33675

• moonster
    RaveAir linkjét használva összehasonlítottam
    8600 GTS(256), 8600GTS (512), HD 3850(256) kártyát:

=on&prod[2888]=on&prod[2907]=on]ÖSSZEHASONLÍTÁS
  • RaveAir
    A könnyebbség kedvéért
  • RaveAir
    Az SG hardveres főfórumtémán belül van olyan, hogy videókártyák erősorrendje. Onnan elvitt egy link a Tomshardware oldalra, ahol a 4350-es kártya rajta sincsen az aktuális listán, csak a 8600GTS. Itt van egy lista, ahol megtalálod: http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-cards-charts-2009-q3-mainstream-quality-update-2/3DMark06-v1.1.0-3DMark-Score,1567.html

Szerintem inkább 8600GTS-t válassz.
  • bogyoka
    Már próbáltuk, azon meg el sem indul mert Win 8 van rajta, talán azért.:)
    De már végigjátszottam, érdekes volt a vége.:)
  • IMYke2.0.0.0
    A HD4xxx-es sorozat jobb, mint a GT8600xxx-es sorozat.
  • szotyimutyi
    Próbáld meg egy másik gépen. :)
  • Axon
    Segítsetek nekem egy picit. Szerintetek a két vga kártya közül melyik a gyorsabb vagy jobb játékokhoz?

Asus ATI EAH4350
    winfast 8600GTS

Tudom persze, hogy manapság egyik sem alkalmas játékra, de nem is a legújabb csodák mennének rajtuk. Az első az vadonat új, a második meg annyi éves, amikor az még menő kártya volt. Azt hittem, hogy az első a jobb, de mostanra elég erős kétségeim lettek. Szóval szerintetek?
  • bogyoka
    Érdekes, hogy más játékoknál nem vettem ilyet észre, ennél meg még a falon itt átmegy a karakter.:D Mindegy, majd kiderül, ha máskor is észreveszek ilyet.
  • Axon
    Köszönöm a segítő szándékot .pdf ügyben. Nem az enyém volt a pdf anyag és igazából - szinte - azonnali lett volna a dolog mert ki kellett volna nyomtatni és már ezt sem engedte. Igazából még képlopásos módszerre sem volt idő. Abban bíztam, hogy openoffice vagy valamelyik más progi meg tudja úgy nyitni, hogy nyomtatni is lehessen.
  • szotyimutyi
    Én eddig nem találkoztam ilyen problémával, nem tudom mi lehet. De voltam már így más játékkal, akkor a videókártya volt a gond.
  • bogyoka
    Aki játszott az Alter Ego-val, volt-e gondja vele? Mert nekem van olyan gondom, hogy némelyik helyszínen nem látszik a karakter, például a börtön cellában egyiket sem láttam.
    A főmenü alatt ilyet írt ki, nem tudom, hogy ez a játék üzenete-e:

Compatibility graphic mode (Low end HW detected)

Videókártya bajom van?
  • moonster
    Lézeres egér jó!
    A kicsit magasabb árfekvésűeken van felbontás állítási lehetőség magán az egéren.
    Ezt az opciót nagyon komálom. Kis gomb, 4 beállítási lehetőség. Minél magasabb a felbontási érzékenység, annál kisebbet mozdul a kurzor az egér ugyanakkora elmozdítására.

• bogyoka
    Azért kérdeztem, mert van egy e-mail címem "szotyi" néven van elmentve. Selejtezek és azért találtam meg.:))
  • RaveAir
    Valóban úgy van, ha olyan munkát végzel vele, ahol elég a pontosság. Nekem a melóban bőven elég a laptop touchpadja, és kisebb dolgokhoz is elég volt az 1000Ft környéki egér.

Az otthoni géphez is csak azért vettem komolyabb jószágot, mert mostában többet CoD2-zöm. :)
  • szotyimutyi
    Bejelentkezve nem, csak néha így írom alá. :))
  • bogyoka
    Úgy látszik ez a kánikula tönkre teszi az egereket

Szotyimutyi: Te voltál ilyen néven, hogy szotyi?:))
  • takysoft
    Nekem pár napja ment szét kb 5 év utá a kis Logitech G5-ösöm...
    G500 lesz helyette, ha nem b***om el minden pénzem a szigeten:D
  • szotyimutyi
    Látod, van aki éberen figyel, még kánikulában is vág az esze... :)))
  • bogyoka
    Na, hát izé, így kiemelve igen.:D Csak ahogy írtam, nem is tűnt fel.:)
  • trmn #31094
    "férjem dugdosta össze-vissza míg jó nem lett.:"

Ez kissé pikánsan hangzik ))))
  • szotyimutyi
    Csatlakozom IMYke-hez, nem csak FPS-re jó...Nagyon idegesítő tud lenni a vacakoló egér... Érdemes váltani, én is úgy gondolom.
  • IMYke2.0.0.0
    A lézeres egér nem csak FPS-re jó... kilométerekkel jobb vele dolgozni Photoshop-ban például.
  • bogyoka
    Fps játékkal régebben sokat játszottam, nem rég óta váltottam, hogy csak ilyen point & clikkes játékok érdekelnek. Most lett egy belsőnézetes kalandjáték a Penumbra Overture, szerintem ehhez sem lényeges az egér pontossága.
    Férjem adott egy egeret, nagyon jó, csak a gépem nem akarta tudomásul venni. Állandóan beadta az új hardwer varázslót, és ha lefuttattam, kiirta, hogy nem lehet telepíteni. De most már jó, férjem dugdosta össze-vissza míg jó nem lett.:D
  • RaveAir
    Csak nem aggódsz, hogy egy point-and-click kalandban nem sikerül pontosan irányoznia és kattintania? :)

bogyoka: Ha nem vagy kemény fps vagy rts játékos, illetve semmilyen más stílust nem űzöl versenyszintűen, akkor szinte mindegy, hogy milyen egeret veszel. A lényeg, hogy kényelmes legyen.
  • szotyimutyi
    Én is ma cserélgettem, egyiket a másik után. Venni kell egy normálisat! :))
  • kirol
    Pedig jó találmány!
  • bogyoka
    Köszi, igyekszem olyat venni. Egyébként még nem is hallottam lézeres egérről és nem is olyan drága.:)
  • IMYke2.0.0.0
    Ha veszel, mindenképp lézeres [Laser] egeret vegyél! Ne engedd, hogy optikai egeret tukmáljanak rád!
    Olcsó lézeres egeret gyárt pl. a Trust, az A4Tech.
    2500-5000 Ft között érdemes keresni őket.
    Megéri ilyenre váltani.
    Nekem több mint 5 éve Trust Laser egerem van, hibátlan, bármilyen felületen, és nem mellesleg, rendkívül pontos.
  • bogyoka
    Ja, mindig a váratlanul jött dolgok a jók. :))
    Én meg vacakolok az egerekkel, most délutánra elromlott az egerem, megállt mindig az egérnyilam, bedugtam egy másik egeret amit találtam, ennek meg néha elugrál a nyila.
    Holnap veszek egy normális egeret.:)
  • szotyimutyi
    Igen, valóban egy jó kalandjáték jött ki szépen csendben. Nekem is nagyon tetszik. :))
  • bogyoka
    Nagyon jó játék, érdemes belevágni, izgalmas is, cselekménydús meg minden ami kell egy jó kalandjátékba az megvan, nekem a kedvencem lett.:)
  • Atomreaktor
    :)))
  • Atomreaktor
    nagyon jók a képek róla, ezt én is kipróbálom majd.
  • bogyoka
    Akkor jó, megnyugottam, egyszer én akartam az első hírhozó lenni
    Ilyesmit képzeltem a Black Mirrornak 2-nek, ilyen grafikát, nem pedig amilyen volt, nem tetszett.
  • szotyimutyi
    Dehogynem előztél meg! Csak mi is utolértünk. :)))
    Tényleg jó a játék, nagyon tetszik. :)
  • bogyoka
    Azt hittem újdonságot írtam, de látom nem lehet megelőzni titeket
    Nagyon jó kalandjáték, nagyon tetszik.
  • Lord Myn
    Már kölcsönezhető... ;)
  • szotyimutyi
    Köszönjük! :))
  • kirol
    Kedden meg Mafia 2 demo! :)
  • Lord Myn
    Épp most szereztem be, felhelyezem a polcra.