The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért lenne fontos, mert holnap reggel fogok menni megkötni a szerzõdést.
És azt nem tudom, hogy ha én most befizetem az 512-õre (Enternet ADSL), akkor az esetek döntõ többségében milyen sebességem lesz. Mert most mondta nekem egy ismerõs, hogy többnyire 384 lesz a sebesség. (Nekem a minimumnak 128-at írnak)
Ha ez tényleg igaz, akkor elgondolkodtató, hogy jobb lenne az 1 Mb-es, csak hát az drágább.
Ezért érdekelne, hogy akinek már van, az írja már meg, hogy pl.:
~nekem 1 Mb/s van, és 990 Kb/s -al megy az esetek 90%-ban.
Így tudnám, mire számíthatok.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Kb 10-15 A4-es lapnyi szövegrõl lenne szó. Elvállalnád?
On
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Plána ha ekkora a csend, nem árt egy kis téma😊
Én nem tudom mi az az RSS, úgyhogy nem tok segíteni, de kíváncsivá tettél, most már engem is érdekel, h. mi az😊
Axon írtam neked egy privátot, de a visszajelzés egy idegentõl jött, amin egy kicsit megkepõdtem (ráadásul a téma címe nem is stimmelt)<#confused>#confused>
Na mindegy. Megkaptad?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
az tutkó, hogy eltûnni nem fognak ezek a magazinok, de nagyon meg kell harcolniuk az elõfizetõkért. amúgy meg úgyis a tizenévesek közül kerül ki a vevõk többsége, nekik meg úgyis megveszik a szüleik😊
Az mondjuk csak a magánvéleményem, hogy az XP nem hibás, hanem nem gondoltak 120 gigásnál nagyobb háttértárolókra. Mondjuk ez a "nem gondoltak" is egy jó nagy hiba, úgyhogy tényleg nevezhetjük az XP hibájának.
Ha valakit érdekel a jrpg stílus a mostani Gamestarnak a Sudeki a melléklete. A következõ pedig a Beyond Good and Evil lesz!
munkahelyi géprõl van szó és télleg SP1 nélküli a telepítõlemez.
már elkezdtem a frissítéseket, de még nem jutottam a végére😊
Egyébként próbáld ki win98 indítólemez, és az fdisk látja a 160 GB -ot, ami kicsit öregebb mint az alap XP. Tehát valami csak lehet benne.
Figyelj arra, is, hogy legyen rajta partíció, mert különben nem fogja látni.
Legjobb, ha beszerzel, egyWinXP SP2-es telepítõlemezt, és azzal csinálod meg rá a partíciókat, és a már említett bios frissítés, sem ártana.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Nálam pl. a bios simán felismeri a 160 Gb -os vinyóm, de a windows nem. SP1 -es winXP-t kell felrakni.
Mivel az eredeti winXP hibás.
A WinXP csak 120 gigáig látja a vinyókat. Csak akkor tudod egyben látni, ha olyan telepítõ lemezt szerzel vagy készítesz, ami már tartalmazza vagy az SP1-et vagy az SP2-t. Nagyon egyszerû ilyet csinálni. Ha ilyened nincs akkor csinálhatsz 2 particiót. Installkor csinálsz egy 120 Gb-osat, aztán telepítés után rányomod az SP2-t és ezután már tudsz csinálni egy 40 GB-osat.
Ami szerintem mégjobb megoldás, hogy érdemes egy rendszer particiót csinálni. Én mindig így szoktam. Ennek mérete változó lehet. Mindenki másra esküszik, de általánosítható, hogy 3-10 giga között legyen. Ide azután nem telepítesz programokat (pl. kalandjátékokat), csak a rendszer használja. Nagy elõnye, hogy ezután bármikor újratelepítheted a rendszert, a másik partición megmaradnak a dolgaid.
Szóval csinálsz például egy 10 gigás particiót, erre felrakod az XP-t, majd ha kész, akkor jöhet az SP2. Ezután már simán készíthetsz egy 150 gigás particiót a maradék helyen.
EverIce #2989
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Most került a gépbe egy Maxtor 160GB-os winyó, de a Windows csak 130GB-ot lát belõle. Mit tippeltek, mi lehet a probléma, merre keressem a megoldást?
Majd tájékoztatlak, hogy mire jutottam, ma este nekiesek a feladatnak😉
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Hát... úgy érzem mégnagyobb becsben fogjuk tartani az elsõ részt, ami egy IGAZI kaland játék.
"A brit Darkling Room fejleszti a klasszikus szellemvadászat köré összpontosuló, félelmetes és megrázó The Lost Crown c. kalandjátékot. A történetet Jonathan Boakes írta és kimondottan PC-re kívánják megjelentetni. Charles Dickens, M.R.James, Arthur Conan Doyle és E.F.Benson által írt könyvekben olvasottakat éjjellátó kamerákkal és modern szellemvadász kellékekkel kombinálták. A készítõk szerint álmainkban is kísértõ játékmenetre számíthatunk 2006 tavaszán."
Heroes III: Armageddon's Blade - kieg - nincs magyarítása
Heroes III: Shadows of Death - kieg - van magyarítása
Heroes IV - magyarul is megjelent
Heroes IV: Gathering Storm - kieg - magyarul is megjelent
Heroes IV: Winds of War - kieg - magyarul is megjelent
Heroes IV: Wake of Gods - orosz fanok által készített unofficial kieg - nincs magyar verziója
Winds of War
Wake of Gods
Talán ezek a H4 kiegjei? ming megjelent magyarul?
Restoration of Erathia magyarítás is van fent, akkor viszont mi az a Restoration of Erathia?
bazzeg, enneknem sokára annyi része lesz, mint a Sims-nek.
Mellesleg ha valakinek kell Heroes I-II-III, akkor szóljon, felteszem.(idpvel persze, mert lassan töltök felfele. 1 cd akár 1 nap is lehet.)
meg a szokásos.
fordítás, honosítás, magyarítás, de NEM magyarosítás!
bár az nagyon nagy lenne. Gondoljatok bele:
Heroes of Middle Europe.
Honfoglalávi lenne, Attila a Hun, István Király, egészen Mátyásig!
Lehetne menni Koppánnyal is!
tényleg nem jelent meg magyarul a heroes3? akkor biztos a magyarítást láttam.
Közsi, akkor kevesebbet kell vadászni!
Heroes 4-nek milyen kiegjei vannak? HOMM3-nak 2 van asszem, azok talán megvannak valahol. ja itt a polcon, Armageddon's Blade, meg Shadow Of Death.
Heroes II-nek meg a Price of Loyality azt hiszem, az meg is van. Törtben van, de benne van minden animáció.
Heroes I-bõl 2 verzióm van, az egyik egy ilyen 5-6 megás, az DOS-os, a másik egy ISO, amihez 1.01 patch kell WinXP-hez. Abban animok is vannak, vmi 200 mega.
Heroes I-hez nem volt kieg, igaz?
Visszatérve, milyen kiedeg vannak Heroes IV-hez? Abból csak az alapjátékkal játszottam még.