• takysoft
    Mivel attól tartok én indítottam a flame-et....
    Nem hibáztatom Panyit.
    Imyke: igazad van, attól hogy valami ingyenes, meg nem jó, ha nem minőségi.

és bizony tényleg... a portál hónapról hónapra romlik.
    Amióta feltettél az őj portál-motort, szinte alig járok oda. szánalmas a weblap.
    béna a bejelentkezés(nem képes visszatenni oda, ahol voltam)

béna a szavazás(nem látom, mennyien mire szavaztak).
    béna az egész...

tudjátok miért a legbénább????? mert régebben jobb volt. tudom, ez már szinte teljesen saját motor, a régi bugzott, sokat számolt, szóltak az üzemeltetők, de akkor is..

viszont ezt leszámítva azért igencsak igényes. legetőleg up-to-date, fent van minden, nagy a tárhely, jó a kinézet(bár nem skinezhető:( )
    újabban multiplatform... olyan gépekre vannak fordítások, amiket néha még nem is láttam. (xboxot pl még sose láttam:( )

grafikailag nincs vele gond, csak az a fránya motor... próbáltam régebben blogot csinálni, akkor is mindne második lépésnél valami meghalt..

viszont érdekes módon a fordítások minőségére még nem volt gondom. ha valami szar vagy lopott volt, azt azonnal lecserélték(emlékezz csak vissza... tőled is loptak ám:D).

és bizony tekintve, hogy nonprofit az egész, nem várhatod el, hogy mindent ellenőrizzenek. ők csak kapták az infót, hogy frissítve van egy (amúgy tesztelt és ismert) honosítás újabb verzióra. csak feltették az új file-t.

meg aztán elfogult is vagyok. ha nincs a portál, én az életben nem kezdek el fordítani. így láttam, hogy van értelme, mert ott kihírezik, az emberek megtalálják a munkám, nem csak veszendőbe megy.

nonprofitnak a portál igenis minőségi, nagy a tárhely, azzal sincs gond, szép is, csak az a fránya motor... az valami rémszar...