The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atomreaktor
nagyon jóóó, felcsigáztál 😊

Nos a német nyelvû játékokat én sem szeretem, viszont mivel értek csehül (szlovákiai vagyok) számomra sokkal élvezetesebb volt cseh nyelven végigtolni, mint angolul. Az elsõt is cseh nyelven játszottam. Ott amit véghezvittek a szinkron színészek, hát az valami álom volt (az elsõ rész legnagyobb negatívuma pont az angol szinkron volt). A kettesben már annyira nem volt 100-as a dolog, de még mindig egész tûrhetõ.

Ami a második rész hangulatát illeti, szerintem simán ott van az elsõ rész szintjén, a zene ugyanúgy, a történet meg szerintem hihetetlen jó lett ahhoz képest, hogy az elsõ rész befejezõ jelenete után azt mondtam, hogy ezt bizony nehéz lesz folytatni. 😊

Ja, és ezt a verziót is, mint a németet elég könnyû fordítani, csak a betûkészletet kell frissíteni, mert nem támogatja az õ,û betûket.

https://www.adventuregames.hu

szotyimutyi
😄 😄

Evin
Inkább , Ja/Nein vagy ilyesmi. 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

szotyimutyi
Yes! 😊))
Mikor lesz már Black mirror 2? (türelmetlen szmájli nincs) 😊)

Evin
És akkor ez a rendes angol?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

szotyimutyi
Hát, talán megbocsát nekem, egyszer én is hibázhatok...<#awink> 😊))

Axon
Köszönjük!

Természetesen MerlinW-nél egy életre elvágtad magad a hibás könyvtárstruktúrával. Ne csodálkozz ha ezután csak 5 Kb/s-al tudsz letölteni ;-)

szotyimutyi
Szívesen! Amúgy elkészítettem, ahogy kell, csak egy rossz klikkel elszúrtam és amikor észrevettem, utána már nem akartam leállítani a dolgot. 😊)

MerlinW
Köszönjük (khmm, legközelebb tartsd a könyvtárstruktúrát, nem csak odahányjuk a gyökérbe😊)

[merlinw.org]

szotyimutyi
The whispered world iso a polcon.

Atomreaktor
engem is maga a hangzás, meg a hozzájuk kapcsolódó emberek 😊 félre ne értsétek, semmi bajom a németekkel, meg toleráns ember vagyok, de számomra mindig idegen maradnak. angolul is azért tanulok, hogy külföldre mehessek, pedig itt van egy kõhajításnyira (gyõriként) ausztria, amit nagyon szeretek, példamutató és gyönyörû ország, de sohasem tudnék odaköltözni, ott dolgozni, stb. teljesen ösztönösen, a génjeim mélyébõl jön ez az érzés, ezért nem tudom megmagyarázni, hogy miért nem kedvelem a német nyelvet😊

trmn
Hozzám sokkal közelebb áll, nem tudom miért. Az angolt utáltam, ezt viszont nagyon lelkesen tanulom. )))

szotyimutyi
Ízlések és pofonok... Amúgy csatlakozom Imyke-hez, u.a. a véleményem.

IMYke2.0.0.0
A hangzás eleve irritál. Aztán ott a nyelvtan.
Én angol tanáraim egyikétõl hallottam, hogy a német az elején nehéz, a végén könnyû, míg az angol pont fordítva.
Angol esetében ezt igazolni tudom, németnél nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

trmn
Nem értem mi bajotok a némettel. Én most tanulom, és állítom, hogy ezerszer könnyebben és gyorsabban megy az angolnál. Hozzáteszem angol felsõfokúm van úgyhogy tudom mit beszélek.

szotyimutyi
Engem is a világ végére lehetne vele kergetni... 😞

IMYke2.0.0.0
Dettó - német nyelvvel engem kínozni lehet. 😞)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

enlightened
Hát én nem bírok olyan gamet amiben a beszélgetések lényegesek, németul meg csehul nyomni akkor se ha van angol felirat. Csak úgy élvezetes számomra ha angolul beszélnek és ki van kapcsolva a felirat. Akkor jobban bele lehet mélyedni, mintha olvasni kéne a feliratot mint egy filmben és a német meg csah nyelv amugyse a kedvencem. Vagy angol vagy spanyol szinkron legyen.

Atomreaktor
német hang, angol felirat? brrr, kiráz a hideg 😊

Atomreaktor
hát pedig az elsõ is elég jó volt. kibírjuk már azt az egy-két napot 😄

Én meg csehül nyomtam végig. Szerintem sokkal jobb, mint az elsõ rész.

https://www.adventuregames.hu

szotyimutyi
Igen,én is láttam fent angol fordítást a német játékhoz.

bogyoka
Nyugi, nekem is németül volt meg, de angolosítottuk, úgy lett angol😊)

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

enlightened
Bogyoka honnan szerezte meg az angolt? Még meg se jelent!!! Ne szórakozzatok már, ha meglenne már feltolták volna torrentre is, de ott csak német meg orosz van. Bogyoka honnan tud olyan helyet amit én nem? Eléggé régóta ûzöm a pc ipart😄. Ha 30-án jön ki és nincs torrenten akkor az bizony nincs meg még angolul.

bogyoka
Részben kapcsolódik az elsõ részhez.😊

szotyimutyi
Elvileg ezen a héten kijön. Rajta leszek. 😊)

trmn
Ez engem is érdekelne

szotyimutyi
Kapcsolódik az elõzõ részhez, vagy teljesen más a sztori? Már nagyon kiváncsi vagyok! 😊)

bogyoka
Szerintem nem várható folytatás, mert olyan a vége, hogy vége.😊

Lord Myn
Ha valakinek van angol Black Mirror 2-je, tudja kölcsönözni?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

szotyimutyi
A sztorinak vége, vagy folytatás várható? Alig várom a hétvégét! 😊)

szotyimutyi
Megnéztem, angol verzsön. Mehet kölcsönzésre? 😊)

Atomreaktor
úúúú meglesz nyárra a csemege 😉

trmn
Örülnék neki ha a "polcon" látnám )))

szotyimutyi
Tegnap megszereztem, csak még nem néztem meg,hogy angol-e vagy német. Ha angol,tudom "kölcsönözni". 😊)

MerlinW
Megjelent az angol "The Whispered World" is.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Én is csak oroszul látom "lopott" verzsönben.

bogyoka
Igen, nekem angolul volt meg, épp most játszottam le, elég jó volt.😊

szotyimutyi
Amúgy sehol nem látni... 😞

Atomreaktor
bogyoka az angol verzióval játszik már 😊

balee4
Hmm nem rossz, úgyis rendelni akarok a zavvi-ról.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Lord Myn
Na, az mindjárt itt van...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Angol Black Mirror 2: 30 April 2010

[merlinw.org]

Atomreaktor
hm, ez tényleg nem rossz ár! bár nekem megvan GS teljes játékként 😊

MerlinW

[merlinw.org]

kirol
Hát igen! 😊

bogyoka
Nekem angolul van meg. Az elején nem lehet az elsõ részhez hasonlitani, a vége felé inkább. Nekem az elsõ rész jobban tetszett.

Atomreaktor
ez már az angol verzió?

milyen az elsõ részhez képest? fel lehet ismerni a korábbi helyszíneket?

bogyoka
Nem tudom, de nekem már az elején nem tetszett, valahogy nem fogott úgy meg, de lehet, hogy neked jobban bejön a játék.