The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Találtam egy amiga kickstart 3.5-öst! (1996). Feltoljam azt is?
Mi? Nálam csak inaktív v. disabled. 😞((
Pedig akkor te is mindent úgy csináltál, mint az nfo-ban.
Ez a jó törés állítólag.
Pedig akkor te is mindent úgy csináltál, mint az nfo-ban.
Ez a jó törés állítólag.
Annyi a különbség, hogy nekem lehet állítani activ-ra és inactivra az alsó gombbal, de az eredmény ugyanaz.
Kipróbáltam én is az ECHO-t. Nekem is ugyan azt írja ki mint neked. Keresi az eredeti cd-t, hiába muntolom be neki a cd képet abba a tetris akármibe.
Ezen az oldalon van olyan game, amit anno nem tudtam megszerezni, pl. a K.G.B.
😊)) Feltoljam?
Remek oldal. Itt is csak The Neverending Story II
van fent. Ezek szerint van elsõ rész is. Az hol lehet?
van fent. Ezek szerint van elsõ rész is. Az hol lehet?
Amigához egy oldal.
http://www.amigagames.com/gage/
http://www.amigagames.com/gage/
Nagyon jó és szép gamma lesz, remélem ez lesz Sokal eddigi legjobb mûve😉 Én már nagyon várom és remélem kenterbe veri a Syberia1-2-õt is😉) (és ne rókabõr legyen<#ejnye1>#ejnye1>)
És ehhez? 😊)
Fahrenheit (c) Atari *DVD* NOGRP 44x50 MB
Fahrenheit (c) Atari *DVD* NOGRP 44x50 MB
Ehhez mit szóltok? 😊
http://www.whitebirdsproductions.com/siteang/index-actualite.html
http://www.whitebirdsproductions.com/siteang/index-actualite.html
Asszem törlöm az Echo-t. Az elsõ, deviance-s törés legalább elindult. Nem értem, hogy a tetris emu, miért nem mountolja be azt a kis filet. Inactive-on va, és ha állítok rajta, akkor disabled-re megy. daemon-nal sem jó bemountolni azt a tetris filet. akkor is kéri a 2.cd-t.
:-))))))))))))))
Ez ismerõs.
Utoljára a saját lagzimban voltam, az pedig már egy éve volt. Szereztem egy sörcsapolót és hozzá extra friss közvetlen a gyárból hozott aranyászok sört. Olyan finom volt, hogy nem gyõztük inni :-)
Megittam legalább 15 korsóval, de a rengeteg étel mellett amit behabzsoltam meg sem ártott a sör (töményt nem szoktam inni). Reggel 8-ig nyomtuk, aztán otthon beájultunk az ágyba a fáradságtól :-)
Ez ismerõs.
Utoljára a saját lagzimban voltam, az pedig már egy éve volt. Szereztem egy sörcsapolót és hozzá extra friss közvetlen a gyárból hozott aranyászok sört. Olyan finom volt, hogy nem gyõztük inni :-)
Megittam legalább 15 korsóval, de a rengeteg étel mellett amit behabzsoltam meg sem ártott a sör (töményt nem szoktam inni). Reggel 8-ig nyomtuk, aztán otthon beájultunk az ágyba a fáradságtól :-)
jah, still life😊))
annyira azért nem voltam totálkár, de persze jól éreztem magam😊)) jó kis muri volt. fele társaság még bennt sincs, pedig 8-ra kéne jönni😄DD (kolleganõm volt a menyecske)
a legrosszabb, ami történt, hogy otthagytam a mamám sütistálcáját😞( 😄D vhogy vissza kell szereznem...
annyira azért nem voltam totálkár, de persze jól éreztem magam😊)) jó kis muri volt. fele társaság még bennt sincs, pedig 8-ra kéne jönni😄DD (kolleganõm volt a menyecske)
a legrosszabb, ami történt, hogy otthagytam a mamám sütistálcáját😞( 😄D vhogy vissza kell szereznem...
Ez remek. Mindig jó látni, ha egy ilyen hatalmas projekt végre révbe ér. Én elkezdtem a játékot még a 95 %-os készültségûvel, de "sajnos" nem jutottam addig, hogy angol szöveggel is találkozzak :-)
Gyakorlatilag az elején abbahagytam idõ hiány miatt, de egyáltalán nem véglegesen mivel nagyon tetszik. Az ábra pedig azt mutatja, hogy mostmár - szerencsére - nem is fogok találkozni lefordítatlan szövegrészekkel.
Gyakorlatilag az elején abbahagytam idõ hiány miatt, de egyáltalán nem véglegesen mivel nagyon tetszik. Az ábra pedig azt mutatja, hogy mostmár - szerencsére - nem is fogok találkozni lefordítatlan szövegrészekkel.
De jó kis kört futtottunk magunk körül <#vigyor2>#vigyor2>
Sok jó ember kis topicban is elfér! Megyek, és hátbaveregetem magunkat! <#taps>#taps>
Sok jó ember kis topicban is elfér! Megyek, és hátbaveregetem magunkat! <#taps>#taps>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
😊))
No, 5let echo ügyben? Átmegyek abba a topicba, ha...😊
No, 5let echo ügyben? Átmegyek abba a topicba, ha...😊
Leszedtem a Shady brook játékot, de elég nagy csalódás volt. Gyenge grafika, silány a megjelenítés.
Én is sok minden miatt szeretem. Nincs még egy ilyen jó kis közösség, mint itt. Ha bekukkantunk néha máshova, elképedünk. A hangnemen, a szövegen, stb.
Szóval, egy jó kis társaság van itt...😊
Szóval, egy jó kis társaság van itt...😊
ide csak egyvalami nem tartozik: egymás fikázása.
ezért komálom eggyire ezt a topicot, sok jó ember beszélget mindenfélérõl értelmes körülmények között.
ezért komálom eggyire ezt a topicot, sok jó ember beszélget mindenfélérõl értelmes körülmények között.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Tévedsz, ide tartozik. Ez a topik már jó régóta offtopic, összegyûlt itt egy jó kis kalandszeretõ csapat, akik megosztják egymással a véleményüket a kalandokról, az rpg-krõl vagy csak egyszerûen dumálunk egy jót valamirõl. Ha visszaolvasnál észrevennéd, hogy a 11000 hozzászólásból legalább 10500 offtopic 😊
Persze most valszeg ez meg fog változni a GS-nek hála, biztos majd jönnek páran, hogy elakadtak a TLJ-ben, segítsünk már neki.
Bár a topic neve megtévesztõ, de ez valójában a hazai kalandszeretõk sajnos szûk csoportjának a csevegõhelye, és éppen ezért jó hogy van ilyen, ahol összegyûlhetnek az adventure-kedvelõk egy jó kis eszmecserére.
Persze most valszeg ez meg fog változni a GS-nek hála, biztos majd jönnek páran, hogy elakadtak a TLJ-ben, segítsünk már neki.
Bár a topic neve megtévesztõ, de ez valójában a hazai kalandszeretõk sajnos szûk csoportjának a csevegõhelye, és éppen ezért jó hogy van ilyen, ahol összegyûlhetnek az adventure-kedvelõk egy jó kis eszmecserére.
...ha még kezdõ zöldfülû lennék....
Echo (tetris emu-s) felisntall...majd minden úgy csináltam, ahogy le van írva az infóba. drive intall, reboot, majd bemount azt a kis file-t. de....inactív. kéri a 2.cd-t, azt kiírja, hogy neki az origin kell. 😞
Echo (tetris emu-s) felisntall...majd minden úgy csináltam, ahogy le van írva az infóba. drive intall, reboot, majd bemount azt a kis file-t. de....inactív. kéri a 2.cd-t, azt kiírja, hogy neki az origin kell. 😞
Jé! Még van Gamestar? 😊
A mostani Gamestarnak ez a melléklete.
2000-ben jelent meg és fut XP alatt.
Részeg disznó lesz....jobban nálam.....gusztustalan. 😊))
Hehe. Én is dolgozok. Éjszakázok, itt rohadok vasárnap reggel 8-ig. 😞(
De egy elõnye van: legközelebb csak kedden jövök 😊
Ja, amúgy meg nagyon várom a Fahrenheit-et, elvileg megjelent már, de még nem láttam az nforce-on sajnos.
De egy elõnye van: legközelebb csak kedden jövök 😊
Ja, amúgy meg nagyon várom a Fahrenheit-et, elvileg megjelent már, de még nem láttam az nforce-on sajnos.
Úgy látom mindengki vadul nyüstöli a kalandjátékokat, és nincs idõtök ide írogatni :-)
Én sajnos dolgozok és nem tudok kalandozni <#szomoru1>#szomoru1>
Én sajnos dolgozok és nem tudok kalandozni <#szomoru1>#szomoru1>
Ja-ja :-)
"Tsókolom a kezsit-lábát nadzságos uram. Lenne egy kis ócskaság Gazsinak meg a kilenc pujámnak?"
"Tsókolom a kezsit-lábát nadzságos uram. Lenne egy kis ócskaság Gazsinak meg a kilenc pujámnak?"
Minden ember más(ság). 😊))
ez szar
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Én pár hónapja végigvittem a Jack The Rippert (nagolul). Hááááát, nem nagyon kezdenék neki mégegyszer. valahogy felemásra sikeredett. Azért a magyarításnak örülök, és lehet nekiesem mégegyszer.
Köszi, de így már akkor tárgytalan. Szerencsére le lehet tölteni a játékot mivel ingyenes lett.