33675
-
#30873 alvás???
Hogy neked micsoda furcsa szokásaid vannak :)) -
#30872 Az én mentéseim is így néznek ki :)) -
#30871 vannak ilyen szakaszok az életben. csak azért vigyázni kell az egyensúly betartására, hogy "azért dolgozunk, hogy élhessünk, vagy azért élünk, hogy dolgozzunk". én egyenlőre sajnos azt hiszem az utóbbi kategóriába tartozok :) -
#30870 :)))
mi is szoktunk carcassone-t játszani. és ez nem valamilyen furcsa póz :) -
#30869 S mi van, ha valóban csak társasjátékoznak? [malom, "ki nevet a végén" stb.] -
#30868 Társasjátékozunk ))) Ez de szép kifejezése a szexnek )))) -
#30867 Tényleg nem túlzok: 2 hónapja 2-3 angol mondatnál [na jó, legyen 1-1 bekezdés] több lefordítására nem volt erőm, kedvem, agyi kapacitásom... egyszerűen, mintha kiszívna [nem félreérteni!] a napközbeni munka estére...
-
#30866 10-re meg már elálmosodik az ember :( -
#30865 Ismerős... Napközben güri (vagy hétközben a melóban, vagy hétvégén, mint gyermekfelügyelet), aztán olyan este fél9től (ekkor fekszenek le aludni a gyermekek) kitalálhatom, hogy mit csinálok. Az asszonnyal nézek valamit, esetleg társasjátékozunk, vagy kockulok valamit a számítógép előtt. -
#30864 Megvan minden, olvasható! -
#30863 Egyik jóbarátom segítségét kértem. 20/10mbit.
Ha valaki kölcsönzött már, akkor jelezze vissza, h minden lap megvan-e teljesen. Használható-e?
-
#30862 Na, ez nem is volt olyan hosszú idő, azt hittem napokig fog tartani. Köszönjük! :) -
#30861 Hol lehet kölcsönözni? Én még nem tudom.:) -
#30860 A kért könyv kölcsönözhető!
Olvassátok örömmel :) -
#30859 Két év? Lesz ez még 3 is! :D Szerintem ez a rész, még kb. a felénél lehet.
Jó, ha nagyon akarnám lenne időm, csak valahogy mindig közbejön valami és elfelejtkezek róla.
Nem mondom, hogy nem érdekel, de olyan játékkal is előfordul ez a jelenség, ami különösen érdekel, pl. Alan Wake esetén még csak a 4. epizód felénél tartok és kb. 3 hete nem is játszottam vele. Mondjuk itt az is számít, hogy AW-el kizárólag éjszaka játszok.
Na meg sokat számít az is, hogy egy ilyen játéknak nem lehet csak úgy nekifogni, hogy játszok 10 percet, mert úgy semmi értelme. Ekkor nézek én is valami sorozatot, vagy valami. -
#30858 Én is éjjeli bagoly vagyok.
Választhatok, h filmezek egyet, esetleg vmi sori egy-két epizódja, vagy játék, vagy alvás?:) -
#30857 Az igen, akkor mondhatod, hogy két év alatt játszottad le
Tényleg nincs időd játszani, vagy csak nem érdekel annyira a játék? -
#30856 :)))))
lehet, hogy én is így járok vele, kb. másfél hónapja játszok vele hetente fél órát :) -
#30855 Sose búsulj, ezt nézd meg!
Remélem látod, mire gondolok. :)
És ha még legörgettem volna, akkor ott figyelne a 2008.08.30. -
#30854 OK, megoldom :)
Türelem -
#30853 Én is örülnék neki, nem baj, ha pici az up, kivárjuk! :) -
#30852 pici az uppom:( 512k
-
#30851 Valamelyikőtöknek lenne affinitása polcolni vele?:) -
#30850 Nekem is meglett, végre. -
#30849 Én leszedtem a dead mountaineer's hotel német verzióját és tökéletesen működik a magyarítással. Nálam most ez a kedvenc, csak kár, hogy nincs időm vele játszani :) -
#30848 az előző részt próbáltam, az nekem tetszett és az volt az első élményem nancy-vel :) -
#30847 Megnéztem a képeket, és kiderült, hogy én ezt elkezdtem, csak akkor még orosz nyelven volt és abba hagytam, és nincs már a gépemen sajnos. -
#30846 Hm, egész jó ez a Nancy Drew:Trail of the Twister játék, én ugyanis egy idő után megutáltam, de most játszom ezzel a résszel és nincs bajom vele.:)) -
#30845 Tényleg orosz verzió! A fene!
A német verzió meg 4GB, és az a RS-el majd egy nap lenne.
Merlin: az a gáz, h nem csak a dialógusok vannak magyarítva, hanem a képek, feliratok is.
Nem tudom, h lehet majd összehozni.
Nekem azt írta ki a a telepítő, h xy.dds fájlméret nem egyezik.
A DATA mappába kell irányítani a magyarítás telepítőjét -
#30844 Fájlok fele hiányzik, de úgyis utálom rs-t:) MP-n kértem telepítő nélküli megoldást, hátha megoldják nekem:) -
#30843 ez nem működik esetleg? nálunk le van tiltva a rs, nem tudom ellenőrizni. -
#30842 A linkelt torrent orosz verzió, a magyarítás nem tud rá települni. Neked sikerült? -
#30841 uh, az nagyon jó játék lesz. -
#30840 Hát, összetett a dolog, tudtommal korlátoz is a szolgáltató (UPC), de egyébként sosem torrenteztem, ma meg már védem a "címemet": az egyetlen informatikus a világon, aki életében nem torrentezett... :D
Esetleg valaki nem tudná feltolni a polcra ezt a könyvet? Ez már angol verzió? -
#30839 HH? Korlátoz a szolgáltató, vagy para? -
#30838 :(( Torrent sajnos nem játszik... Pedig kiváncsi lennék rá. -
#30837 Sajnos a kalandjátékok rétegjátékok. Kevés kiadó foglalkozik vele, mert csupán egyszer játszósak, általában.
Most "vettem meg" a dead mountaineer's hotel c. játékot.
Kíváncsi vagyok, h mennyire jó, állítólag nagyon tuti.
Van hozzá magyarítás is.
Akit érdekel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://isohunt.com/download/111186853/Dead+Mountaineer+Hotel.torrent
Nekem elég gyorsan jött
Mgyarítás Link
-
#30836 Én is meg szoktam várni, de azért van 1-2 cím amit megveszek teljes áron. A következő ilyen szerintem a Mafia 2 lesz. Amit viszont nagyon sajnálok, hogy egy csomó kalandjátékot nem lehet megvenni nálunk "fizikai" kiadásban, csak külföldről megrendelni. -
#30835 Köszi! Már régóta vártam... :) -
#30834 Nem betegség, csak újraéled a gyerekkorod. Vagy bepótolod. Kinek melyik:)