The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Más.
Én pécsi vagyok. Esetleg valaki a közelemben?
Nem kaland, de rettentõen érdekelne, hogy megvan-e valakinek a Final Fantasy 7-8-9?
Vigyázat, egyik sem kevés helyet igénylõ rész - a 7-es pl. 5CD-s, emlékeim szerint...
A Discworld 2 meg továbbra is akut lenne... <#nyes>#nyes>
A Runaway nekem anno ment, simán. Akinek kell, a 2. szerverünkre fel tudom dobni a mûködõ "okosságot".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
A újonnan megjelenõ adventure games cserét ill. közzététélt a serveren/servereken én is támogatom, nem biztos, hogy mindenki meg tudja szerezni torrentrõl vagy máhonnan. Pl: én sem férek hozzá torrent oldalakhoz, bár van más módja is a hozzájutáshoz de ezt nem taglalom, mindenki tudja.
Ebben Imyke a segítségedet kérném, hátha te el tudod érni valahol Macsekot.
A többi pedig marad a rendes kerékvágásban.
Takyval ellentétben én továbbra is támogatom, hogy a legújabb kalandok is felkerülhessenek a szerverre, mivel nem mindenki tud torentrõl tölteni. Azt viszont még a legelején tisztáztuk még Macsekkal is, hogy a kalandon kívül alkalomadtán mást is lehet feltölteni, ha ez nem zavarja a kaland forgalmat.
A film dolog, nos... abban én vagyok a ludas, mivel én indítottam el, de ez kimerült 2-3 film feltöltésében és gyors törlésében. Nem csinálunk belõle rendszert, de ha valakinek valami nagy szíve vágya van, akkor továbbra is szólhat. Én mindenesetre most készítgetem a teljes film listámat, amit majd szintén fel szándékozok tölteni a szerverre, bár beszéljetek le róla, ha fölöslegesnek tartjátok.
sajna.. valójában gari csak akkor van, ha EREDETI patront veszel bele, az is csak akkor, ha a szémtechboltok installálják be neked... azok akiktõl a gari van. nem így jogszerû, de így van...
a cégnél mindig rám sózták a nyomtatós eseteket... útálatos egy meló.. fõleg mikor a hüje júzer ne nyomtatott két hónapja azt csodálkozik, mikor beszárad a fej...
egyetlen ajánlatom minden nyomtatótulajnak: 2-3 hetente nyomtass ki egy lapot vmi szöveggel... ez olyan, mint a mosógépnek a kalgon... lehet szarts se ér, de inkább....
UI: HP nyomtatók könnyen tönkremennek, Epsonok, Cannon-ok jók, ha nem hagyjék õket beszéradni...többet nem tudok..
nemtom tancsolták-e: vannak ilyen fejtisztítás opciók a szoftverben meg windowsban/linuxban is szokott lenni. nem mindig a nyomódás a gond, néha csak beszárad egy kis tinta a fejbe, akkor néha elég ez is, néha áztatni kell picit a fejet.. arra meg ablaktisztítós víz jó... vannak trükkök..
most viszont sietek, majd késõbb még írok, bye
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
nálam rendeteget visszadobnak emiatt. Most nem elkeseríteni akarlak, de a nyomtatónyártók csak az eredeti patronnal beadott nyomtatóra vállalnak garit.
Sajna.<#lookaround>#lookaround>
a ScummVM pedig egy halom játék futtatásához használható progi. fõleg lucasgos kalandok de az évek alatt sokmindennel bõvült a lista.
Más:
Na emberek 2 fontos megjegyeznifalóm lenne:
-1- Az nem jó ha a server nagyra nõ, mert akkor feltûnõ... mi pedig nem warez team vagyunk, hanem pár egyszerû játékos, akik néha néha meg-megosztanak pár játékot egymás között(amik már általában amúgy sem kaphatóak magyarországon)
én már akkor is nagyot néztem, mikor elõszõr felkerült egy-egy nagyon új játék.. neveket hagyjuk... de a filmes dolog már tényleg túlzás...
nem csak a tagokat kéne limitálni hanem a tartalmat is... könyörgöm, ne tegyünk már fel mindenféle új vacakot, amit amõgy is bárki bármilyen torrentról te tud szedni... a server lényege, hogy olyan ritkaságokat osszunk meg egymással, amiket amúgy semmi esélye másnak beszerezni.. pl a lucas gem collection, vagy a Toonstruck<#beka2>#beka2> nem akarjuk ugye hogy a server tulajdonosai bajba jussanak...
-2- tekintve, hogy ez egy nyílt fórum... vigyázni kéne. mikor mit beszélünk nyíltan... pl a server tulajdonosa, a server pontos tartalma... egyesek kalandlistája... ilyeneket nem kéne... tényleg rossz irányba haladunk...
én még akkor is támogatom az acc-váltást, ha magam nem is kapok accot.. bár a napokban frissítem a listám, igyekszem kvalifikálódni...
UI: a server a fórum tagjainak egy legetõsége, hogy megosszanak ritkaságokat EGYMÁSSAL!!! nem warez server, ahol arra megy ki a dolog, hogy minél több játék legyen. Én azt mondom, ismeretleneket ne vegyünk be.. én se az acc miatt kezdtem idejárni anno...
az üzemeltetõnek kb 5 percébe kerül hasára csapni és átírni a jelszót, majd elküldeni pár tagnak, akik majd úgyis tudják, kik azok akik megérdemlik.
és például sosem adtam ki az accot senkinek pedig kérték páran...
gondolkozzatok a tagfelvételen, de egy jelszócsere senkinek nem árthat, aki megérdemi, úgyis megkapja a jelszót... sõt ezt akár rendszeresíteni is lehetne.. 2-3 havonta priviben...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Elsõ az volt, hogy nem eredeti a parton benne.
~ Na mondom akkor mi van, ha vettem volna most bele eredetit és avval hozom ide?
~ Á azt mi észrevesszük úgyis.
~ Mondom szerintem nem valószínû, hogy a tinta befolyásolsá azt, hogy a kis fémháló benyomuljon a nyomtatófejen.
Stb.
Úgy felhúzott a csaj, hogy ihaj, ráadásul nekem kellett bedugni a tápkábelt, mert szerintem azt sem tudta hova kell, aztán meg azt várta, hogy én mondjam meg, mi a neve annak ami benyomult a fejen. Hát most én vagyok a szervizes vagy õ? Eszméletlen.
Már látom elõrre, holnap 3 kor kell felhívnom õket, 100ezer%, hogy azt mondják az utángyártott miatt van.
Mit csinálhatok ekkor? Szerintem nem, vagy valaki szerint lehet ez? <#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Egy új fej, meg 25000 HUF, ami = új nyomtató.
Ha így ahladnak, megyek az M1-re, a tv ügyvéde -be. <#vigyor5>#vigyor5>
Van a tagok között Nyugat Magyarországi?
Igazábol olyan verzsön kéne nekem amihez jók a magyarítások.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A lap a HcGamer lett volna ha jól emlékszem. Flynn (HcGamer szerkesztõ) foglakozott a kérdéssel, de érdeklõdés hiányában szerintem már el is vettette azt. Én szívesen csináltam volna.
Nem tudom volt-e próbálkozás arra, hogy az itteni tagok csináljanak egy honlapot ahol cikkeket, és egyéb infókat, végigjátszásokat ...stb osztanának meg a nagyközönséggel, persze csak olyanokat ami publikus.
Ez csak egy ötlet.
akkor kalandoztál külföldön😊 remélem végigjátszás nem kellett hozzá😊
Amúgy nem felejtettem el ezt a jó kis társaságot, csak éppen sok minden összejött. Meg sokáig kint voltam külföldön és nem rég jöttem haza, és sokáig csendes szemlélõje voltam az itteni dolgoknak, de most úgy éreztem, hogy muszáj írnom 😊
Amúgy amikor kimentem, volt egy olyan ötlet, hogy ez a kis társaság egy kaland rovatot fog vezetni az egyik nagyobb pc-s játékokkal foglalkozó weblapnak, ebbõl végülis lett valami? Vagy nem jött össze a dolog?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezúttal is üdvözlöm az összes új tagot, és támogatom azt az ötletet, hogy valahol maximalizálni kéne mostmár a tagok létszámát, mert a nagyszámok törvénye ugye.
Ja és elõre is köszönöm az új szerver adatait, bárki küldje is 😊)
Visszatértem 😊
Ja egy kis érdekesség: annak idején még jóval a szerver létezése elõtt, megtaláltam ezt a topikot, és elkezdtem sírni, hogy nekem még nincs meg a játék, és hogy milyen jó lenne, és mennyien dicsérték, és nincs-e meg valakinek? Erre jelentkezett Mimacska. És az egyik ötlete az volt, hogy felrakja egy szerverre a TLJ-t. Hú mondtam király, és valahogy felmerült az ötlet, ahogy egyre több jelentkezõ jelent meg, hogy legyen ez a szerver hosszú távon a kalandbarátok játékcserélõ szervere. Szóval így keletkezett ennek a szervernek az ötlete, és akkoriban nem gondolta senki, hogy ennyire ki fogja nõni magát a dolog. Most már ott tartunk, hogy limitálni kell a taglétszámot. Szóval nem akartam senkit sem untatni, nem muszáj elolvasni amit írtam, csak gondoltam ha már szóba került a szerver jövõje, akkor érdemes megismerni a múltat is.
Bocs a regényért, de hát régóta nem jártam erre és szófosásom van.
Üdv minden tagnak!
Akkor megnyugtattál, hogy ez bizalmi alapon mûködik és eddig nem volt gond.
(érveid, hoy így növekszik a közösség - meggyõzõ volt)
Bár én nem adtam senkinek tovább az élérést, egyetértek a felhasználó és jelszócserével.
Változnak az idõk.
Valaki segítséget kért, ha jól emlékszem textúra fordításhoz.
Szívesen megpróbálnám, bár sosem csináltam még. Csak kíváncsi vagyok hogy mûködik ez a dolog, és ha segíteni is tudok vele akkor egy próbát megér.
Bocs az Off-ért.
Ehhez persze meg kellene keresni Mimacskát, de szerintem ez nem lehetetlen 😊
Az új jelszót pedig csak valóban kevesen tudnák - elsõsorban az IDE aktívan benézõ fórumozók, azok akik nem csak benyögik a kéréseiket és várják a sültgalambot, hanem azok, akik akár naponta is, benéznek, és azok is, akikrõl tudjuk, hogy kezdettõl velünk voltak, akikre lehet számítan!!! Szerintem, az a minimum, hogy akinek van hozzáférése a szerverhez, az egyben a TLJ-fórum lakója is legyen... nem valakinek a valakije, aki ismeri névrõl az egyik szerver-lakót...
A tagságról csak annyit, hogy induláskor voltunk kb. 10-en és én az elmúlt idõszakban (kb. 2 év ha jól saccolom) körül-belül 20 embernek adtam acc-ot. Nem tudom, hogy ki adott még és kinek, na meg hányat, de ezért saccoltam 30-40 fõre a tagságot.
Egyébként akiknek adtam/adtunk azokban úgy látszik tényleg meg lehetett bízni, mivel nem vettem észre láncszerû acc kiszivárgást, rendszer rombolást és Macseknek sem szólt a párja, hogy gáz lenne a szerver körül.
Viszont én behúztam a kéziféket 1-2 hónapja. Én már nem "merek" több acc-ot osztogatni. Volt 1-2 acc kérõ, akinek már vagy nem is válaszoltam vagy eltanácsoltam õket. Tomsess és Ottto ügyében is átpasszoltam a felelõsséget annak a tagnak aki éppen ez ügyben megkeresett (már nem emlékszem ki volt az).
Az elején nem indult ez komoly dolognak néhány arc kicseréli egymás között kalandjátékait, elsõsorban magát a TLJ-t, egy jogilag bejegyzett hivatalos kereskedelmi szerveren.
Aztán úgy éreztem kezdenek átcsapni fölöttem/fölöttünk a hullámok. Egyre több ember, egyre több lehetõség az acc "csak a legjobb haveromnak adom tovább" biztonsági problémára. Aztán az illegális (szerintem nem annyira komoly) kalandjáték/más játék csere-berébe befolyt egy kis film adok-kapok (ami már jóval komolyabb dolog mint a játékcsere), ami szintén nem lenne gond egy biztos kis tagság között, de ... nos értitek. Kezdem magam úgy érezni mint a hegytetõt hógolyózó gyerekek, amikor egyszer csak megmoccan a hegytetõn levõ hómennyiség.
Most pedig álljunk meg egy szóra. Nem az új tagokban nem bízok, félre ne értsetek, hanem a nagy számok törvényszerûségeiben hiszek. Minél többen tudnak valamit, annál kevésbé titok. Ettõl függetlenül nem tudom a megoldást, hiszen ha meghúzunk egy létszám stopot pont az vész el ami elindult. Macsek maga mondta, hogy mindenki kaphat acc-ot, na de tudjátok, hogy õ egy roppant jóindulatú végtelenül liberális jellem (volt is ebbõl vita bõven az elején, ha még emlékeztek, buzik, négerek, cigányok, stb témák), de õt pont így szerettük ahogy volt.
Lehet, hogy csak rémeket látok és feleslegesen parázok, de szerettem volna összefoglalni a meglátásaimat. Ismétlem a megoldást nem tudom. Én mindenesetre nem adok többet senkinek acc-ot, hacsak maga Macsek külön ezt nem kéri tõlem, bár akár miért is kérné, hiszen a kezdeti szellem jegyében itt mindenki teljesen egyenrangú.
Ebben a témában viszont tényleg szívesen hallanám - nem csak én hanem szerintem mások is - mindenki véleményét.
Ha kérhetlek szeretném ha felkerülnének ezek a game-k amiket alább kértem.
Köszönet, és ha a többség úgy dönt, hogy nincs szüségünk új tagra természetesen támogatom a döntést.
Sajna nekem csak ez a verzsön van meg.
Szóval ha mgvan valakinek ( gondolom a tagok közül szinte mindenkinek ) akkor megkérnék egy feltöltést vállaló tagot, hogy feltehetné nekem valamelyik szerverre.
Monkey 3
Broken 1-2
Köszönet
Meg együtt adminkodunk az adventuregames.hu én ismerem õt annyira,hogy ha bevesszük a kódot nem adja tovább és a játéklistáját meg bõvíti.Eddig meg azért nem nézett be ide,mert nem adtam meg neki a fórum címét...de ha kell idehívom.
Zenében nem érdekel... azt úgy se hallja senki... de ezek.... ezek valahogy NAGYON sokat jelentenek nekem...
egyszóval MP3-ba vagy OGG-ba tömörítve nem játszom Monkey Islandet...
itt ebben az egy esetben ragaszkodom a Lossless tömörítéshez.
persze ha más érdekel máshogy is az az õ szíve joge, fel is lehet tölteni, de én azért maradok a FLAC-nál. max tömörítek magam is😄
kérdés: csak a fontos file-ok változnak?
bár a lényeget már megválaszoltad, müxik-e a magyarítás.
mert ugye a magyarítás pl DOTT, a játék egy fileba nyúl bele. te azt az adott file-t is összenyomtad?
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
neki s az van meg. portálról szinté letölthetõek a fileok.
ezel persze nem a tagfelvételt akarom bojkottálni, csak serito helyzetét javítani a félreértések elkerülése végett.
ugyan kritizálható a listája, hisz nem fõleg kalandok, de azért azt ismerjük be, ha nem is kalandok, azért jó kis game mind.
bár azért az jól esne ha benézve valamikor a "haver" errefele is...