The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Tökéletesen igazad van!

IMYke2.0.0.0
Ketteskére felmehetne a 6CD biztonsági másolata... jobb félni, mint megijedni 😊)))))))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Akkor sejtem, hogy honnan ... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RaveAir
Be... 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Lord Myn
Honnan az info?

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

kirol
Hát konkrétan nekem nem, mert van még 47 óra hátra. De amúgy igen!

IMYke2.0.0.0
Be is szerezhetõ már?

kirol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

NAME º DreamFall.The.Longest.Journey.2.CLONE-PLEX

SOURCE º CD

LiNK º http://pc.gamespy.com/pc/dreamfall/

GENRE º Adventure

SiZE º 55x15mbs / 53x15mb / 53x15mb / 53x15mb / 53x15mb / 22x15mb

DiSCS º 6

Anchored by a wonderful cast of characters, the very well-crafted
sci-fi story in Dreamfall will leave you anxiously wanting more.

Disable all virtual drivers
Mount CD1 with 5Star.
Use CureRom Lite.
Play the game.

kirol
Na végre! Boltokban a Dreamfall! <#vigyor3>

Atomreaktor
készül az Agatha Christie Murder on the Orient Express. reméljük sokat fejlesztenek az elõzõ részhez képest<#csodalk>

Atomreaktor
"Elkészült a Paradise címû kalandjáték, a Syberia sorozat megalkotóinak új munkája, és a Ubisoft közleménye szerint már április 26-án a boltokba is kerülhet. Afrikában barangolhatunk egy fiatal lány szerepében, aki sajnos amnéziában szenved. Úgy dönt hát, hogy a kontinens négy különbözõ elrejtett zugát felkeresi, hogy a múlta után kutasson. A hírt egy új videóval koronázták meg." Gamestar hírek

IMYke2.0.0.0
Heheh, az angol eredetiben is találtam helyesírási hibát... Ritka dolog.

IMYke2.0.0.0
Bocs, a fordításodban is az van, én gépeltem el.

via_mala
Az thingamajigs az tényleg hogyishívjákok lenne, de ezt a szót zsigerbõl utálom, ezért lett izébigyók.
(nem izébogyó, hanem izébigyó)

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Tökéletes munka!!!
A Kin-t bátorkodtam "Nemzetség"-re módosítani, de amint és amennyiben a többi szövegbõl más derül ki, a lektorálás során vissza lesz javítva Kin-re...

Lord Myn
hívják=hívnak (elírtam)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Persze, mert a Joe az lehet Joseph és Josephine is... Nálunk, ha valakit Gabinak hívják, akkor el tudod dönteni, hogy milyen nemû? (szóval nálunk is van ilyen...)

IMYke2.0.0.0
A szorítógyûrû jó lesz a clamp-re! Márcsak azért is, mert a saját aranygyûrûjét használja fel a kábel javításakor...

IMYke2.0.0.0
thingamajigs = izébogyók
Ez nagyon tetszik!!! 😊)))
Amúgy helyesen ez lenne: thingamajigs (thingamy) = hogyishívják
De az izébogyók marad, és kerül be a szótárunkba is 😊)))))))

via_mala
Meg a Joe is, és mégis volt már olyan amcsi film, amiben egy nõnek volt ez a neve.
Ilyen apróságok miatt már maguk az amerikaiak sem tudják egy név alapján eldönteni, hogy milyen nemû az illetõ.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

IMYke2.0.0.0
Fiona és April beszélget - Fiona elmeséli, hogy Mickey sikongatva ébred éjszaka...
==========================================================
####Fiona_We've never talked before #16
God, you too? Mickey woke me up screaming in the middle of the night. She was so perturbed she refused to go back to sleep until I made her a cup of herbal tea.
####April_We've never talked before #17
This is Mickey we're talking about?
####Fiona_We've never talked before #18
Exactly. Hard to believe, yeah? She's always so composed, even in the most extreme situations. It frightened me half to death seeing her like that, darling.
####Fiona_We've never talked before #19
Don't tell her I said so, though. She wouldn't want me talking about it, I'm sure.

Fiona elmeséli, miként ismerkedtek össze Mickey-vel:
============================================================
####Fiona_Questions #54
Mickey and I've been together since I was nineteen. She was in her late thirties then. The older, wiser, worldly woman. I found her sweet and charming and intriguing...
####Fiona_Questions #55
When I finally realized she was neither of those things, it was too late -- I was in love (laughs). She stole me away from my dreary, British inner-city life, and she brought me here.
####Fiona_Questions #56
She was no knight in shining armor, that's for sure, but she knew how to treat me like a woman.
####April_Questions #57
You guys make a great couple.
####Fiona_Questions #58
You think so, darling? Yes, I guess we do. And the sex is amazing.
####April_Questions #59
You never get tired of talking about your sex-life, do you?

IMYke2.0.0.0
Oké, akkor megmutatom az eredeti szöveget... és még néhány plusz mondatot.

Atomreaktor
hát ööö tudod õ a "fiú" a kapcsolatban😊 öltönnyel meg dildóval😊)

MerlinW
dehát Mickey férfinééééév (/me is az😊)

[merlinw.org]

kirol
Sajnos itt nincs.

Itt nézz körül, hátha találsz megfelelõt.
kirol
Nem tudtok valami jó oldalt, ahonnan lehet olcsón utángyártott tintapatront rendelni?

takysoft
jaaaaaa....
azért nem ugrott be elsõre, mert mickey-t elõször(mikor elõször játszottam) nem láttam a játékban. mert este a bárban dolgoztam. asszem.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

IMYke2.0.0.0
Mickey <40 feletti nõ> és Emma a történetünk elõtt 15 évvel ismerkedtek meg és Emma Mickey hatására hagyta ott Angliát és költözött Newport-ba, azon belül is Velencébe.

- Mióta vagytok együtt Mickey-vel?
- Mickey és én tizenkilenc éves korom óta vagyunk együtt. Ö akkor már elmúlt harminc is. Az idösebb, bölcsebb és világi asszony. Aranyosnak, bájosnak és érdekesnek találtam... Mikor végül rájöttem, hogy egyike sem ezen dolgoknak, már késö volt... szerelmes voltam. Ellopta tölem a sivár, brit belvárosi életemet, és idehozott. Nem fényes páncélú lovag volt, az biztos, de tudta, hogy miként kezeljen nöként engem.
- Nagyszerü párt alkottok.
- Úgy gondolod, kedves? Igen, azt hiszem, igen. És a szex eszméletlen!
- Sosem fáradsz bele a szexuális életed tárgyalásába, igaz?

CrucifX
Dreamfall_Longest_Journey_XBOX-ProjectX

takysoft
meg Flipper szövegei is komolyak😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

takysoft
leszbikus??? erre nem is emlékszem...
szókimondó.. ja zack simán lekurvázza Aprilt😄 meg fuck is van bõven😄

Dreamfall: még sehol sincs. torrenteknél elõfordul egy FAKE file. onnét lehet felismerni, hogy 2-300 töltõ van, de seeder nincs darab se.
na remélem majd BH-n hamar lesz😄
vagy a serveren😄

IMYke2.0.0.0
Dreamfall engem is izgat. Hol van már?! <#ticking>

kirol
A Dreamfall -al meg mi a csoda van már? Starforce van rajta? Remélem a Paradise jön holnap, bár ennél itt van az Ubisoft, és a Starforce itt sanszosabb lenne.

IMYke2.0.0.0
6 éves asszem... [mármint a játék <#hehe>]
Ja, és eléggé szókimondó karaktere is akad...

kirol
Mikori is a játék? Már akkor? Gondolom nem 18+ as a játék. Szerintem pereljük be õket!

IMYke2.0.0.0
Leszbikus szerelem a Longest Journey-ben! Mi lesz még itt, istenem 😊))))

MerlinW
még várj...😊

Cfost sosem használtam. Azt mondják rendszerfüggõ, mindenesetre ha 10 gépen nem próbáltam akkor egyen sem, és nem elégített ki sehol😊

Ma már majdnem minden programban be lehet lõni mibõl mennyit egyen. torrentkliensekben, letöltõmanagerekben, stb.

Globális állítgatáshoz én a Netlimiter(.com) -t ajánlom, ez a 2.x elég jó lett.

[merlinw.org]

kirol
Ez a zip csak 277 mb, azt mondtad 700. Akkor még várjak?

Anno mikor beszltünk Cfos -ról, mondtam, hogy újraindul állandóan a gép. Múlt héten elszántam magam és újraraktam a gépre a cuccot. Na most hasít rendesen, nem kell fél óra a leálláshoz/indításhoz. Na meg a C-fos is megy szuperül, és tényleg az egyidejû le/feltöltés igen látványos változást mutat az eddigiekhez képest. Már csak azt nem értem, mi az a két ablak. Az egyikben le/feltöltést mutat, de van még egy másik szám: pl.186ms és mellette mégegy szám. A másik ablak meg nem csinál semmi.
Persze megnézhettem volna a leírásban, de rögtön letöröltem az ikonját, hoyg ez nekem nem kell. Most meg nem találom.

MerlinW
Na igen😊 Beszélem az angolt, megértem, magyarul tudok ilyen szépeket mondani, de igy szavakba önteni az angolt még nemtom (gyakorlás hiánya? Ill. a közéletben nincs rá szükség😊 Ez is egy "szakma"😊) No ezért nem fordítok (ha az idõhiányt nem veszem figyelembe😊) Egyébként tetszett a megoldás😊<#eljen>

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Nem azt írtam, hogy nem lehet használni, csak azt, hogy nem "érdemes" X1xxx alatt használni. Nekem 9500 Pro-m van, és nem használom.
ATI TrueForm Technológa

Ehh...akkor én miért kapcsolgattam mindig be 9xxx-es sorozatnál? 😊))

IMYke2.0.0.0
Csak X1xxx sorozatnál érdemes használni a TrueForm-ot.

Szépjónapot Mindenkinek! De rég írtam már ide. Egy furcsa kérdés. Valaki meg tudná nekem ide írni, hogy miért jó az, hogy a legújabb Ati Tray Tools-ban automatikusan már kikapcsolt állapotban van a trueform! Illetve már nem is lehet bekapcsolni.

via_mala
Na akkor íme az én változatom, amit direkt nem írtam be korábban:
Hacsak nem történik valami, hacsak nem alázkodik meg az ember én tanul meg félni a hatalomtól, amelyet a Kozmoszra hívott, a Káosz alkonya hullik a Földre.

IMYke2.0.0.0
Upsz, belegondoltam...
Nem "mivel", hanem feltételes módú az egész mondat... "hacsak"

IMYke2.0.0.0
Mivel valamit tett, mivel az ember megszégyenült és megtanulta félni a Kozmoszt átható eröt, a Káosz alkonya hullott a Földre.

kirol
Köszi, megnézem.

via_mala
A teljes mondat így hangzik:
Unless something was done, unless man was humbled and learned to fear the power he wrought over Cosmos, the twilight of Chaos would fall upon Earth.

Ezzel a wrought-tal vagyok meglõve, mert a jelentése:
a) mn vál kidolgozott, feldolgozott
b) mûsz megmunkált, kidolgozott, kovácsolt
Sehogy sem illik a mondatba.

És mea culpa, és nyilvános szepuku, de valszeg még egy darabig nem is fogok játszani a TLJ-vel, bár már jóideje itt pihen a vinyómon.

MerlinW
szép mondat😊
hatalomtól való félelem amit a kozmosz feldolgozása okoz?😊

kevés az info😊

TLJ meg két éve fent van a szerveren (most már mindkettõn😊), tessék játszani vele😊

[merlinw.org]