The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lord Myn
Jaj, ott akadtam el én is elõször a játék során, mennyit szarakodtam, míg átjutottam a második kerítésen... <#gun>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Jaja félemeletes a Fárenhejt😊 A katonai bázison vagyok gyermekkorunkban, oszt éppen arra próbálok rájönni hogy jutok el a piros X-hez, eddig sikertelenül...😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Nálam is bekerült a kalandjáték TOP5-be. Nagyon üt a game!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Persze, hogy kisebb, hiszen a 4. rész szinte az egész DVD-mozi volt, ez meg full 3D-s.

Mennyi game mostanában. Be is hoztam már az egyik vinyót. A munkatársaim gépe is lassan full lesz. 😊)
Jóreggelit!

CrucifX
Myst 5 End Of Ages (c) UbiSoft INDUCT 35x50 MB

Sajna Nuked, de ezt gyorsan megoldjak 😊

nagykispeter
Ha a Mystre gondoltál akkor nem igazán!Persze ittelolvashatod az elõzményeket.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

MerlinW
Szted ha a 4.el kezdem érteni fogom? Mert egyikkel sem játszottam...

[merlinw.org]

Atomreaktor
ááááá, most kezdtem bele. nem mondok semmit, mert a topicjában már úgyis mindenki isteníti és én is csak ezt tenném😉)) ez nem csak az éva kalandja lesz, hanem az év játéka is.

Atomreaktor
na jah, de mire kitömörödik biztos több lesz belõle😉
nem mindig a méret a lényeg😊)))

nagykispeter
Hát remélem!Én a méretén vagyok meglepõde a 4. részhez képest nagyon kicsi

Atomreaktor
goddamn-ból gondolod? sztem csak megszenvedtek a crack-el. nem baj, mire hozzánk is elér, már tutkó mûködni fog.😉 én amúgy nem vagyok nagy myst rajongó szal nekem mindegy😊) persze azért tutkó belenézek majd én is😉

nagykispeter
Felkerült a Myst V az NForce-ra igaz valami nem mûködik rajta ahogy elnézem!

CrucifX
Bar mar ket es fel hete nalam van, ebben a percben vegigvittem a Fahrenheit-et: tudom, hogy megint hirtelen felindulasbol, nem objektivan ertekelek, de akkoris - ez a 21. szazad jatektermesenek IGAZI, Shenmue szintu klasszikusa!

MerlinW
Jah számolgattam én is de nem olyan sokkal😄

[merlinw.org]

Ok! 😊

Axon
Remek, hogy felkerült a Fahrenheit a szerverre. A Fable-t és a Niburut töröltem, mivel átléptük az a bizonyos küszöböt, de ez maradjon köztünk és Macseknak egy szót se <#awink>

...vagy két régebbi nancy drew

Asszem ma Dungeon Lords törlés lesz otthon. Így lesz helyem.

Atomreaktor
Ma este kezdem végre én is a Fahrenheit-et. A topicjában áradoznak róla, egy negatív kritikát sem kapott!!😊

moonster
😊
via_mala
Sikerült, thx!

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ööö..Dark Fall 2!

moonster
Nem kell hozza kiterjesztes, alapbol tudja a Firefox az RSS-t.
Sok oldalnak jobb oldalt lent (csak firefox) megjelenik egy kis ikon, amire ha rehuzod a kurzort, akkor kiirja, hogy "élõ könyvjelzõ hozzáadása az oldal hirforrásának számára" Noh, ha ide kattintasz es utana a "Feliratkozas"-ra katintasz, akkor megjelenik az elõ konyvjelzo hozzaadasa ablak. Ha a mappak között a "Könyvjelzõk eszköztár mappája" opciót választod, akkor a hirforras kikerül a bongészõdre, a címsor alá, ahogy a képen van lentebb.

Ha nincs ilyen gomb a hírforrashoz, akkor nehezebb, mert manuálisan kell bevinni.
1. Könyvjelzõk menü/Könyvjelzõk kezelése
2. A bal oldali listában válaszd ki a "könyvjelzõk eszköztár mappája"-t, majd kattincs abban valamlyik könyvjelzõre (csak azért kell, hogy ide helyezze az új könyvjelzõt, azaz a bongészõ eszköztárába)
3. Fájl/Új élõ könyvjelzõ
4. Nevet megadod(mind1 mi), majd a hirforras helye: pl.: http://www.nforce.nl/rss/rss_2.xml
a leírashoz nem szoktam semmit adni, majd OK
És már ott is terem a cimsor alatti eszköztáron, már ha az eszköztár megjelenítése engedélyezve van. Nézet/Eszköztárak/Könyvjelzõ eszköztár

Noh, remélem segítettem
Dark Light 2 megvan nekem otthon már vagy 7-8 hónapja, de nem toltam végig. Ja, bedurvul majd. Kicsit jobb lesz, de nehezebb is.

"Ezexerint csak annyi volt a gond, hogy letetted a tetris-t a tálcára? Vagy a mount-olás és az emu indítás sorrendje volt a hiba?"

A három közül valamelyik! Ez szinte biztos. Azért "eresztem ezt a témát bõ lére", mert mostanában sorozatban fognak kijönni ilyen formában a játékok.
Lásd:pl.Fárenhejt (aljas indigó propi). 😊)

via_mala
Ezexerint csak annyi volt a gond, hogy letetted a tetris-t a tálcára? Vagy a mount-olás és az emu indítás sorrendje volt a hiba?

Kipróbáltam tegnap a Dark Fall 2 Lights Out-ot. Hááát, nem valami nagy durranás. Elég közepes képek, ráadásul állóképek, nem pedig 360°-os körképek, mint pl. az Echo-ban, felirat meg nincs. A történet az elején még nem valami hû de hátborzongató, a tárgyakat meg csak nézegetni lehet, idáig egy szem floppy-t sikerült felvenni, meg van nálam egy lámpa már a játék kezdetétõl. Azt sem értem hogy miért a napló lapozgatásakor sikerült egyszercsak ott-teremnem egy új helyszínen, ahol aztán azt a floppy-t megtaláltam. Egy dolog ami tetszett: a hangefektek, de ez még nem menti meg a játékot. Lesz ez még késõbb jobb is, vagy végig ilyen marad?!

Na meg kipróbáltam a Still Life-ot is még korábban. Szerintem grafikailag visszalépés a Syberia-khoz képest, bár ha jól tudom ez nem Sokal játék, csak a Microids a közös bennük. A történet érdekesnek tûnik, a karaktereknek határozott jellemük van, a feladványok nem tûntek vészesen könnyûnek, bár nagyon bonyolultak sem voltak. Amennyit eddig játszottam vele, az tetszett.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

😊) Bocs! Tegnap volt ez téma.
http://nforce.nl/nfos/shownfoblack.php?nfoid=94581

MerlinW
Eztet most nem értem😊 Mi micsoda micsináltál miért minek és mihez?😄

[merlinw.org]

No, meg az Echo a tetrises. Tegnap este uninstall tetris emu driver, majd daemonnal bemountoltam a 2.CD-t, és újra install a driver. Majd reboot, és utánna exe, majd bemountolva a tdf file, és lõn. Persze az ablakot nem tettem le tálcára...és csoda. 😊

Atomreaktor
Eh, errõl ennyit. Most jár csak a felénél. hajnali kettõig nem maradok fenn. (esetleg beállítsam az órám?<#fejvakaras><#smile>)
Marad holnapra😞( Nem baj, annál nagyobb lesz az élmény. Addig is no spoiler plz😊)

szotyimutyi
Én is most nézem. Fantasztikus! Nagyon köszönjük😊))<#vigyor2><#wave>

MerlinW
Lol😄

[merlinw.org]

Atomreaktor
Reggel nyolcra megyek csak munkába, addig ráérek😊 Majd ott kipihenem magam😊

Lord Myn
Kitartás! <#vigyor2>

Atomreaktor
ááááá, én még a felénél sem járok<#violent> 😄

Atomreaktor
Loooooooool😊))) adjál már át pár mb-ot😉)

Lord Myn
És igen! Sikerült elindítani a Fahrenheitet! Nagyon f*sza! Még csak a tutorialt nyomtam végig, mert sajnos, most abba kell hagynom, de úgy érzem ma éjjel nem sok alvás lesz... (Mondjuk az elején megijedtem, mert az autorun-ja német nyelvû, de aztán, szerencsére, lehet nyelvet választani.)

MerlinW
Nagyon szivesen😊

Ugyis ritkán tolom a pofázmányomat erre, ami a meló miatt van nem miattatok😊. Oszt feltölteni is rég töltöttem😊

A netemmel nem büszkélkedek mert meg leszek dobálva (1GBit<#wow2>)

[merlinw.org]

Atomreaktor
Akkor ma este már ki is tudom próbálni😊 Azt hiszem nem fogok sokat aludni😊 Tegnap majd hajnalig olvastam, de most játék lesz éjszakába nyúlvaaaaa.....
<#worship><#worship><#worship>

via_mala
Na az ilyen önkényeskedéseket aztán ...
Nahát, meg ejnye, meg mittomén.
Ja és ezer x ezer köszönet.<#worship><#taps>

Atomreaktor
Ugye tudod, hogy most isteni magasságokba emelkedtél a szememben? Ááááá, örök hála!!<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

(Nem kell pár üres dvd?<#smile>)

LezLee
Ezer köszönet. Nagyon jól jön, sajna nem tudtam idõben reagálni, mert rendõrségen voltam.
Amúgy milyen neted van, hogy fél óra alatt fölment 2 giga????
MerlinW
Nem reagált senki, de sebaj, önkényeskedtem kicsit és döntöttem eme érzékeny témban.

Fahrenheit fent van a szerveren, jó mulatást😄

[merlinw.org]

MerlinW
Ha valaki reagál erre az üzenetre 10 percen belül akkor még ma este feldobom a szervere a Fahrenheitet.

[merlinw.org]

Kösz, leszedtem, ha lesz idõm kipróbálom<#worship>
kössz! 😊) inkább hagyjuk.

Atomreaktor
😊)) már az elõzõ gyûjtés sem jött össze, de én szívesen küldök üres dvd-t😊)

Atomreaktor
félreértetted😊)) nem magyarul fog megjelenni sajnos😞( az csak arra vonatkozik, hogy magyarul írnak elõzetest a játékról.😊 elég hülyén van megcsinálva ez a dolog.

Vajh, nekem miért nem müxik a tetris-emus bemountolás?

Én inkább megvárom ezt. 😊)
Indigo Prophecy magyarul
2005 Szept. 20 (www.adwenturegames.hu)