33675

• kirol
    Ezzel azt hallottam, komoly gáz van konstrukció terén.
  • Axon
    Nagyon pofásnak tűnik :-)
  • Axon
    Két gépen próbáltam, de egyiken sem volt hasonló probléma. Tippem sincs mi lehet a gond.
  • joceruza
    Helló mindenkinek!Szeretnék játszani a Hegyi Szállóval (Dead mountainers hotel) de sajna az első lépést sem tudom megtenni ugyanis nincs kurzor. Előre is köszi!
  • szotyimutyi
    A képek alapján ez a játék is jónak ígérkezik. :)
  • Atomreaktor
    Gray Matter képek
  • kirol
    Elfelejtettem az ottani belépési adataimat. Meg a NIS tiltja is, mert tele van az az oldal vírussal. :(
    Máshol nincs fent?
  • Axon
    Csomagolva nekem is jóval kisebb volt (olyan 2 giga körül rémlik), de azokat az állományokat már letöröltem, mivel én mindig újra szoktam csomagolni.
  • Axon
    www.magyaritasok.hu :-)
  • Axon
    Igen, minden magyar benne. Menü, párbeszéd, felíratok. Csak a szinkron maradt német, de valahogy most ez egyáltalán nem zavaró, mert elég jól illenek a szereplőkhöz.
  • kirol
    Magyarítás merrefelé található hozzá?
  • kirol
    Na az érdekes. Nekem 2,24 csomagolva.
  • szotyimutyi
    Teljesen magyar minden (menü,párbeszéd,feliratok)?
  • Axon
    Mindenesetre lejött éppen most a Das Geheimnis des Berghotels. Az iso mérete 3.9 GB.
    Tökéletesen működik a magyarítással. Nekem nagyon bejön. Kár, hogy éppen most jár le a melóidőm is nem tudok vele tovább játszani :-)

Még annyit, hogy tökéletesen működik linux alatt wine segítségével.
  • kirol
    Nem a könyvre, hanem "A könyv"-re gondoltam! :D
  • Axon
    A könyv az kb 200 oldalas.
  • MerlinW
    2010 Júl 7 - Monkey Island 2 Special Edition.
  • moonster
    Pont az előbb olvastam ezt a reviewt:)
  • MerlinW
    Ő lesz a követkető

(Ha felére esik az ára, vagy ha tolnak alá valami értelmes előfizetési megoldást)
  • MerlinW
    Nem volt olyan vészes, 80 pénzért vettem az amcsi e-bay-en. 6310 is annyi volt kb 2005-ben:)

Az még nem volt olyan drága, akkor mentek fel az iPhone árak, mikor eladták az első 10millió darabot belőle. Aztán eladtak még 30milliót és azóta csak jönnek-jönnek évente az újabb darabok egyre drágábban. Szokásos Apple biznisz. Persze hozzá kell tenni, hogy évről évre maga mögé utasítja a piacot.
  • moonster
    "'07 iPhone 2G"

Ez egy kisebb ország egy éves GDPje volt akkor :)
  • MerlinW
    '99 Nokia 3210
    '03 Nokia 3510
    '05 Nokia 6310i
    '07 iPhone 2G
  • moonster
  • kirol
    Ez a "Das Geheimnis des Berghotels" nálatok hány oldalas?
    Mert én legalább 2 félét láttam elég nagy különbséggel.
  • kirol
    Nekem első telefonom Siemens C35i -volt, 1 év gari után el is romlott.
    Aztán lett Siemens M60, 1 év gari után pár héttel elromlott. Élettartamot királyul tud tervezni a Siemens!
    Majd Sony Ericsson K700i ez kb. 5 évig működött, bár az utóbbi 1,5 évben a joy már rossz volt, ami ugye mindent irányított, így idegesítő volt, hogy nem tudtam használni.
    Aztán gondoltam az eddigi 7 év gagyi telefonjai után megajándékozom magamat - kb. 2 hónapja - egy Omnia II -vel. Hát ez már jó cucc. :)
  • bogyoka
    Én is megvárom:)
  • Atomreaktor
    én megvárom az angol verziót.
  • bogyoka
    Húh, lehet, hogy ezzel kezdtem játszani nem régen de oroszul volt meg, de elakadtam és már nincs a gépemen. De magyarítással elkezdeném újból.:)
  • Axon
    Igazad van, így tényleg van torrent file. Elkezdem lehúzni.
  • Atomreaktor
    "Das Geheimnis des Berghotels" így keressétek, szerintem ez az.
  • Axon
    Igen, ez egy remek point and click kaland és annyira remek az alaphangulata, hogy már az orosz verziót is elkezdtem "tolni" persze úgy hogy egy szót sem értek belőle :-)
    Én olvastam a regényt is amiből a játék készült:
    A. és B. Sztrugackij: Fogadó a halott alpinistához

Nagyon jó lenne levadászni a német verziót, mert a magyarítással máris tolható lenne.
  • Atomreaktor
    hát passz, nálam szerencsére nincsen ilyen gond, pedig én is náluk vagyok előfizetésen.
  • Atomreaktor
    én a 3. telefonomnál tartok, kb. 11 év alatt :)
  • RaveAir
    Van egy céges Telenor, ahol még nem sikerült soha túllépnem a keretemet, ezért nem kellett pluszban ráfizetnem. Ezen kívül meghagytam a régi Vodás kártyás előfizetésemet, és nagyon néha-napján elküldök róla egy-egy sms-t valami nyereményjátékra. Már csak azért, mert egyszer valóban sikerült nyernem. :)

IMYke2.0.0.0: A Nokia 3210-es jó kis telefon volt. Nekem is olyan volt az első... Azóta már jónéhány egyéb lapul a fiókban. De mielőtt még megvádolnátok, nem vagyok telefonmániás, és egyik sem volt soha csúcs, de még középkategóriás sem.
  • IMYke2.0.0.0
    Immáron 10 éve van mobilom, és Dominos-s vagyok.
    Többek között, az 1999-ben hallott horror előfizetés-díjak, és a tény, hogy nincs annyira szükségem arra, hogy a nem 100%-osan kihasznált SAJÁT telefonomért havonta sarcot pengessek egy egyre zsírosodó cégnek.

Első: Nokia 3210 volt, második és egyben jelenlegi: Nokia 1101

• bogyoka
    Ez kalandjáték? Point & clikkes? Mert akkor nekem is kéne.:)
  • kirol
    Nem hiszem, hogy bárki hozzányúlt volna.
    Már annyira nem érdekel, mert nem pazarlom tovább az időmet a telenorra. Elmegyek tőlük jövő hónaptól.
    Most derült ki az is, hogy valamikor csak úgy emelkedtek a percdíjaim is.

Nekem a 2. dolog a legérdekesebb!

Amúgy PDA-ról a topik olvashatatlan a háttér miatt. Mintha a kép a szöveg elé jönne, de mindkettő mosódva. Vajon miért?
  • moonster
    Esetleg munkatárs vagy kölök nyomogathatta?
    SMS alapú az valami szavazas sztem.
    Menj be valami helyi kirendeltségbe, ott segíthetnek.
  • kirol
    Telefon előfizetéssel hogy álltok?
    Én most teljesen ledöbbentem:

Furcsa számlagyarapodás miatt részletes híváslistát kértem. Csekély 1 hónap alatt ide is ért.

- Szerintetek mi az, hogy SMS alapú mobil tartalomszolgáltatás 315 Ft?
    - Roaming során fogadott hívás 1. zóna? Úgy hogy a hívott szám az a sajátom bakker? Döbbenet, hogy felhívtam magamat és még beszéltem is magammal 22 mp-et. Amikor önmagamat alapból lehetetlen felhívni.
    - GPRS internet 1430 kb: 1859 ft? Hö?
    - GPRS net apn forgalom itthon kezdeményezett 195 kb: 2457 ft? Mivan?

Utóbbi kettőt meglátva dobtam egy hátast! Mik ezek szerintetek?
  • Atomreaktor