The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Találtam egy amiga kickstart 3.5-öst! (1996). Feltoljam azt is?

Mi? Nálam csak inaktív v. disabled. 😞((
Pedig akkor te is mindent úgy csináltál, mint az nfo-ban.
Ez a jó törés állítólag.

Axon
Annyi a különbség, hogy nekem lehet állítani activ-ra és inactivra az alsó gombbal, de az eredmény ugyanaz.

Axon
Kipróbáltam én is az ECHO-t. Nekem is ugyan azt írja ki mint neked. Keresi az eredeti cd-t, hiába muntolom be neki a cd képet abba a tetris akármibe.

Axon
Jaj de messze van még a péntek :-)
Azért jöhet

Ezen az oldalon van olyan game, amit anno nem tudtam megszerezni, pl. a K.G.B.

😊)) Feltoljam?

Axon
Remek oldal. Itt is csak The Neverending Story II
van fent. Ezek szerint van elsõ rész is. Az hol lehet?

Amigához egy oldal.
http://www.amigagames.com/gage/

Atomreaktor
Nagyon jó és szép gamma lesz, remélem ez lesz Sokal eddigi legjobb mûve😉 Én már nagyon várom és remélem kenterbe veri a Syberia1-2-õt is😉) (és ne rókabõr legyen<#ejnye1>)

És ehhez? 😊)

Fahrenheit (c) Atari *DVD* NOGRP 44x50 MB

Ehhez mit szóltok? 😊
http://www.whitebirdsproductions.com/siteang/index-actualite.html

Asszem törlöm az Echo-t. Az elsõ, deviance-s törés legalább elindult. Nem értem, hogy a tetris emu, miért nem mountolja be azt a kis filet. Inactive-on va, és ha állítok rajta, akkor disabled-re megy. daemon-nal sem jó bemountolni azt a tetris filet. akkor is kéri a 2.cd-t.

Axon
:-))))))))))))))
Ez ismerõs.

Utoljára a saját lagzimban voltam, az pedig már egy éve volt. Szereztem egy sörcsapolót és hozzá extra friss közvetlen a gyárból hozott aranyászok sört. Olyan finom volt, hogy nem gyõztük inni :-)
Megittam legalább 15 korsóval, de a rengeteg étel mellett amit behabzsoltam meg sem ártott a sör (töményt nem szoktam inni). Reggel 8-ig nyomtuk, aztán otthon beájultunk az ágyba a fáradságtól :-)

Atomreaktor
jah, still life😊))
annyira azért nem voltam totálkár, de persze jól éreztem magam😊)) jó kis muri volt. fele társaság még bennt sincs, pedig 8-ra kéne jönni😄DD (kolleganõm volt a menyecske)
a legrosszabb, ami történt, hogy otthagytam a mamám sütistálcáját😞( 😄D vhogy vissza kell szereznem...

Axon
Ez remek. Mindig jó látni, ha egy ilyen hatalmas projekt végre révbe ér. Én elkezdtem a játékot még a 95 %-os készültségûvel, de "sajnos" nem jutottam addig, hogy angol szöveggel is találkozzak :-)
Gyakorlatilag az elején abbahagytam idõ hiány miatt, de egyáltalán nem véglegesen mivel nagyon tetszik. Az ábra pedig azt mutatja, hogy mostmár - szerencsére - nem is fogok találkozni lefordítatlan szövegrészekkel.

Axon
Na mindjárt megnézem én is és reflektálok.

Axon
Hûha. Mesélj, élsz még? :-)

Axon
Na én meg eddig (hétfõ 8.30) nem dolgoztam :-)

mandm
De jó kis kört futtottunk magunk körül <#vigyor2>

Sok jó ember kis topicban is elfér! Megyek, és hátbaveregetem magunkat! <#taps>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

😊))

No, 5let echo ügyben? Átmegyek abba a topicba, ha...😊

szotyimutyi
Leszedtem a Shady brook játékot, de elég nagy csalódás volt. Gyenge grafika, silány a megjelenítés.

rorr
Hát igen a munka nem JÓ kaland! 😊

szotyimutyi
Én is sok minden miatt szeretem. Nincs még egy ilyen jó kis közösség, mint itt. Ha bekukkantunk néha máshova, elképedünk. A hangnemen, a szövegen, stb.
Szóval, egy jó kis társaság van itt...😊

takysoft
ide csak egyvalami nem tartozik: egymás fikázása.
ezért komálom eggyire ezt a topicot, sok jó ember beszélget mindenfélérõl értelmes körülmények között.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szotyimutyi
Úgy bizony!...

Mustang2005
Akkor ide tartozik!

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

LezLee
Tévedsz, ide tartozik. Ez a topik már jó régóta offtopic, összegyûlt itt egy jó kis kalandszeretõ csapat, akik megosztják egymással a véleményüket a kalandokról, az rpg-krõl vagy csak egyszerûen dumálunk egy jót valamirõl. Ha visszaolvasnál észrevennéd, hogy a 11000 hozzászólásból legalább 10500 offtopic 😊

Persze most valszeg ez meg fog változni a GS-nek hála, biztos majd jönnek páran, hogy elakadtak a TLJ-ben, segítsünk már neki.

Bár a topic neve megtévesztõ, de ez valójában a hazai kalandszeretõk sajnos szûk csoportjának a csevegõhelye, és éppen ezért jó hogy van ilyen, ahol összegyûlhetnek az adventure-kedvelõk egy jó kis eszmecserére.

szotyimutyi
Ide sok minden tartozik...

Mustang2005
Ez nem ebbe a topicba tartozik!!!

Ezt nézzétek! Gondolom rövidesen várható a végleges verzió!
...ha még kezdõ zöldfülû lennék....
Echo (tetris emu-s) felisntall...majd minden úgy csináltam, ahogy le van írva az infóba. drive intall, reboot, majd bemount azt a kis file-t. de....inactív. kéri a 2.cd-t, azt kiírja, hogy neki az origin kell. 😞

Mustang2005
Nekem is onnan van meg!!

Jé! Még van Gamestar? 😊

A mostani Gamestarnak ez a melléklete.
2000-ben jelent meg és fut XP alatt.
Mustang2005
Ez mikori játék???

Fut Win Xp-n???

Részeg disznó lesz....jobban nálam.....gusztustalan. 😊))

Atomreaktor
Én meg lagziba megyek ma este😊)

LezLee
Hehe. Én is dolgozok. Éjszakázok, itt rohadok vasárnap reggel 8-ig. 😞(

De egy elõnye van: legközelebb csak kedden jövök 😊

Ja, amúgy meg nagyon várom a Fahrenheit-et, elvileg megjelent már, de még nem láttam az nforce-on sajnos.
Axon
Úgy látom mindengki vadul nyüstöli a kalandjátékokat, és nincs idõtök ide írogatni :-)
Én sajnos dolgozok és nem tudok kalandozni <#szomoru1>

Axon
Ja-ja :-)
"Tsókolom a kezsit-lábát nadzságos uram. Lenne egy kis ócskaság Gazsinak meg a kilenc pujámnak?"

Minden ember más(ság). 😊))

Atomreaktor
Ízlések és pofonok😉
Minden ember más😉

takysoft
ez szar

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Atomreaktor
Dujva😊))))

Atomreaktor
Ááááááááá<#worship><#worship><#worship><#worship>

Én pár hónapja végigvittem a Jack The Rippert (nagolul). Hááááát, nem nagyon kezdenék neki mégegyszer. valahogy felemásra sikeredett. Azért a magyarításnak örülök, és lehet nekiesem mégegyszer.

Axon
Köszi, de így már akkor tárgytalan. Szerencsére le lehet tölteni a játékot mivel ingyenes lett.

IMYke2.0.0.0
A Játék letölthetõ: http://adventuregames.uw.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=165&mode=&order=0&thold=0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.