészült. -
#30705 Szerintem ki is basznának a vuvuzelával együtt! :D -
#30704 Uhh, telleg...vagy Duke Nukem3D...régi szép idők.
Csocsó sem lenne rossz... -
#30703 Mivel most szezonja van, ezért vennék egy vuvuzelát, és amikor kimennek dohányozni, akkor jól megfújnám. :)
A másik javaslatom egy 10 perces Doom deathmatch lenne a nem-dohányzó kollégák között. -
#30702 Tényleg nagyon jó játék, régi kedvencem. Mindenképpen érdemes kipróbálni. -
#30701 Gratulálok! Jöhetnek a játékok! :)) -
#30700 Isten ments :) -
#30699 :D
(a helyes válasz: nem, csak közalkalmazott) :)
de mielőtt megköveznétek, van munka azért bőven, csak meglett a diplomám és lazítottam egy kicsit :) -
#30698 nagyon jó játék, én csak ajánlani tudom, hogy próbáljátok ki! eleje elég durva, vannak benne időben ugrálós részek is, hangulata is szuper, szóval hajrá ;) -
#30697 Post Mortem magyarítás, ha valakinek kellene -
#30696 Vagy celeb? :D -
#30695 politikus vagy? :) -
#30694 :) munkából írtam, nem jutott eszembe a sok tennivaló (netezés, játék, stb.) között :) -
#30693 ejj mar reaktor: linket is csinalhattal volna :) -
#30692 igen, németül, csak én már nagyon akartam játszani vele:)) -
#30691 Németül jött még csak ki, ugye? -
#30690 Én most a Black Sails játékkal játszom, nem tudom, hogy ismeri-e valaki? Nagyon jó, bár még csak az elején vagyok, de eléggé fejtörős.:) -
#30689 Ez jó lesz, nekem való játék lesz.:) -
#30688 Tényleg hangulatos. Nyári csemege lesz,ahogy nézem. -
#30687 vannak új képek is, nagyon hangulatos:
http://adventuregamers.com/gallery.php?id=1537 -
#30686 lol :) ping-pong nagyon jó, nem fárasztóbb, mint az egértologatás ;) -
#30685 Erről a témáról mi is már többször beszéltünk.Probléma ebből azért nincs, mert többnyire a főnök is dohányzik... -
#30684 Nálunk nem ilyen komoly a helyzet, azért is írtam hogy vicces ötleteket várok. Ez a ping-pong tetszik avlegjobban. Csak túl megerőltető! :D
-
#30683 születhetnek "nagy" döntések. szerintem a döntésszületés csak az emberektől függ, nem a dohányzástól. ha laza a vezetőség, akkor este a kocsmában is születhetnek döntések. a döntések meg hiába születnek a dohányzóban, ha a fele banda 60 évesen fog eltávozni... :( -
#30682 mi csináltuk egyszer, hogy annyiszor elkezdtünk tollasozni (nagy az iroda), amennyiszer kiment valaki dohányozni. nem bírtuk egész nap végigcsinálni :) de megmutatta, hogy mennyire sokat számít a dohányzás. vagy be kell szerezni egy ping-pong asztalt. egy-két meccs közben is születhetnek
én óránként meg szoktam próbálni betartani a 10 perc monitorszünetet. -
#30681 Hát nem tudok mit mondani, én aktív dohányos vagyok, úgyhogy megyek óránként cigizni a többiekkel (egyébként mindig van 1-2 potyázó, akik felfedezték, hogy a legnagyobb munkahelyi döntések a dohányzóban születnek, a főnököm is dohányzik, mindig lemegyek vele, néha segítek neki "dönteni"... :DD). Hát hiába: nagy cégnél a dohányzás sajnos előny... Btw, volt erről egy Jóbarátok epizód is, amikor Rachel úgy csinált mintha ő is bagós volna, hogy ne hagyják ki a klikkből. Nem is tudtam mennyire igaz ez, míg nem dolgoztam multinál. -
#30680 A következő szituációra várnék frappáns, humoros megoldásokat!
Adott egy melóhely, ahol X ember dohányzik. Ők kb. óránként elmennek cigizni y percre. Aki viszont nem cigizik, az mire foghatja, hogy ki kell mennie y percre óránként? Na erre várnám a kreatív javaslatokat!
De viccesek legyenek ám! :D -
#30679 Ezek eladók még! -
#30678 Mikorra várható a megjelenése? -
#30677 néztem én is, bár a 3 kép még elég semmitmondó. gondolom eleve így készültek, hogy 3 rész lesz, csak nem kötötték az orrunkra :) én a Lost Horizont várom nagyon! -
#30676 Ez érdekes: Black mirror 3 megjelenés 2010. november! Nem szórakoznak! -
#30675 Természetesen az érkezési sorrendet figyelembe kell venni :-) -
#30674 van rá már érdeklődő, de még nem mondott biztosat, majd szólok, h mi a helyzet.
(igyekszem mindent annak fenntartani, aki először szólt, mert más tisztességes módszert nem tudok) -
#30673 Ez érdekelne:
Little Big Adventure I & II - 2000 Ft