The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
2005 Szept. 20
Én megvárom ezt. 😊
-nálam van az-az rss (opera 8)-
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Nekem ott figyel fenn. Arra jó, hogy nem kell mindig az oldaalkra lapozni es megnezni, hogy van-e valtozas, ahnem ez magatol frissul, raadasul svot is takarit, mert csa a cimeket tolti es a sallangot nem.
Sok magyar hiroldalon is van ilyen opcio.
Hardwired, sg, terminal, hwsw stb.
Nforce games szekcio feed: http://www.nforce.nl/rss/rss_2.xml
itt egy kep:

Régen jártam már erre, de most úgy beindult a kalandpiac, hogy csak kapkodom a fejem. Teljesen véletlen hallottam a fahrenheitrõl, és a demo csekkolása, majd az állam összeszedése után megnéztem, hogy mikor jelenik meg és jó volt látni, hogy nemsokára. 16-án.
Most találtam annyi idõt, hogy nekifogjak a TLJ-nek. Már régóta itthon pihen, csöndesen várva, hogy elõszedjem. Ez a játék..fantasztikus, no és az AA amit mûvel vele.. gyönyörû.
Ha ez lemegy, akkor jöhet a Fahrenheit.
Az a "baj" a kalndokkal,hogy rendkívül idõrablóak. Nem elég, hogy odaülsz 20 percet. Rá kell hangolódni, mert anélkül értelmetlen, és ha megvan, akkor csak lesel, hogy már 4 órája ott ülsz. Kisgyermekes apa lévén, nem nagyon engedhetem meg. Maximum éjjel, mikor alszik mindenki.
Noh, Musthave kategoria a Fahrenheit. csak ennyi. Lassan elerheto mar mindenkinek.
Többek között Echo, Voyage, Return to Mysterious Island és a The Moment of Silence, mindezeket a Fable: TLC mellett.
A Fahrenheit-et meg én is nagyon várom már, a demója isteni volt.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A telepítés után ha jól emléxem kellett egy reboot.
A 2. barlangban az útvesztõben mindig eltévedtem, pedig elvileg megfejtettem a trükköt. Nektek sikerült kijutni belõle?
Mi, vegyek dvd-t, Axon. Nos, pár emelettel lejjebb, itt a melóhelyen nagyüzemben folyik a dvd másolás. Nem visz ár a lélek, hogy...
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nautilus-al kapcsolatban. Megtaláltam, hogy a munkahelyi gépemen mi volt a probléma a programmal és mi volt a megoldás. A megoldás egy kis crack hozzá. Ez így kicsit nevetséges mivel neked eredeti van, de ez egy NOVIDEO crack is egyben. Ezzel megszüntek a problémáim azon a gépen is ahol eddig voltak.
Szerintem letölthetõ több helyrõl is, de fel tudom tolni a szerverre is ha kell.
Kiváncsi leszek, hogy nem akad e ki a game.
http://hol.abime.net/