33675
-
#31073 Valaki feltenné a polcra? ;) -
#31072 Éppen most akartam én is jelezni, hogy megjelent. Régebben már szó volt róla. Ez a legjobb, mikor váratlanul kijön egy újabb kaland. :)) -
#31071 PDF Password Remover lehet a megoldás. Nekem eddig minden lezárt pdf-et kinyitott egy pillanat alatt. -
#31070 Játszom egy új játékkal a címe Alter Ego kalandjáték. Hallottatok róla? Nagyon jónak tűnik eddig.
Itt olvasshattok róla -
#31069 Bocs a dupla postért.
Ha adnál egy linket a pdf-hez, talán jobban tudnánk segíteni, ha nem privát dolog:) -
#31068 Nekem egy egyszerű 5 karakteres, csupa kisbetűs jelszón dolgozott a szeró 3nap 6 órát.:(
Ha nem túl nagy, akkor én is a képlopást javaslom, vagy eseleg keresni valami működő pdf2jpg convertert. -
#31067 Értem. Az utolsó mondatodban van a lényeg. Szóval nincs azonnali eredmény. Használtam már jelszó feltörőt .rar állománynál. 3 nap után egyszerűen kikapcsoltam :) -
#31066 Én nem erőlködnék - ha rövid dokumentumról van szó, akkor képlopás módszerrel lementegetni az oldalakat és lehet is nyomtatni...
Több tucat oldalas PDF doksihoz pedig valóban jelszótörő kell - de ne számíts azonnali eredményre...
-
#31065 Vannak pdf jelszó feltörők, vagy pdf unlock-olók. Egyszer kellett használnom, jól működött, de a nevére már nem emlékszem. -
#31064 Gondolom egy újabb titkos küldetés az FBI-nak :) -
#31063 Egy kérdés. Hogyan lehet csak olvasható .pdf-et kinyomtatni. próbáltam openoffice-al megnyitni, de ott meg jelszót kér a pdf megnyitásakor. A pdf nézők meg csak megmutatják, de nem engedik nyomtatni. -
#31062 Jók leszünk:) Jó pihenést, fényképezzél sokat.:) -
#31061 Vigyázz magadra/tokra és fényképezz bőszen! :) -
#31060 Nyaralás? Akkor érezd jól magad!Várjuk megint a képeket is. :)) -
#31059 1-2 hétre eltűnök, jók legyetek:) -
#31058 Ez a gondolat bennem is felmerült, de nem akartam genya lenni. :D -
#31057 Hát, igen... Csak irigykedünk itt egymás után... :)) -
#31056 -
#31055 csak nehogy utánvétes legyen :) -
#31054 Írok a Nissan-ak. Megmondom nekik, hogy nagyon öregszik a Micram. Hátha küldenek egy újat :) -
#31053 Ma kaptam mailt UPS-től, hogy hétfőn hozzák. :) -
#31052 Le a kalappal a Logitech előtt.
Megosztom én az egyik szervizes sztorim.
Nekem a Genius egeremmel volt hasonló.
Bár vezetékes, de levehető a fedlapja, amin van két kiálló műanyag pöcök, ami működteti a gombokat(mikrokapcsoló) az egérben.
Az egyik ilyen műanyag pöcök megkopott a sok nyomkodástól és nem érte el rendesen a gombot. Az egér tökéletesen működött, de vagy nem volt jó a kattintás, vagy duplának érezte.
Írtam a geniusnak, átirányítottak a szervízhez. Két levélváltás után nekem is adtak egy teljesen új fedlapot, ingyen, csak nem postázták, hanem el kellett menni érte a szervízbe.
Mivel van cimbi, aki jár rendszeresen a fővárosba, így pár nap alatt megjött.
Kellemes csalódás volt :)
-
#31051 Mi tagadás, elég mesebeli történet. De jó, hogy történnek ilyenek is. -
#31050 Ha nem itt a kedvenc fórumomon olvasnám, akkor el se hinném :)) -
#31049 Tényleg jó ötlet volt felhívni őket. :))
Megérdemlik a reklámot, ritka gesztus!Jó, hogy találkozik az ember ilyennel is. :)) -
#31048 Na ez jó, tényleg le a kalappal előttük, jól jártál, hogy felhívtad őket.:)) Még ilyesmit nem hallottam, hogy ajándékoztak ügyfelet. -
#31047 Egy pozitív élményemet osztanám meg veletek.
Ügyes voltam és egy félresikerült logisztikai akció során elhagytam a Logitech bill+egér párosom vevőjét. :(
(Kb. 6-8 hónapja venni akartam már egyet ettől függetlenül, de nem tudtam.)
A honlapjukon 10 euro az ára + 14 euro a szállítás, összesen 24 euro.
Mondom felhívom őket, hogy legalább a szállítás legyen olcsóbb.
Erre annyira jó arcok, hogy ügyfél elégedettség címszóval kaptam egyet ajándékba!
Ilyen jó hozzáállású céggel még nem találkoztam, mint a Logitech! Le a kalappal előttük! Bár több ilyen lenne. -
#31046 Óó szuper, megnézem mi hiányzik:) -
#31045 Nekem majd' az összes beszélős Sierra stuff megvan, bővebben:
Space Quest 4,6
Police Quest 4
Larry 6,7
King's Quest 5,6,7
Gabriel Knight 1
Laura Bow 2
Eco Quest
Freddy Pharkas
(bár ha jól látom az SVGA-s SCI-k még nincsenek támogatva)
1-2 különlegesség is van, EGA verzió a következőkből:
Space Quest 1 SCI
Space Quest 4
Police Quest 3
Larry 1 SCI
Larry 5
King's Quest 5
Conquest of Longbow
Melyikek kellenének? -
#31044 Hasonló erősítőm van nekem is (RX-V361), jó cucc. -
#31043 Hát nem!
Sőt olyan Metallica koncert volt a nappaliban, hogy még én se hiszem el! Pedig nincs mélynyomóm.
Igen, jól látod, Yamaha az erőlködő és a hangfalak is.
Kompakt rendszert akartam venni, de PH-n lebeszéltek róla, hogy azok a műanyag cuccok nem jók. Hát nem bántam meg, hogy rájuk hallgattam. -
#31042 Jól látom, Yamaha erőlködő? -
#31041 így már nem kell moziba menni ;) -
#31040 Tegnap megjött a kis rendszerem. Döbbenet, amit ez tud! -
#31039 elvielg ez lesz belőle, bátyámnak lesz, közpénzből -
#31038 eh :) nem legalább tudjátok, hogy nem járok oda :) -
#31037 ScummVM béta újabb SCI támogatással
Kezdjük lassan összekaparni az SCI játékokat:)
EcoQuest, Freddy Pharkas, King's Quest, Larry, Space Quest és társai nyammi
Polcon 000_DOSBox fiókban a lényeg asszem megvan, de ha valakinek van a listán szereplő alkotásokból beszélős/CD-s verziója az ne kímélje a bútort:)
-
#31036 Ez nagyon vicces hsz-volt! Jót röhögtem rajta! :D -
#31035 Kék lagúnában hajótöröttek dugnak. Osztrigában pedig mások csinálják ezt:) -
#31034 Kék osztriga az TEEEE!! :)