The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem még a karakter=byte😄
mellesleg nem a visszakódolt anyagról, hanem a tiszta txt-rõl beszéltem.
csak megjegyzem, hogy a dott 120kb szövegét egy 8 megás file-ba kell visszakódolni😄
és mivel eleve több verzió van, így a teljes magyarítás 2x8 mb lett volna
így inkább írtam egy visszakódoló scriptet, és kiadtam a magyarítást a progival együtt😄
hiba volt.... a teljesen automatikus, mindent-elmagyarázós readme és script mellett se tudták használni az emberek...
érdekes módon féig az én hibámból. a scriptem nem ment win98-on.
ami azért fura, mert ment Dos 6.22 alatt, meg winXp alatt is. (csak dosban nem megy az általa meghívott kódoló.
érdekes módon, még így is hihetetlen sok embernek gondot jelent a "másold a file-okat a játék gyökérkönyvtárába, ahol a dott.exe is található". ez nem ment nekik😄....
ilyenkor csodálkoztam el, hogy egyesek képesek olyan kitömörítõprogit alkalmazni, amik nem tudják a könyvtárstruktúrát is kitömöríteni a zipbõl😞
ekkor mondtam azt, hogy én meg egyszer installscriptet nem készítek. majd töltögetik a 16 megás zipet a 200kb-os helyett...
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
nem tudjátok hogy ez 'The Longest Journey Eng Sub Ita' ilyen névvel vajon azt jelenti hogy rendes angol nyelvû olasz felirat mellékelve? vagy netán vmi olasz helyi kiadás angol subbal(erre nem is gondoltam addig amig nem láttam a fájlnevet:
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az 870000 karakter és nem byte!
A magyarítás kibontott szöveganyagának mérete több, mint 4 MB - a visszakódolt anyag
a TLJ tényleg "longest"
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
ráengedtem a vinyómra a HDD Regenerator-t. Reggel 9 óta 60 gigát nézett meg. abben talált 1 bad sectort, amit állítólag helyrehozott. mire végez ez 250 gigával???<#unalmas>#unalmas>
most amúgy barátnõm gépénél ülök
Axon: miben jobb a SATA, hogy ezt vettél? nekem nincs az alaplapomon olyan, így nem ismerem. kompatibilitási gondokról hallottam már..
annyit tudok, hogy olyan, mitn az USB, a sata2-es eszközök is mennek sata1-en.
csak az usb-vel ellentétben a sata2 nem gyorsabb, hanem az tud plug'n'play-t.
de mivel jobb ez, mint a P-ATA? gyorsabb? vagy csak több vinyód lehet egyszerre?
ahhoz képest jól haladunk.
a Deus Ex szövegmennyisége kb másfél mega, így majdnem dupla annyi annyi munka mint ez. Egy ideje készül már az is😄
Amúgy ha valakit érdekel DX állapot kb 90-95%, szövegek szinte teljesen készek, textúráknak kb fele van kész, a Zodiac expansion fordítása kb 30%-on. abból a textúrák még minimális szinten. Lasan haladunk, de elkészül egyszer.
ehhez képest a TLJ honosítás még remek tempóban halad.
nézzétek csak meg a könyvgyûjteményem, a sima txt-s könyvek között(nem pdf), mekkora mennyiség is az a 0.8 Mb... el fogtok csodálkozni😄DDD
még annyi, hogy ebbe a %-ba nince beleszámolva az 5D, mi mér a serveren, vagy, és saját tippem szerint ezzel átléptük az 50%-ot😄(8kb, az kb 1%)
juhé!!!<#hehe>#hehe><#crazya>#crazya><#taps>#taps>
A The Longest Journey-ben van egy scene, ahol April és Fiona beszélgetnek, a nappaliban, a Képernyõ <értsd: plazma TV>értsd: plazma TV> elõtt. Annak a szövegmennyisége 40905 karakter - a teljes Still Life játék szövegállományának 1/6-a!
A The Longest Journey HUN projekt állapota:
Takysoft-nál: 242687 karakter van kinn
via_mala-nál: 81369 karakter van kinn
nekem még 119039 karakter van vissza.
Kérdés: leszedtem a Dreamfall 3 CD-jét. Mikor lesz folytatás? (már én is kipróbálnám)<#worship>#worship>
http://el-sl.net/signup.php
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Szótárban ez van:
Shifter - Váltó
Ehelyett esetleg: Shifter - Mozgató
Azért nem jó a "mozgató", mert az egész a világok közti mozgásról szól. April / Cortez és a többiek világot "váltanak".
Eléggé pongyola fogalmazás.
A vinyó egyébként jó, mert ha beteszem egy mûködõ XP-s gépbe, akkor az szépen felismeri és már particionáltam is a vinyót. Egyedül a telepítõ nem látja.
(zárójelben jegyzem meg, hogy egy linux telepítõ lemezt betéve, az egybõl látja a vinyót)
Otthoni vinyóm is sata-s. Anno valahonnan lebányásztam a sata drivert és kimásoltam floppyra. Indításkor megnyomtam az F6-ot és szétnézett a floppy-n. Megtalálta a sata drivert és felrakta. Ezután a telepítõ már látta a vinyót és minden szépen feltelepült.
Elõvettem ezt a floppy-t újra. Telepítésnél megnyomom az F/-ot. Megnézi a floppy-t és megtalálja a sata drivert és telepíti. Majd szépen kiírja, hogy nincs a gépben vinyó.
Arra gyanakodtam, hogy az a sata driver esetleg régi, mivel ez a vinyo már sata 2-es és talán ezért nem látja.
Viszont sata drivert nem találok sem a maxtor oldalán sem a microsoft oldalán.
Hát ez van jelenleg.
Friss installkor elindul az XP telepítõje, alul olvashatod, hogy nyomj valamilyen F3 vagy mittomén milyen gombot az SCSI driverek telepítéséhez!
A CD-rõl felnyomja és utána már - a partíció(k) kijelölésekor - választható lesz a SATA is.
Utána felismeri a merevlemezt!
Maxtor 6V250F0
250 Gb SATA2 és 16 MB cache
Egybõl szívás az elején amikor rá akartam dugni a távkábelt, mivel neki már más csatlakozója van. Rengeteg anyázás után elõvettem az egyik alaplap dobozát és lás csodát, ott volt benne egy átalakító. Most pedig nem tudom telepíteni a WinXP-t mert nem ismeri alapból a sata eszközöket. Kell neki egy driver floppyn. A maxtor oldalán csak spanyol nyelvû sata drivert találtam :-)
SÍ senior :-)
az 5e, 5f, 6a, 7b, 7c készül.
ezeket úgymond lefoglalom.
a többit fordíthatjátok, csak tájékoztassatok.
ha belekezdek másba én is írom, köszi.
szokás szerint: a helyesírást átnéztem, de maradhattak hibák.
kb húszas éveiben járó fiatalos hackercsávó, akinek az egész életét elbaszta, hogy egy baleset következtében elvesztette a lábait.
inkább scener/warez stílusban alvilági, jó kapcsolatai vanak, de nem épp egy keresztapa típus.
a fordításban mehet a k***aanyádozás, de a fenyegetésjellegû megjegyzéseket nem kell komolyan venni.
ha bármelyikõtõknek kell egy kis infó a történetrõl, vagy egy karakterrõl, szóljatok csak.