• takysoft
    kipróbálom, köszi.
    a jó hír:
    megvan az első valahogy lektorált verziója a Darkstone fordításra, ép kúszik a ketteskére, bár elég lassan...
    patch kell neki, bár nem teszteltem patch nélkül(a játékom alapból patchelt)
    tesztelheti, aki akarja, csak ne terjesszétek.
    UI: Astrummel készült az install, most próbáltam ki először, remélem nem lett szar
    UI2: ha nem olvasod el a readme-t, nem tudod feltenni:D

a rossz hír:
    jövő héten sajna nem leszek gépközelben... netcaféba tudok járni, de azért az ott nem tesztelhetek TLJ-t.
    utána otthon leszek egy ideig. 1 gép van nettel, bár a berátnőm is függő, azért tudom majd tesztelgetni, ha akkor még tart a teszt, nemtom.
    jövő hét kizárva.

aki Darkstone-t tesztel...
    ráér, addig nem adom ki, míg vissza nem érek pestre, és a video-kat is ki tudom próbálni. meg a játék sem lesz velem.
    sajnos akinek nincs meg a játék, máshonnét kell beszereznie, ennyit nem tudok feltölteni ennyi idő alatt. ha valakinek megvan, másnak meg nincs, de tesztelne, akkor az előző illető feltenné neki?
    patchek pl dlh.net-en.

UI:
    Nem tudom majd napi hússzor elmondani, hogy tiltakozom a serial-os telepítő ellen! (vagyis, hogy a Serial nincs benne a telepítő readme részében eldugva)