The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Simon.the.Sorcerer.5.Whod.Even.Want.Contact-SKIDROW

Lusta vagyok, de ha mindenki az feldobhatom kettesre. Csak 1GB.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Szerintem ez azért üt:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
<#love11>

[merlinw.org]

Axon
Most jött meg az új Gamestar. Jack Keane van hozzá teljes játékként. Megörültem neki :-)

moonster
moonster
talán?

moonster
Lemaradtam kicsit. Sokáig kerestem megfelelõ képet az alkalomhoz:

<#hehe>
Axon
A likvidálás alatt lecserélést értettem :-)

És igen ez egy állami cég. Az tényleg katartikus lenne, ha az idén az utolsó win98-as gépet is le tudnánk cserélni.

MerlinW
Köszi mégegyszer mindenkinek😊

[merlinw.org]

RaveAir
Isten éltessen sokáig, "öreg barátom"! 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Atomreaktor
Boldog Születésnapot! Füled érjen bokáig😊

Atomreaktor
rábukkantam az elsõ magyar tesztre a heavy rain-rõl itt.
mondjuk én nem olvastam végig, nem akarok lelõni egy poént sem, bár nincs ps3 gépem😊

IMYke2.0.0.0
Hát igen, a Microsoft legújabb trójai-operációs rendszerét mindenhol szeretik 😊))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

trmn
Boldog szülinapot MerlinW ! ))

trmn
Úristen ez nagyon durva ((( Ez valami állami cég? Nálunk az XP lett lecserélve Win 7-re mert elavultnak tartották az XP-t. És nem kevés gép van a cégnél, több mint 400 munkaállomás.

moonster
hogy likvidáltad? EMP? Kóla a gépbe? Túláram? 😊

Axon
Megosztom veletek örömöm okát. Újabb mérföldkõhöz jutott a munkahelyi számítógép állomány. Ma sikerült kilikvidálni az utolsó elõtti win98-as gépet és így már csak egyetlen win98-at használó gép van a melóhelyen. Az összes többin már az új és modern WindowsXP oprendszer van. Katarzis!!! :-))))

Axon
Boldog szülinapot MerlinW! :-)

MerlinW
Kösziköszi <#law>

[merlinw.org]

szotyimutyi
Nagyon boldog születésnapot kívánok!<#wave>

IMYke2.0.0.0
Boldog születésnapot MerlinW!

szotyimutyi
Hm, én dettó ugyanez, csak nálam fordítva igaz. Mindenben egyetértek!

IMYke2.0.0.0
De, legalább megkérheted õket, és minden bizonnyal segítenek is a szemük fényének.
Az én Egyetlen Anyukám már örökre megpihent, apám meg egy szemét állat - egyedül vagyok, mint a kisujjam.
Addig örülj, míg élnek a Szüleid!

takysoft
épp albérletet keresek, és nincs pénzem. hirtelen jött, és már megint anyuékat kell megkérni h segítsenek...
szóval most kb 18-nak érzem magam...😞

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

moonster
😊
és utána? csipkerózsika style, azaz 100 éves álom😊
MerlinW
Éjszaka asszonnyal pedig -15😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#eljen><#eljen><#hehe>

moonster
A lényeg, h belül mennyinek érzed magad 😊
Reggel +5, napközben -10, este +10
kirol
Én se. <#vigyor5>

szotyimutyi
Persze, bármikor cserélnék a "szemtelenül fiatal" éveiddel... 😊)))

De IMYke2.0.0.0. is jól mondja, az óbor sem kutya!<#wave>

IMYke2.0.0.0
Pedig, nincs jobb ízû, mint az óbor 😊

takysoft
én nem vagyok öreg.... mint ti XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
Ez itt az "öreg rókák klub"-ja! 😊))

MerlinW
Azon kevesek közé tartozol jah😊

[merlinw.org]

Evin
Akkor én lennék a kivétel, aki erõsíti a szabályt? 😊

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

moonster
Agyban fõleg 😊
RaveAir
Azokról úgyis tudjuk, hogy mind 14 év alattiak. 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
Hát, én itt SG-n ritkán állok szóba olyanokkal, akiknek nincs megadva az életkora😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Jó a taktika - kár, hogy nekem, annak idején ez nem jutott eszembe... 😊

Evin
Kellett nektek megadni az évet. Én nem tettem, így örökifjú vagyok. Vagy amennyit mondok. 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

IMYke2.0.0.0
Húúú, de sajnálunk... <#eplus2><#hehe>

takysoft
basszus, márciusban betöltöm a 25-öt...
vénülök nagyon...

IMYke2.0.0.0
Szeretnék "csak" annyi lenni, mint Ti 😊

MerlinW
Sorstárs <#eljen>

[merlinw.org]

Axon
Akkor lehet, hogy majd vetek rá egy pillantást, bár az 1. részt is csak a 2. pályáig tudtam játszani, mert addigra megõszültem :-)

RaveAir
Január végén én is bekerültem ebbe a csoportba.

Lord Myn
Én már a 2-t is végignyomtam egyszer, nagyon jó játék... (Hosszú idõ óta, 2009-bõl egy játékot sem tudnék, amire azt lehetne mondani, hogy lekötött volna hosszabb idõre).

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Én már régen benne vagyok ebben a szakaszban (idén leszek krisztusi korú)... Nem baj, már titokban készítem a '84-es születési dátumú személyimet, úgyhogy jövõre már csak 27 leszek. 😄

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Nem volt rá kapacitásom - WRZ-re nem hajtok, inkább várok a megvásárlással olyan 4 ezer Ft körüli kategóriáig. Bõven van még mit játszani... Mass Effect 1-et sem nyomtam végig még 😊

IMYke2.0.0.0
Fiatal vagy még, padawanom 😊