The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
😊))

Én csak az indító alkalmazását tettem fel, amivel tutira megy majd a Játék!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

serito
Most töltöm az okosságot, de a méretébõl kérdezem én, ez a teljes 3cd-s verzsön? A rar csak 400MB ?
Jó ez így? Még nem bontottam ki, csak aggódom egy kicsit.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Nálunk minden helységben van TV (ez egészen pontosan 2db-ot jelet). Sajnos a gyerekeim már nem bírnák ki TV nélkül. Nagyon rászoktak. Az összebújásban vagy a beszélgetésben, egyéb más tevékenységban nem akadályoz a TV. A gyerekek meg ha nem egy mással játszanak, nézik a Minimax-ot. Még kicsik, hogy olvassanak.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Igen Gyõri vagyok az Ergényin lakom. A Final Fantasy 7 és 9 HUN engem is érdekelne.A Monkey 3 HUN szintén. Ha fel tudnád tenni valamelyik szerverre, vagy megírni lemezre és valahol összefutunk a városban az is nagyszerû lenne.
Mond neked melyik lenne a jobb?

serito
A legnagyobb hatalmasság vagy <#worship><#worship><#worship>köszönet.
Már töltögetem is , és már látom a család szomorú hétvégéjét, hogy az APA (én)
nem akar sehova menni, mert már megint a gép elött ül, és maximális átélésel, mélyen elgondolkozva kattintgat az egérrel.

OK!
MerlinW
<#idiota>

[merlinw.org]

Ja...jóvan...hülye vagyok. Már leesett<#vigyor>

Mégis felveted az 5letemet? Egyébként jó..csak az a gond,hogy hogy írjunk bele úgy hogy rendesen mutassa? mert ha F3-al nyitom meg normális,de ha F4-el akkor meg már csak 1 sor...és úgy nemtom rendesen hozzáírni...nem hiszem,hogy érthetõ voltam,de mindegy <#hawaii>

MerlinW
Serv2-ön "olvass-server.txt"
olvassátok😊 Abban lesznek infók, ill a törlöm, nem törlöm dolgok😊

[merlinw.org]

kirol
Szivesen!

THX
Oké...úgyis csak holnap azaz,vagyis szombaton töltöm le.Majd akkor értesíts<#alien2>

Légyszi ne töröld még! Én letölteném, ha marad.
Kösz szépen....ezer köszönet<#hawaii> JA és kell még valakinek a The Thing film? Mert ha nem akkor ha holnap letöltöm azonnal törlöm is.OKÉ?

Bocs...nem olvastam el.Ne haragudj..még egyszer bocs<#shakehead>

Lord Myn
Most ne haragudj, de mindjárt ideges leszek... Körülbelül most írom le 25.-ször: ...söt, inkább nem is írom le, légyszíves olvass vissza. (Annyit elárulok, hogy a Broken Sword 1-2 és a Monkey 3 is mind-mind 2 CD-sek, mégis a szerveren lévõ full verzió, na erre varjál gombot!)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Már felraktam.

kirol
Én a Samorost 2 fel tudom rakni.
Hova rakjam?

A Monkey 3 az full? Mert érdekes módon nekem az 2CD-s a szerveren lévõ meg 370MB körül van.Vagy még töltik fel?
A Samorost 2 az jó gém...nem tudná vki feltölteni? Találtam egy torrentet,de az majomparádés, oda meg kód kell 😞 Az elsõ szerverrõl meg már részemrõl minden játék törölhetõ<#violent>
Annak meg,hogy ha feltöltõdik a The Last Express meg a Hitchcock külön örülök<#vigyor2>

Akkor marad <#vigyor3>
Azért szedtem le, mert annyi progi van feltelepítve, hogy az XP programlistában már a harmadik oszlop kezsõdött <#nevetes1>
Ja, a többség nem játék <#nyes>
kirol
Na, ezt nem hiszem el ,most rájöttem. A fonottkalács meghozta az ihletet.

kirol
A Samorost 2 -vel játszik valaki?
Mert itt elakadtam már vagy 2 hete.

kirol
Ma most már befejezem a nyomtatós történetemet és elmondom mi lett a vége, mert gondolom mindenki nagy áhitattal várta a végkifejletet.<#vigyor3>
És nem szeretném, ha emiatt bárki is álmatlanul forgolódna éjszakánként az ágyában. <#vigyor5>

Azt mondták, hogy az, hogy be van egy kicsit nyomódva a "háló" az nem baj, mikor hogy sikerül összerakni a gyárban, nem feltétlenül kell annak domborúnak lennie.
Bevizsgálták, mûködik tökéletesen.

Hát akkor remélem így marad még lagalább 3-4 éven keresztül.<#duma>

The End

Axon
Érdemes fent hagyni mivel tényleg jó kis tömörítõ. Eddigi tesztjeim alapján mindent jobban tömörít, mint a WinRAR vagy a WinACE.

rorr
Nem igaz!Szerintem eléggé eredeti kis játék!A Sherlock Holmes alkotóitól!

rorr
Nagyon jók voltak!!!Az UBI soft adta ki õket!

Hopp, ezt az UHA tömörítõt most töröltem. Akkor rakhatom vissza <#nyes><#worship>
Axon
Döcög felfele a Lula a 2-es szerverre, az új szelek hatására uha formátumban.

Axon
Ok ;-)
Egy Lula rendel!

Atomreaktor
jöhet a lula is😉)

Atomreaktor
"A Las Vegasban játszódó nagysikerû TV-sorozat játékadaptációjának harmadik része mutatkozik be a nagyközönség elõtt, mely nem más, mint a CSI 3: Dimensions of Murder. A helyszín a fent említett "kaszinóváros", ám szebb grafika, új rendelkezésünkre álló eszközök, új halottak (szám szerint 5), ezzel együtt megoldásra váró rejtélyek, puzzle-ok tömkelege vár minket, így idõnk vajmi kevés marad a félkarú rabló feszegetésére. A sorozatból jól ismert Gil Grissom, Catherine Willows nevei sem maradnak ki az új részbõl. Állítólag olyan mélyen kell majd magunkat beleássuk a nyomozásba, mint még soha (húú ezzel most sokat elárultam😊 ). Bizony szükség is lesz majd rá! Gyanúsítottainkat ugyanis kapcsolatba kell hozni az áldozatokkal, és bizony -bármily meglepõ- ez lesz az egyik legkeményebb feladat 😊" forrás: gamestar
Tie játszottatok a korábbi részekkel? Érdemes õket kipróbálni?

Atomreaktor
"Delaware St. John Volume 3
A Big Time Games újra akcióba lendül, ugyanis bejelentették, hogy készítik a sorozat immáron harmadik részét, amely a The Seacliff Tragedy nevet fogja viselni. Terveik szerint 2006. júlisában már sikerûl is kiadniuk a játékot. Elég sok dologban különbözni fog az elsõ két résztõl, hiszen ebben már Kelly (akit eddig csak a rádió másikvégõl ismertünk, és onnan is csak a hangját), most irányítható karakterként fog megjelenni a játékban. Ugyan csak változást jelent, hogy a The Seacliff Tragedy -ben már lesznek feliratok is. A csapat igérete szerint hamarosan az elsõ két rész is meg fogja kapni a maga kis feliratát." forrás: www.adventuregames.hu
no ebben már ott a felirat is, amit hiányoltam😉 egész jó lesz ez a 3. rész😉

Atomreaktor
azért nem teljesen. inkább hogy kis közepeske lett, pedig durranhatott volna. de kipróbálni sztem érdemes sõt végigvinni is 1szer.

Lord Myn
2-es szerveren fent van a (ScummVM-es) Broken Sword I-II és a Monkey 3. A Hitchcock-ot majd összelapátolom és az is megy fel.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Nem tudjátok, hogy a Dark Fall 2: Lights Out -bõl létezik demo, mert kipróbálnám, de nem találok.

kirol
De én azt hallottam, hogy a 80 Days az amúgysem túl jó, azt is mondhatnám, hogy rossz.
Vagy ez nem igaz?<#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
A Discworld 1 esetében a dolog nem túl rózsás:
A telepített játék könyvtárában ugyanis ott van egy "English.txt" fájl, amire a jóhiszemû ember azonnal rávetné magát, de... Amikor megnyitod, kiderül, hogy ez egy adatfájl, igaz, tömörítés nélkül. Editálása csak HEX editorral oldható meg - elsõ ránézésre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Elnézést kérek, de tévedtem. Mégsincs meg a 80 day csak a Lula3D. Kaptam néhány programot és eredetileg ott volt a másik vinyón a 80 day is, de a nagy másolgatásban sajnos a 80 day valahogy kimaradt. Csak most vettem észre, amikor el akartam kezdeni a feltöltést. Szóval még mindig nincs meg, de hátha másnak meglesz és feltolja.

Axon
A 2-esen van még hely, de az elsõrõl is mehet a levesbe a Nighlong és a Sanitarium, de kiabáljon akinek még kell.

Axon
Ok. Nemsokára elkezdem feltolni valamelyik szerverre, amelyiken van még egy kis hely. Mindjárt szétnézek.

Atomreaktor
80 day-t megköszönném😉

Axon
Közben szereztem a következõket:
Lula3D angol
80 day
Ezeket fel tudom tölteni.

Van még amit eddig kerestetek:
Discworld 1-2
Runaway magyar, tökéletesen mûködõ
de ez a három utóbbi otthon van, nem pedig itt a melóhelyen. Ha nagyon nem boldogultok, akkor be tudom hozni õket és fel tudom tolni.

Mit nem adnék érte, ha egy szép napon valaki bejelentené, hogy elkezdte fordítani a Disworld 1 esetleg 2-t és már szépen halad vele.... nyálcsorgatós hír lenne :-)

Axon
Most értem eddig az olvasással és látom, hogy majdnem ugyanazt az üzit küldtem én is takynak. Na mindegy.... :-)

Axon
Másik szoba két lánnyal... és még te panaszkodsz? :-)

Axon
Jó a bõgés falka testvér! ;-)
Ezzal meg is fogalmaztad jelenlegi "árszpoétikánkat". Amíg a nemzetközi helyzet ilyen mértékben fokozódik, addig életbeléptetjük a létszámstoppot.

Az pedig tényleg jó ötlet, hogy számolod a kiadott acc-ok számát és a bejelentkezõ hostokat. Mindenképpen érdekes adat sülhet ki belõle.

Axon
Ezt a tanulmányt én is olvastam, bár a józan paraszt eszemmel ezt eddig is tudtam. Szóval nincs a hálószobában tv. Majd a 10. házassági évfodulónkra meglepem a párom egy tv-vel a hálóba, akkorra már úgy is... ;-)

mandm
A másik szobában két lány? Akkor, ne panaszkodj!!! <#nyes>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Mennyi gyõri <#vigyor>
Én is lehúztam ott 3 évet a fõiskolán<#vigyor2>
takysoft
hálószóba?.... úgy könnyú....

ez albérlet... egyetlen szoba van, oda meg minden.... mge van ugye a másik szoba, de abban másik két lány lakik.

meg lenne a konyha, meg a wc, de ott ugye túl párás a leveõ ilyen gépezeteknek...

kedvességgel nincs hiány😛

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity