• 19410122
    Imyke!
    A TLJ magyarítást nagyon köszönöm. Bár még csak belekóstoltam, de meggyőződésem, hogy ez alkalommal is a Tőled megszokott minőségre számíthatunk.
    A telepítő már közel sem nyerte meg a tetszésemet.4 CD-s verziót mondhatok a magaménak. Az elsők között próbálkoztam a TLJHUN 1 felrakásával.Eredmény a DX_module.dll hibaüzenet. Játék kitöröl, regisztry-ből FUNKOM kitöröl.
    Új install után Beoceka (#17333 hsz.)tanácsát követve, az általa említett hét fájlt,magyarítás után visszaírtam az eredetire. Eredmény: Magyarítás megy!Napló lefagy.
    Kicsit játszogattam, élveztem a magyar szöveget, aztán ismét letöröltem mindent, (játék, regisztry))Új install, aztán durr neki a TLJHUN1.1. És mit látok? Ismét DX_module.dll hibaüzenet. :-((( Valaki írta, hogy az első lemezen lévő "game.exe" segít. Kipróbáltam, valóban elindítható vele a magyarítás.Megpróbáltam az első lemez game.exe fájlját visszamásolni az installált közegbe, de így már nem működött a dolog. Ezek után már rutinból másoltam vissza az eredeti installból kimentett 26 db. kis fájlt, ami után természetesen megint ment a magyarítás. Mondandóm lényege, hogy az 1.1 magyarítás is ugyanazt a hibaüzenetet generálja (nálam), mint a TLJHUN 1.
    Kár, hogy ezek a hibák a tesztelés során nem jöttek elő, mert így csak az említett "trükközések" után használható a magyarítás
    Üdv.