The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
Venni kéne egyet az öcsémnek is...

Atomreaktor
áááá mostantól 24 órázok😊

kirol
Már rohanok is.

IMYke2.0.0.0
Alaplap: Asus A8N32-SLI Premium
CPU: AMD Athlon 64 X2 4800+
RAM: 2x CORSAIR ValueSelect 1024MB (400MHz CL3)
CPU hûtõ: ZALMAN CNPS7700-CU
VGA: Gainward nVidia GeForce 7900GTX 512MB TV
HDD: Western Digital 250GB 7200rpm 8MB Cache (SATA-II)
Ház: CASETEK CK1018-2B Szerver ház, tápegység nélkül, plexi oldallap
Táp: Chieftec 550W ATX /Aktív PFC, 12cm hûtõventillátor/
Hangszóró: Logitech Z-5500 Digital 5.1 THX Hangfalrendszer
=================

Mindezt megúszod 510 ezer Ft-ból. 😊)))))))))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol

IMYke2.0.0.0
Mindenbõl a legdrágábbat... <#eplus2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kirol
Aki otthon van gépfejlesztésben és segíteni írjon már egy privit.

Axon
Ettöl függetlenül remek kis játék ez a Daemonica. Csak elkelne egy magyarítás mellé, mivel elég sok szöveges rész van benne.
Esetleg készül, nem tudjátok?

Axon
Gyanus ez a daemonica, pont így a Tomb Raider után. Csupán 360 mega a telepítõje. Hmmm...

Axon
Nem rossz ez a Tomb Raider, egészen dezsávû érzésem van, mivel roppant réggen játszottam már a korábbi részeivel.

kirol
De elég jól is néz ki, persze Nextgen -el.(Ha bírja a géped, enyém nem.)
De alapon is szép.

Axon
Már itt zörög egy jóideje a Tomb Raider installja. Elképesztõ, hogy 7,5 gigát pakol fel a vinyóra.

Wanted
<#worship>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Wanted
Valaki fel tudná tenni az oblivion mellé a pdf-et is? (Nálam nem jön le a rapidshare-rõl.)

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

MerlinW
szerencsétlen eltévedt bárány😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Mai állapot: egy béna "filmgyártó"
Válasz: állítólag doktorija is van...
Kérdés: vajon mibõl?!

MerlinW
Mai állapot: már nem fõiskolás😊 Kérdés elvégezte-e egyáltalán😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Uwe Boll még porbafingó fõiskolás volt, amikor ezt a játékot fejlesztették... hihihihihihi

MerlinW
Ezek szerint nem hallottál Uwe Boll Biblia 2. címü filmjérõl?😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ha NOD-os vagy ne felejtsd el kilõni AMON-t amíg telepítesz, ill krekket másolsz.
(trl.dat, trl.exe -t virusosnak látja, de nem azok.)

[merlinw.org]

MerlinW
Sztem dzsetpakkot nem muszáj lefordítani. Annak az a neve😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem akarlak terhelni benneteket, ezért egy kis humoros etûd Apryl Ryan kalandjaiból.
Szitu: templom
Eredeti:
It's a baby angel...a cherub? He's got a red robe wrapped around his posterior, and he looks to be in a hurry. I can't remember reading about this particular incident in the Bible. Maybe it was in the, uhm, sequel.

Magyar:
Ez angyalbaba... egy kerub? Vörös palásttal van betakarva a hátsója, és úgy tûnik, nagyon siet. Nem emlékszem arra, hogy errõl a különös esetrõl olvastam volna a Bibliában. Talán ez a, uhm, folytatásában volt.

Eredmény: majdnem megfulladtam a nevetéstõl... 😊))))))

Ilyet még nem láttam lol ez a második eset, hogy törölték a hozzászolásom pedig semmi megbantó vagy hasonló megjegyzzé nem tettem😊 érdekes.. de gondolom megint ki járt közbe ebben 😊

kirol
Jó biztos az az adwatch, csak ne használna annyi erõforrást!

IMYke2.0.0.0
Hogyan fordítanátok?
jetpack = ?

Axon
Végigfutattam a XoftSpy-t, de nem talált semmit.
Mondjuk meg is lettem volna lepõdve rendesen, ha talál.

Axon
Nekem is hibás a tomb raider, úgyhogy húzom lefele újra.

Axon
Köszi az infot, akkor én nem töltöm le mégegyszer. De most neki is állok felinstallálni.

Axon
A Xoftspy kipróbálom. A Spyware Doctor-t már próbáltam és szörnyû bosszúságokat okozott. Többek között egyszerûen letörölte a FlashGet letöltõ programot, mivel azt kémkomponensnek találta.

MerlinW
Ajánlom futtasd le majd XoftSpy vagy Spyware Doctor-t egyszer. Találni fognak pár cuccot amit adaware nem talált meg😊

[merlinw.org]

MerlinW
Semmi, csak nem mindenkinek sikerült 4 gigát egyben lehuznia...😊

[merlinw.org]

Axon
Mi volt a gond az elõzõ verzióval? Én azt leszedtem, de még nem volt idõm kipróbálni.

Axon
Ajánlom az adaware-bõl a professionalt. Annak van egy adwatch kiegészítõje. Ha azt bekapcsolod, akkor soha többet semmilyen spyware nem tud befészkelõdni a rendszeredbe. Alapból letílt mindenféle registry módosítást. Én ezt használom az emagyarország pontokon mûködõ gépekbe. Azóta a heti karbantartáskor nem talál semmit egyik spyware keresõ sem.

MerlinW
TRL Reloaded fent

[merlinw.org]

Az Oblivion könyvtárba tettem fel két hasznos dolgot:egy gameguide (sajna angol) és egy méretes térképet. Talán valaki hasznát veszi<#vigyor5>
takysoft
a spyware progikkal úvatosan
nem veszélyesek, csak hazudóak picikét😄 néha találnak pár spy progit "pluszban", hogy javítsák a tendenciát😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Bocsánat, gyorsan írtam és tele van helyesírási hibákkal. Nézzétek el nekem<#zavart2>

Na ma szépen bekaptam egy mocskos spyware-t úgyhogy a napom azzal telt,hogy kiirtsam. Lejárt az AVG bérletem, felraktam az F-Secure-t...talált egy pár trójait. Letöröltem...aztán jött az AdAware. Az is talált egy halom szemetem. De még ez sem volt elég, mert belement a mocsok az explorer-be és kezdõlapként befészkelte magát. Aztán egy kis freeware progi segített : Spyware Begone. Ez még talált a sok lefuttatás után is 7db spyware-t. Végül kinyírtam mindent. Na ilyenkor gondolkozok azok hogy átállok Linux-ra<#szomoru1>

kirol
Vagy nem sír, bár ha nagyon akarnék biztos találnék rá okot.<#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
Vagy sírva dolgozik... <#rolleyes>

Axon
Vagy sír... <#sir><#vigyor0>

Kihalt a topik?? Mindenki dolgozik???<#vigyor2>
MerlinW
fel persze

[merlinw.org]

serito
Már megnéztem, a a major és minor skill-eket és próbálom azokat használni.
Köszi.

Más:
A TR Legendet (darabolva) felteszed holnap a 2- kére?
Nem sürgetni akarlak , de igaz már megnézném milyen lett.
Köszönet érte elõre is!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Az elején lassan lép szintet, aztán a 4-5.tõl egyre gyorsabban (én 35 órája játszom és 9. szintü vagyok). Nézd meg mik a Major skilljeid, és próbáld azokat használni.

[merlinw.org]

RaveAir
Köszi!

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

serito
Mivel nem nem vagyok hozzáértõ, ezért én úgy gomdoltam létrehozok egy harcos tolvajt.
Karakter: Imperial
Fegyver: Haevy Armor teljes ( kard megtoldva egy oblivion kapubezárásából elvett varázslattal, ami megdermeszti az ellent, még a szellemeket is. )
Aztán van pár varázslat de még nem használtam egyet sem, mert ezzel a kardal mindenkit egy ütéssel "szétvágok".
Szóval a harcos karakter mellé tolvaj csillagjegyet választottam. Ezt nem kellett volna? NEm tudom.
A lényeg, hogy a manus most kb 8 óra játékidõ után még csak a közelében sincs a szintlépésnek.
A szintlépést mutató csíknak csak az 1/5-e piros, szóval még rengeteg dolgot kéne csinálnom.
Beléptem a Blades rendbe és Blades lovag vagyok.
Próbálok pár házat meg ládát feltörni, és lopni mindent ami nincs odabetonozna, de nem tudom eladni a cuccost, és házam sincs ahol tárolhatnám õket. A zárnyitás sem megy valami jól " még nem volt türelmem belemerülni rendesen" .
Azt tudom, hogy a tolvajok a thives guild nevü helyen vannak, és ott lehet belépni hozzájuk ha minden igaz.
Majd megnézem, de most egy másik küldetésben vagyok aminek hamarosan a végére járok. Egy Ork Kurgan nevezetû zöld manner bízott meg, hogy hozzak el neki valami fejszét, és akkor segít megtalálni valakit, de az a valaki pont ott volt ahova az ork küldött, hogy gyõzzek le néhány harcost, és szerezzek meg egy kulcsok ami a fejszét örzõ helynek a kulcsa. A vége az lett, hogy minden harcosát levágtam, mire Õ is megjeléent és meg akart ölni... De Õt is szétvágtam. Mindez egy szigeten volt.
Na ez most nagy zagyvaság volt de mindegy .
Próbálkozom, nem adom fel csak fog szintet lépni a karakterem.

Köszi a segítséget!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

MerlinW
Oblivion topikban be van linkelve:

letöltés

[merlinw.org]

RaveAir
Én nem kaphatnék valahogy Oblivion magyar kézikönyvet? 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

MerlinW
Ha jók az áraitok, postán elkülditek a stuffot😊

[merlinw.org]