The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CPU: AMD Athlon 64 X2 4800+
RAM: 2x CORSAIR ValueSelect 1024MB (400MHz CL3)
CPU hûtõ: ZALMAN CNPS7700-CU
VGA: Gainward nVidia GeForce 7900GTX 512MB TV
HDD: Western Digital 250GB 7200rpm 8MB Cache (SATA-II)
Ház: CASETEK CK1018-2B Szerver ház, tápegység nélkül, plexi oldallap
Táp: Chieftec 550W ATX /Aktív PFC, 12cm hûtõventillátor/
Hangszóró: Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX Hangfalrendszer
=================
Mindezt megúszod 510 ezer Ft-ból. 😊)))))))))))))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Esetleg készül, nem tudjátok?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Válasz: állítólag doktorija is van...
Kérdés: vajon mibõl?!
(trl.dat, trl.exe -t virusosnak látja, de nem azok.)
[merlinw.org]
Szitu: templom
Eredeti:
It's a baby angel...a cherub? He's got a red robe wrapped around his posterior, and he looks to be in a hurry. I can't remember reading about this particular incident in the Bible. Maybe it was in the, uhm, sequel.
Magyar:
Ez angyalbaba... egy kerub? Vörös palásttal van betakarva a hátsója, és úgy tûnik, nagyon siet. Nem emlékszem arra, hogy errõl a különös esetrõl olvastam volna a Bibliában. Talán ez a, uhm, folytatásában volt.
Eredmény: majdnem megfulladtam a nevetéstõl... 😊))))))
jetpack = ?
Mondjuk meg is lettem volna lepõdve rendesen, ha talál.
[merlinw.org]
nem veszélyesek, csak hazudóak picikét😄 néha találnak pár spy progit "pluszban", hogy javítsák a tendenciát😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Köszi.
Más:
A TR Legendet (darabolva) felteszed holnap a 2- kére?
Nem sürgetni akarlak , de igaz már megnézném milyen lett.
Köszönet érte elõre is!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Karakter: Imperial
Fegyver: Haevy Armor teljes ( kard megtoldva egy oblivion kapubezárásából elvett varázslattal, ami megdermeszti az ellent, még a szellemeket is. )
Aztán van pár varázslat de még nem használtam egyet sem, mert ezzel a kardal mindenkit egy ütéssel "szétvágok".
Szóval a harcos karakter mellé tolvaj csillagjegyet választottam. Ezt nem kellett volna? NEm tudom.
A lényeg, hogy a manus most kb 8 óra játékidõ után még csak a közelében sincs a szintlépésnek.
A szintlépést mutató csíknak csak az 1/5-e piros, szóval még rengeteg dolgot kéne csinálnom.
Beléptem a Blades rendbe és Blades lovag vagyok.
Próbálok pár házat meg ládát feltörni, és lopni mindent ami nincs odabetonozna, de nem tudom eladni a cuccost, és házam sincs ahol tárolhatnám õket. A zárnyitás sem megy valami jól " még nem volt türelmem belemerülni rendesen" .
Azt tudom, hogy a tolvajok a thives guild nevü helyen vannak, és ott lehet belépni hozzájuk ha minden igaz.
Majd megnézem, de most egy másik küldetésben vagyok aminek hamarosan a végére járok. Egy Ork Kurgan nevezetû zöld manner bízott meg, hogy hozzak el neki valami fejszét, és akkor segít megtalálni valakit, de az a valaki pont ott volt ahova az ork küldött, hogy gyõzzek le néhány harcost, és szerezzek meg egy kulcsok ami a fejszét örzõ helynek a kulcsa. A vége az lett, hogy minden harcosát levágtam, mire Õ is megjeléent és meg akart ölni... De Õt is szétvágtam. Mindez egy szigeten volt.
Na ez most nagy zagyvaság volt de mindegy .
Próbálkozom, nem adom fel csak fog szintet lépni a karakterem.
Köszi a segítséget!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
[merlinw.org]
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/