The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mandm
Ez meglep. Ilyen, jól haladtok!? Pedig iszonyúan sok a szöveg benne.

Gratula! Kitartást a folyatatáshoz!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

via_mala
Megjelent a Agon: The Mysterious Codex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The environment of the AGON adventure game is well known to those who love the genre. The makers of the game put a great effort into applying the best traditions and present the game in a way that gamers can best submerge into it. With the pre-rendered especially life-like environment, the 360 panoramic view and movies we can discover exotic places where we get to meet real-time 3D characters and special effects. Motion capture movement, the effects of natural phenomena, small animations and sound effects all add to the lifelike background and the ever hardening puzzle and complex plot.

Érdekel valakit?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
758 MB
Ha van valaki, aki nagyon vágyik egy BH meghívóra, és szokott feltöltést is vállalni, azt örömmel meginvitálom.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

MerlinW
Beszélem az angolt, de <#wave><#worship>
Magyarul is végigjátszuk, nopara😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
ááá ez nagyon jóóóó!!! <#worship> én végig fogom vinni újra, úgysem árt frissíteni a második rész elõtt😉

IMYke2.0.0.0
Nem tudom, hiszen még fel se tettem azt a verziót - nekem csak a 4CD-s volt meg ezidáig...
De, mihamarabb megnézem a 2CD-st is , és kiderül, mi a helyzet...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Andra
Nekem pont a Gamestar-os verzió van meg, akkor ahhoz nem is biztos, hogy jó lesz?<#szomoru1>

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

Andra
Szuper!!! Nagyon köszi nektek!!!<#taps><#taps><#vigyor2><#vigyor2>

\"Have A Little Faith....\" by Ovis

Axon
Áhítatos csöndben olvastam el minden szavad <#worship>
Azt a hónapocskát pedig már féllábon is kibírjuk :-)

😊)) Ez aztán a hír. Ezért tuningolok. Még a végén nem fog elindulni a TLJ! 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, a legfontosabb: ez az állapot a 4CD-s verzióra értendõ! - tehát, a Gamestar-os <2CD> verzióval még nem ellenõriztem a cuccost. Hely-, idõ- és kedvhiány miatt. De ami késik, az jön!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
The Longest Journey magyarítás projekt: a lefordítandó 119 könyvtárból eddig - 100%-osan átnézve, javítva és visszakonvertálva a játék alap archívum típusába - 79 könyvtár anyaga készen van.
Ha %-osan nézzük az eredményt, akkor megközelítõleg a 70-75%-át már lenyomtuk Takysoft-tal!
Természetesen, még bõven nincs készen és a tezstelés során még össze kell hangolnunk majd az egyes fejezeteket, bármennyire is igyekeztünk az egymásnak küldözgetett Szótár alapján használni az elõforduló fogalmakat...

Ha nem csap belénk a villám, akkor jövõ hónapban már a tesztelés is kezdõdhet. Szigorúan ennek a topiknak a régi motorosai között!

Ja most jut eszembe,hogy a dõlbetûsség visszaált és már rendes. Nemtom hogyan mert nem csináltam vele semmit, de mikor már kezdtem megszokni hogy minden dõlt észrevettem,hogy rendbejött.<#hawaii>

Jól is néznék ki. Nemrég "kaptam" ezt az alaplapot.
Most épp a 768MB 2100-as DDR ramomat akarom lecserélni 2db. 512MB 3200-es RAM-ra.A lap bírja a 400-as memókat.

Nemrég frissítettem biost az albatron kx600-ba. Elvileg 3200-ig lát procit (sempront is). A kérdésem igazából az, hogy egy 2800 sempron vagy egy (használt) 2600+ athlon xp legyen?

MerlinW
Keress egy vendéglõt, vegyél ki szobát, vagy ha van házad akkor ott aludj ágyon. Miután felébredsz bejön a léptetõ ablak.

[merlinw.org]

MerlinW
Fent van.

Töröltem a rarokat.. ha nem jó feldobom megint😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Sempron 2800+ -nak ne az órajelét nézd! A konstrukciója messze leveri az 1800+ -os Palomino-t!

kirol
Egyben? Nagy bátorság.

Atomreaktor
attól függ mit akarsz vele elérni😊
meg hogy alaplap jó-e még az új procihoz stb.
általában úgy szokott kezdõdni hogy csak a procit, de a végén a fél gépet lecseréli az ember😊

Szépjónapot Mindenkinek!
Off:Bár nem ebbe a topicba tartozik, de itt is megkérdem. Lecserélném az amd athlonxp 1800+ prociamt egy amd sempron 2800+ -ra. Megéri? Mert az órajele az újnak nem sokkal több, mint a mostani "fûtõs"procimnak. 😊

<#vigyor2><#worship><#worship><#worship><#worship>Többet nem is kell mondani<#law>
serito
Off:
Oblivionra visszatárve:
Már ott is kérdeztem, de nem nagyon méltattak válaszra, hogy mit kell tennem, hogy szintet lépjek? Nem vagyok RPG master, még nem játszottam ilyen típusú játékkal. Addíg OK, hogy akkor tudok szintet lépni, ha megjelenik egy ikon az iránytúnél (aludni kell )de ezt, hogy érem el? Csak csinálni kell a felvett küldetéseket, vagy mit? Fejleszteni a karakteremet (ami rengeteg pénzbe is kerül )?
Karakter: ember, nehéz páncél, kard(blades felpörgetve a golyóval amit a kapu bezárásánál szereztem 6-os ebzés), pajzs, sisak....stb.
Beléptem a Blades rendbe, de szeretnék a tolvajokhoz is bekerülni, hogy a lopott árút el tudjam sózni valahol. Hogy tudom ezt megtenni?
ON:

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Hatalmas vagy!!!! Várjuk nagyon.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
TRL úton van😊

[merlinw.org]

Atomreaktor
mert az igazság odaát...
de ez egy másik történet😊

épp ezért jött be nagyon pl a sherlock holmes játék.
dehát ez van, amire vevõ a nép azt nyomatják😞

mandm
Ugye! Nekem is feltûnt és sajnálom, hogy a jól felépített rejtét, mindig ilyen "olcsó" trükkel oldják meg. Miért nem lehet megmaradni az e világban, miért kell átmenni odaátra?

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Atomreaktor
😊)
bakk fahrenheit esetében is eleje értelmeen indult de a végére mindig becsúszik egy elveszettnek hitt mágikus halotti maszk, egy-két varázsló, titkos testvériségek, indiana jones, na meg a TEMPLOMOSOK is mindig ott vannak a tûz közelében😊 ááááá....:S

Axon
Majd akkor benne lesznek az apacsok :-)

Atomreaktor
akárki akármit mond, nekem bejött a harmadik rész is. tehát a várom a 4-et is csak a maják aztékok és társaik ne legyenek már benne könyörgöm😊)

MerlinW
Broken Sword 4

Idénre igérik, ami jó😊

[merlinw.org]

via_mala
Így gondoltam én is, köszi a megerõsítést.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Lord Myn
Nem egészen... Inkább, a RealMyst ugyanaz, mint ez csak az teljesen 3D-s, ez meg renderelt állóképek sora (azaz a RealMyst egy 3D-s remake). De a játék elvileg ugyanaz.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

via_mala
Ez ugyebár ugyanaz, mint a RealMyst, csak egy kicsit kevésbé khhmm... szép.

CrucifX
Köszi szépen, töltöm lefelé!

Axon
Nem ártott volna neki, ha elõtte kicsit odaütögeted a betonhoz :-)
Habár kitudja, lehet, hogy megjavult volna tõle :-)

üdv, hogy lehet letölteni az infocom-cuccaidat?
OK OK OK, bocsi, ha türelmetlennek tûntem <#lookaround>
MerlinW
Mondtam hogy feltöltöm... Ma nem értem rá sajna, majd holnap.

[merlinw.org]

kirol
Remélem, csak nem lesz az hogy semmi baja, max használom akkor tovább és akkor totál kipurcan. Van még idõ októberig, mert addig garis, nem is 9.-hóig(akkor hozták ki a raktárból) 😊

Atomreaktor
😊)
max visszahozzák hogy áá nincs ennek semmi baja😊
na jó ha ki is jöttek télleg rendesek csak csinálnak vele vmit<#szomoru1>
15col rlz hát még a 14😊 kis nosztalgia...😉

kirol
Hát el is vitték, kijöttek érte.
Csak az arcom leesett, hogy mikor bekapcsoltuk megint volt kép, viszont a recsegés szerencsére megvolt. 😊

Na potom 2 két és kiderül.

serito
Én meg egyszerûen nem érzem magam akalmasnak a játékra, és pont ezért nem is jelentkezem.

Axon
Nekünk ez már itt a 3. összejövetel. Most fejeztük be, ismét nem volt ránk szükség. 1 másodpercel lemaradva tippelt, de helyesen. Volt itt most egy srác, õ is kétszer volt már, meg a mostani is kétszer volt.
Hát ennyi, én biztos nem fogok soha jelentkezni :-)

Axon
Bármelyikünk megtudná csinálni egy liter tömény után :-)

serito
Még szerencse, hogy garis. Lehet, hogy jól jársz, mert ha nem javítható akkor kapsz egy másikat, és ha nincs ilyen típus akkor meg vagy jóváírják, és vehetsz egy másikat, vagy ajánlanak helyette, egy hasonló paraméterekkel bírót. De arra figyelj, hogy rosszabbat ne fogadj el. A garanciatörvény timondja, hogy ha készülék cserére kerül sor nem kaphatsz rosszabb minõséget mint a meghibásodott termék volt.

kirol
Ja és muszály voltam elõszedni a régi monitorom, ha így lehet nevezni. Kis 15"-os és iszonyat zavar a 75 hz -e így a 100 hz után, és milyen pici, el se hiszem ezt használtam régen.

kirol
Hát most már biztos. Ma 13.55 -kor meghalt szegényke életének 2,5 évében.

Akkor került 65.000 -hufba, és eddig bírta? Hát ez szomorú.
Viszont megtaláltam a garipapírt és 2006. 09.05 -ig garanciás.

Viszont a boltban azt mondták, hogy mivel nagy 19" -os és nehéz elvileg köteles kijönni érte a szervíz. Hát mindjárt fel is hívom, kíváncsi vagyok mit mondanak majd.

Hát ez szomorú<#szomoru1><#rinya><#sir>, de kösz. Valaki esetleg????<#confused>
serito
Ebben az a vicc, hogy az indiai évekig gyakorolta, mire meg tudta csinálni.

serito
Egyszer az egyik haverom jutott be a milliomosba, de sajnos nem sikerült neki a sorkérdés.... :-(. Mi is a ugrásra készen figyeltük a telefont, de hiába.