The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gratula! Kitartást a folyatatáshoz!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekel valakit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Magyarul is végigjátszuk, nopara😊
[merlinw.org]
De, mihamarabb megnézem a 2CD-st is
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
Azt a hónapocskát pedig már féllábon is kibírjuk :-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha %-osan nézzük az eredményt, akkor megközelítõleg a 70-75%-át már lenyomtuk Takysoft-tal!
Természetesen, még bõven nincs készen és a tezstelés során még össze kell hangolnunk majd az egyes fejezeteket, bármennyire is igyekeztünk az egymásnak küldözgetett Szótár alapján használni az elõforduló fogalmakat...
Ha nem csap belénk a villám, akkor jövõ hónapban már a tesztelés is kezdõdhet. Szigorúan ennek a topiknak a régi motorosai között!
Most épp a 768MB 2100-as DDR ramomat akarom lecserélni 2db. 512MB 3200-es RAM-ra.A lap bírja a 400-as memókat.
[merlinw.org]
meg hogy alaplap jó-e még az új procihoz stb.
általában úgy szokott kezdõdni hogy csak a procit, de a végén a fél gépet lecseréli az ember😊
Off:Bár nem ebbe a topicba tartozik, de itt is megkérdem. Lecserélném az amd athlonxp 1800+ prociamt egy amd sempron 2800+ -ra. Megéri? Mert az órajele az újnak nem sokkal több, mint a mostani "fûtõs"procimnak. 😊
Oblivionra visszatárve:
Már ott is kérdeztem, de nem nagyon méltattak válaszra, hogy mit kell tennem, hogy szintet lépjek? Nem vagyok RPG master, még nem játszottam ilyen típusú játékkal. Addíg OK, hogy akkor tudok szintet lépni, ha megjelenik egy ikon az iránytúnél (aludni kell )de ezt, hogy érem el? Csak csinálni kell a felvett küldetéseket, vagy mit? Fejleszteni a karakteremet (ami rengeteg pénzbe is kerül )?
Karakter: ember, nehéz páncél, kard(blades felpörgetve a golyóval amit a kapu bezárásánál szereztem 6-os ebzés), pajzs, sisak....stb.
Beléptem a Blades rendbe, de szeretnék a tolvajokhoz is bekerülni, hogy a lopott árút el tudjam sózni valahol. Hogy tudom ezt megtenni?
ON:
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
de ez egy másik történet😊
épp ezért jött be nagyon pl a sherlock holmes játék.
dehát ez van, amire vevõ a nép azt nyomatják😞
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
bakk fahrenheit esetében is eleje értelmeen indult de a végére mindig becsúszik egy elveszettnek hitt mágikus halotti maszk, egy-két varázsló, titkos testvériségek, indiana jones, na meg a TEMPLOMOSOK is mindig ott vannak a tûz közelében😊 ááááá....:S
[merlinw.org]
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Habár kitudja, lehet, hogy megjavult volna tõle :-)
max visszahozzák hogy áá nincs ennek semmi baja😊
na jó ha ki is jöttek télleg rendesek csak csinálnak vele vmit<#szomoru1>#szomoru1>
15col rlz hát még a 14😊 kis nosztalgia...😉
Csak az arcom leesett, hogy mikor bekapcsoltuk megint volt kép, viszont a recsegés szerencsére megvolt. 😊
Na potom 2 két és kiderül.
Hát ennyi, én biztos nem fogok soha jelentkezni :-)
Akkor került 65.000 -hufba, és eddig bírta? Hát ez szomorú.
Viszont megtaláltam a garipapírt és 2006. 09.05 -ig garanciás.
Viszont a boltban azt mondták, hogy mivel nagy 19" -os és nehéz elvileg köteles kijönni érte a szervíz. Hát mindjárt fel is hívom, kíváncsi vagyok mit mondanak majd.