The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Csalódom bennetek... <#rinya><#idiota><#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Reloaded-es sima Clone, csak mellé van csapva a crack.
Én nemtom feltölteni sajna, mert nincs most melóban net pár hétig. Viszont az alant belinkelt torrentrõl lecsordogál simán változó 20-100K-s sebességgel.

[merlinw.org]

takysoft
csatlakozom.
az volna a jó, ha a reloaded verzió olyan volna, ami nem crack-es, de csak daemon kellene neki.(jobb esetben csak alcohol)

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Eme kérést én is igen csak támogatom<#finom>
kirol
Nem onnan! És is pont emiatt nem onnan.

takysoft
mármint a BH futár?

amúny nekem még ráér picit. BH-s arányom nem rontanám el, ottén olyat töltök, amit máshonnét nem lehet.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

kirol
Amint tudom, szedem. Köszi szépen! De elsõbbséget élvez a TLJD.

kirol
Már hozzák, estére talán ide is ér a futár.

takysoft
thx, nekem is megvan már minden, crack, meg CureROM, meg daemon, meg minden, most már bármelyik riliz jó lenne😄

MerlinW
Ha nincs betontorrent reged, akkor igaz perpill 205/3000 az arány de TS -rõl le tudod húzni egyre gyorsabban

[merlinw.org]

kirol
Nekem kellene, de nincs még meg! Úgyhogy azért nem mindenki!

MerlinW
majd elmondok 3 miatyánkot és morzsolok rózsafüzért😊

[merlinw.org]

MerlinW
Clone+RL crack müxik hibátlanul.

[merlinw.org]

mandm
Milyen érdekes. A kamionok még meg se érkeztek a Dreamfall lemezekkel a kereskedõkhöz és máris többféle feltöréssel már mindenki letöltötte, akinek kellett!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

takysoft
valami crackem nekem is van, már tegnap este fel is tettem ketteskére.

via_mala
Én leszedtem a Clone-os verziót, és megvan hozzá a tört exe. Ha kell úgy, akkor hétfõn feltölthetem. Ez lényegében a RL változat lenne, de nem próbáltam ki.

Kell / nem kell

Mellesleg: a kapott TLJ állományokból már csak ötöt kell lefordítanom, de mielõtt elküldöm, még alaposan át akarom nézni az egészet. Hétfõre saccolom a csomag becsapódását a postaládádba.<#vigyor4>

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

kirol
De mi a különbség a Reloaded ésa másik között?
Ugyan az nem? Csak abban van egy crack mappa a crack el?
Akkor nem tökmindegy melyik van meg?

IMYke2.0.0.0
Akinek megvan / meglesz a Reloaded verzió, kérem, - ha tudja és akarja - töltse fel a Ketteskére...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

takysoft
thx, de elõbb még leszedem a játékot is😄

a könyvgyûjteményt holnap befejezem. addig ne töltsétek

MerlinW
Cure-ban ne állítgass semmit, csak add meg az exe, deamon/image elérését. Win2k kompi sem kell (ugy nem indul)

[merlinw.org]

takysoft
köszi szépen

MerlinW
Kész jaja

[merlinw.org]

kirol
A Gib már kész?

kirol
Felraktam.

MerlinW
próbáltad mán a honlapjáról?😊))))
http://www.curerom.net/

[merlinw.org]

takysoft
nekem olyan verzsön kéne, ami sime daemonnal megy. nem a crackes, mert azt nem lehet patchelni😞

a Solid Snake-féle nekem is kell.
azt kéne beszerezni.
addig is, akinek megvan ez a curerom 2.0 beta, az tegye már fel a serverre, mert sehol se találom. emule-t meg nem indítok, mert teljes erõvel töltök fel könyveket a serverre. köszi

serito
Igen a Solid féle verzsön már a wanadoo-n is fenn van.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
A Solid Snake ajánlotta verzsönt szívesen látnám valamelyik serveren.
Ezek szerint nem kellett sokáig várni a normális törésre.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

takysoft
mi ez a curerom2.0beta?

serito
Az egész jó , megvárjuk.

Lord Myn
Így igaz.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
DT403+Curerom2.0beta

[merlinw.org]

Lord Myn
Én 4-essel próbáltam és ment. De már látom nem kell, kijött a crack... Holnapra talán fent lesz a GCW-n.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

takysoft
melyik 3-as vagy 4es daemon?

takysoft
Solid Snake? mármint a GH-s Solid Snake? a Broken Sword fordítója?
te is ritkán jársz erre😄 üdvözlet!

Solid Snake
Dreamfall: The Longest Journey 2 (C) Tri-Synergy reloaded.nfo <#nezze>

04/2006 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: Securom 7
6 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: Adventure

1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon Tools.
3. Install the game.
4. Copy over the cracked content located in the \crack directory located on
CD1 to your installation directory.
5. Play the game <#worship>
Lord Myn
Ha a Dreamfallról beszéltek még1x elmondanám: MEGY a Daemon Tools-val is! (Én is így játszom vele)

mandm
Nem kell kapkodni. Mi türelmesek vagyunk. És türelmeen fogjuk megvárni a Dreamfall fordítást is

mandm
Lassan mondom, hogy mindenki megértse: Daemon nélkül NEM VAGYOK hajlandó elindítani a gépem! <#awink>

IMYke2.0.0.0
1 hónap... köbö.

serito
Méghogy a Dtools leszedni? "6 programot futtatni" ez pont a rendszernyilkos megoldás. Inkább én is megvárom a rendesen (crack, image mount/cdhide...stb) indítható kevésbé rendszergyilkos változatot.

Más:
Korábban írtam, hogy nem tudom telepíteni a Tomb Raider Legend-et , és sok játék kifagyogat fõleg az Oblivion (mostanában).
Megvan a hiba: 3db PQI 512/400 -as memóriáim voltak. Ilyet még nem láttam e mind a 3 hibát okozott a memória tesztel.
Lecseréltem õket Kingmax-ra most semmi gond a TR Legend feltelpedett (még nem próbáltam) és az Oblivion sem fagy ki (6 óra folyamatos játék után sem).
Az a szerencsém, hogy a 3db PQI ram még garis, úgyhogy csere-bere fogadom...

Na nem off-olok többet,
Imyke:
a fordítással kb mikor lesztek meg? Nem sürgetni akarlak benneteket, csak már kíváncsi vagyok a magyar változatra ( szerintem nem én vagyok az egyetlen ).

Atomreaktor
remélem a játékidõ jó hosszú lesz. de elõzetesen azt írtak, ha akarod kikerülheted ezeket a verekedõs részeket. fahrenheit szerûen vagy hogyan oldották meg?

IMYke2.0.0.0
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

mi??? daemont leszedni??? kófaszt! 😊)) akkor megvárom imyke hun verzióját 9 gigága svcdbe...😊))

És eljõ a vég...😊)

CrucifX
Hmm, ha már könyvek, véletlenül Larry Niven: The Ringworld Engineers (Gyûrûvilág) nincs meg ebben a gyûjteményben?

Lord Myn
Szerintem nagyon ott van. Vannak benne akció részek a verekedésen kívül is (pl. lopakodás), meg 1x-2x a reflexek is próbára vannak téve, de szerencsére a hangsúly a kalandjátékon van. A sztori nagyon izgalmas és alig várom, hogy tovább jussak benne. De most kicsit pihentetem, mert nem akarok túl gyorsan a végére érni. Szóval 1 szó, mint 100: <#eljen><#eljen><#eljen>

Ennek nagyon örülnék!
Atomreaktor
addig tutkó meglesz, azért köszi😉
várom a további tájékoztatásokat h milyen a játék. persze bárminemû lényeges dolog lelövése nélkül😉

Lord Myn
Sajnos, csak köv. hónap 1.-jétõl tudnám feltolni, túlléptem a limitet... Ha addig senki nem rakja fel, bevállalom.