The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#buck>#buck><#nemtudom>#nemtudom><#shakehead>#shakehead>
De ha már írok, akkor kérdezek is: ezt hogyan fordítanátok le:
to fear the power he wrought over Cosmos
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
a "The Disc (of the balance)", aminek a darabjait gyûjtögetni kell
az Korong (nem lemez).
cd, dvd, az lemez, de az a disc, ez korong. köszi. csak ennyi.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Forsaken játék honosításával rendelkezik valaki? Mert ugye sajnos Sapandi honlapjával együtt azt is elnyelte a föld. Kerestem még filecserélõn is, de semmi, csak a létezésérõl tudok gmiki honlapjáról.
Megvan valakinek?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
sajnos én a közeljövõben eléggé be vagyok táblázva. kórházba megyek, de addíg ha lesz idõm, fordítok.
már mondtam. nem vállalok be semmi komolyat, de segítek, ha tudok.
azért egyvalamit meg szeretnék kérdezni:
via, te ugye véggjátszottad a TLJ-t? mert imyke saját bevallása szerint nem végzett vele még teljesen.(sõt, kb csak a felével) azóta nem tudom, lehet végignyomta😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
Csinálom a küldiket és majd lesz valahogy. Hetente kb 3-4 órát tudok a játékkal foglakozni, igy nekem ez a game ugy 2 évig lesz telepítve a gépre.
Még nem volt ilyen game a kezemben amivel ilyen hosszan lehetett játszani.
Mindegyiket kivégeztem max, pár hét alatt, de ezt lehetetlen és ez nagyon tetszik benne.
Megint csak köszi a segítséget.
Ha nagyon elakadok azért még megkérdezlek, mit is kell tenni egy-egy quest végigviteléhez.
Nem off-olok többet, legalábbis ebben a témában. " csak ha ...."
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Összeírtam neked miket gyüjtöttem össze bele eddig😊
Spanyol-Magyar kéziszótár
Orosz-Magyar nagyszótár
Orosz-Magyar sajtónyelvi szótár
Német-Magyar nagyszótár
Francia-Magyar szótár
Angol-Magyar számítástechnikai szótár
Angol-Magyar külkereskedelmi szótár
Angol-Magyar közgadasági szótár
Angol-Magyar közgadasági érelmezõszótár
Angol-Magyar informatikai szótár
Angol-Magyar építészeti szótár
Angol-Magyar bankszótár
Angol-Magyar jogi szótár
Angol-Magyar mûszaki szótár
Angol-Magyar nagyszótár + Országh, zseb, fonetika
Anyanyelvi könyvespolc:
- Idegen szavak szótára
- 14.000 szavas értelmezõ
- Helyesírási szabályzat
- Szinonímaszótár
- Rontott szavak
Magyar szókincstár
Hadtudományi Lexikon
Új Akadémiai Kislexikon
Országh és Mûszaki szótárak
Mobimouse: trayben fut, ráhuzod egy angol szóra az egeret oszt õ popupban kidobja a jelentését (ha angolra huzod magyart mutat ill fordítva) okos kis cucc.
[merlinw.org]
Ne a szinttel foglalkozz, hanem a játékkal, a questekkel. Majd szép lassan fejlõdsz, késõbb majd egyre gyorsabban.
[merlinw.org]
A gib32-ben mûszaki szótár is van? (Mert a felsorolásban így nem szerepel)
Azt mondod harcoljak és kardozzak, egyfolytában ez teszem.
Ha új karaktert indítok akkor az egészet elõröl kell kezdenem,
vagy folytathatom innen?
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Ha kell van Mobimouse Plus 4 is (100M😎.
[merlinw.org]
- angol,német,francia,spanyol
- Országh szótárakon kívül jogi,hadi,közgáz,info,üzleti,építészeti,szinonima szótárak vannak benne.
Magyarul minden ami kell, és ami nem😊
[merlinw.org]
Nekem Gib 3.0 -ám van, jó régi, de egész jó szerintem. Itt pl ott van, hogy x nyelvû mûszaki szótár, de nincs hozzá fájlom(adatbázis). Tudsz esetleg valamit ajánlani?
Persze ezzel is nyugodtan folytathatod, az elsõ 2-3 szint lassan jön (én 4-6 óra után lettem lvl2), a többi egyre gyorsabban. Próbálj a játékstílusodhoz passzoló karaktert létrehozni, vagy probálj a karaktered stílusában játszani😊
[merlinw.org]
Elsõ blikkre azt látom hogy egyrészt könnyüpánvélt hordasz, másrészt keveset harcolsz😊
[merlinw.org]
A 2. serverre teszem õket az oblivion mappába.
Nézd meg légyszíves és segíts mit kell tennem, hogy fejlõdjön az emberem.
Megint csak köszönni tudom.
Csináltam képeket, minjárt azokat is csatolom.
Köszi a modokat!
Vagy mit kell csinálni vele?
Megvan neked a ColorMap mod? (oblivion)
Szívesen venném valamelyik serveren mert nem tudom leszedni a netrõl, valamiért a letöltés 1/3-nál megáll.
Vagy ha adsz egy linket ami tuti az is jó lenne.
Köszi
ráadásul egybõl fel is került a listára, mi lesz még késõbb😉 ráadásul európában... mindegy én tartom magam a gamestar verzióhoz😊)
az egyet pedig már nagyon várom, hogy tesztelhessem magyarul😉
good job fiúk!<#worship>#worship> és kitartás a még hátralévõ szövegekhez!
Hát akkor csak megjelent.
De köszönjük szépen😊
[merlinw.org]
Ha igény lenne rá fel tudok tölteni egy Oblivion Official Game Guide-ot. Ez nem a negyven oldalas magyar verzió. Szóljatok ha kell, kicsit nagydarab, úgyhogy feleslegesen nem töltögetnék.
Üdv
meoindil
Isten hozott még egyszer a fordítók kiccsaládjáb'
Amúgy, ha fordítható lesz, a Dreamfall-lal kapcsolatban is szívesen tudnálak az oldalamon <#papakacsint>#papakacsint>
Na majd este nekiállok.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Köszi a segítséget.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Ird be ide nekem milyen képességek vannak a Major skill részben.
[merlinw.org]
Off:
Még mindíg szívok az Oblivionnal, nem tuudok szintet lépni.
Már vagy 10-11 óra játékidõ, 2 oblivion kaput be is csuktam, rengeteg barlangot, meg egyéb mellék küldiket meg is csinááltam, cserélgetem a fegyvereket, varázsolok...stb de a szintlépést jelzõ piros csík csak a felénél van.
Este tudok képeket is mellékelni, ha lesz rá idõm.
Valamit nagyon rosszul csinálok.
On:
www.knoppix.org-ról tudod letölteni, elég az 1CD-s verzió. Bedobod a meghajtódba, butulsz róla, s õ szépen 5 perc alatt feltámad, miután felismerte az összes eszközödet, jól😊 Ezek után a felugró help ablak segít tovább haladni (sudo knoppix-install paranccsal 15 perc alatt telepítheted a vinyora)
Legnagyobb elõnye, hogy minden boot-nál ellenõrzi a hardvereket, és már úgy indul hogy csatlakoztatta. (pl legutóbb beraktam egy vinyot, egy uj vidkártyát és egy hangkártyát, induláskor láttam hogy látja, oszt minden tökölés nélkül elindult mintha az új eszközök mindig is benne lettek volna a gépben (MS Suxx😊))
KDE az alap X felület, ami cseppet bugos, de semmi komoly (mindig összevissza dobálja az ikonokat az asztalon pl😊) Ill. tartalmaz mindent ami kellhet (OOffice, Gimp, stb)
Ennyit a germán piárról😊
[merlinw.org]
Hol lehet azt megnézni, hogy akkor most mi az igazság?