The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rorr
Jogos a dolog szerintem is!Várjuk a megoldást!

rorr
ha Gyõri vagy felveszem neked a Monkey 3-at két cdre!egy baja van az enyémnek....magyar!😊

rorr
végig is játszottad? mert ha bekéri a 2. és 3. cd-n levõ fájlokat hirtelen angol lesz!!!! Nekem az eredeti 3cd-s magyar van meg ha kell felteszem!!!!

rorr
megvan a Final Fantasy 7 kb 1,4 gb és XP kompatibilis!!!!Megvan a final fantasy 9 is psx emulátorral tökéletes végigjátszottam!

rorr
Szintén Gyõr! 😊

rorr
jelen!😊

Lord Myn
Hát igen, pontosan ez az amiért az én párom is "kidobálta" a technikai berendezéseket a hálószobából: Vele foglalkozzam, ne a TV-vel/számítógéppel...

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

IMYke2.0.0.0
Egy német tanulmány szerint, azon párok között egyre kevesebb a "kedvesség", kik a hálószobájukban TV-t és/vagy számítógépet is elhelyeztek.
Jól meggondolva, jogos is az eredmény: sok emberke dõl el a francia ágyon és alszik be az esti nyál filmen, persze, hogy utána nincs összebújás... <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lord Myn
Egy szobában alszotok a géppel??? Jajajaj! A mi hálónkban még TV sincs, csak 1 mikro hifi! (Pedig egy 112-es plazma milyen jól mutatna...) Asszonyka mindenféle gépet kitessékelt a hálóból. <#sir>

Egyébként nem baj, ha lassú, van idõ, az a lényeg hogy 1x felérjen!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

takysoft
jól van, de NAGYON sokáig fog tartani..
nem fogom tudni rászekálni az asszont, hogy bekapcoslva maradjon a gép estére...
bár ha nagyon fáradt, akkor talán nem veszi észre😛
megoldom na...

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Lord Myn
Mindenképpen! Köszi elõre is! <#worship>

IMYke2.0.0.0
Nem lenne rossz... <#finom>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
a szerveren levõ? nem tom. az én ISO-m lényegesen nagyobb...
feltegyem azt is?

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Más,
a Discworld I az most full...? Erre még mindig nem kaptam választ.
Letöltve azt látom, hogy a ZIP archívumban további 1.44-es archívumok vannak... <#conf>

IMYke2.0.0.0
serito barátom!

Finomság vár a 2. szerverünkön! <#vigyor>
Használatához a játék telepítésekor a Maximálisat válaszd és a játék indításakor legyen a CD1 betéve/vagy az image-e bemountolva!

CrucifX
Most kizart koszonom, TLJ-zem: addig SEMMIRE nem akarok nezni PC fronton, mig vegig nem kuzdom magam rajta 😊 Ha holnap mast mondanek, fogjatok le 😊

Sztem jó,hogy van fórum erre,de kellene vmi privátabb dolog is.Mert ezt mindenki elolvashatja...ergo gondok is lehetnek belõle.nem?

Oka megmondom..bár kár,de hát mit tehetek.Meghajlok az akaratotok elõtt<#worship>Azért olyat,hogy egyszer még lehet tag...mondhatok neki?

szotyimutyi
Kell egy jó téma...

kirol
Ja, ma annyi hsz volt, mint máskor vagy 2 hét alatt.

Hû de megélénkült a fórum <#circling>
MerlinW
Ettõl függetlenül, akinek volt az egyesre acc, az jöjjön a kettesért😊 Pl Crucifx, MAD még nem kért/kapott (tõlem).

[merlinw.org]

szotyimutyi
Így már rendben. Ez a lényeg.

MerlinW
Mond neki hogy bocs, de nem.
Másik hogy a ketteskén látom ki milyen host-rol jön, és kis logikával kikalkulálom pikkpakk kinek nem adtam accot, s mégis használja.

Már azt sem értem miért mondtad el neki h van ilyen (miután nonpulbic). Akinek van az örüljön, használjuk és kész.

Nem-e-nemde?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Nincs itt kitúrás. Egyszerûen teltház van, nincs több acc. Elegen vagyunk. Ennyi.

[merlinw.org]

CrucifX
Javitas: 2003 11. hoz - meg mindig megvan az eredeti privatuzenet Lezlee-tol 😊

takysoft
Jó, akkor a 2-es serverre egy Discworld 2 rendel.
idõbe fog kerülni.... sokba.. max 1 hét, de felrakom.

CrucifX
Szorol szora egyetertek madm-el: pontosan ugyanugy lebegek itt mar vagy masfel eve, mint o.

Na szóval én megértem. Az jelszó csere nekem is eszembe jutott bár olyan szinten,hogy akkor legalább megtudnánk ki aktív felhasználó mert jelentkezne a jelszaváért. Én bennevok. Persze tovább is szeretnék a társaság tagja lenni.
Akkor barátomnak megmondjam,hogy nem lesz semmi a csatlakozásból?
Egyébként már tõlem is kértek acc.-ot,de mondtam,hogy nem vagyok illetékes az ügyben. A filmek terén meg egyetértek,mert torrentrõl nagyon sokat le lehet tölteni, DE (és itt jön a lényeg) már említettem,hogy olyan régi filmeket amelyeket már nem lehet torrentrõl letölteni/üzletben kapni pl amilyen most a The Thing film is (mert azt én kértem úgyhogy engem kövezzetek) 89-es asszem.
Sehonnan sem beszerezhetõ magyarul. Ilyenkor mi van?<#hawaii>
Játékok terén meg mindegy,hogy új-e vagy régi csak kaland legyen.Én így vagyok vele. ÉS ha már itt tartunk akkor ne szedjétek már még le a The Thing-et mert még töltöm.Köcce...

mandm
Nekem az bajom, hogy a sok munka, gyereknevelés, asszonynak udvarlás mellett nem nagyon van idõm, aktívan foglalkozni a napi témákkal, bár óránkénti rendszerességgel be-be nézek ide. A szerverrõl viszont nagy örömömre egy-két játékot sikerült már letöltenem. Ez úton is nagy köszönet a csapatnak. Sajna, végigjátszani csak még kevesebb, de annál meghatározóbb játékot tudtam, pl.: Farenheit, Broken Sword (min a hármat összes - kb 8 év alatt). És ezek nagyszerû játékélményt nyújtottak. Nem is a letöltés, hanem a játék létezésének tényét is köszönöm Nektek. (Anno Imyke révén jutottam el a Mafia-hoz is - igaz nem kaland... de aki végignyomta esküszik rá)
Szal, acc témában nekem döntõszavam nincs, a feltöltésekbõl is csak egyszer vettem ki a részem igaz, a letöltési sávszélességet sem én koptatom igazán (3-4 havonta talán...))
De, jó egy csapathoz tartozni.

No, ez olyan lett mint egy nekrológ<#confused> Elnézést kérek érte! <#awink>

Csak gondoltam leírom ezeket.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

szotyimutyi
Szerintem a taglistáról ne "kifúrásos" alapon döntsünk. Mindig voltak, akik elfoglaltságaik miatt távol voltak. A magam részérõl minden nap olvasom a fórumot, bár ha nem írok,nem számítok "aktívnak".
A tagok száma tényleg hirtelen megnõtt. A magam részérõl két esetben kerestek meg, én Axonhoz irányítottam õket, nem adtam meg senkinek.
Vannak itt olyan törzstagok, akikre azért gondoljunk (MAD,Pluhi, Grebber).

IMYke2.0.0.0
Külföldi HUB-okon érdemes a témában próbálkozni...

Sephi
Az lenne a keresem hogy a Discworld 2 c. jatekot fullosan honnan tudnam en megszerezni plz? Mar keresem egy ideje de nem lelem.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

serito
Akkor várom valamelyik változatot a MerlinW szerverén. És elõre is köszönet.<#worship><#worship><#worship>

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Lord Myn
Jók ahhoz is. A ScummVM-et már elmagyaráztam kicsit olvass vissza.

Lord Myn
Ez csak poén! Fõleg, ha megnézed az alcímet. Larry 4 sosem létezett.

Lord Myn
Az FF8 nekem megvan! (5 CD) A Discworld 1-2 kellene ISO-ban, ha lehet a 2-es szerverre.

serito
Az pont a város másik fele. Én meg az Ergényin lakom.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
nekem annyira nem jött be😊 de azért nem rossz persze😉 hiányoltam a feliratot<#nemtudom>

Atomreaktor
Kismegyer

takysoft
bár azt is hallottam hogy vmi ococa butter vagy mi lesz a kov..

takysoft
a sztorit tudom, csak chaten hallottam, hogy ez lenne a kovetkezõ rész..
a cím nem biztos.. bár fene tudja.

takysoft
Errõl ki mit tud? elvileg ez a következõ Larry játék: http://pc.gamespy.com/pc/leisure-suit-larry-4-the-missing-floppies-/

Én nem ismerem egyik FF részt sem, ha felteszitek engem is érdekelne.
kirol
Nekem nem "dugulási" problémám van <#nevetes1>, hanem nyomódottság. <#vigyor5>
Na mindegy, máshova már úgysem vihetem ,mert a központi rendszerbe már most bevitték, hogy utángyártott van benne, a "sunyi" csaj még azt is megnézte a rendszerben , volt e már szerelve.

Na de akkor ezt bebuktam, látom. <#bdead>

serito
Lenne egy kérésem: a macsek szerverérõl ne töröljetek még a hétvégén szeretnék tölteni egy-két game-t. Köszönöm, de ha kell a hely akkor mehet.
Köszönöm.

serito
Én meg várom a Runaway-t a server 2-n. Elõre is köszi.

IMYke2.0.0.0
MerlinW szerverére mehetne? Azt ugyanis még én is elérem. <#nyes>
A FF7 és 8 akkor van ezek szerint PC-re... Hm, finom lenne mindkettõ. <#finom>

takysoft
8 van

discworld 2 van!!!! kell? feltegyem? melyikre?

serito
Én már jelentkezem is rá. Nagyon szeretném megint a game-táramban tudni.
A magyarítás is fut vele?
Pécsen tanít az apám mostani feleségének a lány, a fia meg a helyi lap fõszerkesztõje.
Lehet, hogy ismered is Õket. Nimmerfroh a vezetéknevük.