The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgyhogy ez rossz kifogás... <#smile>#smile>
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
1 9 8 4 ! ! !
-nem orwelregénye-
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Elsõre a Commodore Vic 20 ugrott be, de lehet egy 1 kb-os spectrum gép is.
Talán még a HT gépeknek is ennyi volt a memóriája, bár abban már volt a számítógéphez épített magnó is, így ki tudtad volna menteni a programot.
Gondold csak el, hogy rar-al betömörítve milyen pici helyet foglalna el az az 1 kb-os program ;-)
Egyébként a probléma engem is izgat, így amint a gépemhez jutok feltétlenül megnézem, de idõpontot mostmár felelõtlenül nem ígérgetek.
Hihetetlenül sokat játszottam azzal a géppel, na meg saját játékprogramokat is írtam Basic-ben.
Jaja, ez bizony már 20 éve volt...
Ezért szeretek mostamában nosztalgiázni és egy-egy régi progit emulátor segítségével újra kipróbálok. Néha még most is elragad az a régi érzés.
Egyébként már fentvan NFOrce -n.
Na mindegy lejátszom így, a grafika még ílyen beállításik mellett is szépnek mondható. A Voyage-t ki tölti felfele?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Megvan a 3 pigment a kõlapra rakva, az agancs a 3 másik kõ mellé. Még valahogy ki kell színeznem a kockákat, de még csak kb. fél órát játszottam vele.
Hol lesz a bug? Tényleg bugos valahol a program? Vagy az új crack-kel már tökéletes?
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Most sikerült beállítanom 1024x768 32 bit-re 4xaa stb, de ennél jobbat szeretnék. Nálatok, hogy megy ez?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem is a DVd-s Gamestar van meg, de még nem néztem.
Egyébként több, újra kiadott játéknál elõfordult, hogy
új tömörítési eljárással csomagolták be õket, így nem
foglal annyi helyet, lehet, hogy ezzel is ez történt,
azért kisebb.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kíváncsi vagyok mit csináltak a programmal, hogy össze tudták nyomni 1,2 gigára.
Ha már itt vagy, haladsz a fordítással??
Az is érdekes, hogy nincs magyar végigjátszás sem. Mert a GS -re angolt raktak fel, ami "csak 21 oldal. A Myst 4 végigjátszása ennél több, mégis van magyar.
Azért ezeket a dvd-ket még 4-5 év múlva is simán elõveszi az ember értékállóságuk miatt is, és akkor szörnyû lesz látni a dvd-n a gamestar értéktelen kacatjait.
Jobb lenne ha a teljes játékot külön dvd-n adnák az újsághoz.
Szerencsére nekünk a dvd-s jár. Már az is nagy elõny, hogy nem kell neki pakolgatni a cd-ket.
De a CD-s hez gondolom cd-n adták.
Egyébként dvd-s verzióvá alakították át?
Én a Yape emulátort használom, azzal minden játék tükéletesen fut. Éppen a 0.63-as verziónál tart. Ez ingyenes és bárhonnan letöltheted.
Játékokat pedig innen tudsz leszedni:
http://plus4.emucamp.com/
Hihetetlenül sok játék van fent, szinte nem is találtam olyat ami ne lenne meg, már amire emlékszem hatalmas plus 4 fan koromból.
Mivel az oldalt magyarok készítik, így nagy hangsúlyt fektetnek a magyar nyelvû játékok beszerzésére. Rengeteg magyar nyelvû szöveges kalandjáték van fent.
Itt megtalálod az általam belinkelt képhez tartozó A Titokzatos zóna 1-et, na meg a 2. részét is.
pc-s, vagy csak commodore? van emum, de romod van
vice, asszem a neve
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity