33675
-
#30753 Ezzel azt hallottam, komoly gáz van konstrukció terén. -
#30752 Nagyon pofásnak tűnik :-) -
#30751 Két gépen próbáltam, de egyiken sem volt hasonló probléma. Tippem sincs mi lehet a gond. -
#30750 Helló mindenkinek!Szeretnék játszani a Hegyi Szállóval (Dead mountainers hotel) de sajna az első lépést sem tudom megtenni ugyanis nincs kurzor. Előre is köszi! -
#30749 A képek alapján ez a játék is jónak ígérkezik. :) -
#30748 Gray Matter képek -
#30747 Elfelejtettem az ottani belépési adataimat. Meg a NIS tiltja is, mert tele van az az oldal vírussal. :(
Máshol nincs fent? -
#30746 Csomagolva nekem is jóval kisebb volt (olyan 2 giga körül rémlik), de azokat az állományokat már letöröltem, mivel én mindig újra szoktam csomagolni. -
#30745 www.magyaritasok.hu :-) -
#30744 Igen, minden magyar benne. Menü, párbeszéd, felíratok. Csak a szinkron maradt német, de valahogy most ez egyáltalán nem zavaró, mert elég jól illenek a szereplőkhöz. -
#30742 Magyarítás merrefelé található hozzá? -
#30741 Na az érdekes. Nekem 2,24 csomagolva. -
#30740 Teljesen magyar minden (menü,párbeszéd,feliratok)? -
#30739 Mindenesetre lejött éppen most a Das Geheimnis des Berghotels. Az iso mérete 3.9 GB.
Tökéletesen működik a magyarítással. Nekem nagyon bejön. Kár, hogy éppen most jár le a melóidőm is nem tudok vele tovább játszani :-)
Még annyit, hogy tökéletesen működik linux alatt wine segítségével. -
#30738 Nem a könyvre, hanem "A könyv"-re gondoltam! :D -
#30737 A könyv az kb 200 oldalas. -
#30736 2010 Júl 7 - Monkey Island 2 Special Edition. -
#30735 Pont az előbb olvastam ezt a reviewt:)
-
#30734 Ő lesz a követkető
(Ha felére esik az ára, vagy ha tolnak alá valami értelmes előfizetési megoldást) -
#30733 Nem volt olyan vészes, 80 pénzért vettem az amcsi e-bay-en. 6310 is annyi volt kb 2005-ben:)
Az még nem volt olyan drága, akkor mentek fel az iPhone árak, mikor eladták az első 10millió darabot belőle. Aztán eladtak még 30milliót és azóta csak jönnek-jönnek évente az újabb darabok egyre drágábban. Szokásos Apple biznisz. Persze hozzá kell tenni, hogy évről évre maga mögé utasítja a piacot. -
#30732 "'07 iPhone 2G"
Ez egy kisebb ország egy éves GDPje volt akkor :) -
#30731 '99 Nokia 3210
'03 Nokia 3510
'05 Nokia 6310i
'07 iPhone 2G -
#30730 -
#30729 Ez a "Das Geheimnis des Berghotels" nálatok hány oldalas?
Mert én legalább 2 félét láttam elég nagy különbséggel. -
#30728 Nekem első telefonom Siemens C35i -volt, 1 év gari után el is romlott.
Aztán lett Siemens M60, 1 év gari után pár héttel elromlott. Élettartamot királyul tud tervezni a Siemens!
Majd Sony Ericsson K700i ez kb. 5 évig működött, bár az utóbbi 1,5 évben a joy már rossz volt, ami ugye mindent irányított, így idegesítő volt, hogy nem tudtam használni.
Aztán gondoltam az eddigi 7 év gagyi telefonjai után megajándékozom magamat - kb. 2 hónapja - egy Omnia II -vel. Hát ez már jó cucc. :) -
#30727 Én is megvárom:) -
#30726 én megvárom az angol verziót. -
#30725 Húh, lehet, hogy ezzel kezdtem játszani nem régen de oroszul volt meg, de elakadtam és már nincs a gépemen. De magyarítással elkezdeném újból.:) -
#30724 Igazad van, így tényleg van torrent file. Elkezdem lehúzni. -
#30723 "Das Geheimnis des Berghotels" így keressétek, szerintem ez az. -
#30722 Igen, ez egy remek point and click kaland és annyira remek az alaphangulata, hogy már az orosz verziót is elkezdtem "tolni" persze úgy hogy egy szót sem értek belőle :-)
Én olvastam a regényt is amiből a játék készült:
A. és B. Sztrugackij: Fogadó a halott alpinistához
Nagyon jó lenne levadászni a német verziót, mert a magyarítással máris tolható lenne. -
#30721 hát passz, nálam szerencsére nincsen ilyen gond, pedig én is náluk vagyok előfizetésen. -
#30720 én a 3. telefonomnál tartok, kb. 11 év alatt :) -
#30719 Van egy céges Telenor, ahol még nem sikerült soha túllépnem a keretemet, ezért nem kellett pluszban ráfizetnem. Ezen kívül meghagytam a régi Vodás kártyás előfizetésemet, és nagyon néha-napján elküldök róla egy-egy sms-t valami nyereményjátékra. Már csak azért, mert egyszer valóban sikerült nyernem. :)
IMYke2.0.0.0: A Nokia 3210-es jó kis telefon volt. Nekem is olyan volt az első... Azóta már jónéhány egyéb lapul a fiókban. De mielőtt még megvádolnátok, nem vagyok telefonmániás, és egyik sem volt soha csúcs, de még középkategóriás sem. -
#30718 Immáron 10 éve van mobilom, és Dominos-s vagyok.
Többek között, az 1999-ben hallott horror előfizetés-díjak, és a tény, hogy nincs annyira szükségem arra, hogy a nem 100%-osan kihasznált SAJÁT telefonomért havonta sarcot pengessek egy egyre zsírosodó cégnek.
Első: Nokia 3210 volt, második és egyben jelenlegi: Nokia 1101
-
#30717 Ez kalandjáték? Point & clikkes? Mert akkor nekem is kéne.:) -
#30716 Nem hiszem, hogy bárki hozzányúlt volna.
Már annyira nem érdekel, mert nem pazarlom tovább az időmet a telenorra. Elmegyek tőlük jövő hónaptól.
Most derült ki az is, hogy valamikor csak úgy emelkedtek a percdíjaim is.
Nekem a 2. dolog a legérdekesebb!
Amúgy PDA-ról a topik olvashatatlan a háttér miatt. Mintha a kép a szöveg elé jönne, de mindkettő mosódva. Vajon miért? -
#30715 Esetleg munkatárs vagy kölök nyomogathatta?
SMS alapú az valami szavazas sztem.
Menj be valami helyi kirendeltségbe, ott segíthetnek. -
#30714 Telefon előfizetéssel hogy álltok?
Én most teljesen ledöbbentem:
Furcsa számlagyarapodás miatt részletes híváslistát kértem. Csekély 1 hónap alatt ide is ért.
- Szerintetek mi az, hogy SMS alapú mobil tartalomszolgáltatás 315 Ft?
- Roaming során fogadott hívás 1. zóna? Úgy hogy a hívott szám az a sajátom bakker? Döbbenet, hogy felhívtam magamat és még beszéltem is magammal 22 mp-et. Amikor önmagamat alapból lehetetlen felhívni.
- GPRS internet 1430 kb: 1859 ft? Hö?
- GPRS net apn forgalom itthon kezdeményezett 195 kb: 2457 ft? Mivan?
Utóbbi kettőt meglátva dobtam egy hátast! Mik ezek szerintetek? -