The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök hálám<#worship>#worship><#worship>#worship><#law>#law>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem az lehetett a gond, hogy megszakítottad a letöltést, majd folytattad?? Én egyhuzamban húztam le és tökéletesen megy
Sok köszönet érte<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ha idõd engedi, és az újbóli feltöltés sem lenne gond, akkor megkérlek egy darabolásra, és feltöltésre a TRL-t!
Elõre is köszönet érte. <#worship>#worship>
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Én pandát használok Internet Security-t lehet, hogy azt is ki kellene kapcsolnom?
Elöbb kipróbálom aztán, ha így sem megy akkor mély tisztelettel megkérlek egy feldarabolásra.
Mandin és Imyke útbaigazítását szinte élvezettel olvastam. Tetszett.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A topic már rég nem (csak) a The Longest Journey játékról szól, és azóta bizony a neve is megváltozott. Jó régóta nem a játék címe a topic neve, hanem vmi újat találtak ki a tagok. Sokat gondolkoztak és lám ki is találták. A topic új nevét egy játéktól kölcsönözték, ami a The Longest Journey volt.
Jah, hogy ez pont ugyanaz mint a régi cím? Hát van ilyen!
Hosszú utazáson vagyunk itt mindannyian. Annyira hosszún, hogy elmondhatjuk, ez a Leghosszabb Utazás. Vannak akik az út alatt elbóbiskolnak, elalszanak vagy csak bámulják az utat, az utitársakat. De a többiek nem felejtik, hogy õk is velük utaznak.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Bocs mindenkitõl.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Egyébként megkerestem IMYke2-t priviben és segített - ezt azért el kellett mondanom.
Egyébként nem tudom, nálatok is így van e mint nálunk. Mindenki ide telefonál: Gyurcsán (pl. tegnap), Orbán, mindenféle szálloda, üdülési centrum, Tele2(már vagy 6x, nem bírják felfogni, hogy akkor se megyünk át hozzájuk.), stb. Már a tö**m t*le van velük. Mér szerencse, hogy a telefonkönyvben csillagozva vagyunk.
Ma már a mobilomon hívtak az elõbb, most a Pannon akarta, hogy nem megyek e át másik tarifacsomagba. Hát nem. De legalább feltöltötte 500 HUF-al a kártyám. Na õk hívhatnak gyakrabban is. <#vigyor3>#vigyor3>
szóval peace&love&help😊
Ennek most nagyon örülök!!!!
Ezer köszönet nektek!!!!<#worship>#worship>
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
Lehet, hogy ugyanaz, mint ami már eddig is fent volt? ...
Age.Of.Empires.III.Hungarian.CLONECD
Megnézném ezt a magyar verziót.
Ha valaki érti akkor felvilágosíthatna az egész AGON témakörbõl.
Ezen a cd-n akkor mi található, ami most megjelent a warez oldalakon?
Hanyadik résznél járnak már?
[merlinw.org]
de ez már korábban is kikerült sõt megvan nekünk is.
vagy akkor van vmi különbség a 2 között?
Serito, ha nagyon nem megy neked akkor felszeletelhetem neked.
[merlinw.org]
Utánanéztem a topikjában és ott is gond volt, másoknál is.
Úgy látszik ezt a trl.dat file-t a NOD vírusnak látja. Azt javasolják kapcsoljuk ki az AMON funkciót. Délután megpróbálom.
Beírtam ide ezt az infót, hátha valaki hasznát veszi.<#wink>#wink>
Egyébként meg nagyon köszi a TRL-et<#worship>#worship><#worship>#worship>
Nálam 80 %-ig jutott, aztán a trl.dat file telepítésekor a NOR vírust jelzett és megszakította a telepítést.<#confused>#confused>
Találkozott valaki ilyen gonddal?<#nemtudom>#nemtudom>
Agon The Mysterious Codex (c) Private Moon
Valami azt sugja nekem, hogy ebben nincs magyar nyelvû támogatás.
Minden böngészõben van proxy beállítás.
Explorer: internet beállítások/kapcsolatok
Firefox: eszközök/beállítások/általános/kapcsolat beállításai
A flasgetben is van természetesen proxy beállítás
eszközök/beállítások/proxy/hozzáad
Itt elég a szerver cím és a port megadása (itt adod meg az orosz proxy szerver IP címét vagy a domain nevét)
Proxyk portjai általában 80 vagy 8080 vagy 3128
Itt még típust is meg lehet adni, szerintem jelöld be a HTTP-t, abból nem lehet gond.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Másnál nem volt ilyen hiba? Most én töltöttem le rosszul, vagy valami más gáz van?
Nincsenek meg a tömörített rar-jaid? Lehet, hogy egyben egy 4.3 GB-nyi file letöltésekor volt valami hiba?
ImyKe: ez mégjobb hír, mert most néztem körül a lemezeim között, és nem találom a 4 cd verzsönt, ugyhogy ha megy a 2cd-en is akkor megnyugodtam.
Rádobtam - szõröstûl-bõrõstûl - az eddigi kész magyarítást, és minõ meglepetés: mûködik.
Ami a legcsodálatosabb: a 4CD-s verziónál nálam akadtak a videok hangjai.
A 2CD-s esetében, ha nem tettem fel az 1.55-ös és 1.56-os Patch-et, akkor a Speciális effekteket hiába jelöltem be az Opciók alatt, amint kiléptem a Fõmenübe, amajd vissza az Opciókba, a pipa eltûnt az említett beállítási pont elõl...!
De, a 2 CD-s verzió + a 2 darab Patch + a magyarítás eredménye: mûködnek a videok, akadás nélkül, mûködik a speciális effekt, és tökéletesen passzol a magyarítás is!
Nincs mese, most már csak a 2CD-s verzióra fordítunk.
meg hogy megy ez?
hogy lõjem be a flashgetet?
(bár a sime browseres letöltésbe is belenyugszom, ha kell, csak menne valahogy)
tegyük fel, találtam free orosz proxit....
hogyan tovább?
vmi támpont...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity