The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Légysz akinek van nete, az válaszoljon már, mert sürgõs lenne. Köszi

Azért lenne fontos, mert holnap reggel fogok menni megkötni a szerzõdést.
És azt nem tudom, hogy ha én most befizetem az 512-õre (Enternet ADSL), akkor az esetek döntõ többségében milyen sebességem lesz. Mert most mondta nekem egy ismerõs, hogy többnyire 384 lesz a sebesség. (Nekem a minimumnak 128-at írnak)
Ha ez tényleg igaz, akkor elgondolkodtató, hogy jobb lenne az 1 Mb-es, csak hát az drágább.

Ezért érdekelne, hogy akinek már van, az írja már meg, hogy pl.:
~nekem 1 Mb/s van, és 990 Kb/s -al megy az esetek 90%-ban.

Így tudnám, mire számíthatok.

kirol
Köszi, sikerült!<#taps>

kirol
Mert nekem éppen ez van. Bár biztos van újabb, nem tudom.

takysoft
ne haragudj, miért 1.0.3?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

via_mala
keress rá a lap alján erre: élõ könyvjelzõ

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

serito
Off: Egy privát fordításra szeretnélek megkérni, persze az árat te mondod meg.
Kb 10-15 A4-es lapnyi szövegrõl lenne szó. Elvállalnád?
On

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
Már miért ne tartozna ide?😉)
Plána ha ekkora a csend, nem árt egy kis téma😊
Én nem tudom mi az az RSS, úgyhogy nem tok segíteni, de kíváncsivá tettél, most már engem is érdekel, h. mi az😊

kirol
Bocs, bár nem ide tartozik.
Az RSS-t hogyan leht beállítani Firefox 1.0.3 -ban?

kirol
Hú de nagy lapítás van.

Axon írtam neked egy privátot, de a visszajelzés egy idegentõl jött, amin egy kicsit megkepõdtem (ráadásul a téma címe nem is stimmelt)<#confused>

Na mindegy. Megkaptad?

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#awink><#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Az, hogy internettel még mindig kevesen rendelkeznek egyrészt igaz, ha az egész lakosságra nézzük. Ha viszont az aktívan játszó - és így pontenciális újságolvasó - lakosságot nézzük, az már hatalmas százalékban használja az internetet. Ennek tükrében már nagyobb kihívás megjelentetni egy játék magazint. Szerintem ha nem adnának teljes játékot az újsághoz, legalább felére esne vissza az eladott példányszám.

Atomreaktor
köszi a segítséget, SP1 feltétele után már vígan felismerte a winyót teljes valójában😊

Atomreaktor
Pedig anno a Gamestart és az elõdjét, a PC-X-et is nagyon szerettem olvasgatni, minden betût elolvastam, még azt is ami egyáltalán nem érdekelt, mert nagyon színvonalasan és élvezetesen írtak. dehát manapság tényleg bármit el lehet érni netrõl: cikket, demót, teljes játékot😊, de még mindig nagy a nettel nem rendelkezõ emberkék száma és nekik sztem még mindig nagy élvezet kezükbe kaparintani az írott újságot😉
az tutkó, hogy eltûnni nem fognak ezek a magazinok, de nagyon meg kell harcolniuk az elõfizetõkért. amúgy meg úgyis a tizenévesek közül kerül ki a vevõk többsége, nekik meg úgyis megveszik a szüleik😊

Axon
Ez szerintem is így van. Internetrõl sokkal hamarabb és részletesebben lehet infókat megtudni készülõ vagy elkészült játékokról és csak azokról amik engem érdekelnek, egy újságban meg azokról is írnak, amik hidegen hagynak. A teljes játékos lemezmellékletek pedig még mindig nagy vonzerõvel bírnak, de csak addig, amíg az olcsó játék forgalmazás nem éri utol az újságmellékleteket. Mivel egy ilyen újság ma már 2000 Ft körül van és manapság egyre több játékot vesztegetnek ilyen áron, ráadásul a megjelenés után egyre hamarabb.

Axon
Errõl - mármint a win98-as fdisk-rõl - elég szomorú tapasztalataim vannak. Sajnos a 40 gigásnál nagyobb vinyókkal nem boldogultam vele. Egyszerûen hülye adatokat mutatott. Azt meg lehetett csinálni vele, hogy kértem a teljes partició használatát (80 gigás vinyóm) és ezután a win98 már 80 gigásnak látta, de maga az fdisk 10 gigásnak mutatta. Ezt több vinyónál is eljátszotta. Ekkor tértem át véglegesen a linuxos fdisk és cfdisk használatára, ami csuklóból kezel vagy 200 féle particiót bármekkora méretben fajtában, darabszámban, stb.

Az mondjuk csak a magánvéleményem, hogy az XP nem hibás, hanem nem gondoltak 120 gigásnál nagyobb háttértárolókra. Mondjuk ez a "nem gondoltak" is egy jó nagy hiba, úgyhogy tényleg nevezhetjük az XP hibájának.

Atomreaktor
Annyi mondjuk a negatívuma, hogy már nem a cikkek miatt veszik az újságot.

A Gamestarnak egész jó mellékletei vannak idõnként Gothic, Syberia, TLJ. A Sudekit szerintem azért tudták megszerezni mert itthon nem forgalmazta senki, én legalábbis nem láttam boltban sehol.
Atomreaktor
Sudeki az nagyon jó!! és ami érdekes, hogy egészen új játék. GameStar beerõsített😊

Üdv mindenkinek!
Ha valakit érdekel a jrpg stílus a mostani Gamestarnak a Sudeki a melléklete. A következõ pedig a Beyond Good and Evil lesz!
Atomreaktor
ááá, köszi, hétfõn megpróbálom😉
munkahelyi géprõl van szó és télleg SP1 nélküli a telepítõlemez.
már elkezdtem a frissítéseket, de még nem jutottam a végére😊

kirol
Ezt egy számtek boltban mondták, hogy hibás.
Egyébként próbáld ki win98 indítólemez, és az fdisk látja a 160 GB -ot, ami kicsit öregebb mint az alap XP. Tehát valami csak lehet benne.

serito
Mint ahogy 1myKe is írta elég, ha a SP1-t, de legjobb, ha az SP2-t teszed fel.
Figyelj arra, is, hogy legyen rajta partíció, mert különben nem fogja látni.
Legjobb, ha beszerzel, egyWinXP SP2-es telepítõlemezt, és azzal csinálod meg rá a partíciókat, és a már említett bios frissítés, sem ártana.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Axon
Szerintem nem hibás, csak nem számoltak 120 gigásnál nagyobb particiókkal a megjelenéskor.

kirol
Igen, az a hiba.
Nálam pl. a bios simán felismeri a 160 Gb -os vinyóm, de a windows nem. SP1 -es winXP-t kell felrakni.
Mivel az eredeti winXP hibás.

Axon
Imyke adta véleményem szerint a jó tippet. A BIOS problémát rögtön le tudod ellenõrízni, hiszen ott a BIOS-nak ki kell írnia milyen méretûnek látja a vinyódat.
A WinXP csak 120 gigáig látja a vinyókat. Csak akkor tudod egyben látni, ha olyan telepítõ lemezt szerzel vagy készítesz, ami már tartalmazza vagy az SP1-et vagy az SP2-t. Nagyon egyszerû ilyet csinálni. Ha ilyened nincs akkor csinálhatsz 2 particiót. Installkor csinálsz egy 120 Gb-osat, aztán telepítés után rányomod az SP2-t és ezután már tudsz csinálni egy 40 GB-osat.
Ami szerintem mégjobb megoldás, hogy érdemes egy rendszer particiót csinálni. Én mindig így szoktam. Ennek mérete változó lehet. Mindenki másra esküszik, de általánosítható, hogy 3-10 giga között legyen. Ide azután nem telepítesz programokat (pl. kalandjátékokat), csak a rendszer használja. Nagy elõnye, hogy ezután bármikor újratelepítheted a rendszert, a másik partición megmaradnak a dolgaid.
Szóval csinálsz például egy 10 gigás particiót, erre felrakod az XP-t, majd ha kész, akkor jöhet az SP2. Ezután már simán készíthetsz egy 150 gigás particiót a maradék helyen.

via_mala
Régi az alaplap. Esetleg egy alaplapi BIOS frissítés segíthet.
EverIce #2989

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Service Pack 1 (SP1) minimum legyen fenn a WinXP-hez!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Egy kis off segítség kéne skacok:
Most került a gépbe egy Maxtor 160GB-os winyó, de a Windows csak 130GB-ot lát belõle. Mit tippeltek, mi lehet a probléma, merre keressem a megoldást?

Atomreaktor
Köszi<#worship><#worship>
Majd tájékoztatlak, hogy mire jutottam, ma este nekiesek a feladatnak😉

Lord Myn
Csak most, csak neked akció: fent van a Hopkins, sok sikert az elinditáshoz... <#wink>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Atomreaktor
Halihó<#wave>
Akinek megvan a VOYAGE plz #12103!
Köszi<#wave>

Atomreaktor
Nem kell komolyan venni😊 Ezt csak a képek láttán írtam, mert ez már majdnem rpg😊 Dehát bármi megvalósulhat manapság...😊

takysoft
ha Imyke látogatja a fórumodat, az azért jó, mert nicncs szükségetek lexikonra.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
MMO.... RPG... Olyan sokszor volt, hogy starégiából készült RPG(World of Warcraft), vagy fordítva(Heroes of Might And Magic), de kalandjátékból MMORPG? Ehhez se sok köze lehet az elsõ rész készítõinek.

kirol
Érdekes!

IMYke2.0.0.0
... a gatyamadzagunkat... <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#bee1>

Atomreaktor
"Noha még kis sem adták a második részt, de már készítik a Longest Journey 3-at is! A fejlesztõk ígérte szerint egy minden eddiginél jobb MMORPG-t kaphatunk kézhez valamikor jövõ év vége tájékán, amiben óriási szabadságot ígérnek a fejlesztõk, miközben meg kell oldanunk..."😊)

Axon
Ez olyan kardozós kaland lesz.
Hát... úgy érzem mégnagyobb becsben fogjuk tartani az elsõ részt, ami egy IGAZI kaland játék.

Axon

Axon

Axon
Majdnem sikerült :-)

Axon
Hentelõs képek a TLJ 2 részébõl:

Axon
Beollózok egy jó kis kalandjáték hírt:

"A brit Darkling Room fejleszti a klasszikus szellemvadászat köré összpontosuló, félelmetes és megrázó The Lost Crown c. kalandjátékot. A történetet Jonathan Boakes írta és kimondottan PC-re kívánják megjelentetni. Charles Dickens, M.R.James, Arthur Conan Doyle és E.F.Benson által írt könyvekben olvasottakat éjjellátó kamerákkal és modern szellemvadász kellékekkel kombinálták. A készítõk szerint álmainkban is kísértõ játékmenetre számíthatunk 2006 tavaszán."

via_mala
Humoros, aranyosból: Submachine Extended

IMYke2.0.0.0
A Heroes IV-bõl megjelent egy "Complete" verzió, melyben az alap, plusz a két kieg magyarul megtalálható: 3.990 Ft-ért elvihetõ.

IMYke2.0.0.0
Heroes III: Restoration of Erathia - ez az alapjáték - van magyarítása
Heroes III: Armageddon's Blade - kieg - nincs magyarítása
Heroes III: Shadows of Death - kieg - van magyarítása

Heroes IV - magyarul is megjelent
Heroes IV: Gathering Storm - kieg - magyarul is megjelent
Heroes IV: Winds of War - kieg - magyarul is megjelent
Heroes IV: Wake of Gods - orosz fanok által készített unofficial kieg - nincs magyar verziója

takysoft
Gathering Storm
Winds of War
Wake of Gods

Talán ezek a H4 kiegjei? ming megjelent magyarul?

Restoration of Erathia magyarítás is van fent, akkor viszont mi az a Restoration of Erathia?

bazzeg, enneknem sokára annyi része lesz, mint a Sims-nek.

Mellesleg ha valakinek kell Heroes I-II-III, akkor szóljon, felteszem.(idpvel persze, mert lassan töltök felfele. 1 cd akár 1 nap is lehet.)

takysoft
Ezen nincs is Heroes I. Sürgõsen javítandó!
meg a szokásos.
fordítás, honosítás, magyarítás, de NEM magyarosítás!

bár az nagyon nagy lenne. Gondoljatok bele:

Heroes of Middle Europe.
Honfoglalávi lenne, Attila a Hun, István Király, egészen Mátyásig!
Lehetne menni Koppánnyal is!

takysoft
"itt jártam zárás elõtt"-öket nem szeretik az sg.hu-n.

tényleg nem jelent meg magyarul a heroes3? akkor biztos a magyarítást láttam.
Közsi, akkor kevesebbet kell vadászni!

Heroes 4-nek milyen kiegjei vannak? HOMM3-nak 2 van asszem, azok talán megvannak valahol. ja itt a polcon, Armageddon's Blade, meg Shadow Of Death.

Heroes II-nek meg a Price of Loyality azt hiszem, az meg is van. Törtben van, de benne van minden animáció.

Heroes I-bõl 2 verzióm van, az egyik egy ilyen 5-6 megás, az DOS-os, a másik egy ISO, amihez 1.01 patch kell WinXP-hez. Abban animok is vannak, vmi 200 mega.
Heroes I-hez nem volt kieg, igaz?

Visszatérve, milyen kiedeg vannak Heroes IV-hez? Abból csak az alapjátékkal játszottam még.

Emzéperiksz, emzéperiksz! Jelentkezz!