The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig Isten a tanúm én nem nyomtam be.<#szomoru1>#szomoru1>
Evvel mit lehet kezdeni?
Még garanciális, de gondolom azt mondanák ez fizikai sérülés.<#mf3>#mf3>
Persze csak egy kicsit van benyomva, na de az is elég neki sajnos.
Valaki valami ötlet?<#help>#help>
File buffer és egy értéket lehet megadni neki.
Szóval milyen hatással lesz a tömörítésre a különféle jelölõnégyzetek használata és a különféle értékek megadása.
Mi az a multimedia kompresszió?
Mi az a priority?
Mi az a Dictionary?
ás-és brigád
mert azért a zip nem nyom olyan jól, mint az ace...
bár elképzelhetõ, hogy mivel az enyém ISO, van benne pár felesleges dolog, amit a ti változatotokban kizsedtek...
De hogy a Discworld 2 nem 66 mega. az tuti...😛 az a vacak underdogsos verzió lesz😛
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
discworld 2 2 db iso egyben 1070 mb tomve 750
kb..
de ezek még nincsenek áttömörítve UHA-ba.. ezek még csak ace, szal lesz ez még kisebb pár megával.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
The Thing 4 Giga, és ez nem a játék hanem a film DVDs verziója (Magyar/Angol szinkron) Megvolt a játék is, de az nem tetszett....
Axon: Szólj ha feltöltöd az avis verziót mert akkor én ezt megszakítom és elkezdem az Outcastot, márha Tomsessnek ez megfelel....
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Délután felnézek a 2. Kaland Szerverre 😊))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Úgyhogy megnyugodhatsz ;-)
Egyébként én voltam az a "valaki" akinek meg van a Thing magyar szinkronnal avi-ban. Mindjárt utána nézek, hogy itt van-e a melóhelyen valahol, ha nincs akkor otthon lesz.
Talán valaki egy harmadik szervert? <#vigyor0>#vigyor0>
A DarkSeed 2-re már régóta fenem a fogam, úgyhogy mindjárt húzom is lefele.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Miden tökéletesen fut az elsõ videóig ( mikor a videó lejátszásához 3 RCA duzgót kell bedugni ) és mikor visszatérnék a game-be -A sanitarium exe hibát észlelt és leáll- üzenettel kifagy. Mindíg ennél a résznél. Volt valakinek hasonló? A kompatibilitást is megpróbáltam állítani de semmi eredmény.
Amit csináltam: telepítés,patch, Hun, Run Game :-)
Ha valakinek van ötlete, mit tegyek, hogy fusson a game segítsen!!!!
Köszi
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A Dolog kúszik felfelé TLJ2esre, nemtom hol volt több hely, nem találtam meg (FlashFXPben) hol kellene megnézni, de ezen mintha kevesebb cucc lett volna.
A max feltöltési sebességem 24Kbyt/s, jólassú, több mint két nap amíg felér. Please wait...
Akkor A Dolog még ma este elindul felfelé. Bár nem vagyok tisztában a feltöltési sebességemmel, majd meglátjuk mikorra ér fel...
de elõre szólok, lassú lesz az is.
Atomreaktor: A Private Eye is megvan, majd azt is felrakom. BTW: Még mindig nem árultad el mit sikerült kezdeni a Hopkins FBI-val XP alatt...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Kicsit körülnéztem játékok terén és szeretnélek megkérni Titeket, hogy nézzétek át a listát és akinek megvan vmelyik game az jelezzen nekem plz!!😉
Ha nincs meg akkor kérlek Ti is nézzétek meg a forrásaitokat, hogy ott fellelhetõek-e ezek a játékok! Elõre is köszi!
Backpacker: The Lost Florence Gold Mine
Clue Chronicles: Fatal Illusion
Hitchcock: The Final Cut
Largo Winch: Empire Under Threat (PC-s verzió)
Private Eye (Developer: Bryron Priess Multimedia, Publisher: Infogrames, Year Released: 1996)
Titanic: Adventure Out of Time
The Watchmaker
És kezdetnek fel is tolhatná az pl. Outcast-ot.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
De könyörgök nektek amíg nem döntünk a szavazásom felõl a Sanitariumot próbáljátok a szerveren hagyni!
Remélem megérted, elég sok játékom van mindenféle mûfajban, és mégtöbb filmem (dvd és avi egyaránt sok) nem kis munka lenne összekaparni mindet.
Tomsess: A The Thing véletlenül nekem is megvan (DVDs verzió, nemtom jó-e), feltölthetem neked, márha kapok accot...