The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a lelki életem egyensúlyban van, mióta cheater vagyok:D
már nem kezdek el ordítozni az egész családdal, ha nem jön össze valami.
Persze MMORPG közbn azért szoktam k***any***dozni, mert ott nincs cheat:(
Meg a Psychonautshoz se kellett, mert marha egyszerû volt, és nem lehet benne meghalni:D(bár a húscirkuszban feszültem picit).
Amúgy is stresszes életem van. Kikapcsolódásra vágyom. Egy jó történetre. Nem kihívásra. Nem hirdetem a cheater igét, de valljuk be õszintén, a "tisztességes becsületes játékosok", szinte mind 15-16 évesek. 20 felett az ember rádöbben, hogy kevés ideje van.(tisztelet a kivételnek)
Persze aki csak 1-2 játékkal játszik egy félévben annak könnyû, de én azért havi szinten legalább egy játékot végig szoktam nyomni.(legutóbbi az imperium galactica, ami erõsen cheattel is 2 hétig tartott)
A végigjátszás már más tészta... abba csak akkor nézek bele, ha már legalább fél órája el vagyok akadva, vagy nem tetszik a játék.(pl a Runaway-t szinte lineárisan a leírással nyomtam, mert szarok voltka a fejtörõk). a Bone-hoz pl nem is kellett leírás(minek is kellett volna:D)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
2,1,4,3,7,5,6
Ez a mostani TRL nem tomb raider, hanem egy végtelenül leegyszerüsített akció-ugrabugra, az elõzõ TR-ekhez képest primitív feladatokkal. Persze dinamikus, élvezetes, kellemes, de ez csak egy amolyan 1-2 estés kikapcsolódás, nem több.
Még az (szerintem leggyengébbre sikerült) 5-6. részekkel is 20-30 órákat el lehetett tökölni. Azt veszem észre, hogy az emebrek mára elkényelmesedtek, nem szeretik a kihívásokat. Minden ízin játszik, nem képesek kitartóan problémázni.
---
Emlékszem, még jópár éve mikor lost vikingeztünk, prince of persiával, stb - napokat görcsöltünk egy elakadáson. (persze akkor még nem volt net, nem lehetett rinyálni fórumokon, ill végigjtszásokat is max a CoV, vagy az 576 szolgáltatta)
Nem értem ezt:) Lehet ha nem warezolnánk, és nem lenne havonta 70 uj játékunk, ill. megvennénk õket, másképp állnánk a dologhoz.
Ez csak egy megfigyelés volt, igaz néha rám is, csak ugy kijött:)
[merlinw.org]
Nem biztos hogy nyerõ lenne, ha minden lefekvés után szintet lépnél:)
[merlinw.org]
BH-ra ne osztogass meghívókat, csak barátoknak, ismerõsöknek, akikrõl tudod hogy vissza is tudnak tölteni.
1. Téged is törölnek a rendszerbõl ha az általad meghívott ember nem felel meg.
2. A rendszer addig lesz ilyen színvonalas amíg többségben van a normális felhasználótábor. E téren legyél "önzõ", és értékeld hogy bent lehetsz.
szerintem.
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Van ugye egy jó kis oldal, az http://www.old-games.ru.
2 gondom van:
1- az egész tökorosz. regelnmi még csakcsak tudtam, de aztán már nem sokat értettem:D
2- ami miatt érteni kellene:( nem enged tölteni...
pedig
lenne mit:D
Csodálatos Babelfish segítségével rájöttem, hogy talán az a gondja, hogy beellenõrzi az IP számot, és csak az oroszokat, és az ukránokat engedi át. Elvileg menne küldföldrõl is, csak ahhoz vmi mailt kell írni az IP-ddel. ami nekem ugye dinamikus, szal gáz van, meg amúgy se nagyon értettem a dolgot.
Pedig jó volna, mert a kínálatot elnézve ez az új Frenchkiss:D régebben mikor nézegettem, akkor még nem ellenõrizgetett IP-ket.
Megkerülhetõ az ilyen dolog? nem tudtok vmi proxy-serveres megoldást, vagy valamit?
Ugyanittjut eszembe, hogy koleszos haveromnak is van helyi FTP servere a koleszban. nem neki, csak õ is tud tölteni róla.
az is ellenõrzi, hogy a kapcsolódó fél belsõ kolis IP-vel jön-e?
kikerülhetõ ez valahogy? hogy a server más IP-t lásson?
köszi a válaszokat.
tudom, nem ide kellett volna, de it vannak az okos emberek:D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Természetesen, ez nem akadály. Ahogy a múltkor, darabokban ezt is átpasszolom neked.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
köszi.
ha olyan, mint az elsõ, akkor rarozva kb harmadannyit nyom.
Csak egyszer tudnék ilyen szinten andolul, de magyarul is jó lenne.....
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Viszont az aktuális 7-et már nagyon várom ( már nem sokáig , hála MerlinW-nek ), elég megoszlott a vélemény róla.
A Lost Artifact asszem a neve.
A negyediknek is van egy rovidke kiegje, amit a The Times újság támogatott, így a neve is The Times lett. Picike de aranyos:D
TR1 pedig kötelezõen Glidossal játszandó. tombraider.ru-ról tölthetõ a logómentes változat, asszem innét.
A harmadik rész nálam nem indult el, pedig ISO:(. a másodikból most is vadászom az ISO-t mer csak rip van.
az elsõ részt meg megvettem ajándékba a nõmnek:D
2 gyors kérdés:
ez a verzió ugye PC-s?
crack kell?
1 érdekes comment:
Ok, hogy müxik, de igaza van az ürgének? télleg hivatalos?
készült a 3. is de eltûnt valamelyik süllyesztõben...:(
Ahogy említetted a kiegészítõ lemezeket, beugrott, hogy az elsõ részhez én is beszereztem a küldetés lemezt. Ez azért nagy szó volt, mert a kieg már használta a 3D-s kártyákat, míg az elsõ rész csak szoftveres renderelést használt. Így full 3D-ben tolhattam a kieget. Ha jól emlékszem az alapjáték is 3D-s lett, de az valamiért nálam nem mûködött. Na de ezek még a dos-os idõk voltak és ott nem igen lepõdtünk meg, ha valami nem mûködött.
Például a Dungeon Keeper elsõ részéhez is csináltak egy 3dfx kártyák lehetõségeit kihasználó kieget. Így már 3D-s lett a játék, de nekem néhány másodperc után mindig kifagyott.
A második résszel fertõztem meg egyik kollégiumi szobatársamat annak idején: 11 napig nem mentünk sehová, és hol 2-en, de volt, hogy 4-en ültük körül az akkori gépemet és okumuláltuk a rejtvényeket, cseles csapdákat és az útvesztõket.
Én a 4. 5. és 6. részt nem játszottam végig. Pedig mindegyik megvan - csak az utolsó (6.) nincs meg eredetiben, meg a mostani (effektíve 7.).
Én végig toltam az elsõ és második részt, majd a harmadikkal rengeteget pöcsöltem, de teljesen elakadtam. Ott egy kicsit meg is utáltam a sorozatot, de a mostani résznek mindenképpen adok egy esélyt.
Mert anno a TR1-et útáltam.
aztán a barátnõm megkedveltette velem. azóta a TR1, tr2, tr4, tr5 megvolt:D
a 3 bugos, nem futott.
a 6 meg nemtetszett:( szarul más:(
ez milyen stílus? 1-2-3-4-5, vagy 6 vagy megint más?
Csak abandoned cuccokat osztogatunk meg egymással, az egész szigorúan privát - nem nagyüzem.
Megvan valakinek a 4. rész? Azt milyen formában adták ki? Ha jól tudom nincs cd-s verziója. Legalábbis az elsõ 3 részt csak netes elõfizetés után lehetett letölteni. Csak a nagy érdeklõdés után adták ki az elsõ hármat cd-n. Nem tudom mi újság a több résszel, hány is van és milyen módon beszerezhetõ.
Gondolom, hogy nem kis munka lehet magyarítani, fõleg, hogy a TLJ-ban is rengeteg szöveg van.
Én már az elsõ rész magyarításának is nagyon fogok örülni!!! Remélem a fejlesztõk nem fognak nagyon kitolni senkivel sem és a Dreamfallal sem lesz sok gond.
\"Have A Little Faith....\" by Ovis
Utána még meg kell tudni, nézni, próbálni a Dreamfall archívumainak kicsomagolási módját...
Tuti, hogy egy újabb fejtörõt találtak ki a fejlesztõk...
Nagyon köszi a munkátokért!<#worship>#worship>
A folytatását tervezitek magyarítani?