The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegyek fel full tömörítõt? (zip, rar, ace)
kirol
Lenne egy hardver gondom. Konkrétan van egy Pixma IP3000 -es nyomtatóm. Eddig 3 -szor cseréltem benne patront és kész. Mégis a legutóbbi cserénél nem akart nyomtatni, ekkor figyeltem fel arra, hogy a nyomtatófejen ami van kis mikroméretû fémháló, ami a patron szivacsához hozzáér be van nyomódva.<#conf>
Pedig Isten a tanúm én nem nyomtam be.<#szomoru1>
Evvel mit lehet kezdeni?
Még garanciális, de gondolom azt mondanák ez fizikai sérülés.<#mf3>

Persze csak egy kicsit van benyomva, na de az is elég neki sajnos.

Valaki valami ötlet?<#help>

Axon
Na meg találtam még egy jelölõ négyzetet.
File buffer és egy értéket lehet megadni neki.

Szóval milyen hatással lesz a tömörítésre a különféle jelölõnégyzetek használata és a különféle értékek megadása.

Axon
Az UHA nem tud 2 gigánál nagyobb fileokat tömöríteni.

Mi az a multimedia kompresszió?
Mi az a priority?
Mi az a Dictionary?

Axon
Gép leállítás, polcon tapogatózás, majd homlokracsapás, rack két hete hazavivés. Holnap újrabehozás, gép újrakikapcsolás, rack behelyezés, vinyó átnézés. Thing megtalálás, hatalmas, örülés, majd feltöltés. Film nem találás, szörnyen bosszankodás, majd feltöltésfolytatás javaslás.

ás-és brigád

takysoft
nektek ezekbõl beszélsõ verziók vannak meg?
mert azért a zip nem nyom olyan jól, mint az ace...
bár elképzelhetõ, hogy mivel az enyém ISO, van benne pár felesleges dolog, amit a ti változatotokban kizsedtek...

De hogy a Discworld 2 nem 66 mega. az tuti...😛 az a vacak underdogsos verzió lesz😛

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
discworld 1 iso, kb 380 mb tomoritve 160
discworld 2 2 db iso egyben 1070 mb tomve 750

kb..
de ezek még nincsenek áttömörítve UHA-ba.. ezek még csak ace, szal lesz ez még kisebb pár megával.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Ottto
Ok, ráérünk.

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Axon
Pár-perc és megnézem, csak egy 200 gigás mobilrack-en vannak itt bent a filmek és elõtte ki kell kapcsolnom a gépet, hogy berakjam. A gépen pedig éppen most égetek a DL-es DVD-t ami sajnos majdnem egy óra.

Ottto
Kössz mindenknek.
The Thing 4 Giga, és ez nem a játék hanem a film DVDs verziója (Magyar/Angol szinkron) Megvolt a játék is, de az nem tetszett....

Axon: Szólj ha feltöltöd az avis verziót mert akkor én ezt megszakítom és elkezdem az Outcastot, márha Tomsessnek ez megfelel....

IMYke2.0.0.0
Az ám, lett volna nagy jajveszékelés... <#vigyor1><#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Még szerencse, hogy nem esett a lábadra :-)

IMYke2.0.0.0
A szívem nehézségét okozó szikladarab lezuhanása veszélybe sodorta egy teljes hangyakolónia életét, de megnyugtatásul közlöm, a szorgos élõlények és én is biztonságban vagyunk: köszönöm a megnyugtatást! <#worship>
Délután felnézek a 2. Kaland Szerverre 😊))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Igen a MerlinW szerverére lettek töltve, mivel a másik amúgy is full-on van.
Úgyhogy megnyugodhatsz ;-)

IMYke2.0.0.0
Nyugtasson meg valaki kérem, hogy a Discworld-ök MerlinW szerverére csúsznak fel... Onnan ugyanis tudnék töltikézni is. <#nyes>

Axon
Ajaj... az a Thing úgy látom dvd-s verzió... Az biztos szép nagy lesz. Vigyázzatok, hogy azért ne túlságosan lépjük át a MerlinW szerverének lehetõségeit.

Egyébként én voltam az a "valaki" akinek meg van a Thing magyar szinkronnal avi-ban. Mindjárt utána nézek, hogy itt van-e a melóhelyen valahol, ha nincs akkor otthon lesz.

Axon
Látom nem tétlenkedtetek a hétvégén - amig én a windóz vizsgán izzadtam - és szépen telik megfele a 2. szerver is.
Talán valaki egy harmadik szervert? <#vigyor0>

A DarkSeed 2-re már régóta fenem a fogam, úgyhogy mindjárt húzom is lefele.

serito
Isten hozott nálunk! <#wink>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kirol
Ez most a The Thing címû játék?

serito
Van egy kis gondom a Sanitásiummal. A problema a következõ:
Miden tökéletesen fut az elsõ videóig ( mikor a videó lejátszásához 3 RCA duzgót kell bedugni ) és mikor visszatérnék a game-be -A sanitarium exe hibát észlelt és leáll- üzenettel kifagy. Mindíg ennél a résznél. Volt valakinek hasonló? A kompatibilitást is megpróbáltam állítani de semmi eredmény.
Amit csináltam: telepítés,patch, Hun, Run Game :-)
Ha valakinek van ötlete, mit tegyek, hogy fusson a game segítsen!!!!
Köszi

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

kirol
Üdvözlet! <#wave>

Ottto
Kössz szépen (:
A Dolog kúszik felfelé TLJ2esre, nemtom hol volt több hely, nem találtam meg (FlashFXPben) hol kellene megnézni, de ezen mintha kevesebb cucc lett volna.
A max feltöltési sebességem 24Kbyt/s, jólassú, több mint két nap amíg felér. Please wait...

Akkor tehát mostantól már hivatalosan is tag vagy? Üdvözlünk<#alien2>

MerlinW
A D2 az 2 CD-s. Amit feltettél gondolom rip. A D1 nemtom, az lehet h full.

[merlinw.org]

Ottto
Kössz, mindenkinek! x)
Akkor A Dolog még ma este elindul felfelé. Bár nem vagyok tisztában a feltöltési sebességemmel, majd meglátjuk mikorra ér fel...

Pontosan hány megásak...mert elõtte meg kellene lesni nem egyformák-e azzal amiket felraktam attól,hogy nekem nincs image-ben.

takysoft
nekem megvan discworld 1-2-noir.. ISO mindegyik.
de elõre szólok, lassú lesz az is.

Oka...ráér semmi gond. Úgy is csak köv. 7végén tok tölteni.Meg gondolom Atomreaktornak sem kell sietve.

Lord Myn
Az a nemsokára, úgy a hét közepe /elõ kell keresni a CD-ket és .iso-t csinálni belõlük/. Amúgy már a Darkseed I-II is fent van, lehet tölteni.

Atomreaktor: A Private Eye is megvan, majd azt is felrakom. BTW: Még mindig nem árultad el mit sikerült kezdeni a Hopkins FBI-val XP alatt...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

HA minden jól megyen akkor a Hitchcock nem sokára fent lesz a szerver2-õn<#alien2>

Atomreaktor
Sziasztok!
Kicsit körülnéztem játékok terén és szeretnélek megkérni Titeket, hogy nézzétek át a listát és akinek megvan vmelyik game az jelezzen nekem plz!!😉
Ha nincs meg akkor kérlek Ti is nézzétek meg a forrásaitokat, hogy ott fellelhetõek-e ezek a játékok! Elõre is köszi!

Backpacker: The Lost Florence Gold Mine

Clue Chronicles: Fatal Illusion

Hitchcock: The Final Cut

Largo Winch: Empire Under Threat (PC-s verzió)

Private Eye (Developer: Bryron Priess Multimedia, Publisher: Infogrames, Year Released: 1996)

Titanic: Adventure Out of Time

The Watchmaker

via_mala
A #13103-ban már megadta a listáját, én szavazok neki egyet!
És kezdetnek fel is tolhatná az pl. Outcast-ot.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Ottto
Ó, szóval nem mondtam, hogy nem csinálom meg. Ha ez a beugró, akkor már ma este nekiállok, aztán szólok mihelyt megvagyok. A játékokkal talán végzek is, csak a filmek elég húzós.
De könyörgök nektek amíg nem döntünk a szavazásom felõl a Sanitariumot próbáljátok a szerveren hagyni!

Atomreaktor
hát pedig errõl szól az egész😊 tessék nekiveselkedni😊 ennyit nem ér meg?

Ottto
Huhh...Ha nagyon muszály.....
Remélem megérted, elég sok játékom van mindenféle mûfajban, és mégtöbb filmem (dvd és avi egyaránt sok) nem kis munka lenne összekaparni mindet.

Meg meg kellene cseppet reformálni az egészet sztem.Lehetne csinálni egy txt fájlt a szerverre oda írni pontosan milyen játékok lesznek/vannak fent és mindenki feliratkozhatna oda,hogy melyiket tölti,ha pedig letöltötte leveszi a nevét a játék mellõl.Akkor tudjuk,hogy mikor lehet már törölni a cuccokat és nem kell vadászni a userekre.Mit szóltok?

Sztem elõtte jó lenne ha egy full gém és film listát tudnál nekünk adni,hogy mid van pontosan és akkor könnyebb lesz a döntés<#alien2>

kirol
Hány fordulós lesz a szavazás?<#ravasz1>

MerlinW
Ebben mindannyian döntünk. Tessék szavazni😊

[merlinw.org]

Részemrõl oka,de ebben gondolom nem én döntök.A Thing az meg jó lenne<#kacsint>

Ottto
Szóval, akkor nem gond ha csatlakozom hozzátok? Ha valami ellenvetés van akkor szóljatok és megbeszéljük!

Tomsess: A The Thing véletlenül nekem is megvan (DVDs verzió, nemtom jó-e), feltölthetem neked, márha kapok accot...

Megosztok veletek egy kira oldalt.Egy csomó játék full cd-s zenéje fentvan rajta.Itt keresgéljetek : soundtracks

Naná,hogy kõ 😊

MerlinW
Last Express-t én is feltom dobni holnap, ha kõ

[merlinw.org]

kirol
Kíváncsian várom.

Nemtom a magyar verzióval mennyire megyen,de egy próbát megér...

Biztos rendes crack van a Runaway-hez? Mert nekem van egy asszem mûködõ...felrakom.

Éppen töltöm lefelé<#vigyor2>

Na elindítottam felfelé a Discworld 1-2-õt.Eltart egy darabig mire felér.

Lord Myn
A Darkseed I-II-t felküldöm, késõbb a Hitchcock-ot is. A Last Express viszont engem is érdekelne.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W