The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tippek:
ftp://arnold.c64.org
ftp://ftp.elysium.pl
Mindkettõre anonymous user-rel fel lehet menni.
És persze a Magyar Commodore 64 HQ
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az otthoni gépemre tettem fel, amin eddig még nem volt. A telepítés kb. 25 %-nál járt amikor kiírta, hogy a WinXP kéri az eredeti telepítõ lemezt mert létfontosságú fileok felül lettek írva. Én nem adtam neki, hanem azt mondtam, hogy maradjanak azok amik most lettek telepítve.
Ezután elindítottam a nautilust és simán ment minden. Aztán feltettem a patch-et is, de nem vettem észre változást, ment minden úgy mint az elõbb.
Amit még megjegyeznék, hogy amikor új játékot indítok, akkor elkezd lejátszani egy kis filmecskét, nos ezt úgy teszi, hogy alul marad egy kis csík, ahol látszik a menü. A film kb. a képernyû 4/5-ét foglalja el, alatta viszont megmaradt a nyitó képernyõ menüje.
Nem tudom, hogy neked írt-e ki hasonlót telepítéskor. Na meg egyáltalán hogyan lett telepítve az XP-d, mert ha esetleg nem cd-rõl, hanem fel van másolva a vinyóra, akkor neked nem jelenik meg hasonló üzenet, hogy tedd be a telepítõ cd-t mert felül akarja írni a telepített fileokat, hanem egybõl telepíti is. Így lehet, hogy a Nautilus telepítette fileokat egybõl felülírja az XP.
Más tippem nincs.
Azt megjegyezném, hogy amikor a melóhelyemen teszteltem a programot, akkor nekem is voltak problémáim, bár többnyire kifagyott. Talán a hangal volt valami mert mindig akkor fagyott ki, amikor játékindításnál beszélni kezdett a program. Talán próbáld meg elõször kikapcsolni az összes hangot.
Természetesen a replacementdocs.com-ról származik, igazi kincsesbánya ez a hely.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Kb. egy hónapja írtam tele egy full DVD-t C64-es ROM-okkal. Persze valszeg akad benne bõven duplikátum, de így is többezer, megkockáztatom talán tízezer régi C64-es játékot archiváltam. Meg persze az emulátorokat, és a teljes High Voltage SID Collection-t, amiben a C64-es világ minden játékához és demojához tartozó SID zenék megvannak.
Röhej, hogy 1 MB-ban elfér 100 zseniális zene.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Pontosan ezért nem szeretem az ilyen hangzatos kifejezéseket: "Minden idõk legjobb", "az évszázad legjobb", stb.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Persze ezek mind angol nyelvûek, úgyhogy egy középfokú nyelvtudás szükséges.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Emlékszem régebben olvasgattam a Commodore Világ számait és az egyikben minden idõk legjobb kalandjátékának választották a The Neverending Story-t. Akkor el sem tudtam képzelni milyen lehet, mivel képeket nem nyomtak róla az újságban. Majd most kipróbálom.
http://www.angusm.demon.co.uk/AGDB/Alphabetical.html
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Bocs, nem froclizni akarlak, csak már napok/hetek óta téma ez a topicban.
A varázs azért nem ragadott el, még öt percig sem kötött le :-)
Na persze rögtön tovább fejlesztettem és már joy-al is lehetett játszani :-)
Na ez egy vicc poénja volt.
A vicc úgy kezdõdik, hogy két fakír találkozik:
- Hova mész?
- Fogorvoshoz.
- Mindig csak az élvezeteken jár az eszed..
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Egyébként Commodore-on szerettem meg a kalandjáték mûfajt, minden haver hülye lövöldözõs/ninjás/ugrálós játékkal nyomult, csak én játszottam "szöveges" játékkal, marhára élveztem õket: Robin of Sherwood, Savage Island, Borrowed Time, Twin Kingdom Valley. 1 közös volt bennük: egyiket sem tudtam végigcsinálni, mindig elakadtam. Mindig elhatározom, hogy 1x ha sok idõm lesz emulátorral végignyomom õket...