33675

• Atomreaktor
    a "kék lagúna" bárok forgalma viszont megsokszorozódna :D
  • Atomreaktor
    akkor kipróbálnánk, hogy milyen egy rpg-s kardparti élőben :)
  • moonster
    Becsődölne az összes kínai, turkáló, műkörmös :)))

Én is gondolkodtam, h mi lenne, ha nem lenne áram...
    Gyertya mellett nézném a TV-t :)
  • MerlinW
    Nőkkel is hasonló a helyzet. Nélkülük öngyiparty lenne. 3+ milliárd kan egy bolygón. Belegondolni is rossz:)
  • Atomreaktor
    :)))
  • Axon
    Én az oxigénnel vagyok így. Na ha az nem lenne akkor én is üngyi lennék ... :)))
  • Atomreaktor
    azért az milyen érdekes, hogy pl. az ókorban, vagy a középkorban nem tudtak semmit arról, hogy mi lehet az az áram. mégis adott volt akkor is a Földön. ezt továbbgondolva, mik rejtőzhetnek még a felszín alatt, amiről jelenleg fogalmunk nincsen, pedig ott van?
  • Atomreaktor
    igen, ez is igaz :)))
  • bogyoka
    Jól van, persze, hogy volt élet, csak én most elgondolkoztam, és nem tudtam, hogy mit is kéne csinálni, ezért aludtam egyet:D
  • IMYke2.0.0.0
    Úgy, hogy
    - most van áram, és hirtelen nem lesz/nincs egészen más a helyzet, mint úgy, hogy
    - nem volt, elvoltunk, lett, elvoltunk és megint nincs...
  • Atomreaktor
    ha egy-két jó barát meg a család a közelben van, akkor viszont nem kell áram. illetve régen is megvoltak nélküle, meg net nélkül is, mégis zajlott az élet.
  • bogyoka
    Az a baj, hogy én már nem olvasok a könyv nem hiányozna, de az áram az igen. Én interneten keresztül hallgatom a rádiót, úgyhogy még azt sem tudtam hallgatni. Nem élnék tanyán, ahol nincs semmi.:)
  • Atomreaktor
    én meg a könyvekkel vagyok így :) ha nincs áram és internet, a könyv még mindig ott van. de ha az se lenne és be vagyok egyedül zárva egy szobába...
  • IMYke2.0.0.0
    Én az árammal vagyok így - otthon nincs netem, meg is vagyok nélküle, de ha nem lenne áram... rögtön "öngyi" lennék, ha mondjuk nélküle kellene élni :)
  • bogyoka
    Nem volt internet egy pár órán keresztül és nagyon hiányzott, ha nem lenne nagyon rossz lenne. Már annyira megszoktam, pedig régen nem volt internetünk és mégis elvoltam. Ja, és persze tv sem volt, mert egyben van a kettő, úgyhogy borzasztó volt nélkülük.:)
  • MerlinW
  • RaveAir
    Nekem Toshibám van, és már több mint 4 éves. Idén tönkrement a hűtőventije, és a javítása már jócskán több volt, mint a "könyv szerinti értéke". Már, ha számvitelileg el lett volna számolva...

Ennek ellenére elégedett vagyok vele. A célnak tökéletesen megfelelt. Ezen fordítgattam, ha utaztunk valahová, valamint lehet rajta filmet és zenét lejátszani. Nem is beszélve néhány alkalmi játék (casual game) futtatásáról. ;)
  • Atomreaktor
    ehhez mit szóltok?
  • MerlinW
    HP = High Prize:)

Én Acer Aspire, Toshiba-t vennék, ha vennék. Normális HP árából már Mac-et vennék:) HP tipikusan "a márkát fizeted, nem a hardvert" gyártó.
  • trmn #31014
    Én csak HP-t vennék. Szerintem ennyiért már kaptok egy Paviliont is. A HP megbízható, van magyarországi szervize, vásárolhatsz kiterjesztett garanciát, szóval erre felé kellene szerintem nézelődnöd.
  • Atomreaktor
    sziasztok!
    laptop ügyben van aki jártas valamennyire? bátyámnak kellene 200 és 250 között olyan, amivel játszani is lehet, de én nagyon nem vagyok képben, hogy melyik gyártó a megbízható és melyiket kell messziről elkerülni.

egy ilyenre rábukkantam már, de a 15,4-es kijelző nem kicsi játékhoz szerintetek?
  • MerlinW
    Bármelyik elektronikai boltban kapsz. Kérsz egy UR601 potit és kapsz:)
  • kirol
    Bakker! Profi elektronikus vagyok látszik! :D
    Észre nem vettem volna!

Itt minden esetre olyan funkciót lát el, hogy szabályozni tudom, hogy a mélynyomó durvábban, ill. szolidabban adja a mélyet.

Vennem kellene valahol egy ilyet!
  • MerlinW
    Jah akartam írni én is, hogy ott a nyákon a "neve", csak rá kell keresni:)
  • moonster
    UR601: Voltage regulating potentiometer for main power supply
    UR601: Voltage szabályozó potenciométer fő áramellátásért
    nyersfordítás :)

Warning There is high voltage in the monitor. When power switched on,
    carefully operate and avoid touching the cavity cap and the surrounding area.

FORRÁS

Ennyit találtam róla.
  • kirol
    Na az 1000 Ft-os kérdésem:
    Mi ez a pirossal bejelölt alkatrész?

Valami folyamatos átmenetelt biztosító potméter, de nem tudom a hivatalos nevét.
  • kirol
    Remélem is! :)

Van köztetek aki ért elektronikai cuccok javításához?

Én nem, de bátran szerelek azért!
    Lenne egy kérdésem, hogy ez az alkatrész szerintetek mi. Megpróbálom lefényképezni.
  • bogyoka
    Hű, majd lesz jó hanghatás:)
    Egyébként én konzolpárti vagyok, nehezen tértem át a PC-re.
  • kirol
    Nem is beszélve Uncharted 1 és 2-ről! HM! :)
    Komolyan mondom jó ez a konzol dolog.

Nem is tudom, mikor játszottam utoljára PC-n.
    Ma ebben a 15 fokban képes voltam arra vetemedni, hogy felraktam a CoD MW2-t boxra és kipróbáltam és király volt. PC-ről töröltem is.

Most már csak az a bajom, hogy elromlott a HiFi-m, és a PC-s kis hangrendszerem is. :( Mindkettő kb. 8 évet élt, ha minden igaz. Próbálom még megjavítani, de nem tudom mi lesz velük.

Mindenesetre a TV-hez és így a konzolokhoz rendeltem egy ilyet pont ma egy hete, de még mindig nem érkezett meg. :( Szerintem most ültetik a cseresznyefát.
  • szotyimutyi
    Mindkettőért nagyon "irigyellek"! :))
  • kirol
    Én tanúsíthatom, hogy a Heavy Rain és az Alan Wake is zseniális és mindkettő 2010-es!
  • Atomreaktor
    ennyiből a Heavy Rain biztos nagyon jó lehet. Culpa Innata-t lehet, hogy elkezdem majd, az irányítása elég nehézkes :)
  • MerlinW
    Én ezért imádtam az általatok lehúzott Culpa Innata-t. Randa, de szuper sztorija/világa volt:)
  • Lord Myn
    Nem akarom magamat ismételni, de mint régebben írtam, hiányzik az innováció a kalandjátékokból valahogy egy kaptafára készülnek, örülni kell annak is, ha a sztori vagy a grafika kiemel az átlagból egy-egy példányt. A Black Mirror 2, a 15 Days vagy a Hegyi szálló csak grafikailag tűnik ki a többi közül. A Darkness Within 2 érdekesen indul, de hamarosan leül a játékmenet (bár ezt még nem játszottam végig, lehet hogy még felpörög). Kellene már valami egészen egyedi, non-lineáris kaland...
  • bogyoka
    Akkor jó, azt hittem, hogy bennem van a hiba, hogy elégedetlen vagyok a játékok iránt.:) Még jönnek újak, hátha azok közül lesz valami igazán jó.:)
  • MerlinW
    Sam&Max sorozatot leszámítva idén még én sem játszottam jó kalandjátékkal. Mármint idei jóval nem játszottam:)
  • bogyoka
    Én előbb végigjátszottam mint Te, de nem mertem negatív értékelést beírni, bár nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy leírjam-e. Nekem a Black Mirror 2. sem ragadott el. Nem tudom mi van velem.:D
  • moonster
    huh, pedig azt hittem felnégyelnek az elmarasztaló kritikám miatt :)
  • bogyoka
    Én is végigjátszottam, és csatlakozom a véleményedhez. Nekem sem lett a kedvencem nekem unalmas volt a háromnegyed részéig, míg végre történt valami. Kalandjátékoknál megszoktam, hogy vannak logikai feladványok, ebben nem vettem észre ilyet, túl egyszerű, könnyű volt.
    Ez az én véleményem a játékról, én is szintén köszönöm KCsT-nek a nagyszerű magyarítást.
  • moonster
    Végigjátszottam A hegyi szálló titka kalandot.
    Lehet, h a nyári meleg teszi, de nem lopta be magát a szívembe.
    Volt pár nem logikus lépés, valamint volt olyan eszköz, amit nem lehetett egy idő után megszerezni, de csak azért, mert egyszerűen nem lehetett abba az irányba haladni, amerre az eszköz volt. :(
    A sztori sem tetszett igazán, erőltetettnek éreztem, szinte nulla csavarral.
    A vége meg...számomra talány, hogy miért ez lett.
    Könyvben tutira sokkal izgalmasabb, leíróbb.
    No de lássuk a jó dolgokat.
    Nagy pozitívum a grafika...és ami azt is kenterbe veri, az a magyarítás rendkívül magas szintű minősége.
    Köszönöm KCsT!

10/6