• Tomsess
    Brüsszel, London, Párizs. De eléggé rohanás volt az egész, jóformán szaladva láttam mindent NAgyon érdekelt a Louvre erre csak alig 1 órát lehettünk bent, szal annyi volt, hogy Mona Lisa és kész Egész nap reggeltől mászkálás fel-alá ... de azért megérte. Bazira kifáradtam, de jó volt. Szerencsére egy másik sulinak tartozott egy utazási iroda így féláron bejuttattak minket is. Különben nem mentem volna. Bár a kaját még így is mi vittük. Ilyen itt-ott élés dologra meg azt mondom, hogy most már reálisan állíthatom, hogy mindenhol jó de legjobb otthon. Egy nagy igazság dettó beigazolódott. Nem hülyeségből mondják, hogy nálunk vannak a legszebb csajok. Brüsszelben alig 8 jó csajt láttam, Londonban sem vmi sokat, Párizsban meg csak a turisták voltak annyira szépen. HA itt kimennék a városba kapásból 25 szépjányt lesne két szemem Nekem így jött le az egész ... bár komolyan picit nyugatra már nagyok a változások (azért szemetelés az van, ha már lopás nincs) - főleg az emberek mentalitásában is. Pl az egyik angliai kis városban bementünk egy üzletbe 3-an. Az eladó az üzlet végében volt, nem is láttuk, meg ő sem minket. Csak lestük, hogy mi van itt, zárva van vagy mi. Simán elcsórhattunk volna akármit ... de a muksót nem nagy érdekelte, csak akkor jött oda mikor mi mentünk keresni őt. És ez több helyen is ilyen volt. Pl a szupermarketekben. Ott mégy ki ahonnan bejössz. A pénztár máshol van, így ha egy táskába beraksz vmit, és kisétálsz vele simán megvan a cucc. Nálunk az ilyen üzletek becsődölnének