The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Jóreggelit!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Sok oldalnak jobb oldalt lent (csak firefox) megjelenik egy kis ikon, amire ha rehuzod a kurzort, akkor kiirja, hogy "élõ könyvjelzõ hozzáadása az oldal hirforrásának számára" Noh, ha ide kattintasz es utana a "Feliratkozas"-ra katintasz, akkor megjelenik az elõ konyvjelzo hozzaadasa ablak. Ha a mappak között a "Könyvjelzõk eszköztár mappája" opciót választod, akkor a hirforras kikerül a bongészõdre, a címsor alá, ahogy a képen van lentebb.
Ha nincs ilyen gomb a hírforrashoz, akkor nehezebb, mert manuálisan kell bevinni.
1. Könyvjelzõk menü/Könyvjelzõk kezelése
2. A bal oldali listában válaszd ki a "könyvjelzõk eszköztár mappája"-t, majd kattincs abban valamlyik könyvjelzõre (csak azért kell, hogy ide helyezze az új könyvjelzõt, azaz a bongészõ eszköztárába)
3. Fájl/Új élõ könyvjelzõ
4. Nevet megadod(mind1 mi), majd a hirforras helye: pl.: http://www.nforce.nl/rss/rss_2.xml
a leírashoz nem szoktam semmit adni, majd OK
És már ott is terem a cimsor alatti eszköztáron, már ha az eszköztár megjelenítése engedélyezve van. Nézet/Eszköztárak/Könyvjelzõ eszköztár
Noh, remélem segítettem
A három közül valamelyik! Ez szinte biztos. Azért "eresztem ezt a témát bõ lére", mert mostanában sorozatban fognak kijönni ilyen formában a játékok.
Lásd:pl.Fárenhejt (aljas indigó propi). 😊)
Kipróbáltam tegnap a Dark Fall 2 Lights Out-ot. Hááát, nem valami nagy durranás. Elég közepes képek, ráadásul állóképek, nem pedig 360°-os körképek, mint pl. az Echo-ban, felirat meg nincs. A történet az elején még nem valami hû de hátborzongató, a tárgyakat meg csak nézegetni lehet, idáig egy szem floppy-t sikerült felvenni, meg van nálam egy lámpa már a játék kezdetétõl. Azt sem értem hogy miért a napló lapozgatásakor sikerült egyszercsak ott-teremnem egy új helyszínen, ahol aztán azt a floppy-t megtaláltam. Egy dolog ami tetszett: a hangefektek, de ez még nem menti meg a játékot. Lesz ez még késõbb jobb is, vagy végig ilyen marad?!
Na meg kipróbáltam a Still Life-ot is még korábban. Szerintem grafikailag visszalépés a Syberia-khoz képest, bár ha jól tudom ez nem Sokal játék, csak a Microids a közös bennük. A történet érdekesnek tûnik, a karaktereknek határozott jellemük van, a feladványok nem tûntek vészesen könnyûnek, bár nagyon bonyolultak sem voltak. Amennyit eddig játszottam vele, az tetszett.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
http://nforce.nl/nfos/shownfoblack.php?nfoid=94581
Marad holnapra😞( Nem baj, annál nagyobb lesz az élmény. Addig is no spoiler plz😊)
Ugyis ritkán tolom a pofázmányomat erre, ami a meló miatt van nem miattatok😊. Oszt feltölteni is rég töltöttem😊
A netemmel nem büszkélkedek mert meg leszek dobálva (1GBit<#wow2>#wow2>)
[merlinw.org]
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Nahát, meg ejnye, meg mittomén.
Ja és ezer x ezer köszönet.<#worship>#worship><#taps>#taps>
(Nem kell pár üres dvd?<#smile>#smile>)
Amúgy milyen neted van, hogy fél óra alatt fölment 2 giga????
Fahrenheit fent van a szerveren, jó mulatást😄
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Én inkább megvárom ezt. 😊)
Indigo Prophecy magyarul
2005 Szept. 20 (www.adwenturegames.hu)