33675

• kirol
    De akkor most az lehet a gond, amit Ersiman írt?
  • MerlinW
    Ha nem tervezed a cserét, akkor még most vidd el szervízbe.
  • kirol
    Hát nem is tudom. Egyszer hallani, majd abbamarad, majd megint hallani.
    Bár az lehet, ha nagyon sokáig megy (1-2 óra), akkor nem hallani.

Ez most amúgy mit jelent?
    Annyi neki?
  • Tomsess
    Egyébként megjelent a Rainbow Six : Vegas. Víváncsi vagyok rá nagyon, csak hát ez is bazi sokat nyom (dupla rétegűre megy rá) meg aztán gondolom a gépigénye is az eget verdesi
  • Ersiman
    Csak tipp, de szerintem a tápegységben a sorkimenő tekercssel lehet a gond.
  • Tomsess
    De csak addig hallani míg be nem melegszik ugye?
  • kirol
    Van köztetek valaki, aki ért a TV-khez?
    Az a probléma, hogy elég régi már a TV-nk, kb 10 éves, és most vagy 2 hete ha bekapcsolom, egy nagyon magas frekvenciájú sípoló hangot lehet hallani, ami iszonyat idegesítő.

Ez mi miatt lehet?
  • moonster
    TOnguska fasza volt!
    A rejtvények nem túl nehezek és nem volt nagyon lineáris.
    az alternatív befejezést néztem volna még tovább is.
    hja.. a végén meg fincsi bakiparádé :))
  • Takanohana
    Sziasztok!

Imykéről tudtok valamit?
  • Axon
    Addig kínlódtam, mire rájöttem, hogy nem a programban van a hiba, hanem bennem.

Egyébként megvan az 5.2.3-as small engine és hozzá az 5.2.7 local update is, ha valakinek kell, akkor feltolom a szerverre.
  • Axon
    kieg:
    Nem start gombnak, hanem Play gombnak hívják.
  • Axon
    Cedega ügyben nem tudna valaki segíteni?
    Szépen telepítettem magát a cedega-t. Bármilyen játékot installálok alá, nem akar aktív lenni a start gomb. Install után megpróbálja egyből elindítani a játékot, így több el is indul, de ezeknél a játékoknál sem lesz aktív a start gomb.
  • Axon
    Én nem toltam végig mindet. Az első kettőt végigtoltam kiegekkel együtt, majd jött az a bizonyos 3. rész. Nagyon sokáig toltam, de aztán be kellett vonulnom a vigyorgóba egy kis időre amíg kihevertem a megrázkódtatásokat :-)
    Ezért a 4. rész teljesen kimaradt, majd az 5.-be belekóstoltam, de nem igazán tetszett, viszont ez a 6. már felkeltette az érdeklődésemet és még mindig fent van a gépemen.

Egyébként egyszer már itt kérdeztem, de senki nem tudta a választ. Szóval elárulná valaki, hogy mi van a 3. rész végén, mert még mindig előttem van a nyitó videó, ahol valami roppant titokzatos dolgot találnak az Antarktisz jege alatt, de a játékos nem látja, hogy mit, mert azt persze Larával kellett volna kideríteni.
    Szóval mi lett a vége? :-)
  • Axon
    Na igen... Abban az időben még egész kevéssel beértük ;-)
  • mandm
    JAJ!

Te kérdeztél, én válaszoltam két linkkel. Erre megkérdezted, "Mi is ez?" (#18474).
    Na, én erre akartam válaszolni a #18494-ben, csak véletlenül a saját üzenetemre válaszoltam.
    Ennyi!
  • mandm
    Köszi, de én csak 'kirol' hozzászólására válaszoltam.
  • moonster
    Lucallbackproxy.exe
    http://www.fileresearchcenter.com/L/LUCALLBACKPROXY.EXE-6781.html
    SAFE Application/Process Description
    Below is a basic description of the application/process you have selected. This application is safe to have on your computer.
    Summary : Symantec LiveUpdate Proxy Module

Description : Symantec LiveUpdate Proxy Module

Company : Symantec Corporation
    www.symantec.com

Threat Level : Threat Level : 0
    Category : APPLICATION

Processes : LUCALLBACKPROXY.EXE
  • RaveAir
    Nahh... futattom ezt a Hard Disk Sentinelt, és azt írja, hogy 774 napot bír még ez a vinyó. Ez a xp beépített hibaellenőre is szépen lefutott a vinyóra. Esetleg valaki nem tud még valamit, ami esetleg mélyebb ellenőrzést végez?
  • kirol
    Most ezt magadtól kérdezed vagy tőlem? :)

Utóbbi esetben, de. De miért?
  • mandm
    Nem te érdeklődtél???
    "Nem tudjátok véletlenül ez micsoda:
    LuCallbackProxy.exe (Felhasználója: System)"
  • Kiru
    Na azt azért nem Egyszarűbb volt - mint említettem tetszett a hozzászólás ezért egy része meg is maradt - a topik alján rákerestem és a talált kb. 5 hozzászólás között ott volt ez is
    Egyébként a Tomb raider minden részét én is végignyomtam
  • MerlinW
    hádde milyen jók voltak azok a kolbászok... mellesleg a csajszi seggit bámulva hónapokig boldogan kolbászoltam:D
  • Axon
    Nem mondod komolyan, hogy visszaolvastál több mint 4 ezer hozzászólást? :-)
    Ez olyan lehetett mint a Tomb Raider 3-ban azok a véget nem érő kolbászolások órákon át.
  • M.A.D.
    Ne offoljunk már!
    Sört!
  • Kiru
    Kikerestem, mert nekem is nagyon tetszett. Ajánlom figyelmedbe a 14412-es hozzászólást
  • totya4
    Tudtam hogy még nektek fog feljebb állni.

Engem egyébként nem zavar, nyugodtan művelhetitek bűnös cselekedeteiteket továbbra is :)
  • Kiru
    Jó válasz
  • MerlinW
    legyen mit kérdezned:)
  • Axon
    Látod ez az amire te sosem fogsz rájönni.
  • totya4
    Csak tudnám miért TLJ a topic címe, ha ez valójában egy chat?
  • RaveAir
    Teljesen változó, hogy mikor jön, és hogy milyen hibaüzenetet dob fel. Van, hogy egyszerűen csak az internet megy, esetleg zene szól, és kék halál, de van amikor eszetlenül virtuális memóriát használó progi is simán fut, és nincsen gond...

Gyanakszom arra is, hogy talán az alaplapot is kellene cserélni, mert már túl jó hozzá a többi alkatrész (vinyó, videókártya, memória). De a tápcserét úgy érzem, mindenképpen meg kell majd ejtenem... :/
  • takysoft
    táp esetén inkább resetelni szokott...
    esetleg... mikor jön kék halál.. indításkor?
    játék közben, csak úgy random?
    ha csak úgy random, akkor talán vinyó. oda állandóan irogat a windows.
  • via_mala
    Hard Disk Sentinel
  • RaveAir
    Tanácsot szeretnék kérni...

Gyakori vendég most nálam a "kék halál", és szeretnék rájönni, hogy mi lehet az oka. Vinyó, memória, táp, alaplap?
    A memóriára látom a legkevesebb esélyt, mert az leteszteltem itthon egy párszor.
    Esetleg tudtok valamit javasolni, amivel a vinyót is le tudnám tesztelni?
    Amúgy gyanús, hogy tápot mindenféleképpen kell szereznem, mert mostanában néha felhangosodik. Lehet, hogy azért, mert a mostani lakásfelújítás után valamennyi port kapott...

De már így is többé-kevésbé lassan 4-5 éves lesz ez a gép, tehát majd lassan érik neki a csere...
  • MerlinW
    Ha erre jársz, Boldog Szülinapot Macsek!:)
  • MerlinW
    A szerver meg minden marad ahogy van, az saját hostolt gép, szal annyi az össz változás, hogy nem leszek turbófeltöltő:)

Sőt majd a webes letöltést is megcsinálom újra valamikor.
  • via_mala
    Ez kimaradt: ;)
  • via_mala
    20 K-val szerintem hagyd a fenébe, az idegörlő lenne, ennyire nem utál senki, hogy erre kényszerítsenek.

És egy aktuális kérdés: a http://www.2bmagic.hu/tljhun/ oldal még marad, vagy az is megy a levesbe a távozásod után?
  • MerlinW
    Nemtom mi az oka, de minden torrentről leszedték..

Innen letöltheted, törés/serial-t meg majd vadászunk valahonnan:
    http://www.transgaming.com/download.php

NWN2:
    Már csak a héten dolgozom a suliban, viszont összevisszaságolok:) Szal, ha nem jutok odáig, akkor lehet az otthoni 20k-s feltöltéssel tolom fel azt a 7CD-t..:)

Bocs srácok, nem egyszerű olykor az élet:)
  • kirol
    Hát nem nagyon vágom.
    Mi is ez?