33675

• bogyoka
    Ez már lehet, hogy betegség nálam:D
  • bogyoka
    Úgy kell, most már a TR is olcsón megkapható. Csak nálam az a baj, hogy ha megjelenik egy játék amit várok nem bírok magammal és játszani akarok vele.:D
  • moonster
    Nekem is van pár eredeti játékom, de általában megvárom, h az áruk lecsökkenjen a megjelenési ár töredékére.
  • bogyoka
    Igen, én beakarom gyűjteni eredetiben a Tomb Raider sorozatot, mert egy-két fórumtársamnak megvan, és az jó dolog. XBOX-ra eredeti játékaim vannak elég sok.
  • RaveAir
    Pedig nagy öröm az eredeti játék, még akkor is, ha nem dobozos, csak úgymond digitális tulajdonosa vagy (steam, vagy d2d forrásból). Meg persze vannak előnyei is... a hátrányai mellett.

Sajnos már többször előfordult, hogy eredeti játékhoz is no-cd/no-dvd cracket szedtem le, hogy ne gyorsítsa se a lemez, sem az optikai meghajtó amortizációját.
  • bogyoka
    Akkor büszke vagyok magamra
  • IMYke2.0.0.0
    Ezt úgy hívják: becsületes vásárlói magatartás... és egyáltalán nem elítélendő cselekedet.
  • bogyoka
    Gondolhatod mit szólt mikor hazaállítottam a játékkal. Mondta, hogy mindig neki szóljak, ha kell játék. De hidd el a mai napig nem tudom miért adtam ki ennyi pénzt érte, mikor megszerezhettük volna másképp is.:)
  • moonster
    Gondolom akkor mondta, h majd ő beszerzi, csak mond meg mi kell :))
  • bogyoka
    Igen, már elindult köszike:)) Legalább lesz sikerélményem, első játék amit én szerzek be:D Vagyis a második mert a Tomb Raidert megvásároltam kemény 10.000,-Ft-ért:D
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, akkor a rögtönzött segítségem most jól jött és meg tudod ejteni a beszerzést...
  • bogyoka
    Aha, értem köszönöm szépen.:)
    Csak szeretnem volna magam csinálni, hogy ne nyaggassam őtet, mert az ő gépére jön a játék, és kiirja cd-re vagy dvd-re és úgy rakja az én gépemre, szóval meg ilyenkor, ha hazajön a melóból nem foglalkozik a játékaimmal.D
  • IMYke2.0.0.0
    A "kikölcsönző ticketjei" egy amolyan TLJ-fórumos kiszólás akart lenni, a "könyvtárunk", a "polcunk" okán. :)

Igen, a látható linkeket lemásolod, beilleszted felül a címsorba, Enter, majd a megjelenő oldalon beírod a Captcha kódot [grafikon mellé], klikkelsz és kivárod a 45 mp-et majd a "Regular download"-ot választva elindul a beszerzés.

A jDownloader programmal még egyszerűbb dolgod van - feltelepíted a programot, elindítod, majd a fórumban kijelölöd és lemásolod a linkeket [a későbbiekben a linkeken jobb klikk és "Hivatkozás címének másolása"] és a program beteszi a letöltési sorba. Neked csak "Tovább"-ozni kell rajta és ő letölti neked a megadott (beállított) könyvtárba... nem kell a géped előtt várakoznod, kódokat írogatnod stb.

A férjed mindezt talán már ismeri, használja is...
  • bogyoka
    Sajnos ez nekem magas nem értem :) Valahonnan akkor tudom letölteni a játékot, ha ezek a tickettek megvannak?
    Azért nem értem mert a férjem szokta a játékokat beszerezni.:))
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony ám. A "kikölcsönző ticketjei" :)
  • bogyoka
    Ez most micsoda? A játék linkjei?
  • IMYke2.0.0.0
    Fúúú... nekem még mindig jön... leterheltnégymegabitesnet.
  • Atomreaktor
    le is jött :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én is "őt" használom - 1 éve, mindkét melóhelyen :)
  • Atomreaktor
    köszi, én megnézem, leszedem :)

JDownloader-t tudom ajánlani, ha nagyon sok link van. Munkahelyre pedig különösen jó;)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem tudom, érdekel-e valakit...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Monkey Island 2 LeChucks Revenge Special Edition-SKIDROW
    =========================================================
    Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck’s Revenge expands on the highly successful The Secret of Monkey Island: Special Edition. Signature special edition features including high-definition graphics, a re-mastered musical score, full voiceover, and an in-depth hint system all return in the sequel. Plus, experience all new unique special edition features that let you interact with the world of Monkey Island like never before.

# High-definition graphics: All new re-imagined contemporary art style, hand-drawn and presented in high definition.
    # Voice over: Complete voice over using original Monkey Island franchise cast members brings the story and characters to life like never before, now available for both the Special Edition and Classic modes.
    # Renewed music score: Re-mastered and re-recorded musical score using live instruments.
    # Special Edition and Classic modes: Scene-for-scene hot swap lets you seamlessly transition between Special Edition and Classic modes at anytime during gameplay.
    # Enhanced gameplay: All new intuitive game interface and controls provide a more interactive gameplay experience.
    # Hint system: In-game puzzle hint system keeps the puzzles fresh and fun.

400 MB-os darabok, nincs jelszó.

http://www.megaupload.com/?d=5V1DQ1NP
    http://www.megaupload.com/?d=WP5J7FFT
    http://www.megaupload.com/?d=H65BB222
    http://www.megaupload.com/?d=SXSQD0BE
    =======================================

• bogyoka
    de behozza, mikor elküldtem az üzit:D
  • bogyoka
    Hm, érdekes, hogy az IE nem tudom hanyas, nem hozza be a csetet. Most másik gépen vagyok, mert csak ezen megy a 15 days játék:))
  • szotyimutyi
    A nagy klasszikus mindenki kedvence,amúgy kalandorok vagyunk. Néha azért "kilengünk" más irányba is. Amúgy erről-arról.
  • Atomreaktor
    :))
  • Atomreaktor
    akkor lassan el lehet adni ;)
  • moonster
    Azért ennyire nem vagyunk szomorkásak.
    Mindenféle kalandjátékról, többek közt a TLJről.
  • kirol
    A leghosszabb utazásról, magáról az életről, a szomorú valóságról!
  • LouisWu
    Miről szól ez a topic? Tényleg a The Longes Journeyről és még mindig aktív? vagy?
  • MerlinW
    2007 nyarán 140-ért vettem a dollárt:)
  • bogyoka
    Most olvastam egy topicban, hogy most már nem jelzi ki az opera, hogy az sg adathalász, írtak valami levelet.:)
  • kirol
    Euro-átváltási árfolyamok (1)
    2008. augusztus 15.

1 euro = HUF Magyar forint 239,45
    1 USD = HUF Magyar forint 162,57

Durva. :(
  • MerlinW
    Ennyit. 285Ft egy juró és 230 a dolcsi.
    Ha nézel híradót, hónapok óta az a téma, hogy gazdasági összeomlás szélén állunk:/
  • kirol
    Mi történ az utóbbi 2 évben a számítástechnikai alkatrész árával?
    Döbbenet, hogy én 2008.08.08-án 34k-ért vettem az E8500-amat, míg most 2010.07.05-én 40-50k körül mozog az ára.
    És ez igaz másra is, pl. VGA-ra, ram-ra, stb.-re.

Ennyit romlott a forint?
  • szotyimutyi
    Jól sikerült a pihenés? :)))
    Nálam sincs probléma a belépéskor.
  • Axon
    Mindenesetre érdekes, hogy egy ilyen nagy forgalmú portál felkerült valamelyik fekete listára.
  • bogyoka
    Akkor üdv megint közöttünk.:))
    Nálam nem volt probléma, bár én firefoxot használok.
  • bogyoka
    Van, hogy néha az enyém is kilép egy keresésnél de nem mindenhol.:)
  • Axon
    Na 1 hétig nem voltam mert nyaraltam. Meglepetésemre a www.sg.hu oldal megnyitásakor az opera böngészőm kiabál, hogy ez egy adathalász oldal és nem javasolja a megnyitását. Eddig ilyet nem csinált. Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
  • Evin
    Én nem láttam semmilyen használható megoldást. És decemberben még azt írták, hogy nem terveznek javítást kiadni.