The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

takysoft
jól van... akkor már megint leragadtam.
Farenheit. most hallok róla elõször. ez vmi kaland? vagy mi?
nincs vkinek vmi review.ja róla? pár soros átfogó valami megteszi..
tényleg ennyire jó, ahogy mondják?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lord Myn
Én kb. 50-60-tal, úgyhogy akkor bevállalom az 1-2 CD-t, te meg rakd fel a 3.-at, ok?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Axon
Az remek lesz.

Atomreaktor
20-al

Nekem is iso, teljesen jól mûködik!!😉

Axon
Engem most kifejezetten az iso verzió érdekelne. A clone cd-s verzió nekem is megvolt, de azzal nagyon nem boldogultam.

Lord Myn
Mennyivel tudsz feltölteni?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Megnéztem neked, pl. az 576-ban lehet kapni, csak sajnos nem 2k, hanem 3k. De hidd el ez tényleg megéri. (Jó a grafika elavult már, de hát 6 éves játék...)

Wanted
Kösz.Már azt hittem elfeledkeztél rólam.<#smile>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Nekem megvan. Nagyon jó kis? kaland. 😊 GK3.

Atomreaktor
Én is be tudok segíteni a töltésbe, ha kell.
Amúgy érdemes nekiállni, mert nagyon jó játék!!

Axon
Wanted: Holnap behozom a Weird War-t és hétvégére elindítom a feltöltést. Mivel méretes darab (1,8 giga) így eltart egy darabig amíg felér ADSL-el.

IMYke2.0.0.0
Szerverhez nem férek hozzá - most már tuti, hogy a koli-admin keze van a dologban. Az újrarakott XP-vel sem tudok csatlakozni.
A MediaMarkt-ban megnézem, hátha kapható BestSellers vagy más sorozatban...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Na azt felrakhatnád nekem is a szerverre.

Lord Myn
Ha még kapsz vhol, akkor olyan 2k körül van újonnan. SZVSZ a kalandjátékok királya, mind történet, mind megvalósítás terén. De ha kell, felrakom a szerverre iso-ban (nekem eredetiben van meg, de nem kell hozzá semmi crack, sõt ha felmásolod az összes file-t a 3 CD-rõl, akkor még CD sem kell hozzá).

IMYke2.0.0.0
Sajnos, nem rendelkezem a GK3-al... boltban láttam, de nem'tom mennyibe kerül...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Lol😊

Lord Myn
Ha egyszer majd rászánod magad a Gabriel Knight 3-ra, abban szívesen segítek (bár nem tudom megoldható-e, hogy van letárolva a szöveg). Máig az a No. 1 kalandjáték nálam, bár most a Fahrenheit nagyon a közelében jár...

Off:Egy rohadt érdekes oldal.
http://www.worldschoolphotographs.com/ 😊))

3 a magyar igazság. 😊

Már azt hittem mást! 😊)

Már azt hittem mást! 😊)

Axon
Csak reménykedni tudok, hogy mostmár megbírkózik a starforce 3-as védelmû lemezképekkel is.

Axon
Utólagos engedelmeddel elengedtem itt az irodámban egy hatalmas:
"Jábádábádúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!"-t <#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0><#vigyor0>

Atomreaktor
áá, végre😉)) ahogy a képen látom, elég durva lesz😊)

😊)) Ezt örömmel olvasom.

Ehhez mit szóltok:
http://www.hardwareoc.hu/index.php/p/news/cid/7/y/8974.html

Jó reggelt!

IMYke2.0.0.0
Ha minden igaz, akkor egy segítõt is kaptam magam mellé a TLJ-projekthez... <#vigyor2>
Sõt, továbbmegyek: profi kalandjátékosok és angolul tudók ne kíméljenek - jelentkezzetek a címemen!
Fontos, hogy elhivatott, TÉNYLEG angolul tudó emberkék kellenek - a lelkesedés, fordító-program használat és szótárazásos technika nem elég.

A két projekt, melyhez segítséget szívesen veszek:
- The Longest Journey - kb. 1,8 millió karakter, jelenlegi, nyers állapot kb. 25%.
- Post Mortem - kb. 257 ezer karakter, jelenlegi, nyers állapot kb. 10%.

mandm
A TLJ-ben iszonyú sok párbeszéd van. Egy szereplõvel, akár 15-20 percig is traccsolhatsz

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

takysoft
Post Mortemnél számíthatsz rám. már le is töltöttem!

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Letölthetõ a Planscape: Torment magyarítás! Amint írják még lesznek újabb verziók, ahogy folyamatosan javítanak, finomítanak rajta. Ha valamelyik fordító a mi topikunkat is olvassa, akkor itt is megköszönöm ezt a hatalmas munkát az egész csapatnak!
Atomreaktor
Huh, van kis különbség, pedig a Post Mortem se két órás játék😊

IMYke2.0.0.0
Természetesen, lesz teszt - ahogy annak idején jeleztem: a kalandjáték fordításaimat tesztelés nélkül nem fogom kiadni s így számítok e topik minden lelkes látogatójára...!
A Post Mortem elõbb meg lesz, mint a The Longest Journey.
A PM - UltraEdit progival megszámoltatva - kerekítve 257 ezer karakteres / 3507 soros
A TLJ - UltraEdit + MS Word együttesével - saccolva az eddig módosítottak alapján 1 millió 800 ezer karakteres.
Persze, a projekt végén pontos számot is tudok adni...

Atomreaktor
áá, ez nagyon jó kis játék!! tutkó mégegyszer neki fogok állni, ha készen lesz a magyarítás, úgyhogy én már most jelentkezem tesztre, ha lesz. nagyon jó kis játék!!
köszi😉)

takysoft
<#worship>

amúgy van myst 5? nem is tudtam...
itt van hozzá ed2k link

MerlinW
<#worship><#eljen>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Örömmel jelentem be, hogy a Still Life elõzménye, - Victoria nagyapjának kalandjait megelevenítõ Post Mortem c. kalandjáték - Tusy editorával immáron fordíthatóvá vált:

A The Longest Journey mellett tehát ez a program is készül a mûhelyemben.
A Boiling Point-al felhagytam, a magyar megjelenése miatt és egyéb más magyarítással sem foglalkozom egy ideig.

Axon
Nekem is pont ez a problémám. Nálam sem fut sem ez sem az echo, pedig mindent ugyanúgy csináltam ahogy leírták, de egyik játék sem indul el, hanem kéri az eredeti cd-t.
Nem is bosszankodok tovább hanem reménykedek egy crack-ben.

Axon
Hihetetlen milyen remek mûfogakat gyártanak manapság ;-)

😞((

IMYke2.0.0.0
M.A.D.:
Elhiheted, mindent kipróbáltam. Vártam én fél percet is. Meg sem mozdítottam az egeret, semmit... Nem megy és kész.

Lord Myn
Hát ez rossz hír, mert az egyik legjobb kalandjátékról maradsz le. (Egyébként nem vettem észre, hogy a tetris létrehozna egy új virtuális meghajtót.)

De tudom milyen rossz ez, anno amikor kijött a Broken Sword 3, mindenkinél futott, csak nálam nem, sok sz*rakodás után kiderült, hogy a RefreshLock-ot nem szereti...

Írtam a héten vagy ötször. A tdf bemountolása után várni kell úgy 7-8 (!) másodpercet. Nálam az ECHO-nál csinálta ezt, hogy kiírta, tegyem be a jogtiszta 2.CD-t, mikor...😊

IMYke2.0.0.0
Demokkal nem foglalkozom. Értékelések erõsen szubjektívek.

CrucifX
Ott a demo es a 99,9%-os pozitiv ertekeles, mind a sajto, mind a jatekosok reszerol 😊

IMYke2.0.0.0
Látatlanban nem vezsek semmit. <#wilting>

CrucifX
Szvsz vedd meg, megerdemli - en is ezt fogom tenni, igaz, PS2-es valtozattal inkabb.

IMYke2.0.0.0
Igen, úgy is megpróbáltam: semmi eredmény.

Az az érdekes, hogy csak akkor jön létre a Tetris virtuális meghajtója, ha elõbb telepítem, majd utána - reboot nélkül - el is távolítom a driver-t. Ekkor megjelenik - nálam - egy negyedik virtuális meghajtó. Elindítom a Tetris-t, de bemountolni nem tudok semmit.
Reboot után pedig eltûnik a 4. virt.megh. és a korábbi eredményt kapom.

Letelepítettem a Játékot.
Majd akkor veszem elõ, amikor gond nélkül lehet vele játszani.

Lord Myn
Csak vicceltem, azért volt ott a smiley... Viccet félretéve, kipróbáltad úgy is, amit írtam #11518-ban?

Atomreaktor
Nálam 3 856 000!!! nem hinném ez olyan sokat számítana, de ki tudja??

IMYke2.0.0.0
A megnyugtatásodra: