33675
-
#18593 Nézd meg megint és használd a görgetősávot. Nem nagyon értek a webszerkesztéshez, ezért kezdődnek a képek kicsit lejjebb.
-
#18592 Keltem itt a hangulatot, pedig nem is ilyen sötét a helyzet, csak már nem emlékeztem pontosan MerlinW helyzetére (#18478).
Szóval lesz még ketteske!
Remélhetőleg hosszú életű, ha már halálhírét költöttem. ;) -
#18591 Mimacsnak köszönjük.
Ketteske nem menthető? -
#18590 Semmi baj, köszönjük, hogy eddig is lehetett, azért reménykedünk egyszer majd hátha megint... -
#18589 Tényleg, hogyhogy???
Vége a börzének? -
Tomsess #18588 Hogyhogy a ketteske is pusztul? -
#18587 Úgy látszik valahol lyuk van a műveltségemben, mert nem ismerős.
-
#18586 Ez vicc akart lenni. Egyes, kettes. Ismerős? -
#18585 Köszönjük még egyszer, és
epedve várjuk az eljövendő szép időket! -
#18584 Jól vagy? Miről beszélsz? -
#18583 Annyira szomorú vagyok, ne haragudjatok, de most így alakult. ha nem, lesz már rá szükségem, ígérem azonnal jelzem és akkor újra kánaán....
Mindent leszedtetek? Törölhetek? -
#18582 Nagyon köszönjük az eddigi lehetőséget!!! :) -
#18581 Így van, vesszenek!!!
Belőlük úgyse lett volna semmi. [legyint]
-
#18580 Ki kell ábrándítsalak: a ketteske se lesz már hosszúéletű. -
#18579 Nem ezt a játékot kereste valaki: Vigil: Blood Bitterness
Bár csak a fekete - fehér megvalósításra emlékszek. Mindenesetre most jött ki a demója, ennek a kalandjátéknak.
Demo -
#18578 Köszönjük az eddigi lehetőséget is!
Akkor ezek szerint, mostantól már csak a ketteske él? -
#18577 Hagy töröljek én! Hagy töröljek én! -
Tomsess #18576 Igen, kösz szépen a lehetőséget, hogy használhattuk Nagy szolgálatot tett a hazának -
#18575 Nincs jogunk haragudni, maximum egy kicsit csalódottak lehetünk, hiszen a jóhoz könnyű hozzászokni, és ha _ilyen hirtelen_ elragadják az embertől, akkor az egy kicsit fájdalmas tud lenni.
De köszönjük az eddigi lehetőséget! -
#18574 Én is arra gyanakszom, hogy a magyarítás kavart be, de egyelőre nem próbáltam ki az angollal. De ha neked megy a magyarítással nekem is mennie kell, csak rá kell jönnöm, hogy mi fáj neki.
Van, hogy már akkor sír, amikor lenyitok egy mappát, de van amikor csak akkor, ha már benne egy dokumentumot néznék meg.
Azért nekiugrok még egyszer - talán ma este. -
beoceka #18573 Helló!
Ha sokat homokozik, akkor egy rosszul kódolt fáljt nem tud megnyitni, azt hiszem. Nekem megy. Képek róla:
http://img.tar.hu/beoceka/img/27409068.jpg#3
http://img.tar.hu/beoceka/img/27409069.jpg#3
Az egyiken csak a könyvtárakat látni a másikon már egy megnyitott .xarc fáljt.
Próbáld meg úgy, hogy az eredeti játék van csak fent, magyarítás nélkül, és ha abban jól tudsz navigálni, akkor a TLJ fájlokkal volt valami gond, de ha az eredeti játékkal sem megy, akkor újra felteszem a progit az eredeti .cab csomagolásával, lehet, hogy hiányzik valamilye. Ha az eredetivel megy, akkor próbáld magyarítani a játékot és hátha észhez tér. Nekem most az új magyarítás van fent, simán feltelepedett, azt tesztelgetem éppen.
-
#18572 Köszönöm... :-) -
#18571 Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy most szükségem van a tárhelyemre. Remélem nem haragszotok rám, végül is vagy jó három évig élt itt ez a lehetőség.
Holnap sajna már szükségem lesz rá, ezért jó lenne, ha meg tudnátok oldani, hogy áthelyezzétek a dolgokat róla.
Köszi és üdv
Mimacs -
#18570 Este kipróbáltam, de nem nekem akart működni...
Ráálltam egy mappára, jött valami hibaüzenet, aztán homokóra a végtelenségig. -
#18569 Oldal fejlesztés altt (nekem ez jön be) -
beoceka #18568 Mail ment. -
beoceka #18567 A kiexportálás tekintetében a hangot .wav-ba, a szövegben nem vagyok biztos, talán .txt-be (délelőtt folyamán megnézem).
Becsomagolni nem tud, ha tudna, segítettem volna a magyarítás elkészítésében is. Egyébként ezt a progit úgy találtam a neten, amikor a tesztelésbe belekezdtem, konkrét editort vagy csomagolót nem leltem sehol. De ennek is örültem .
-
#18566 Teszteléshez pont jó lesz ez!
És olyan progi nincs, ami ki- és be- is becsomagolná a szövegeket?
Privátot küldtem! -
beoceka #18565 Nem is néztem a privátokat...(küldtem egyet)
A TLJ Viewer-rel az elcsúszásokat és a helyesírási hibákat simán fel lehet fedezni (elcsúszás esetén nem az elhangzott szövegnek megfelelő felirat jelenik meg az ablakban), azt is kiírja, hogy melyik fájlt mutatja éppen. Ez a javításkor segíthet.
A fájlkódolás esetleges hibája is előjöhet, mert ha nem jól van kódolva, a Viewer reklamál, és nem tudja megnyitni.
Csak egy kicsit száraz a "csak szöveg kép nélkül", ezért jó ismerni a játékmenetet. -
#18564 Köszi, ez hasznos lehet, meglesem ma este!
Külön, privátban is felkértelek egy újabb tesztelésre, nem lenne kedved hozzá? -
beoceka #18563 Sziasztok!
Egy lehetőség TLJ tesztelésre, ha nem ismernétek:
Ha valaki már játszott a játékkal és ismeri a történetet, akkor tudja úgy tesztelni hogy csak a szövegeket nézi át (hang felirattal). Ehhez van egy okosság:
TLJ Viewer
Ha fel van telepítve a játék és a magyarítás is, a progi megkeresi, és játékhelyszínenként az összes szöveg végignézhető(szerkeszteni nem lehet). Gyorsabb, mint végigjátszani, de nem árt a játéktörténet ismerete. A folyamatos játék mellett én is ezt használtam, hogy visszanézzek ezt-azt.
Remélem segítettem. -
#18562 Mi a gond?:)
Elinditod a launchert, menüben van az update gomb... az letölti az 103-ast és telepíti is. Feltétele hogy legyen 5-6GB üres hely a játék particióján. Semmi mással nem kell foglalkozni:) -
M.A.D. #18561 Ok! Már képben vagyok. Olvastam fórumokon, de az felmegy az 1.01-re? -
#18560 1.02 szar. nem sokkal jobb, mint az 1.00(saját vélemény)
nagy változás az 1.03-ban van. én még a beta-t használom, de asszem van már végleges 1.03 is -
M.A.D. #18559 Help! Ritkán kérek. :) NWN2-höz patch, de 1.01-1.02-re kéne. Mivel 1.00-ról sikerült az offline update, viszont az 1.02-es patch nem akar felmenni. Nem találom, pedig a google a barátom. :)
-
#18558 Érdekes volt a Frei műsor. Nem tudtam, h a Second Life az legnagyobb MMORPG, vagy MMOSIM :)
Kihagyták teljesen a tipikus távolkeleti mmorpg-ket, mint a MU és barátai.
A WCG selejtezőn is csak az üvöltözéséketet mutatták. Manipulálnak mindenkit, mert csak , azaz majdnem csak az egyik oldalt mutatták meg.
Szegény párom teljesen kiakadt.
A kinai farmerek nem voltak rosszak. Így meglehet utáltatni a szg-et mindenkivel. Farmolni egész nap. -
#18557 The Longest Journey magyarításhoz keresek bétatesztereket!
A magyarítás alapja az i2k által 2006. augusztusábsan kiadott, i2k, Takysoft és via_mala által fordított TLJ magyarítás, aminek telepítője sajnálatos módon hibás volt. Mivel i2k hosszú hónapok óta nem tűnt fel, ezért én vettem kezembe a koordinátori és korrektori teendőket, hogy ha már annyi munkát fektettünk bele, akkor ne vesszen el az egész.
Úgy tűnik a szövegelcsúszások és a program kifagyások már megszűntek, most már csak a fordítási, gépelési hibákat kellene gondosan kiirtani.
A magyarítás jelenleg nem publikus béta állapotban van, ezért csak azok tölthetik le, akik bétatesztelőnek jelentkeznek nálam privát üzenetben megadott email címmel.
Elég sok fordítási hiba van még a magyarításban és addig nem szeretném kiadni, amíg ezeket ki nem gyomláltam belőle. Igaz, hogy azoknak, akik semmit sem tudnak angolul, még így is több a semminél, de szeretnék igényes munkát kiadni a kezeim közül.
Idáig 4 bétatesztelő jelentkezett, közülük gyakorlatilag egy az igazán aktív, 2 már küldött visszajelzéseket, a 4. pedig a ki-becsomagoló és a telepítő programot készíti, javítgatja, úgyhogy nem nagyon van ideje a játék tesztelésével foglalkozni.
Ha tehát érzel magadban erőt ahhoz, hogy egy remek kalandjáték rengeteg szövegében hibákat keresgélj, és az MP-n (Magyarítások Portál) is megfogalmazott 3 feltételt vállalod, akkor várom e-mailedet.
Elvárásaim:
1. ne terjeszd a félkész magyarítást
2. valóban tesztelj, ne csak ülj rajta
3. a hibákat screenshot-ok formájában oszd meg velem (pl. FRAPS)
Fizetetlen hirdetésünket olvasták... -
M.A.D. #18556 off:disk cache cleaner-t használtam, és nem ez foglal le +200 megát. kezdek hardware-hibára gyanakodni. -
#18555 Az aláírásban feltüntetett webcímen meg is tekinthető!
Frei:
Osztom a véleményed, az egész internet és game világot valami szörnyen káros, veszélyes, félelmetes, az ember pedofil vágyait kielégítő valaminek írta le. Ha valaki tényleg most szeretett volna beletekinteni ebbe a világba ezután már biztosan nem teszi. " volt olyan aki meghalt a szgép előtt, mert elfelejtet a valós életében enni" na ez az igazi fanatizmus, valahogy nem tudnék ennyire belemerülni egy játékba sem.
Na jó van eset mikor egyhuzamban 6-7 órát is játszom de ettől még nem durrantom szét az asszony meg a gyerekeim fejét. -
#18554 Így már sokkal pofásabb :-)