33675

• via_mala
    Húha, látom belehúztál!
    Köszi!
  • beoceka
    Hát az olyasmiket nem nagyon szeressem....
  • beoceka
    SZiasztok!
    TLJ hibák ismét.
  • tnc
    Üdv. Mindenkinek! Kalandjátékokat keresek francia hanggal és felirattal nyelvtanulás céljából. Már van kisebb cserealapom is néhány színvonalasabb kalanddal.
  • via_mala
    Még szép, hogy keres, mert személyesen kértem meg rá. És hát, ha őszinte akarok lenni, rá is fér a hibakeresés még a magyarításra...
  • takysoft
    ember, te még mindig hibákat keresel???
    a végére helyesebb lesz a magyar, mint az eredeti angol:D (helyesírásilag)
    nem semmi teljesítmény, gratulálok!

UI: rpg-ket nem szereted? szegény Darkstone-hoz már olyan régóta keresek tesztert:D
  • takysoft
    jujj, az kell!
  • Tomsess
    Dede...azóta is várjuk
  • Axon
    Teljesítettem végre egy adóságomat. Felkerült a szerverre a Heroes5 hunpack.
  • via_mala
    Hálás köszönet!
  • beoceka
    Helló!
    TLJ hibák következő csomag.
  • via_mala
    Ezt próbáld ki.
  • Lord Myn
    Nekem mindkét verzió (TLJ) ment XP alatt... Melyik van meg neked a 2 vagy 4 CD-s? Patch-eket felraktad hozzá?
  • Lord Myn
    Akkor várni kell 1 crackfix-re... :(((
  • MerlinW
    Pedig mennie kell. Próbáld win98 kompatibilis üzemmódban.
  • takysoft
    még nem néztem, sry, ha hibás(csak elindítottam)
  • kirol
    Valaki nem említette itt J. gyűrűjét?
  • Tomsess
    Bocs, tévedtem. Nekem sem megy a mentés/töltés vele. Bár már nem írja ki, hogy időkorlátos
  • marcio mela
    Ennek ellenére telepíteni még tudom de nem indul el.
  • marcio mela
    Nekem azt írja designed for Windows95/98 only.
  • MerlinW
    Köszi szépen:)
  • MerlinW
    TLJ? Igen.
  • marcio mela
    Fut ez Windows XP alatt?
  • Tomsess
    Nekem ment vele
  • Lord Myn
    Nekem a Sam&Max Ep 2 nem működik, nem tudok vele menteni/tölteni, hiába "okosságolom" meg... :((( Ha tudja vki próbálja ki, hogy neki működik-e, pls!
  • Lord Myn
    1. Nekem már csak "ketteske" marad...

2. Nem olvastad el rendesen, azt írtam, hogy csak a TC-vel nem tudok felmenni, oda írtam, hogy a Getright Browser-ével sikerül felmenni, úgyhogy nem a jelszóval van a probléma, hanem esetleg a TC-n kell valamit még pluszban beállítani, bár eddig ment.
  • takysoft
    1. nem ketteske:D
    2. nekem megy, nem tudom neked miért nem... volt nemrég acc váltás rajta, talán nem írtam át a jelszót
  • Tomsess
    SZUPEERR ... persze ráér. Már pár éve vadászok rá, egy hetet simán kibírok. Kösz...kösz
    És köszönet a Ham and Eggs 2 okosságért is
  • Axon
    Azt gondoltam, hogy olyasmi lehet mint a Real Myst. Régi grafikát felturbózni mostanira.
  • Lord Myn
    Annyit tudok róla, hogy DVD-s, de hogy átdolgozták-e azt nem tudom... Egyébként mitől 10 éves, ha jól tudom 2001-ben adtáki ki?
  • Lord Myn
    Köszi! Bár még az Ep1-et sem nyomtam végig, de most nagyon kevés szabadidőm van.

Btw: Nem tudja valaki, miért nem tudok TC-vel felmenni a ketteskére, eddig ment, most nem akar... (Getright-tal fel tudok menni).
  • Axon
    Láttátok már ezt:
    Myst III: Exile - 10th Anniversary

Ez valami újrakiadott, feltupírozott verzió?
  • trmn #18761
    Nekem megvan, és ha egy hét múlva ráér, fel is tudom rakni, sajna addig nem vagyok net közelben sőt az országban sem.
  • takysoft
    Sam_and_Max_Episode_2_Situation_Comedy_v1_0_Cracked-F4CG
    online tölthető(010)
  • Tomsess
    Hello. Keresek egy gammát, jelentkezzen pls akinek megvan. Legacy : Dark Shadows - 2004-es kaland, de már megjelenésekor is szinte kaphatatlan volt, ma meg már sehonnan sem lehet beszerezni. Pedig egy nagyon hangulatos kis alkotás. Szóval aki tud vmit felőle az jelezze. Előre thx!
  • pluhi
    150G volt legkövérebb állapotában. Azóta kivágtam egy részét, másik részét kiirtam, harmadik része még mindig vinyon van, ha DCzni kéne.
  • Axon
    Átvizsgáltam a Heroes 5-öt. Úgy látom, hogy egyetlen .pak file tartalmazza a magyar állományokat. Ezt felteszem és majd kipróbáljátok, hogy magyar lesz-e tőle a játék.
    Nekem egyébként nagyon tetszik.
  • Axon
    Szia Pluhi!
    Egymillió éve nem jártál erre. Ha jól emlékszem, akkor még 80 giga körül járt a kalnd állományod :-)
    Sajnos Macsek szervere sztornó lett 2-3 hónappal ezelőtt. Szerencsére - hogy egy klasszikust idézzek - "Van másik!" :-)
  • pluhi
    Mindenfelé. Az egyetem a végéhez közeledik, szabadidőmben ha játszom, akkor csak WoW. Ezen kivűl az utóbbi két évben a Jagged Alliance 2 forditásán ügyködtem.
  • M.A.D.
    :)) Na, akkor ma esetleg, talán...persze akinek nincs szabad 5 giga helye a vinyón, az majd nem tudja élvezni. :)