33675
-
#30993 Köszönöm, ez ami a képen lehet, hogy erről beszélnek, hogy megmérjék hány csomóval megy a hajó, ilyenem nincs, csak hánykolódunk a tengeren.
Naplóm az van, de nem tudok vele mit kezdeni, a koordinátákat megcsináltam. -
#30992 Speyer Handlog.
-
#30991 Hajónapló?
-
#30990 Egyébként németül van a játék. -
#30989 Csak megkérdezném, hogy mi az a handlog? Hallott valaki erről? Hajóval kapcsolatos, és ezt említi a játékban, mert nem tudom elindítani a hajót.:D
A szótár nem fordítja le, ugyanezt a szót adja vissza. -
#30988 jó kis könnyed játék, én végigvittem régebben. -
#30987 Mindenki nyaral már? :)
Közben már beszereztem.Eddig még nem ismerős. :))
-
#30986 Októberben. :)
Nincs valakinek a polcon a Treasure Island játék? :)) -
#30985 Azt írtad, hogy októberben, most akkor mikor várható?:D -
#30984 Úgy emlékeztem, hogy hamarosan megjelenik. Már beleéltem magamat. :)) -
#30983 igen, ez nagyon-nagyon jó lesz!!! főleg sztori vonalon elvileg. -
#30982 Csak azóta több játékról is szó volt és nem emlékeztem rá, de ez szuper lesz fel is írtam magamnak.:) -
#30981 küldtem már róla nemrég képeket :)
van egy két újabb is.
-
#30980 nincs az már messze. -
#30979 Az is jó, legalább mindig akadnak új játékok, nem egyszerre jönnek ki:))
Milyen játék ez? Kalandjáték? -
#30978 Gray matter megjelenés: 2010. október. :( -
#30977 WDTV live jóféle,
+ sokan használják. Olcsó is viszonylag(kb.:30e Ft), sokan fejlesztik a firmware-ét otthon, USB-n vagy hálózaton keresztül tud lejátszani.
- nincs merevlemez benne, nincs optikai meghajtó
Asus O!play
Ugyanazt tudja, mint a wdtv live és árban is hasonló.
Lejátszik mindenféle formátumot. DVD-t, BD-t képfájlból
A popcorn és barátai meg mindenesek, meghajtóval, DVD olvasóval, de sokkal drágábban. -
#30976 Attól függ mennyit áldozol rá. Néhány iránymutató készülék:
(Viszonylag) olcsó, Western Digital Live
(Szerintem) legjobb ár/érték arány: Popcorn A-200 (korlátozott BlueRay támogatás)
Drága, de a legjobbak: Popcorn C-200, HDI Dune Prime (teljes BlueRay támogatás)
Innen érdemes kezdened (cikkek, ismertetők árak, fórumok) http://lejatszo.hu/ Illetve a gyári oldalakon: http://popcornhour.hu/, http://dune-hd.com/
-
#30975 Akarok beruházni egy média box-ra, hogy kiváltsam a dvd-t. Ti milyet ajánlanátok? Blue Ray-t le tudnak ezek játszani? Egyenlőre csak az a specifikáció, hogy HD-t képes legyen lejátszani. -
#30974 Mekkora gyík vagyok...minek is írtam 80x80x20-at.
40x40x20-at akartam.
elnézést. -
#30973 Fenéket.. 80x80 erős túlzás.
50x50-es már több, mint elég. 40cm felett legyen az a lényeg.
Ez pl egy olcsó és jó ház (200 x 430 x 500mm) - 14k
Ez is jó vétel - 26k
Ez is - 20k
És a tuti 40k-ért:)
-
#30972 Ezzel én is tisztában vagyok...sajnos :(
Ezek az általános méretek, amit RaveAir írt. kb.: 80x80x20
Inkább nem veszek semmit . :) -
#30971 Kis 8cm-es ventik, VGA referencia ventik hangosak. Minőségi zajszigetelés mellett nem hallani mást csak a Táp zúgását, illetve a "külső" ventiket - amikből 12 centimétereseket célszerű beletenni. Minél kisebb a ház, annál hangosabb és melegebb (nincs hely a légcsatornáknak, "elakad" a levegő a kábelekben, eszközökben).
Nem kell tornyot venni, de egy méretesebb ATX-et érdemes. Nagyobb ház = nagyobb ventik, nagyobb légtér, hűvösebb környezet, halkabb, hosszabb életű masina. -
#30970 CM 500 : Egyéb: Extra zajszigetelés
Talán. De, hogy ez mit takarhat :)
Én nem akarok ekkora batárt venni háznak. Inkább kisebbet keresek.
2 vagy max. 3 5 1/4-es meghajtó hellyel, de ezt is csak azért mert a régi már nagyon randa.
-
#30969 Egyelőre túl sok extrát nem támasztanék vele szemben. A lényeg, hogy azok az alkatrészek, amelyek jelenleg a birtokomban vannak és azok, amiket bele szeretnék majd tenni beleférjenek. :)
Tápegységet nem kívánnék venni, mert azzal elégedett vagyok. A nagy problémát jelenleg az jelenti, hogy egy CoolerMaster 212 hyper plus-t néztem ki procihűtőnek, és nagyon elég erős a gyanú, hogy a jelenlegi házban nem fér el. 18x43x42-es méretű pc házam van jelenleg, aminél jelenleg nem ártana egy picivel nagyobb. Főleg szélességben lenne jó olyan 20 cm körüli érték, hogy a procihűtő elférjen benne. Egyelőre két jelöltem van:
CM 335 és a
CM Sileo 510. Bár ez utóbbi helyett még akár 500-as is jó lehetne. Nem tudom, hogy mi a különbség, és hogy miért olcsóbb a nagyobb verziószámú.
-
#30968 Az órát nem néztem. :))
-
#30967 Negyed 4-kor kevesen szoktak vacsorázni szerintem. :D -
#30966 Bocs, nem bírom a kánikulát! -
#30965 -
#30964 Jaj, nem, dehogyis, én a játékról beszélek drága -
#30963 Valami ünnep van nálatok? :)) -
#30962 Már csinálgattam, most vacsorázni kéne mennem, de nem találom az éttermet Na, de majd mindjárt meglesz:D -
#30961 Talán kell előtte valamit csinálni. ? -
#30960 Nem rossz, csak még rossz egyedül lennem, nem találom az étkezőt, így uncsi mert bejártam a szállodát már -
#30959 Milyen? Kérdeztem már, de még nem válaszolt senki. :( -
#30958 Ujjé! Sikerült megszerezni a Hegyi Szállót, már én is játszom vele, magyarítással bibííí. -
#30957 Nekem is 10. életévét töltötte be a házikóm :)
Már mindent kicseréltem benne.
Milyen házban gondolkodsz?
-
#30956 Igen, pont ez a bajom. tehát nem lehet az alaplapon lévő proci tetejének távolsága az alaplaptól csak max 1-1,5cm-re. Erre pedig igen kicsi az esély.
Előzőleg én is a CM htx3-ast nézegettem, főleg, hogy elég baráti az ára, csak sok helyen azt olvastam, hogy hangos.
A méretek miatt akartam új házat venni, a másik tényező, hogy ez már szerintem lassan más miatt is aktuális lehet, ugyanis a jelenlegi gépem egy közel 10 éves házban fűti a lakást. -
#30955 Nekem Asus Silent Knight I van :) -
#30954 Itt egy kép a méretekről, bár gondolom láttad.
Közel 16 cm a procitól a hűtő teteje. Lehet, hogy szűk lesz. Méricskélj.
Itt a kistesója: Coolermaster htx3
9cm-es hűtővel. Jókat írnak róla a link alatti forumban.