The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szotyimutyi
Már én is úgy játszanék vele! Talán a jövõ héten... A sokadik dátum április vége volt. 😊

bogyoka
Nahát ez a Black Mirror 2 elég nehéz játék nekem, sokszor elakadok.<#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

RaveAir
Az rendben, de PC-n inkább mással járszanék. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

takysoft
még a második se volt meg..
sõt ameg a moneky islandekkel is le vagyok maradva

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Írtam, hogy van PC-re is, csak ott nem olyan jó, mint unalmas pillanatokban a PDA-n. 😊

RaveAir
Jól néz ki, csak kár, hogy kevés hozzá az én PDA-m. 😞

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

kirol
Én most találkoztam ezzel a játékkal a (frissen beszerzett) PDA-mon és szerintem jó kis játék.
És létezik PC-re is. A neve: Crayon Physics Deluxe.

Próbáljátok ki! 😊

bogyoka
Köszönöm mindenkinek a segítséget, ki kellett szedni a mentéseket, mert az kavart be, most már müködik rendesen.😊

szotyimutyi
Próbálj több helyrõl leszedni, hátha valamelyik jó lesz. Én már jártam így.

Atomreaktor
esetleg telepítsf fel újra és keress a neten egy mentést.

bogyoka
Köszönöm, nem tudtam, hogy kell pontosan írni, de nem jó a patch, még rosszabb lett, már a betöltésnél kilép.😞

MerlinW

[merlinw.org]

bogyoka
Nem tudok tovább játszani a Black Mirrorral, kilép ha menteni akarok.<#idiota> Hogy kell paccset keresni hozzá? Nem tudom hogy kell írni <#vigyor>

szotyimutyi
Csatlakozom Bogyoka véleményéhez. Aki szereti a nyomozós, feladványos játékot, annak tetszeni fog. 😊

bogyoka
Nekem tetszett mind a három része, jó fejtörõs, és nyomozós.😊

MerlinW
Bogyoka játszott velük, én az elsõt néztem meg, nem fogott meg - mondjuk pont Still Life után próbáltam ki...😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
állítólag közepes alatti a széria, most jelent meg a 3. része. az adventuregamerstõl nem kapott jó pontot. habár a kritikában a post mortem-hez hasonlítja, ez utóbbi nekem bejött.

enlightened
Art of murder 1 2-ot tolta valaki? Jó game?

Axon
Köszi az infot! Utána fogok járni.

MerlinW
Sam&Max 3. évad😊

Ma jelent meg az elsõ epizódja.

[merlinw.org]

Atomreaktor
júniusban lesz az államvizsgám, utána az összes elmaradt kalandot be akarom pótolni, bár nem lesz egyszerû. Runaway 3-at is szeretném végigvinni, lehet, hogy ezt is megpróbálom, plusz van egy félbehagyott Nancy Drew játékom is 😊 (és akarooooooook egy PS3-maaaaaaaaaaaaaaaat)

Lord Myn
Neki lehet, én is az elején abbahagytam az elsõt, a második meg most fent van a laptopomon és egész jó! /viszont a magyarítása katasztrófális... 😞 /

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Ez velem is gyakran elõfordul, olyankor szoktam elgondolkodni, hogy vajon mire használjam a láthatatlanságomat jóra vagy rosszra...? <#nevetes1>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Atomreaktor
Én is lemaradtam róla sajnos, az elsõt elkezdtem, aztán valamiért nem fogott meg és annyiban maradt. A 2. résznek az elsõ ismerete nélkül is neki lehet állni?

IMYke2.0.0.0
Elsõ része a gépen, feltelepítve, a második meg valamelyik boltnak a polcán...
Ideje lenne megvennem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bogyoka
Szeretem azt a játékot, nem régen játszottam le a 2. részét.

Atomreaktor
hm, akkor ezen érdemes elgondolkozni... 😄

itt egy kis "offtopic" is azért közben 😄

trmn
Abból meg már majd egy hónapig tintás lehetsz )))

Atomreaktor
vagy 10 üveg szesz 😄

trmn
Egyszerû a dolog. Úgynevezett zéró számlát kell nyitni, a havi 150-nek egy összegben kell rámenni a számlára. Ez ha belegondolsz kapásból majd 7000 ft spórolás évente. Azt el is felejtettem mondani, hogy a papír alapú számlakivonatért sem kell fizetni szemben az OTP és Erste gyakorlatával, ahol megvágnak ezzel havonta pár száz forintra. Úgy gondolom éves szinten mindent egybevetve (utalási költség, számla költség stb..) legalább 20e- ft spórolás van. Az mondjuk egy tank benzin. )))

IMYke2.0.0.0
A felettünk tegnap délután terhét leadó idõjárási szupercella áldása még ma reggel is látható volt az árnyékosabb árkokban, bokrok alatt, ahogy bicajoztam... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mandm
Az idõ pénz! Nekem is jobban megéri csak beugrani a szomszéd utcába, vagy ha épp nem arra megyek, akkor a másik irányba két utcával odébb, hogy egy OTP automatát találjak, minthogy állandóan a belvárosba expedíciózzak.
És amikor ugye véletlenül Sibenikben, Splitben, vagy esetleg Sozopolban (Bulgária) járok, akkor is sokkal jobb és olcsóbb az OTP.

Egy tegnap délutáni pécsi kép a BAMA.hu-ról:

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

bogyoka
<#vigyor>

IMYke2.0.0.0
Félünk tõled? .

Evin
Biztos mindenki sokkol amit írsz. 😄

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

bogyoka
Miért van az, hogy ha én beírok valahova, utánam nem ír senki sem? Csak úgy megjegyzem <#vigyor>

bogyoka
Nekem a legjobb nincs kártyám, így nem kell idegeskednem. <#vigyor>

MerlinW
Én is kizárólag azért vagyok OTP-nél, mert kényelmes. Nem azért meg megéri😊 Lustaság fél egészség😊

[merlinw.org]

mandm
A K&H nekem már ott kiesik, hogy Pécsen csak egy fiókjuk van az is olyan helyen, hogy autóval nehéz parkolni és gyalog is teljesen kiesik, messze buszmegállóktól. Pedig a belvárosban van.
Szal nem is tudnám nagyon élvezni a kedvezményes saját automatás dolgaikat
Otp meg szinte minden nagyobb községben is van ill., a környezõ országokban is!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Axon
Mondhatnál errõl kicsit többet, mert a k&H oldalán nem találtam róla infót.
Melyik számlacsomagban vagy? Nekem K&H emelt szintû elektronikus számlacsomagom van, ami a legdrágább szolgáltatás, de engem nem kényeztetnek el ott semmivel, nagyon kezd elegem lenni belõlük ezért kérdezõsködöm.
Ez a 150 ezer ft fölötti ingyenesség automatikus vagy pedig kérni kell?
A 150 ezer ft egy összegben jöjjön vagy több helyrõl is jöhet (pl 2 ember fizuja)?

moonster
CIBnél az elektromos számlacsomag asszem ingyenes talán vagy csak valami nagyon apró

OTP nagyon drága, el is jövök onnan.
trmn
Nem egyszerû az biztos )))

IMYke2.0.0.0
Két bankot nem tudnék ellátni számlaforgalommal 😊

trmn
Van OTP-s számlám is, oda is megy egy kis lóvé, de csak azért, mert 15 éve náluk vagyok és a hitel keretem a tízszerese a rákerülõ összegnek azt hiszem most olyan másfél millió körül. Ha véletlenül megszorulok akkor jól jön. Úgyhogy én velük is meg vagyok elégedve, és a legnagyobb elõnyüknek azt tartom, hogy az országban nekik van a legtöbb helyen automatájuk.

IMYke2.0.0.0
Nekem is van netbankom - nem akadozik/ott eddig.
Egyetemi elsõ évem óta ügyfelük vagyok, és mindig kedves ügyintézõkkel találkoztam Pécsett - sõt, a legutóbbi hölgyike olyannyira gyönyörû és kedves volt, hogy nehéz volt a szemébe néznem, amikor az ügyfél-asztalánál papírokat töltöttünk ki...

Mivel nem bonyolítok túl sok forgalmat, így a sz.vezetés nem izgat. Testvér-húgom a K&H-nál van, jókat is, rosszakat is mondott róla régebben.

Atomreaktor
nálunk mûködik

trmn
Az Erstével nagyon rossz tapasztalatim vannak/voltak, hihetetlenül magas a számlavezetési díj, nem korrekt sms szolgáltatás, akadozó netbank stb... Úgyhogy pár éve váltottam K&H-ra és nem bántam meg. Nulla forintos számavezetési díj (ha havi 150000 rámegy a kártyára, ingyenes a bankártya, netbankos utalásnál 10 ft az utalás, korrekt az sms szolgáltatásuk, ingyenes a készpénz felvét saját automatából, és eddig minden fiókban kedves, segítõkész emberrel találkoztam. Tehát nálam a K&H a nyerõ.

IMYke2.0.0.0
Nem tudsz a fenti chatbe írni?

bogyoka
Olyan rossz, hogy nem írhatok a csetbe, pedig néha jó lenne dumcsizni, dehát nem lehet.<#rinya>

IMYke2.0.0.0
ERSTE-s vagyok én is 😊 - 13 éve 😊