33675
-
#18793 Húha, látom belehúztál!
Köszi! -
beoceka #18792 Hát az olyasmiket nem nagyon szeressem.... -
beoceka #18791 SZiasztok!
TLJ hibák ismét. -
tnc #18790 Üdv. Mindenkinek! Kalandjátékokat keresek francia hanggal és felirattal nyelvtanulás céljából. Már van kisebb cserealapom is néhány színvonalasabb kalanddal. -
#18789 Még szép, hogy keres, mert személyesen kértem meg rá. És hát, ha őszinte akarok lenni, rá is fér a hibakeresés még a magyarításra... -
#18788 ember, te még mindig hibákat keresel???
a végére helyesebb lesz a magyar, mint az eredeti angol:D (helyesírásilag)
nem semmi teljesítmény, gratulálok!
UI: rpg-ket nem szereted? szegény Darkstone-hoz már olyan régóta keresek tesztert:D -
#18787 jujj, az kell! -
Tomsess #18786 Dede...azóta is várjuk -
#18785 Teljesítettem végre egy adóságomat. Felkerült a szerverre a Heroes5 hunpack. -
#18784 Hálás köszönet! -
beoceka #18783 Helló!
TLJ hibák következő csomag. -
#18782 Ezt próbáld ki. -
#18781 Nekem mindkét verzió (TLJ) ment XP alatt... Melyik van meg neked a 2 vagy 4 CD-s? Patch-eket felraktad hozzá? -
#18780 Akkor várni kell 1 crackfix-re... :((( -
#18779 Pedig mennie kell. Próbáld win98 kompatibilis üzemmódban. -
#18778 még nem néztem, sry, ha hibás(csak elindítottam)
-
#18777 Valaki nem említette itt J. gyűrűjét? -
Tomsess #18776 Bocs, tévedtem. Nekem sem megy a mentés/töltés vele. Bár már nem írja ki, hogy időkorlátos -
marcio mela #18775 Ennek ellenére telepíteni még tudom de nem indul el. -
marcio mela #18774 Nekem azt írja designed for Windows95/98 only. -
#18773 Köszi szépen:) -
#18772 TLJ? Igen. -
marcio mela #18771 Fut ez Windows XP alatt? -
Tomsess #18770 Nekem ment vele -
#18769 Nekem a Sam&Max Ep 2 nem működik, nem tudok vele menteni/tölteni, hiába "okosságolom" meg... :((( Ha tudja vki próbálja ki, hogy neki működik-e, pls! -
#18768 1. Nekem már csak "ketteske" marad...
2. Nem olvastad el rendesen, azt írtam, hogy csak a TC-vel nem tudok felmenni, oda írtam, hogy a Getright Browser-ével sikerül felmenni, úgyhogy nem a jelszóval van a probléma, hanem esetleg a TC-n kell valamit még pluszban beállítani, bár eddig ment. -
#18767 1. nem ketteske:D
2. nekem megy, nem tudom neked miért nem... volt nemrég acc váltás rajta, talán nem írtam át a jelszót -
Tomsess #18766 SZUPEERR ... persze ráér. Már pár éve vadászok rá, egy hetet simán kibírok. Kösz...kösz
És köszönet a Ham and Eggs 2 okosságért is -
#18765 Azt gondoltam, hogy olyasmi lehet mint a Real Myst. Régi grafikát felturbózni mostanira. -
#18764 Annyit tudok róla, hogy DVD-s, de hogy átdolgozták-e azt nem tudom... Egyébként mitől 10 éves, ha jól tudom 2001-ben adtáki ki? -
#18763 Köszi! Bár még az Ep1-et sem nyomtam végig, de most nagyon kevés szabadidőm van.
Btw: Nem tudja valaki, miért nem tudok TC-vel felmenni a ketteskére, eddig ment, most nem akar... (Getright-tal fel tudok menni). -
#18762 Láttátok már ezt:
Myst III: Exile - 10th Anniversary
Ez valami újrakiadott, feltupírozott verzió? -
#18761 Nekem megvan, és ha egy hét múlva ráér, fel is tudom rakni, sajna addig nem vagyok net közelben sőt az országban sem. -
#18760 Sam_and_Max_Episode_2_Situation_Comedy_v1_0_Cracked-F4CG
online tölthető(010) -
Tomsess #18759 Hello. Keresek egy gammát, jelentkezzen pls akinek megvan. Legacy : Dark Shadows - 2004-es kaland, de már megjelenésekor is szinte kaphatatlan volt, ma meg már sehonnan sem lehet beszerezni. Pedig egy nagyon hangulatos kis alkotás. Szóval aki tud vmit felőle az jelezze. Előre thx! -
#18758 150G volt legkövérebb állapotában. Azóta kivágtam egy részét, másik részét kiirtam, harmadik része még mindig vinyon van, ha DCzni kéne. -
#18757 Átvizsgáltam a Heroes 5-öt. Úgy látom, hogy egyetlen .pak file tartalmazza a magyar állományokat. Ezt felteszem és majd kipróbáljátok, hogy magyar lesz-e tőle a játék.
Nekem egyébként nagyon tetszik. -
#18756 Szia Pluhi!
Egymillió éve nem jártál erre. Ha jól emlékszem, akkor még 80 giga körül járt a kalnd állományod :-)
Sajnos Macsek szervere sztornó lett 2-3 hónappal ezelőtt. Szerencsére - hogy egy klasszikust idézzek - "Van másik!" :-) -
#18755 Mindenfelé. Az egyetem a végéhez közeledik, szabadidőmben ha játszom, akkor csak WoW. Ezen kivűl az utóbbi két évben a Jagged Alliance 2 forditásán ügyködtem. -
M.A.D. #18754 :)) Na, akkor ma esetleg, talán...persze akinek nincs szabad 5 giga helye a vinyón, az majd nem tudja élvezni. :)