33675

• Kiru
    Ez jó hír!
  • Tomsess
    Hogy jó kis Egri csillagok idézettel éljek : "csókojom kezsit lábát nacsságos úr" ha feljutattja oda ahova kell
  • MerlinW
    Szesz Pluhi:) Nem, Macsek most pihi, én cuccomon zajlik az élet.
    Oszthátte merre jártál?

Axon: Köszi, de részemről passzolom Heros-t, nekem az túl lassú:)
  • pluhi
    Hi All!
    Mi a hányás, emberek? Pár ismerős nevet azért látok még az első oldalon is.
    Toljátok még a kalandot? Mimacska cuccán megy még mindig a leghosszabb utazás?
  • rosti
    Engem érdekellne ...

Megvan nekem is csak a dvd olvasom bedarálta a lemezt és már nem használható
  • kirol
    Nem is tudjuk!
  • via_mala
  • Axon
    Remélem nem várod el, hogy még udvaroljunk is neked ;-)
    Pedig ha arra lesz szükség, akkor bizisten megtesszük :-)
  • via_mala
    Írd be a lenti keresőbe: "Jumurdzsák"
    és a választ megtalálod. :D
  • M.A.D.
    Szépjónapot Mindenkinek! Pár perce szóltak nekem, hogy holnapra elhozzák nekem a Jumurdzsák gyűrűjét.:) Esetleg valakinek...?
  • Axon
    Van magyar nyelvű Heroes 5-öm. Ha érdekel valakit akkor feltolom.
  • via_mala
    A magyarítás telepítőjéhez használt program volt shareware.
    De nem is érdemes szenvedni vele, mert úgysem jó az a magyarítás.

Ha minden jól megy, akkor rövid időn belül sikerül kialakítanunk egy nyílt bétatesztre szánt magyarítást, és akkor azzal érdemes próbálkozni.

Jelenleg zárt bétatesztet vezetek, ha érdekel, akkor olvasd el a lentebb említett 3 hozzászólást.
  • marcio mela
    Nem értem milyen időkorlátról van szó.Tegnap telepítettem a játékot és a magyarítást.
  • via_mala
    Valszeg azt, hogy lejárt a shareware időkorlátja.
    DE ajánlom figyelmedbe ezeket a hozzászólásokat:
  • marcio mela

Ez ugrik fel amikor elkezdem a magyarítás telepítését.Mit jelent?
  • Tomsess
    Egyébként azt hallottam, hogy nem kell crack mert végig lehet vinni anélkül is, csak a mentés nem műxik
  • kirol
    Hát nagy kár. :(
  • takysoft
    van progi ami kibontja a tömörítvényt, meg visszarakja, de sajna így se szerkeszthető:( legalább is a Bone.
  • kirol
    Én meg el se kezdtem, azt hittem csinál majd valaki magyarítást hozzá, de sajnos nem így lett.
  • MerlinW
    én az elsőben az irodából sem tudtam kijutni, ilyen pedig rég volt:) Igaz nem feccöltem még bele túl sok energiát:)
  • Tomsess
    Mármint Sam and Max - Season 1 - Episode 2 De egy hosszú neve van ...
  • Tomsess
    Skacok...megjelent a Sam and Max 2. Ha vki talál okosságot hozzá, szóljon pls
  • totyak
    takysoft, akkor megnézed, hogy mit tudsz tenni Runaway ügyben?
  • Axon
    Igazán játszani még nem volt alkalmam vele, csak elindítottam és szaladgáltam az emberekkel ide-oda, hátha találok egy ellenfelet akit lepofozhatok, mivel az elején kaptam egy rahedli harcost.
  • Tomsess
    A neve Theocracy így egyben. Nekem is megvan. Annó nagy szám volt, hogy magyarok fejlesztették meg minden (unikum volt az azték kultúra játékosítása stratégiába), de sajna nem lett annyira nagy dobás. Egy az, hogy picit érdekes a kezelése a másik meg, hogy bazi nehéz. Építkezel nyugodtan, egyszerre meg rádtör az ellen és kampec. Szóval ideg kell hozzá Egyébként WinXP SP2 alatt simán futott nekem
  • Tomsess
    Oké, akkor már nem töltögetem a cuccost, meg aztán úgy sem mennének, szóval részemről 001-007-ig mind törölhető
  • moonster
    3x is :)
    Egész erős géped van.
  • serito
    Bocsi ez az SG hibája!!!!!!!!!
  • serito
    Off:
    Most jutottam el odáig, hogy elkezdtem játszani a Broken Sword 4 -el.
    Van egy kis problémám a hanggal. Hol van hol nincs (csak a beszédhangok hibásak). Van, hogy elkezd egy mondatot minek az elejét még hallani a végét és következő mondatokat már nem. Kérdésem, hogy volt-e nektek is hasonló??? Próbáltam kodek nélkül is, meg K-Lite 2.79-es kodekkel is.
    Ha valakinél volt hasonló probléma és tud valami megoldást segítsen!!!
    Köszönet
    On:
  • totyak
    Köszi, akkor majd felnézek.
  • Axon
    Szereztem egy igazi ritkaságot.
    A neve:
    The Ocracy

Ez egy magyarok által fejlesztett stratégia ami az Age of Empire 2-t hivatott volna a földbe döngölni. A sorsa szomorú és kalandos. A főfejlesztőt börtönbe zárták és a project kallódott éveken át.
    A játék végül elkészült de csak netről lehetett rendelni.
    Szóval ez egy rts és különlegessége, hogy többek között magyar nyelvű (mivel magyarok készítették). Másik nagyon-nagy különlegessége (bár ez kevesebbeket érdekel), hogy a cd-n rajta van a teljesen natív linuxos verzió is. Én eddig csak linux alatt teszteltem, ott tökéletesen futott, de gondolom megy win alatt is megy.
    Ha érdekel benneteket, akkor feltolhatom.
  • via_mala
    Nem hittem volna, de:
    a TLJ még mindig megrendelhető

Ha jól számol a xe.com, akkor alig több, mint 2800 HUF. Szállítással együtt sem kerülne többe 3600 HUF-nál.
    Hmmm....
  • takysoft
    mint mondtam, várj 2 napot.. :D

002 megvan, köszönöm, törölhető.
  • totyak
    Hát jó, köszi azért. Ha ráérsz írd ide a fórumba egyszer, néhanapján majd felnézek.
  • takysoft
    éppenséggel van magyar runaway-em, de nem fogok most belemászni a fileai köze. holnap vizsga, holnapután detto.:D
    majd egyszer talán
  • totyak
    sajnos egyiken sincsen fenn, a magyaritasok.hu-n csak a menü magyarítás van fenn, azt meg értem angolul is
  • MerlinW
    magyaritasok.hu, evm.hu
  • totyak
    És nincs esetleg meg neked a Runaway 1 magyar fájljai? Ha igen akkor azokat elkérhetném? Tudom, hogy ez nem tartozik a témához, úgyhogy bocs.
  • takysoft
    fordítási fileok
    játékmagyarítási dolgok
  • MerlinW
    Semmi érdekes, ne is foglalkozz velünk.