The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor nem tudok mást mondani mint, hogy tesztelgesd, és persze cserélgesd az eszközöket, meg a cd-t is. Ha mindegyikkel ugyanazt csinálja akkor sz*r a HDD.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Köszönet a game-ért. <#worship>#worship>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Az XP lemezed és az olvasód milyen állapotban van? Azokkal biztos minden rendben? Már láttam hasonló helyzetet, és akkor a XP cd csere megoldotta a gondot (persze ez nem zárja ki, hogy a vinyó rossz).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Alaisi emberkék ilyen denevérszerû lények, akik 2 dologgal foglalkoznak.
1. pottery, magyarul nem jut eszembe a neve, köcsögöket csinálnak, azt kész😄
2. meséket mesélnek. az régi idõk tanõlságos meséit adják át egymásnak.
a falu egyik leg-"tiszteletre méltóbb" alakja a Teller. Õ az, aki minden mesét ismer, és az utódjának is megtanítja a maséket. Õ egyben a falu vezetõje is, akit bármikor bárki megkereshet.
Õ meséli el a történeteet az embrekeknek, és a tanulságból mindenki okulhat.
Az picit fura, hogy "a falu Elbeszélõje". (minden faluban van Teller)
a Szóló is fura picit, mert nem egy könyvrõl van szó, hanem egy élõlényrõl.
Bármilyen hétköznapinak is tûnik, és a Mesélõ szót ajánlom.
ne fejedjétek, hogy angolban is azért "teller", mert egy hétköznapi szóról van szó, amit mindennap használnak. rövir, és érthetõ. meg szerintem sem az elbeszélõ, sem a szóló nem jó szó egy elõlény titulusára.
via_mala: nem õrzõje van, mert nem tárgy. Õre van.
ja és "Most mint az illetö népek a képviselöi" ez nyelvtanilag hibás, nem kell bele "a" betû😄
na haragudj, hogy mindenbe belekötök, nem ellened szól, bocs.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
"Good. Now, as representatives of your respective people -- you, the Queen of a Maerum city, and you, guard to the Alatien Teller -- must fulfill the prophecy and join the two parts of the one stone."
"Jó. Most mint az illetö népek a képviselöi -- te Maerum város királynöje, és te Alaisi Szólók örzöje -- be kell teljesítenetek a jövedölést, és össze kell illesztenetek az egyik kö két felét."
(Már 6 állomány kész az új adagból.)
Amiben bár SATA vinyó van de tökéletesen mûködik és félelmetesen gyorsan indul el rajta a WinXP.
Az alaplapom még csak a SATA1-es vinyókat tudja kezelni, míg a vinyó már SATA2-es.
Betéve a vinyót, nem látta a BIOS, ezután hamar átjumpereltem SATA1-re és így már látta. A STA2 kétszer gyorsabb mint a SATA1, hivatalosan 300MB/s-al megy. Ebbõl én már a saját szememmel is láttam 65MB/s-al másoló vinyót.
Nos tegnap a következõkre jutottam:
Elõször is Imyke nem volt abban igazad, hogy az SP2-es WinXP telepítõ lemez már felismeri a SATA-s vinyókat. Nagy nehezen megtaláltam az MSI alaplap cd-jét. Ez egy általános cd, gondolom minden MSI alaplaphoz ezt adják, mivel mindenféle chipkészlethez, hangkártyához, integrált VGA-hoz, szir-szarhoz volt rajta driver. A VIA chipsetemhez is volt rajta és nagy nehezen rábukkantam a SATA driverre is.
WinXP telepítés, legelején F6 nyomás, majd a floppy-n megtalálja a SATA drivert és... ÉS... csodák-csodája látta a vinyómat és tovább ment a telepítõ. Az particionálás után elején még a karakteres felületen elment 100 %-ig a fileok felmásolása, majd itt fagyott ki elõször a telepíítõ. Újrakezdtem mindent és akkor már tovább jutott a telepítõ, addig amikor elõször lesz telepítés közben grafikus felület. Aztán kiírjta, hogy 39 perc van a telepítés végéig. Ez lement 36 percre, aztán kifagyott. Ezt csak késõbb vettem észre, mivel azok az ostoba üzenetek (szuper csoportmunka, remek játékok, istenkirály vindóz, csak ezt használd és boldog leszel, a vindóznál nincs jobb) szóval ezek folyamatosan váltakoznak akkor is a képernyõn, amikor már rég leállt a telepítés. Ilyenkor érdemes egy ESC-et nyomni és akkor láthatod a karakteres felületen a hibajelzést. Valamilyen .sys állománynál jelzett hibát, már nem emlékszem a nevére. Még kétszer ugrottam neki a telepítésnek, de mind a kétszer eddig jutott. Erre ment rá a teljes tegnapi napom. Ma még nem próbáltam, mert egyrész 13.00 órára jöttem dolgozni, másrészt ma nem az irodámban dolgozom. Addig sem idegesítem magam :-)
Hát ennyi a kálváriám története dióhéjban.
- Én a "Teller"-t "Elbeszélõnek" fordítom...
Tudom, hogy lehetne mesélõ, elmesélõ is, de még nem tudom, hogy milyen karakter.
Taky, találkoztál már vele? Tudnál ebben segíteni?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
amúgy jó kis software az is. bár én régebben inkább operás voltam
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
már akkor is firefoxos voltam, mikor még senki se tudott róla😄
mozillát nem szerettem annyira, mert olyat mindentudó, mint az opre. túl sok minden van benne..
A 4-esig rendben volt, azokat sikerült kicsomagolnom.<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Alaposan megizzasztott, remélem ezek után mindenki elégedett lesz vele. Ha valamelyik állomány esetleg CRC-s lenne, akkor még holnapig szóljatok.
Egy dologra használom az IE-t, hogy be tudjak lépni a szartalikcsa neptunba. De ha nagyon nem akarja, akkor marad a távoli asztal kapcsolat.

[merlinw.org]
Amúgy Firefox-ot használok, mert ez a legjobb!
Csak mindenhol megváltozott a betû, még a Vírusirtóban is.
Nekem Maxtor 6Y160MO Sata 1-es vinyóm van, de max 32000 kb/s -al másol. De álltalában csak 25000.
Azt hiszem a SATA2 a nagyobb sebesség érdekében egy kicsit más protokollon kommunikál.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Korábban: Longest journey
Most: The Longest Journey
Ha még mindíg nem megy, talán tudok segíteni!
1-ritkábban fogok jelentkezni
2-jól megy majd a fordítás, mert nincs net a házban, és halálra unom magam az 5x86-os gépen.
ennyi
monkey islandok picik amúgy is,
nekem az indiana jones kene tomoritve, meg a sam&max, meg a DOTT, bár az angol feliratot majd visszarakom bele. úgy eredeti😄
nekem van maniac mansion FMTowns, mi igen szép, ha kell, szólj
meg van Full Throttle, meg The dig is. azok is jók.
scumm\BeneathASteelSky\ - talkie
scumm\BrokenSword\ - hunsub
scumm\BrokenSword2\ - hunsub
scumm\DayOfTheTentacle\ - hunsub, talkie, maniac mansion CD version
scumm\FlightOfTheAmazonQueen\ - talkie
scumm\IndianaJones3\
scumm\IndianaJones4\ - talkie
scumm\Loom\
scumm\ManiacMansion\
- scumm\ManiacMansion\Maniac Mansion - Enhanced Edition - English\
- scumm\ManiacMansion\Maniac Mansion - First Edition - English\
scumm\MonkeyIsland\
- scumm\MonkeyIsland\MI - 256\
- scumm\MonkeyIsland\MI - 256 - Enhanced CD Version\
scumm\MonkeyIsland2\
scumm\MonkeyIsland3\ - hunsub
scumm\SamAndMax\ - talkie
scumm\ZakMcKraken\Zak McKraken - 16 Colors\
scumm\ZakMcKraken\Zak McKraken - 256 Colors FmTowns\
[merlinw.org]
már hibakeresés elõtt is elküldtam, mondtam is, hogy még egyszer átnézem õket, mire te írtad, hogy majd te megteszed. ha nem, szólj😄
a mostanit átnéztem, de nekem olyan a szemem, mint a mazsola autóvezetõé: semmit se vesz észre😄
régebben volt a serveren tömörített Broken sword, meg monkey island, ezeket le is szedtem.
a kérdésem az lenne(asszem te tömörítetted õket), vannak még ilyen scummal tömörített játékaid? feltehetnéd õket, ha van kedved, engem érdekelnének.
köszi