The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én csak az indító alkalmazását tettem fel, amivel tutira megy majd a Játék!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Jó ez így? Még nem bontottam ki, csak aggódom egy kicsit.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Mond neked melyik lenne a jobb?
Már töltögetem is , és már látom a család szomorú hétvégéjét, hogy az APA (én)
nem akar sehova menni, mert már megint a gép elött ül, és maximális átélésel, mélyen elgondolkozva kattintgat az egérrel.
olvassátok😊 Abban lesznek infók, ill a törlöm, nem törlöm dolgok😊
[merlinw.org]
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
A Samorost 2 az jó gém...nem tudná vki feltölteni? Találtam egy torrentet,de az majomparádés, oda meg kód kell 😞 Az elsõ szerverrõl meg már részemrõl minden játék törölhetõ<#violent>#violent>
Annak meg,hogy ha feltöltõdik a The Last Express meg a Hitchcock külön örülök<#vigyor2>#vigyor2>
Azért szedtem le, mert annyi progi van feltelepítve, hogy az XP programlistában már a harmadik oszlop kezsõdött <#nevetes1>#nevetes1>
Ja, a többség nem játék <#nyes>#nyes>
És nem szeretném, ha emiatt bárki is álmatlanul forgolódna éjszakánként az ágyában. <#vigyor5>#vigyor5>
Azt mondták, hogy az, hogy be van egy kicsit nyomódva a "háló" az nem baj, mikor hogy sikerül összerakni a gyárban, nem feltétlenül kell annak domborúnak lennie.
Bevizsgálták, mûködik tökéletesen.
Hát akkor remélem így marad még lagalább 3-4 éven keresztül.<#duma>#duma>
The End
Tie játszottatok a korábbi részekkel? Érdemes õket kipróbálni?
A Big Time Games újra akcióba lendül, ugyanis bejelentették, hogy készítik a sorozat immáron harmadik részét, amely a The Seacliff Tragedy nevet fogja viselni. Terveik szerint 2006. júlisában már sikerûl is kiadniuk a játékot. Elég sok dologban különbözni fog az elsõ két résztõl, hiszen ebben már Kelly (akit eddig csak a rádió másikvégõl ismertünk, és onnan is csak a hangját), most irányítható karakterként fog megjelenni a játékban. Ugyan csak változást jelent, hogy a The Seacliff Tragedy -ben már lesznek feliratok is. A csapat igérete szerint hamarosan az elsõ két rész is meg fogja kapni a maga kis feliratát." forrás: www.adventuregames.hu
no ebben már ott a felirat is, amit hiányoltam😉 egész jó lesz ez a 3. rész😉
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Vagy ez nem igaz?<#nemtudom>#nemtudom>
A telepített játék könyvtárában ugyanis ott van egy "English.txt" fájl, amire a jóhiszemû ember azonnal rávetné magát, de... Amikor megnyitod, kiderül, hogy ez egy adatfájl, igaz, tömörítés nélkül. Editálása csak HEX editorral oldható meg - elsõ ránézésre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lula3D angol
80 day
Ezeket fel tudom tölteni.
Van még amit eddig kerestetek:
Discworld 1-2
Runaway magyar, tökéletesen mûködõ
de ez a három utóbbi otthon van, nem pedig itt a melóhelyen. Ha nagyon nem boldogultok, akkor be tudom hozni õket és fel tudom tolni.
Mit nem adnék érte, ha egy szép napon valaki bejelentené, hogy elkezdte fordítani a Disworld 1 esetleg 2-t és már szépen halad vele.... nyálcsorgatós hír lenne :-)
Ezzal meg is fogalmaztad jelenlegi "árszpoétikánkat". Amíg a nemzetközi helyzet ilyen mértékben fokozódik, addig életbeléptetjük a létszámstoppot.
Az pedig tényleg jó ötlet, hogy számolod a kiadott acc-ok számát és a bejelentkezõ hostokat. Mindenképpen érdekes adat sülhet ki belõle.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Én is lehúztam ott 3 évet a fõiskolán<#vigyor2>#vigyor2>
ez albérlet... egyetlen szoba van, oda meg minden.... mge van ugye a másik szoba, de abban másik két lány lakik.
meg lenne a konyha, meg a wc, de ott ugye túl párás a leveõ ilyen gépezeteknek...
kedvességgel nincs hiány😛
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity