The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Lehet, hogy kacsa.
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
DREAMFALL: The Longest Journey 2 PC DVD 3.11 GB (3344570368 bytes)
Ez kamu? Mert a nagyobb "boltokban" nem szerepel?
Az elküldött anyagban találsz egy 42 kilobájtos 16_00.txt-t… Azt nem kell fordítanod, mert az a megkezdett, de általam már fordításban lévõ fájlok közül keveredett bele…
Bocs, a kavarodásért…
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha sima linux akkor van olyanom, de ha valami más akkor megkérhetem valamelyikõtöket, hogy tegye fel nekem az egyik serverre.
A cfdisk progi is azon van?
Köszi
A problema az, hogy egy 20 Gb.os vinyó csak 4.3 GB-nak látszik.
Ha formázni akarom XP-vel vagy bármivel akkor is csak ennyinek látszik.
De köszi.
Remek munkát végeztél! Kellett már a frissítés, hiszen egy új, másképp fogalmazó elme munkáját összevetve az enyémmel
Számos szófordulatodat átmentettem, mert a tiéd jobb, leíróbb, mint az enyém.
Ha még mindig van kedved fordítani, akkor most már szûz anyagot is küldenék...
Isten hozott a TLJ magyarítást készítõ csapatban! <#law>#law>
Amúgy egy Western Digital WD200 20GB-os vinyóról van szó.
A hivatalos oldalon találok hozzá valamit, vagy tudnál adni ehez való progit?
Köszi.
Nem tudtok véletlenül olyan nyilvános proxy szervert, aminek van webes felülete?
Tehát bejön egy oldal, ahová beírhatsz bármilyen címet.
Így teszteltem például a webszerverünket is. Amerikai webes felületû proxy szerverbe beírtam a címet és már töltötte is lefele a nyitóoldalt, ha minden rendben volt. Sajnos ezt a szervert már nem tudom elérni.
Proxy szerverbõl van kismillió a neten, de mindegyik transparent, azaz csak letölti a kért oldalt, de nincs webes felülete.
on
itt vagy a bios basz el valamit, vagy az oprencer.
biosban próbáld meg LBA módba rakni, vagy nemtom.
meg ugye nézz még meg 1-2 oprencert. pl egy UHU-Live CD pont megfelel.
ha az látja 20-asnak, akkor a windowszal van a gond.
ha nem, akkor tedd be másik gépbe.
ha az se látja rendesen, akkor a vinyó szar. nézd meg a jumpereket, mert azokkal lehet trükközni, hogy kisebb gépek is lássák a vinyót. tedd rendesen masterre vagy slave-re.
ha a másik gép látja rendesen, de azon a gépen meg egyik oprencer se, akkor meg álogasd a BIOS-t, hátha összejön. Lehet még próbálkozni BIOS frissítéssel, csak akkor buktad az alaplap garanciáját, már ha van neki.(bár ha van még rá gari, akkor új bios nem nagyon😄)
persze ha ragaszkodsz a LOW formathoz, akkor nézz el a gyártó oldalára.
-Maxtornál egy llfutil nevû floppy-s cuccot keress, vagy a Maxblast-ot. utóbbit még nem használtam. asszam 4-es a legújabb változat de a gyártó honlapján fent lesz.(régi neve powermax)
-quantorhoz ugyanez.
- samsunghoz nekem ezek a fileok vannak:
clearhdd.exe
hutil_creator.exe
setudma.exe
shdiag.exe
sutil.exe
-seagate-nek valami discwizardja van, szintén a honlapról letölthetõ.
meg van valami seatool de az csak diagnosztika.
-WD-nek annyi progija van, mint a dög, azokat nm írom le, ha kellenek, küldöm.
-imb_hitachi: valami "drive fittness test" van, de nemtom mire jó.
-fujitsu-hoz megy egy fjdt.exe van, nemtom mire jó.
-Ha minden márkához általános cucc kell, akkor az Ontracknek van erre valami progija, a Disk Manager.
Ha kell, akkor asszem nekem megvan valami verzió belõle.
Sok sikert!
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
tudod mit? vegyük úgy, hogy amit elküldtem azokat berendezgetted, és most küldesz új melót, mert nem nagyon találom a fordítandó cuccokat.
5b, 5c, már elküldtem asszem
most épp az 5d, 5e, 5f könyvtárakat fordítom. ezután jön majd a 6a.
itt van még a 7b. meg a 7c könytár, ami lefordítatlan.
ha összeszedem magam picit, akkor hamar menni fog, csak lehet, hogy kórházba megyek majd. de addig mindent megteszek, csak sok intéznivalóm van.
ezen kívül jöhet még anyag, csak az nemtom mikor kerül sorra.
amúgy a deus ex-nél fordítottam már 160 kb-os file-t is. na az komoly volt. több, mint 1 hónap. majdnem 2.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
A videó egyenlõre engem sem nagyon gyõzött meg egyébként. Egy demót dobhatnának. Bár már úgyis mindjárt péntek.
Csak most néztem rá megint, tudom, hogy régóta várólistás a game.
Ti mit gondoltok?
off
Játszod még az Obliviont?
on
Küldjél olyan 2-3 oldalnyit próbaképpen. (meg esetleg a spéci szavak szótárát, amit jó lenne, ha nem fordítanék máshogy)
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
A Word 41630 karakternek, 17 oldalnyi angol szövegnek látja.
via_mala:
Az az igazság, hogy magam is munka mellett fordítok - már koránt sincs annyi szabadidõm, mint 2 éve: napi 6-8 órát tudtam fordítani - , manapság örülök, ha 1-1,5 órám akad az egészre, s persze, én is elkapattam magam: elõkaptam a Quake 3-at és leporoltam a régi tudásomat... gyalulom az ellent neten.
Szóval, szívem szerint sok anyagot küldenék neked is, de olvasva Téged, nem merek és így nem is fogok...
Mennyi - milyen hosszúságú - szöveget mernél vállalni?
Vannak 2 kb-osak és 10 felettiek is.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Ilyenkor vagyok mérges, hogy angolt kellett volna tanulom a német helyett, meg angliába dolgozni nem a sógoroknál. Szívesen segítenék, de az alap angol tudás..... !!! Mindegy csak megjegyeztem.
Más: (off)
Van valakinek "hard disk manager" progija? Bajba vagyok egy vinyóval ami 20 GB-os de most csak 4.3-nak látszik, és egy hard format talán rendbe szedné.
Nagyon megköszönném.
(on)
Dreamfall???? Még sehol sincs.., hogy a fene...
(off)
Megvolt a nagy piás favágás, a tenyerem szétszakadva. Annyira fáradt voltam, hogy a locsolást rendesen kihagytam, de a lányaim szerencsére nem sértõdtek meg. Laegalább túl vagyok rajta.
(on)
Srácok, tudtok még olyan emberkérõl, aki hajlandó és képes lenne jól lefordítani angol szöveget?
Tegnap késõ estig tartott a nagy locsolkodás. Volt vagy éjfél, hogy ágyba zuhantam, mint egy nagy cefrével töltött ballon. Hajnalban ébredés, fejfájás, gyomorégés, gigantikus hányinger, kiszáradás.
Ásványvíz+fájdalom csillapító+koncentrálás hányás elkerülésére. Nagy neheten elalvás, majd reggel munkába jövés. Dögrováson levés :-)
Neten meg majd lesz, de ha van egy kis jóérzés az emberekben, senki sem rakja fel netre. Én megrendeltem, 4 kattintás, és 2e pénzt megér.
[merlinw.org]
Nem tud valaki Another World: Reedition-bol FULL verziot? Sztem sokan emlekeznek meg ra. Most kiadtak a feltupirozott valtozatat, es arcatlanul penzt kernek erte.
Nos?
1. Max Payne 2
2. Broken Sword 3
3. Fahrenheit
4. TRL
Ezekkel még eltököltem volna egy ideig😊
[merlinw.org]
amúgy torrenten kell majd keresni, meg eMule-on.
a LucasHacks! oldalon van pár progi, amivel ki lehet szedni pár dolgot, de még így se nagyon tudtam vele mit kezdeni.
ja nem. a fórum van oitt vagy mi. az aloldalukon a Quick and Easy-n vannak progik.
Amúgy az elõzõ részt technikailag lehetne fordítani? Sok cucc van hozzá, de én nem tudtam kinyitni a fileokat😞
az nekem nagyon kultuszjáték😄 rettentõen várom. Asszem most jött ki a demo, de a teljesrõl nem tudok semmit se. Kijött már?
Én a serveren már csak a Dreamfallt szeretném látni.<#vigyor5>#vigyor5>